Ένα βήμα πριν την τελική απόφαση. Απόψεις

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Παιδια εχετε χασει το νοημα των μεταμοσχευσεων καπου... ναι πληρωνουμε ενα καρο λεφτα και εγω με δυο μεταμοσχευσεις και 11,000 ευρω και δεν ειμαι 100% ευχαριστημενος.... 18 χρονων ποτε δεν θα γινουμε ουτε τα μαμα μαλλια μας θα αποκτησουμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Μόνο ανεξάρτητες παρουσιάσεις και σε πραγματικό χρόνο δείχνουν την πραγματικότητα χωρίς ερωτηματικά, παρενθέσεις, αστερίσκους κλπ.

Οι παρουσιάσεις των κλινικών, ακόμα και με βίντεο και βρεγμένα μαλλιά, πάντα μπορεί να αφήσουν κάποια ερωτηματικά (όχι ότι το κάνουν αλλά μπορούν να το κάνουν - πχ δύο επεμβάσεις ενώ διαφημίζουν μία, ενδιάμεσα touch up, παρουσίαση μόνο των επιτυχημένων ενώ υπάρχουν άλλα τόσα αποτυχημένα κλπ κλπ).

Η ανεξάρτητη σε πραγματικό χρόνο δεν μπορεί να παραποιήσει τίποτα χωρίς να το καταλάβει κάποιος.
Οτι και να ποσταριστει
Οσα και να ειναι
Οσο καλα και να ειναι
Τελικα ξερεις τι θα γινει?
Θα πει καποιος "δεν εισαι αρκετα μπλε Αναστασακη"
και ολοι θα συμφωνησουν και θα ξεκνησνισει νεα επιθεση

Εγω θα σου βαλω το εξης "challenge"

Πες μου ενα ΛΟΓΙΚΟ νουμερο ανεξαρττων παρουσιασεων να στο εχω μεχρι 31/12, γιατι μετα μετακομιζω και δεν θα μπορω να αχοληθω για καιρο.
Θα κανονισω να γινουν αλλα θα ειναι νεα μελη πιθανον ολα
Για χατηρι μου θα το κανουν, θα γραφτουν και θα κανουν τα απαραιτητα.

Αν βγουν με τι ποσοστο ΑΡΙΣΤΑ δεχεσαι ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ και εσυ και οι υπολοιποι που εχετε προβλημα με εμενα
  • να μην με ξαναβαλετε στο στομα σας.
  • να μην ξαναφησετε υπονούμενο/λασπη/υπαινιγμο
  • να μην ξαναχτυπηστε κατω απο τη μεση?
Αλλα μιλαμε ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ συμφωνια
Ουτε συγνωμες θελω ουτε τιποτα

Πες μου εσυ και οι φιλοι σου και θα το εχετε
Και θα δεις οτι ΘΑ ΓΙΝΕΙ, μεχρι το Σεπτεμβριο θα εχετε δεκαδες αναξερτητα που θα Γ@Μ@ΝΕ και ΠΑΛΙ θα εχετε τα ιδια.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ!

Τελευταία επεξεργασία:

Tetrakis

Well-Known Member
Οτι και να ποσταριστει
Οσα και να ειναι
Οσο καλα και να ειναι

Πες μου ενα ΛΟΓΙΚΟ νουμερο ανεξαρττων παρουσιασεων να στο εχω μεχρι 31/12, γιατι μετα μετακομιζω και δεν θα μπορω να αχοληθω για καιρο.

Αν βγουν με τι ποσοστο ΑΡΙΣΤΑ δεχεσαι ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ και εσυ και οι υπολοιποι που εχετε προβλημα με εμενα

Και θα δεις οτι ΘΑ ΓΙΝΕΙ, μεχρι το Σεπτεμβριο θα εχετε δεκαδες αναξερτητα που θα Γ@Μ@ΝΕ και ΠΑΛΙ θα εχετε τα ιδια.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ!
Χαχαχα ψοφάς για ένταση ντοκτορ!!

bobby

Well-Known Member
Οτι και να ποσταριστει
Οσα και να ειναι
Οσο καλα και να ειναι

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ!

Γιατρέ παρεκτρέπεσαι…..

