Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

alex7

Well-Known Member
Πρεπει , αν συμβαινει , να μπει ενα στοπ σε αυτο. Με συστηματικες αναλυσεις , υψηλης αναλυσης φωτογραφιες ολα βγαινουν στη φορα . Κανεις να μην κοροιδευει κανενα . 1000 μοσχευματα δεν ειναι διακυμανση... να μου λεγες 100 διακυμανση . Πριν εναμιση χρονο ειχα μετρησει ενα ενα , μοσχευματα απο 2 περιστατικα dhi και ελειπαν απο 300-400 μοσχευματα στο καθενα. Ειχα ποσταρει φωτογραφιες . τπτ δεν εγινε .. Πριν μερικες εβδομαδες ειχα μετρησει μια δοτρια του Τιρκαλα , και τα νουμερα που ελεγε το περιστατικο οντως ταιριαζαν με τον αριθμο απο τρυπες στην δοτρια με μικρη αποκλιση ισως 40-50 τρυπες .
Να όμως που σε εκείνη την
Καπου διαβασα οτι τα εβαψαν νομιζω, @vlafo, ποια μερα βαφτηκαν τα μαλλια σου φιλε μου ?
Εκτος και αν το βαψιμο δεν κανει κατι στην ριζα της τριχας ...
εγω μόλις έκανα στο κ.Τιρκαλα και πράγματι τα βάφει αμέσως μετά το κούρεμα και πριν την εξαγωγή

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Xristos87

Verified MM member
αλλος λεει επεσε 100% μεσα ενω επεσε 50% ας διαβάσει αυτα π γραψε κ θα καταλαβει(ελπιζω). αλλος λεει (παλι) οτι ειναι σιγουρος για τα νουμερα π βγηκαν μπήκαν και παλι θα εκτεθει οπως φαινεται. αλλος έπλεκε εγκωμια για τον Τυρκαλα κ τωρα θα πλεκει λιβελους(μερικοι ειναι σταθεροι στο λογο τους). αλλος με κατηγουρσε κ μ λεγε ξεστραβωσου ενω ο ιδιος ηταν κ ειναι στραβωμενος. αλλος αλλος αλλος....

τιθεται σοβαρο θεμα αξιοπιστιας της κλινικης τοσο σε αυτο το περιστατικο οσο κ στα προηγουμενα. η κλινικη πρεπει να δωσει σαφεις εξηγησεις στον ασθενη κ αυτος να πραξει αναλογως.

κ επιτελους ας σταματησουν μερικοι παπαγαλοι να προπαγανδιζουν τον εκαστοτε ιατρο.

vagosx

Well-Known Member
αλλος λεει επεσε 100% μεσα ενω επεσε 50% ας διαβάσει αυτα π γραψε κ θα καταλαβει(ελπιζω). αλλος λεει (παλι) οτι ειναι σιγουρος για τα νουμερα π βγηκαν μπήκαν και παλι θα εκτεθει οπως φαινεται. αλλος έπλεκε εγκωμια για τον Τυρκαλα κ τωρα θα πλεκει λιβελους(μερικοι ειναι σταθεροι στο λογο τους). αλλος με κατηγουρσε κ μ λεγε ξεστραβωσου ενω ο ιδιος ηταν κ ειναι στραβωμενος. αλλος αλλος αλλος....

τιθεται σοβαρο θεμα αξιοπιστιας της κλινικης τοσο σε αυτο το περιστατικο οσο κ στα προηγουμενα. η κλινικη πρεπει να δωσει σαφεις εξηγησεις στον ασθενη κ αυτος να πραξει αναλογως.

κ επιτελους ας σταματησουν μερικοι παπαγαλοι να προπαγανδιζουν τον εκαστοτε ιατρο.

