Ρε συ Xristos87 γιατι δεν συμπεριφέρεσαι πιο ώριμα? Τι νοημα εχει να την λέει ο ενας στον αλλο? Συνεισφερει κατι στο φόρουμ? Εγώ έχασα τόσες ωρες να κανω αναλύσεις να δουμε τι συμβαίνει και δεν εχω τελειωσει ακομα εχω πολλα ακομα να παρουσιάσω. Λίγος σεβασμος στον κοπο μας.
εε δεν ξερω αν το ειδες αλλα οι αλλοι ξεκινησαν. ξερω φαινεται παιδικο αυτο π λεω αλλα ετσι ειναι οποτε .......
ομορφα τους γραφω κ σωζω καταστασεις απο νεα μελη π μπορει να γίνουν προβατα τους ακολουθώντας τους γιατι πιστεψαν σε αυτα π λενε με τοσο στομφο κ σιγουρια ενω στην πραγματικα αυτα π ειπαν "ΔΕΙΧΝΟΥΝ" σιγουρια κ γνωση αλλα δεν ειναι αληθινα. το παω μακρια αλλα ...
ακομη γιατι λες οτι δεν σεβομαι τη δουλεια σου. Ισα ισα π κανω χρηση των αποτελεσματων σου, δειχνω δλδ οτι σε σεβομαι κ εκτιμω αυτο π κανεις. παιρνεις τη στηριξη κ αποδοχη μου! οεο
Τελος οπως κ να χει κοβω τις "αναμετρησεις" κ αφηνω να τσουλισει ομορφα το νημα.
οσο για σενα george οταν γινεται ενας ελεγχος για να ειναι αξιοπιστος γινεται τυχαια!! δειγματοληπτικα. εε να π εσπασε ο διαολος το ποδαρι κ ει αι του vlafo ...τι να καν ουμε τωρα!!