συμφωνώ αλλά αυτό ισχύει για κάποιους μήνες μετά την μμ. Όταν μετά από 3,4 χρόνια έχει βγει ο ίδιος αριθμός grafts η εικόνα στο τέλος θα είναι η ίδια στη δότρια. Αν μου βρείτε περιστατικό με 4600grafts συνολικά σε 2 ή 3 μμ και με καλύτερη εικόνα δότριας τότε έχετε δίκιο. Βέβαια πρέπει να περιμένουμε για την επούλωση του περιστατικού εδώ πρώτα.
οχι! βγαζεις 1000? επουλενεται μια χαρα....μετα ξανα βγαζεις 1000? ξανα το ιδιο...και ξανα το ιδιο και ξανα το ιδιο συνολο 4000 τρυπες αλλα μια χαρα επουλωμενες γιατι αγησες τον οργανισμο σου να προλαβει....
αν πας με την και μπαμ 4000 τρυπες στον ιδιο χρονο πρεπει να σου κλεισει αποτελεσματικα οπως εκανε με τις 1000...ε δεν θα στο κανει....
αν στο εκανε δεν θα χρειαζονταν να παω 4 και 5 φορες να μου βγαλουν 8000-9000 μοσχευματα.....θα ειχα παει μια φορα και σε δυο μερες θα μου ρουφουσαν την δοτρια και τελος.....
εν κατακλειδι ο φιλος δεν χρειαζεται να τα βαψει και μαυρα οτι εγινε εγινε.....τουλαχιστον να εχει υψηλο ποσοστο φυτρωσης.... τωρα αυτα που ειπε και ο μανλι παραπανω για ψυχολογιες και τετοια δεν το κτλ ποτε και τα ακουω απο πολλους κατα καιρους.....οτι ειναι να γινει θα γινει ειτε εχει σουπερ θετικη ψυχολογια ειτε οχι...επισης την στιγμη που μπαινεις στην διαδικασια της παρουσιασης δεχεσαι και την κριτικη...αυτοι που το αποφευγουν προφανως και δεν την αντεχουν και ειναι σεβαστο.... αυτο που πρπει να κατακρινουμε ειναι μελη που μονιμως κανουν κακοπροεραιτη κριτικη σε οτιδηποτε και σε οποιαδηποτε παρουσιαση με σκοπο παντα να βεουν κατι με το στανιο και επιμενουν σ αυτο ακομα και αν δεν ισχυει...και επισης μελη που συμβουλευουν δεξια και αριστερα παιδια που ρωτανε εχοντας υπερκτιμενη αποψη για τον εαυτο τους σχετικα με τις γνωσεις τους στις μμ.....