Ο άλλος φυσικα και έπεσε 100% σε όλα.
Ειπε επιφάνεια 60 έως 65 και ο Cvial ειπε ότι βρήκε 62.1., ειπε επίσης ότι η πυκνότητα είναι κοντα στα 50 και ο Cvial μέτρησε κοντα στα 45, αλλά δεν μέτρησε αναλυτικά όλη την περιοχή προφανως υπάρχουν και σημεία με 50.
Είπαμε μερικοί να ειστε εμπαθείς, αλλά τελευταία το εχετε χάσει τελειως

Xristos87

Verified MM member
Ο άλλος φυσικα και έπεσε 100% σε όλα.
Ειπε επιφάνεια 60 έως 65 και ο Cvial ειπε ότι βρήκε 62.1., ειπε επίσης ότι η πυκνότητα είναι κοντα στα 50 και ο Cvial μέτρησε κοντα στα 45, αλλά δεν μέτρησε αναλυτικά όλη την περιοχή προφανως υπάρχουν και σημεία με 50.
Είπαμε μερικοί να ειστε εμπαθείς, αλλά τελευταία το εχετε χάσει τελειως
εσυ ειπες 50...ο cvial εγραψε 40 με 45..ειπε ταβανι 45...μπορει να ειναι 41 μπορει 42 μπορει 43 μπορει κ το ταβανι(ειπαμε ταβανι=πολυ δυσκολα 45) ...
το κοντα κ το σχετικά με το 100% απεχει παρασαγγας!! δεν εχω καμια εμπαθεια απλα οταν γράφουμε κατι ας ημαστε σαφεις!! για να μπορέσουμε να σ αποδωσουμε το 100%

αλλιως θα καταλήξουμε σαν μερικες κλινικες π λενε σ εβαλα 4000gr κ στην τελικη σ εβαλε 3000gr...

Harris_G

Well-Known Member
Τρελο μου φαινεται πως εγινε κατι τετοιο εκ μερους του γιατρου ξεροντας a priori ποσο μελετημενος ειναι ο πελατης του και οτι θα ασχοληθει με μετρησεις μεσω φορουμ κλπ. Δε λεω πως δε παιζει να εγινε, αλλα δυσκολευομαι να το πιστεψω.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ρε συ Xristos87 γιατι δεν συμπεριφέρεσαι πιο ώριμα? Τι νοημα εχει να την λέει ο ενας στον αλλο? Συνεισφερει κατι στο φόρουμ? Εγώ έχασα τόσες ωρες να κανω αναλύσεις να δουμε τι συμβαίνει και δεν εχω τελειωσει ακομα εχω πολλα ακομα να παρουσιάσω. Λίγος σεβασμος στον κοπο μας.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τρελο μου φαινεται πως εγινε κατι τετοιο εκ μερους του γιατρου ξεροντας a priori ποσο μελετημενος ειναι ο πελατης του και οτι θα ασχοληθει με μετρησεις μεσω φορουμ κλπ. Δε λεω πως δε παιζει να εγινε, αλλα δυσκολευομαι να το πιστεψω.

Συνήθως τοτε μπορεί να κανεις λαθος. Οταν ξέρεις ότι ο άλλος είναι απαιτητικος και κανεις πραγματα που δεν θα τα εκανες.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Να όμως που σε εκείνη την

εγω μόλις έκανα στο κ.Τιρκαλα και πράγματι τα βάφει αμέσως μετά το κούρεμα και πριν την εξαγωγή

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις είπα ότι δεν ξερω τι έγινε, υποθεσεις κανω, το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι έγινε και έγινε στο extraction αφου ο Vlafo ειναι σιγουρος οτι εγιναν 4168 τρύπες.

manly_Man

Well-Known Member
Εμένα πάντως στην Advanced που είχα συζητήσει πριν απο την επέμβαση το ποσα θα βάλουμε, μου απάντησαν οτι ακομα δε ξέρουν και εξαρτάται την εξαγωγή, και θα μου έλεγαν στο τέλος .
Στόχος ηταν τα 2500g.
Στο τέλος μου είπαν οτι η εξαγωγή ηταν πολυ εύκολη και φτάσαμε στα 2400.
Θελω να πω οτι μπορούσαν εύκολα να μου πουν οτι ξεπέρασαν τα 2500 και να τους πίστευα .
Ναι θα μπορουσαν, αλλα σου ειπαν οσα εβγαλαν... Ενταξει λιγο πολυ ειναι αναμενομενα αυτα τα νουμερα σε μια μερα για την advanced μιας κ χρησιμοποιει motorised punch.

