Δεν θυμαμαι να το δικαιολόγησα οτι ειναι ενταξει, το ανεφερα κιολας οτι εχει shockloss και να βαλει μινοξιδιλη για να βοηθήσει την κατασταση μπας και επανελθει. Το να κραζουμε οταν ο αλλος βρισκεται σε δυσκολη περιοδο, μονο καλο δεν ειναι για τον ιδιο. Αυτος ειναι κ ο λογος που εχουν μειωθει οι ανεξαρτητες παρουσιασεις στο φορουμ. Πολλοι φοβουνται να βαλουν φωτογραφιες μην αγχωθουν με αυτα που θα διαβασουν.
Μπες στην θεση του αλλου να δεις πως θα ενιωθες αν ειχες το αγχος σου με την κατασταση και εβλεπες τον αλλον να σε φερνει σε ακομη χειροτερη κατασταση με το να σου λεει οτι δεν θα επανελθεις και οτι σε κατεστρεψαν κτλπ. Και σε ρωταω... Θα σου αρεσε αυτο;;; Όλα θα κριθουν στην ωρα τους και τιποτα δεν θα μεινει χωρις να κριθει...απλα να ειμαστε και ανρθωποι πανω απο ολα... Περαν των αποψεων μας που θελουμε να περασουμε παση θυσια στον κοσμο, ας μπουμε και στη θεση του αλλου. Εμενα αυτη ειναι η αποψη μου.
Να μη φοβούνται και να μην αγχώνονται...
Η κακή κατάσταση της δικής μου δότριας,αναφέρθηκε και εδώ,αλλά και στο δικό μου thread.
Όταν ξεκίνησα την παρουσίασή μου,έγραψα ότι μπορούν να σχολιάσουν όλοι ελεύθερα,χωρίς φόβο και πάθος.
Η αναφορά στην κακή κατάσταση της δότριάς μου,με βοήθησε και να το συνειδητοποιήσω,αλλά και να αναζητήσω μέτρα επούλωσης.
Είναι πάρα πολύ σημαντικό,ειδικά για άτομα σαν εμένα με λίγες γνώσεις περί μμ,να παρουσιάζουμε τις μμ μας στο forum.
Kαι ο κύριος λόγος,είναι ότι έχουμε μία ως επί των πλείστων αντικειμενική κριτική,
που μας δίνει την ευκαιρία να απευθυνθούμε στην κλινική μας και σε ενδεχόμενο πρόβλημα,
να αναζητήσουμε λύσεις.
Και κάτι τελευταίο που ίσως ακουστεί σκληρό...
Όλοι εδώ μέσα είμαστε ενήλικες και όταν μιλάμε για επεμβάσεις,ευτυχώς μιλάμε για αισθητικές επεμβάσεις.
Επεμβάσεις που έχουν να κάνουν με την ευζωία και όχι με τη ζωή ή τον θάνατο.
Οπότε ας βρούμε όλοι το κουράγιο να εκτεθούμε,έτοιμοι να διαβάσουμε και κάτι αρνητικό,δεν θα πεθάνουμε κιόλας..