Αναφέρθηκα πουθενά σε εσένα;

Σε «έπιασα στο στόμα μου»;

Από που προκύπτει ότι «έχω πρόβλημα με εσένα»; Όταν γράφω κάτι που δε σου αρέσει; Όταν γράφω κάτι υπέρ σου είμαι καλός δηλαδή, ενώ όταν γράφω ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ (όχι για εσένα αλλά γενικά) με την οποία διαφωνείς «έχω πρόβλημα μαζί σου»;

Άφησα κάποιο «υπονοούμενο/λάσπη/υπαινιγμό» για εσένα;

Σε «ΧΤΥΠΗΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ»;;;;;;;

Νομίζω είσαι λογικός άνθρωπος και ξέρεις ελληνικά αλλά πάνω από όλα ξέρεις ότι ποτέ δεν σου έχω επιτεθεί…ακόμα και όταν το έχεις κάνει εσύ (όπως τώρα δηλαδή….) Λέω ΠΑΝΤΑ την άποψη μου ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ και με ΚΟΣΜΙΟ τρόπο.

Όσες δε φορές έχω αναφερθεί σε εσένα ή την δουλειά σου ΠΑΝΤΑ το κάνω με αυτόν τον τρόπο (ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ και ΚΟΣΜΙΑ) αλλά πάντα λέω την ΑΠΟΨΗ μου είτε είναι θετική είτε αρνητική, ούτε λάσπες ούτε τίποτα.

Μάλλον σε ενόχλησε που είπα τι τιμή μου ζήτησες για ΜΜ; Γιατί όμως; Κρυφό είναι πλέον; Τόσο χρεώνεις και καλά κάνεις, ο κάθε επαγγελματίας καθορίζει την τιμή των υπηρεσιών του σε συνάρτηση με την αγορά. Εφόσον σε αυτή την τιμή δουλεύεις καλά σημαίνει ότι είναι η σωστή για τις υπηρεσίες σου. Σου είπα ποτέ εγώ ότι είσαι ακριβός ή φθηνός;

Θα χαρώ να δω περισσότερα ανεξάρτητα περιστατικά από τη κλινική σου αλλά το «Θα κανονισω να γινουν αλλα θα ειναι νεα μελη πιθανον ολα. Για χατηρι μου θα το κανουν, θα γραφτουν και θα κανουν τα απαραιτητα» δεν μοιαζει με ανεξάρτητη παρουσίαση…. Καλύτερα από εδώ και πέρα όσους εγχειρίζεις προέτρεψε τους να κάνουν παρουσίαση στο φορουμ σε πραγματικό χρόνο και με δικές τους φωτογραφίες, αυτές θα είναι ανεξάρτητες.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Γιατρέ παρεκτρέπεσαι…..

Από που προκύπτει ότι «έχω πρόβλημα με εσένα»; Όταν γράφω κάτι που δε σου αρέσει; Όταν γράφω κάτι υπέρ σου είμαι καλός δηλαδή, ενώ όταν γράφω ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ (όχι για εσένα αλλά γενικά) με την οποία διαφωνείς «έχω πρόβλημα μαζί σου»;

Νομίζω είσαι λογικός άνθρωπος και ξέρεις ελληνικά αλλά πάνω από όλα ξέρεις ότι ποτέ δεν σου έχω επιτεθεί…ακόμα και όταν το έχεις κάνει εσύ (όπως τώρα δηλαδή….) Λέω ΠΑΝΤΑ την άποψη μου ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ και με ΚΟΣΜΙΟ τρόπο.

Όσες δε φορές έχω αναφερθεί σε εσένα ή την δουλειά σου ΠΑΝΤΑ το κάνω με αυτόν τον τρόπο (ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ και ΚΟΣΜΙΑ) αλλά πάντα λέω την ΑΠΟΨΗ μου είτε είναι θετική είτε αρνητική, ούτε λάσπες ούτε τίποτα.

Μάλλον σε ενόχλησε που είπα τι τιμή μου ζήτησες για ΜΜ; Γιατί όμως; Κρυφό είναι πλέον; Τόσο χρεώνεις και καλά κάνεις, ο κάθε επαγγελματίας καθορίζει την τιμή των υπηρεσιών του σε συνάρτηση με την αγορά. Εφόσον σε αυτή την τιμή δουλεύεις καλά σημαίνει ότι είναι η σωστή για τις υπηρεσίες σου. Σου είπα ποτέ εγώ ότι είσαι ακριβός ή φθηνός;