Giorgos-3

Well-Known Member

Χαλάρωσε ρε φίλε που βρήκες ευκαιρία να ξεσαλωσεις ....βιάζεσαι πολύ να βγάλεις Χολη.....και κατά δεύτερο σου επενθυμιζω ότι αυτή η ανάλυση που γίνεται σ αυτο το νήμα δεν έχει προηγούμενο οπότε χαλάρωσε που θα πεις και θέμα αξιοπιστίας ...καταρχήν σε όσα περιστατικά έχουμε δει συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου τα νούμερα έστω και με το μάτι ταιριάζουν με την εικόνα....επίσης η εξαγωγή δείχνει να ήταν σωστή οπότε είναι το ζητούμενο να δούμε πόσα κατά προσέγγιση μόσχευματα χάθηκαν και γιατί ....

Xristos87

Verified MM member
Ρε συ Xristos87 γιατι δεν συμπεριφέρεσαι πιο ώριμα? Τι νοημα εχει να την λέει ο ενας στον αλλο? Συνεισφερει κατι στο φόρουμ? Εγώ έχασα τόσες ωρες να κανω αναλύσεις να δουμε τι συμβαίνει και δεν εχω τελειωσει ακομα εχω πολλα ακομα να παρουσιάσω. Λίγος σεβασμος στον κοπο μας.
εε δεν ξερω αν το ειδες αλλα οι αλλοι ξεκινησαν. ξερω φαινεται παιδικο αυτο π λεω αλλα ετσι ειναι οποτε .......
ομορφα τους γραφω κ σωζω καταστασεις απο νεα μελη π μπορει να γίνουν προβατα τους ακολουθώντας τους γιατι πιστεψαν σε αυτα π λενε με τοσο στομφο κ σιγουρια ενω στην πραγματικα αυτα π ειπαν "ΔΕΙΧΝΟΥΝ" σιγουρια κ γνωση αλλα δεν ειναι αληθινα. το παω μακρια αλλα ...

ακομη γιατι λες οτι δεν σεβομαι τη δουλεια σου. Ισα ισα π κανω χρηση των αποτελεσματων σου, δειχνω δλδ οτι σε σεβομαι κ εκτιμω αυτο π κανεις. παιρνεις τη στηριξη κ αποδοχη μου! οεο

Τελος οπως κ να χει κοβω τις "αναμετρησεις" κ αφηνω να τσουλισει ομορφα το νημα.

οσο για σενα george οταν γινεται ενας ελεγχος για να ειναι αξιοπιστος γινεται τυχαια!! δειγματοληπτικα. εε να π εσπασε ο διαολος το ποδαρι κ ει αι του vlafo ...τι να καν ουμε τωρα!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Πάντως το χειρότερο που μπορεί να συμβαίνει σε περιπτώσεις με μεγάλη απόκλιση μεταξύ δηλωθέντων και πραγματικών gts δεν είναι το να εξηχθησαν και να τοποθετήθηκαν λιγότερα από τα δηλωθεντα...εκεί λες εντάξει...ο γιατρός δεν είναι έμπιστος... Για οικονομικούς η πάσης φύσεως λόγους φούσκωσε τα νούμερα...Το κάκιστο σενάριο είναι να έχουν όντως εξαχθει τα δηλωθεντα gts, αλλά να έχει επιβιώσει ποσοστό αυτών και έτσι να προκύπτει η διαφορά...η ταχύτητα και οι μεγάλες συνεδρίες(άνω του 2000 την μέρα για εμένα) έχουν και ένα ρίσκο...ιδίως αν τα κάνει όλα μόνος του ένας άνθρωπος. Εγώ προσωπικά αυτό που είπε ο vlafo ότι επέλεξε τον γιατρό γτ τα κάνει ολα μόνος...δε συμφωνώ...γτ και όλα μόνος και γρήγορα και σωστά...δύσκολος συνδιασμός...και για ποιο λόγο να τα κάνει όλα αυτός άλλωστε?Δε ξέρω αν είναι σωστό αυτό που λέμε one man show...άνθρωπος είναι ο γιατρός όχι μηχανη...εγώ προτιμώ το team work...αρκεί φυσικά να είναι δεμένο team όπου ο καθένας να κάνει τη δουλειά του με υπευθυνότητα και όχι κοτέτσι...

