Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχει πτήσεις προς Τουρκία από Ελλάδα ???
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλημερα φιλε,
Οντως φαινεται να εχεις shock loss στη δοτρια, υπομονη καποιους μηνες να επανελθει. Εχω δει μερικοι γιατροι συστήνουν και μινοξιδιλη στη δοτρια, για να βοηθησει να επανελθουν πιο γρηγορα οι τριχες απο το shockloss μετα απο επεμβαση.
Καλο ειναι να μην ισοπεδωνουμε τα πάντα. Περιμενε να δεις πως θα εξελιχθει και μετα κρινε. Θα ηθελα και εγω την τοποθετηση σου για το αν ειχε προβλημα η δοτρια του paulakos στον yaman με 4600g και το προσφτατο στον Cinik me 4900gΚάποιο περαιτέρω σχόλιο για την κατάσταση της δότριας και την τακτική του ξηλώματος με την μια? Νομίζω ότι αξίζει 2 γραμμές παραπάνω.
Καλο ειναι να μην ισοπεδωνουμε τα πάντα. Περιμενε να δεις πως θα εξελιχθει και μετα κρινε. Θα ηθελα και εγω την τοποθετηση σου για το αν ειχε προβλημα η δοτρια του paulakos στον yaman με 4600g και το προσφτατο στον Cinik me 4900g
Καλο ειναι να μην ισοπεδωνουμε τα πάντα. Περιμενε να δεις πως θα εξελιχθει και μετα κρινε. Θα ηθελα και εγω την τοποθετηση σου για το αν ειχε προβλημα η δοτρια του paulakos στον yaman με 4600g και το προσφτατο στον Cinik me 4900g
Δεν δικαιολογω την αποψη μου και δεν ειπα οτι αυτος ειναι ο σωστος τροπος να τα βγαζεις ολα με την μια. Απλα λεω στις αλλες περιπτωσεις πως δεν υπηρχε κανενα προβλημα; Ο καθενας ζυγιζει διαφορετικα τα κριτηρια του, και επιλεγει αναλογως. Υπαρχει κατι παραλογο σε αυτο που λεω να πρεπει να δεις πως θα εξελιχθει και να μην κανεις επιθεση με την πρωτη αφορμη;Το μόνο που είναι ισοπεδωμένο είναι η δότρια του φίλου. Δεν χρειάζεται να δω για να κρίνω. Είναι μέγα λάθος και ακόμα και αν επανέλθει (του το εύχομαι ολόψυχα) πιθανότατα θα έχει "κουσούρια" που θα τα βρει μπροστά του σε μελλοντικές μμ. Έχω γράψει αμέτρητες φορές ότι κάθε περίπτωση είναι μοναδική και τα κακά αποτελέσματα στην δότριας σε τέτοιου είδους τακτικές θα το δούμε στους 2-3 στους δέκα. Άρα τι περιμένεις να σου πω για τον Paulako. Είναι σοβαρό επιχείρημα που περιμένει απάντηση?
Το κακό με την περίπτωσή σου είναι ότι προσπαθείς πάντα να δικαιολογήσεις τις απόψεις σου ακόμα και σε καραμπινάτες περιπτώσεις όπως αυτή. Δεν προσφέρεις σοβαρό έργο σε νέα μέλη με τέτοιου είδους τακτική.
Μανλι η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για Βατερλώ η δοτρια ....δεν είμαι πολύ αισιόδοξος....Καλο ειναι να μην ισοπεδωνουμε τα πάντα. Περιμενε να δεις πως θα εξελιχθει και μετα κρινε. Θα ηθελα και εγω την τοποθετηση σου για το αν ειχε προβλημα η δοτρια του paulakos στον yaman με 4600g και το προσφτατο στον Cinik me 4900g
Δεν ειπα το αντιθετο Γιωργο, απλα λεω ας περιμενουμε αν δουμε και πως θα επανελθει και αν.Μα
Μανλι η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για Βατερλώ η δοτρια ....δεν είμαι πολύ αισιόδοξος....
τελος παντως οπως ειπα κ πανω, το να λεμε ετσι σιγουρα δεν βοηθαει την κατασταση του φιλου που ηδη ειναι αγχωμενος. Και εγω δεν ειμαι της αποψης να τα βγαλεις ολα με μια μερα. Αν οντως του αφησει σημαδια τελικα κ δεν επανελθει θα ερθω πισω στο νημα να κραξω και εγω.Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι κάτι manly.
Σε όλες μα σχεδόν σέ όλες τις δότριες που η κατάσταση τους είναι έτσι,δεν υπάρχει περίπτωση κάτι να μη μείνει στο μέλλον,κουσούρι.
Αν αντιληφθείς το νούμερο που έβγαλε σε μια μέρα και ούτε καν σε δύο,στο αποκλείω κατηγορηματικά να επανέλθει πλήρως και εύχομαι ολόψυχα να διαψευστώ.
Και εγώ έβγαλα πολλά δεν έπρεπε τόσα,αλλά ήταν εν γνώση μου όταν τα ασφαλή όρια είναι 1500g max 1800g,σε 2 μέρες εξαγωγή και με ενα πολύ καλό γιατρό.
Κοίτα πως ήμουν στις 12 μέρες και πες μου.
Το έχω ξαναπει 1000 κλινικές η Τουρκία,2-3 τοπ,5-6 middle και οι άλλες χαρακίρι.
Κοίτα και τον Ari που έβγαλε λιγότερα μεν 3300 ,αλλά πάλι έχει σημάδια στους 3 μήνες ενώ δεν θα έπρεπε,αλλά εκεί θεωρώ θα επανέλθει.