Θα χαρώ να δω περισσότερα ανεξάρτητα περιστατικά από τη κλινική σου αλλά το «Θα κανονισω να γινουν αλλα θα ειναι νεα μελη πιθανον ολα. Για χατηρι μου θα το κανουν, θα γραφτουν και θα κανουν τα απαραιτητα» δεν μοιαζει με ανεξάρτητη παρουσίαση…. Καλύτερα από εδώ και πέρα όσους εγχειρίζεις προέτρεψε τους να κάνουν παρουσίαση στο φορουμ σε πραγματικό χρόνο και με δικές τους φωτογραφίες, αυτές θα είναι ανεξάρτητες.
@bobby δεν ειπα οτι εκανες κατι απο αυτα, λυπαμαι αν το πηρες προσωπικα, δεν ειχα αυτη την προθεση.
(Θα σου πω παρακατω την προθεση!)

Απαντησα σε αυτο που εγραψες, οτι δλδ η ...ανεξαρτητη παρουσιαση ειναι ο μοναδικος τρόπος να ειναι το ...κοινο σιγουρο οτι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΤΗ.
Διοτι αυτο λες....
Και ειναι κριμα και αδικο, αλλα για εσενα ΜΟΝΟ με ανεξαρτητες παρουσιασεις θα εισαι σιγουρος
Οποτε, σε αυτο σου προτεινα, να ζητησω απο ενα δικο ΣΟΥ/ΣΑΣ αριθμο, η κατι που θα κανονισετε σε λογικα πλαισια βασει του χρονου που εχω να το οργανωσω, οι "σωματοφυλακες" της εγκυροτητας του φορουμ, περιστατικών μου που θα παρουσιασουν ανεξαρτητα την μεταμόσχευση τους.
ΔΕΝ θα ειναι ευκολο, διοτι οι ασθενεις μου ακομα και αν καποιοι διαβαζουν φορουμ δεν θελουν να τους χαλαει η διαθεση με καποιες συμπεριφορες.
Αλλα ειμαι αισιοδοξος πως θα τα καταφερω

Η προθεση ειναι να σου δειξω οτι ΚΑΙ αυτο δεν θα ειναι αρκετο.
Και ειναι προφανες (για εμενα), διοτι η
ΠΟΣΟΤΗΤΑ/ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
των περιστατικών που ποσταρω ειναι πολλαπλασια οποιασδηποτε άλλης κλινικής/ιατρού
και φυσικα, ενω ΚΑΘΕ αλλο ιατρο τον κρινεται απο
ΦΗΜΕΣ
ΤΙΜΟΥΛΑ
Ελαχιστα εως μηδενικα ποστς
ΞΑΦΝΙΚΑ, οταν τα υπερκαλυπτοω ΟΛΑ αυτα, ανεβαινει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ο πυχης στα "ανεξαρτητα"
Θα τα εχετε λοιπόν!
Διοτι ειναι τραγικο να δεχομαι επιθεσεις για ΑΣΧΕΤΑ πραγματα, δλδ την ..συμπεριφορα μου ή το χαρακτηρα μου! (ξερω ειμαι απαισιος!)

Αυτο θελω να σταματησει και σας ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για να σας αποδειξω οτι ΔΕΝ εινaι τα ανεξαρτητα το θεμα!! (Που θα το "χασετε" και ΠΑΛΙ θα συνεχισουνε καποιοι!)

Για να στο κανω πιο δελεαστικό, αν εστω και ενα βγει ΜΕΤΡΙΟ, δεν θα ξαναγραψω στο φορουμ.

Απλα, θελω συμφωνια κυριων από τα 5-6 ατομα που κανουν αυτον τον "πολεμο"
Ξερουν ποιοι ειναι.

Θελετε 2-3 περιστατικα ανα "σωματοφυλακα"???
Οσοι περισσοτεροι συμφωνησουν τοσο περισσοτερα θα ειναι!