Giorgos-3

Well-Known Member
Πάντως το χειρότερο που μπορεί να συμβαίνει σε περιπτώσεις με μεγάλη απόκλιση μεταξύ δηλωθέντων και πραγματικών gts δεν είναι το να εξηχθησαν και να τοποθετήθηκαν λιγότερα από τα δηλωθεντα...εκεί λες εντάξει...ο γιατρός δεν είναι έμπιστος... Για οικονομικούς η πάσης φύσεως λόγους φούσκωσε τα νούμερα...Το κάκιστο σενάριο είναι να έχουν όντως εξαχθει τα δηλωθεντα gts, αλλά να έχει επιβιώσει ποσοστό αυτών και έτσι να προκύπτει η διαφορά...η ταχύτητα και οι μεγάλες συνεδρίες(άνω του 2000 την μέρα για εμένα) έχουν και ένα ρίσκο...ιδίως αν τα κάνει όλα μόνος του ένας άνθρωπος. Εγώ προσωπικά αυτό που είπε ο vlafo ότι επέλεξε τον γιατρό γτ τα κάνει ολα μόνος...δε συμφωνώ...γτ και όλα μόνος και γρήγορα και σωστά...δύσκολος συνδιασμός...και για ποιο λόγο να τα κάνει όλα αυτός άλλωστε?Δε ξέρω αν είναι σωστό αυτό που λέμε one man show...άνθρωπος είναι ο γιατρός όχι μηχανη...εγώ προτιμώ το team work...αρκεί φυσικά να είναι δεμένο team όπου ο καθένας να κάνει τη δουλειά του με υπευθυνότητα και όχι κοτέτσι...
Και θα σου πει ο άλλος "εγώ δεν συμφωνώ να περνάει το μόσχευμα μου από 10 χερια μέχρι να ξανά μπει στην ληπτρια...." Και είμαι εγώ μέσα σ αυτούς ... Βλέπω ας πούμε φωτογραφίες της "Μπαρτσελόνα" που έδειχνε ο γιατρός στο βίντεο που ήταν σε παράταξη δύο σειρές οι κοπέλες λες και κατεβάζει 18αδα για ματς και με έπιαναν ταχυπαλμιες....λέω σκέψου να Σάι ασθενής και να νιώθεις λες και μπήκες σε εργοστάσιο κινεζικής μαζικής παραγωγής ...είναι όπως το βλέπει ο καθένας ...

gerassis

Well-Known Member
Σε ενα απο τα βίντεο του κ. Αναστασακη (δεν ειναι για το πορτοφόλι μου η κλινική του) αναφέρει πως η FUT έχει πολύ υψηλότερα ποσοστά φύτρωσης διότι τα τριχοθυλακια διαχωριζονται χωρίς να στρεσάρονται απο μια ενιαία λωρίδα δέρματος. Αντίθετα στη μέθοδο FUE ενας καλα εκπαιδευμενος γιατρός πετυχαίνει ποσοστα φύτρωσης 75% σαφώς πολύ πιο κατω απο μια σωστή FUT. Στη προκειμένη περίπτωση το 25% των μοσχευματων κρίθηκε ακατάλληλο για μεταμόσχευση?. Τελικά χρεώνουν ότι βάζουν η οτι βγάζουν?. Μακάρι να μην είναι έτσι τα πράματα

