Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το ορθόδοξο;Aeratos28 και συντηρητικά δεν πάει..τουμπανιασμα σωστό πασοκτζιδικο θα γίνει..
Φίλε πιο πριν σε ρώτησα αν το layering καλύπτει την β΄ζώνη , είναι ιδέα μου ή και στο mid επεκτείνεται η αραίωση?
Στην BHR ποιος γιατρός σε είδε και τι μετρήσεις σου εστειλαν;@aeratos28 Δεν βλέπεις τρίχες ούτε μετά το λούσιμο; Περίεργο, αν και όντως πρέπει να σε πηγαίνει πολύ αργά. Αν πήρα την απόφαση εγώ πιστεύω όλοι μπορούν να το κάνουν!
Αν θες για μετρήσεις πήγαινε στην BHR, θα πάρεις και τις μετρήσεις στο μέιλ σου. Στα ΒΠ μάλλον όχι, πέρασα και από εκεί.
@aeratos28 Δεν βλέπεις τρίχες ούτε μετά το λούσιμο; Περίεργο, αν και όντως πρέπει να σε πηγαίνει πολύ αργά. Αν πήρα την απόφαση εγώ πιστεύω όλοι μπορούν να το κάνουν!
Αν θες για μετρήσεις πήγαινε στην BHR, θα πάρεις και τις μετρήσεις στο μέιλ σου. Στα ΒΠ μάλλον όχι, πέρασα και από εκεί.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στην BHR ποιος γιατρός σε είδε και τι μετρήσεις σου εστειλαν;
Σε ευχαριστώ φίλε νασαι καλά εύχομαι και στα δικά σου που ήδη πάει καλά.Μια χαρα φιλε vlafo..Υπεροχο αποτελεσμα!Εξαιρετικο.Δεν εχω κατι αλλο να πω..Νομιζω τελειωσες με το θεμα μαλλια.Ξεκινα για αλλα πραγματα να ψαχνεσαι τωρα!