John_John1
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Aeratos αν με βοηθαει κατι σε αυτα που περνω το πολυ να ειναι η φινα και αυτη ειναι finar,γεννοσημο που πιστευω δεν δινει την δυναμη του proscar Και propecia εξου και οι διαφορες στις παρενεργειες.Να πω ξανα οτι με την φινα απο τοτε που εκανα μεταμοσχευση και αρχισα να περνω δεν ειδα εξτρα μαλλια στο κεφαλι μου λογο φινας.
Αν κρατησε καποια μαμα μαλλια ισως αλλα και παλι δε το ξερουμε σιγουρα.
Απο κει και περα δεν βαζω rogain.Και το δαφνελαιο που βαζω φορα την βδομαδα ακομη και αυτο ψυχολογικο ειναι οπως και η βιοτινη που δεν την περνω συστηματικα.Δηλαδη εχει 2 μηνες που με τελιωσε και ακομη δεν αγορασα.
Και το fungoral οποτε θυμαμαι το βαζω και αυτο.
Περιμενω λιγο ακομη κατι που θελω και σκεφτομαι να την κοψω και αυτην.Εκει θα πεχτουν ολα και θα δουμε τι γινεται.
Κατα ταλλα εδω και 3 χρονια ειμαι σταθερος στο μαλλι και νομιζω λιγο στο crown Μου εχασα εδαφος.
Αν κρατησε καποια μαμα μαλλια ισως αλλα και παλι δε το ξερουμε σιγουρα.
Απο κει και περα δεν βαζω rogain.Και το δαφνελαιο που βαζω φορα την βδομαδα ακομη και αυτο ψυχολογικο ειναι οπως και η βιοτινη που δεν την περνω συστηματικα.Δηλαδη εχει 2 μηνες που με τελιωσε και ακομη δεν αγορασα.
Και το fungoral οποτε θυμαμαι το βαζω και αυτο.
Περιμενω λιγο ακομη κατι που θελω και σκεφτομαι να την κοψω και αυτην.Εκει θα πεχτουν ολα και θα δουμε τι γινεται.
Κατα ταλλα εδω και 3 χρονια ειμαι σταθερος στο μαλλι και νομιζω λιγο στο crown Μου εχασα εδαφος.