manly_Man

Well-Known Member
Και θα σου πει ο άλλος "εγώ δεν συμφωνώ να περνάει το μόσχευμα μου από 10 χερια μέχρι να ξανά μπει στην ληπτρια...." Και είμαι εγώ μέσα σ αυτούς ... Βλέπω ας πούμε φωτογραφίες της "Μπαρτσελόνα" που έδειχνε ο γιατρός στο βίντεο που ήταν σε παράταξη δύο σειρές οι κοπέλες λες και κατεβάζει 18αδα για ματς και με έπιαναν ταχυπαλμιες....λέω σκέψου να Σάι ασθενής και να νιώθεις λες και μπήκες σε εργοστάσιο κινεζικής μαζικής παραγωγής ...είναι όπως το βλέπει ο καθένας ...
χαχαχα...απλα γελαω με το "μπαρτσελονα"...οποιος γιατρος τα λεει αυτα καταλαβαινεις οτι γενικα δεν πρεπει να παιρνεις κ πολυ στα σοβαρα αυτα που λεει...

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Δεν ήθελα να το πω ακόμα αλλά επειδή το ανέφερες. Μέχρι στιγμής 2 συστημικά αρνητικά έχω να προσάψω (τα χαμένα graft δεν τα θεωρώ συστημικά). Τα είπα και στον Vlafo.

1. To punch 1.0 και 4168g (ή εν πάσει περιπτώση για μεγάλο αριθμό graft). H καταπόνηση της δότριας είναι τρομακτική. Για μικρό αριθμό graft (αλα DHI) πάλι δεν είναι σωστό αλλά η επιβάρυνση είναι σαφώς μικρότερη. Πρέπει απαραίτητα να βάλει πλαφόν το 0.9, είναι must.

2. Είναι αδύνατον να διαχειριστείς αποτελεσματικά τόσο μεγάλες συνεδρίες με μόνο ΜΙΑ νοσοκόμα για shorting και όλα τα αλλα. 2000g την ημέρα είναι τεράστιος αριθμός. Και λάθη θα γίνουν και κούραση μεγάλη θα υπάρξει με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να μην γίνουν σωστα. Ειδικά όταν δουλεύεις μέχρι και 6 ημέρες την εβδομάδα. Είναι απαραίτητο να προσθέσει τουλάχιστον μια νοσοκόμα στο team. Ο Λορενζο πάντα είχε 2 και έναν που βγάζει ή βάζει. Ούτε Barcelona χρειάζεται αλλά ούτε και Messi σκέτος, υπάρχει και η μέση οδος

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
Γιώργο πραγματικά έχω χασει κάποια νήματα κ δε ξέρω ποια είναι η "Μπαρτσελόνα"...αν και απ' ότι αντιλαμβανομαι από το σχόλιο του manlyMan μάλλον ΑΥΤΟαποκαλείται ετσι...οποτε μάλλον κατάλαβα για ποια κλινική μιλάμε. Φυσικά και δε μιλάω για "18" άτομα πάνω από το κεφάλι σου. Εννοώ αυτό που έγραψε ο cvial...2-3 άτομα να συνεργαζονται...να κάνει άλλος την εξαγωγή ισως, ο οποίος να έχει γίνει τόσο καλός στο εκάστοτε κομμάτι της μμ που ο γιατρός ίσως και να μη τον φτάνει. Ο γιατρός πρέπει να ξεκουράζεται κ λίγο ενδιάμεσα. Κάποια πράγματα πιστεύω πρέπει να τα κάνουν οι βοηθοί...στην ουσία συνεργάτες. Για εμένα η μεταμόσχευση πρέπει να είναι ομαδικό παιχνίδι...είναι πολύ κοπιαστικό να το κάνει όλο αυτό ένας άνθρωπος, 8 ώρες τη μερα και αυξάνεται σημαντικά η πιθανότητα λάθους. Δεν λέω να πας σουπερμάρκετ, όπως πήγα κάποτε εγώ στον Βεκρή που αντί για το γιατρό έσκασαν 3 γλάστρες να μου κάνουν την επέμβαση και ο γιατρός πέρασε μονο για να μου ζωγραφίσει τη hairline και μια φορά για να δει αν έφαγα το τοστακι... Αλλά αν εσενα σου έλεγε ο Τυρκαλας ότι κοιτα να δεις...η ομάδα μου είμαστε, εγώ που κάνω τον σχεδιασμό και την τοποθέτηση, ο X που κάνει την εξαγωγη και η Ψ που κάνει το διαχωρισμο κλπ, θα σε χαλαγε? Θα τον απέρριπτες? Εμένα πάντως δε θα με πείραζε καθόλου. Ίσα ίσα θα ένιωθα πιο ασφαλής. Εγώ έτσι το βλέπω, φυσικά ο καθένας μπορεί να το αντιλαμβάνεται διαφορετικά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγω είμαι πιο light από εσένα. Ο γιατρός την εξαγωγή και την τοποθέτηση και 2 τον διαχωρισμό και το γέμισμα των implanters. Δηλαδή 1 κοπέλα κάνει διαχωρισμό και μετά γέμισμα implanters και η ίδια μετράει κρατάει στατιστικά? Αν θέλει να παει μια τουαλέτα, έχει μια αδιαθεσία, αρρωστήσει τι θα γίνει? 10 ώρες καθημερινής αδιάκοπης δουλειάς είναι αυτές, δεν είναι παίξε γέλασε. Ο Lorenzo κάνει consulation κάθε Παρασκευή βασικά για να ξεκουράζεται η ομάδα άρα εργάζονται μόνο 4 μέρες την εβδομάδα. Και έχει μονιμα 2 κοπέλες ανά ασθενη που δεν είναι διαφορετικες ανα εργασία.

