Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε νέος είσαι, αν βάλω το πως αισθάνομαι εγώ, πιτσιρικάς θα έλεγα. Η μεσαία ζώνη είναι κομπλέ η το layering καλύπτει πρόβλημα ?Να μην υποθέσεις..σίγουρος να είσαι οreo.χαχαχα.. 35 ετών είμαι..υποψιν
Δε θα αραιώσεις πολυ Αερατε .Να μην υποθέσεις..σίγουρος να είσαι οreo.χαχαχα.. 35 ετών είμαι..υποψιν
Αν βάλει τωρα, εννοώ στα 35 τουNw3 vertex είσαι κατ αρχήν.
Σαν και εμένα είσαι.Μάλλον ήμουν.
Θέλεις Α ζώνη,δέσιμο με τα πλαϊνά,και crown οπωσδήποτε.
Μπροστά τουλάχιστον 2800-3000 για να έχεις σωστή πυκνότητα και να δένει σωστά με τις πίσω ζώνες που έχεις πολύ μαλλί.
Φαντάζομαι έχεις κενή περιοχή να δουλέψει ο γιατρός,γιατί τα μπροστά τα ρίχνεις για κάλυψη.
Το δέσιμο που σε απασχολεί πολύ είναι σημαντικό και εγώ το είχα αυτό το θέμα,αλλά θα πρέπει να σε απασχολεί πιο πολύ φυσικότητα,σχεδιασμός χερλάιν και δέσιμο και μετά πυκνότητα.
Προσωπικά εκτιμώ θελεις σύνολο 3500 τα 500 στο crown αλλά πρέπει να δεις και το κεφάλι σου με μετρήσεις ώστε να ξέρεις τι αποτέλεσμα θα πάρεις.
Όταν τα μάθουμε αυτά θα είμαστε απόλυτα σίγουροι τι πρέπει να κανείς.
Δεν ξέρω αν μπαίνουν στο crown χωρίς φίνα, αλλά νομίζω οτι θα ήθελε σίγουρα 300+ grafts και μπροστά 2900+ ίσως αν συνυπολογίσεις και τα temporals που έχεις πει. Πάντως έχω και εγώ αρχισει να φλερτάρω με την φίνα.Μου την έχει καρφώσει άσχημα..και πιστεύω πως έτσι και έπαιρνα φίνα παίζει να μην υπήρχε πρόβλημα τέτοιο..ίσως ούτε το μισό πρόβλημα από τώρα..αλλά νομίζω για 35 χωρίς φίνα κτλ,καλά ειμαι
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για μια πιθανή μελλοντική 2μμ.Αν βάλει τωρα, εννοώ στα 35 του
3000 μπροστά για δέσιμο με τα πίσω .
Ξέχασες να του πεις +Fin
Χωρις Φιναστεριδη νωρίς ειναι
αν πάρεις φίνα θα είναι πιο ασφαλές να μπεις στο crown. Δοκίμασε έστω και σε χαμηλή δόση.Γενικώς είμαι στη φάση των μετρήσεων ..αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι το crown..να μπω εκεί τώρα ? Η όχι.
Aerate εγω θα πρότεινα να πας στον κυριο αναστασακη για μετρήσεις και προσέγγιση του προβληματος σου..Γενικώς είμαι στη φάση των μετρήσεων ..αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι το crown..να μπω εκεί τώρα ? Η όχι.