andy.k

Active member
Εγω είμαι πιο light από εσένα. Ο γιατρός την εξαγωγή και την τοποθέτηση και 2 τον διαχωρισμό και το γέμισμα των implanters. Δηλαδή 1 κοπέλα κάνει διαχωρισμό και μετά γέμισμα implanters και η ίδια μετράει κρατάει στατιστικά? Αν θέλει να παει μια τουαλέτα, έχει μια αδιαθεσία, αρρωστήσει τι θα γίνει? 10 ώρες καθημερινής αδιάκοπης δουλειάς είναι αυτές, δεν είναι παίξε γέλασε. Ο Lorenzo κάνει consulation κάθε Παρασκευή βασικά για να ξεκουράζεται η ομάδα άρα εργάζονται μόνο 4 μέρες την εβδομάδα. Και έχει μονιμα 2 κοπέλες ανά ασθενη που δεν είναι διαφορετικες ανα εργασία.

Σίγουρα το να υπηρχε ένα ακόμα άτομο στο team ως υποστήριξη θα εδίνε στο γιατρό άλλη άνεση κινήσεων, και ακόμα και αν συνέχιζε να κάνει όλα τα "βασικά"μόνος του, η ψυχολογική τουλάχιστον κούραση και πίεση θα ήταν μειωμένη. Συνεχίζω να πιστεύω ωστόσο, ότι για να κάνει όλα τα βασικά (δλδ εξαγωγή και τοποθέτηση), κάποιος γιατρος κάθε μέρα, ακόμα και με 2 έμπιστους βοηθούς είναι πολύ κουραστικο και αυξάνει τον κίνδυνο απωλειων. Εκτός αν ο γιατρός έχει "άστρο".

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σίγουρα το να υπηρχε ένα ακόμα άτομο στο team ως υποστήριξη θα εδίνε στο γιατρό άλλη άνεση κινήσεων, και ακόμα και αν συνέχιζε να κάνει όλα τα "βασικά"μόνος του, η ψυχολογική τουλάχιστον κούραση και πίεση θα ήταν μειωμένη. Συνεχίζω να πιστεύω ωστόσο, ότι για να κάνει όλα τα βασικά (δλδ εξαγωγή και τοποθέτηση), κάποιος γιατρος κάθε μέρα, ακόμα και με 2 έμπιστους βοηθούς είναι πολύ κουραστικο και αυξάνει τον κίνδυνο απωλειων. Εκτός αν ο γιατρός έχει "άστρο".

Και να έχει θα κουραστεί κάποια στιγμή. Δεν παλεύεται με τέτοιους ρυθμούς.

Μπλουζα