LoverBoy

Well-Known Member
Γιατρέ παρεκτρέπεσαι…..

bobby το 90% αν προσέξεις δεν μιλάμε άσχημα για τον γιατρό και ούτε κάνουμε επίθεση όπως λέει!Απλά θέλει να κάνει "Θόρυβο" για τους δικούς του λόγους!Πολλές φορές έχουμε δει αποτελέσματα του και έχουμε πει ότι μας αρέσουν!Αν όμως είδαμε κάτι που δεν μας αρέσει εκεί είναι το πρόβλημα!Το μόνο που μένει είναι να μην σχολιάζουμε για να ηρεμήσει και ο ίδιος και εμείς!

bobby

Well-Known Member
Γιατρέ είπα επίσης «όχι ότι το κάνουν αλλά μπορούν να το κάνουν».
Σίγουρα έχεις τις περισσότερες παρουσιάσεις και με βίντεο που οι άλλοι δεν έχουν και μπράβο σου για αυτό.
Προέτρεπε, πέρα από τις επίσημες, τους ασθενείς σου να κάνουν και ανεξάρτητες, κλείσε τα αυτιά σου και άσε την δουλειά σου να μιλησει.
Θα είναι όλα πολύ καλά ή τέλεια; Όχι όλα, μπορεί να υπάρχουν και μέτρια ή σφάλματα ή αστοχίες, κανείς δεν είναι ο Θεός. Θα ακούσεις κριτική; Ναι. Και κακοπροαίρετη (γιατί είσαι βαζελος :D :D :D :D ); Ναι. Άσε την κάτω να πέσει και συνέχισε την δουλειά σου. Τα θετικά στατιστικά θα είναι μαζί σου. Μην ψάχνεις να βρεις εχθρούς. Κάποιοι δεν σε πάνε. ΟΚ δεν μπορεί να μας γουστάρουν όλοι, δεν έγινε και τίποτα.

bobby

Well-Known Member
bobby το 90% αν προσέξεις δεν μιλάμε άσχημα για τον γιατρό και ούτε κάνουμε επίθεση όπως λέει!Απλά θέλει να κάνει "Θόρυβο" για τους δικούς του λόγους!Πολλές φορές έχουμε δει αποτελέσματα του και έχουμε πει ότι μας αρέσουν!Αν όμως είδαμε κάτι που δεν μας αρέσει εκεί είναι το πρόβλημα!Το μόνο που μένει είναι να μην σχολιάζουμε για να ηρεμήσει και ο ίδιος και εμείς!
Είναι πολύ δύσκολο σε ένα φορουμ σαν το δικό μας να ανεβάσει κάποιος κάτι και να μην σχολιαστεί….

Tsino

New Member
Σίγουρα έχεις τις περισσότερες παρουσιάσεις και με βίντεο που οι άλλοι δεν έχουν και μπράβο σου για αυτό.
Προέτρεπε, πέρα από τις επίσημες, τους ασθενείς σου να κάνουν και ανεξάρτητες, κλείσε τα αυτιά σου και άσε την δουλειά σου να μιλησει.
Θα είναι όλα πολύ καλά ή τέλεια; Όχι όλα, μπορεί να υπάρχουν και μέτρια ή σφάλματα ή αστοχίες, κανείς δεν είναι ο Θεός. Θα ακούσεις κριτική; Ναι. Και κακοπροαίρετη (γιατί είσαι βαζελος :D :D :D :D ); Ναι. Άσε την κάτω να πέσει και συνέχισε την δουλειά σου. Τα θετικά στατιστικά θα είναι μαζί σου. Μην ψάχνεις να βρεις εχθρούς. Κάποιοι δεν σε πάνε. ΟΚ δεν μπορεί να μας γουστάρουν όλοι, δεν έγινε και τίποτα.
Α.Ε.Κ είναι πάντως...

Tetrakis

Well-Known Member
Δωρεάν therapy session

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

g_pal

Active Member
Το να βρει και να βάλει κάποιος "νεα μέλη" να κανουν παρουσιάσεις για να πετύχουν το σκοπό της κλινικής και να "τη πει" στα μέλη εδώ του φόρουμ δεν θεωρώ οτι θα ειναι ανεξάρτητα μέλη αλλά το ακριβώς αντίθετο και δεν ξέρουμε καν αν αυτές οι παρουσιάσεις θα γινονται οντως από υπαρκτά μέλη ή από accounts που θα διαχειρίζεται η κλινική και θα ανεβάζει φωτογραφίες για λογαριασμό τους και αν θα ειναι οντως live περιστατικά...Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν τέτοιες παρουσιάσεις...
Γενικα το λέω, οχι για κάποιον συγκεκριμένο αλλα για ΟΠΟΙΑ κλινική έκανε αυτο.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Να το έκανες αυτό από τοτε,με live παρουσιάσεις ..σε αληθινό χρόνο παρουσίαση ..τη μέρα επέμβασης και κάθε δίμηνο να βλέπουμε ζωντανη πρόοδο ,όχι πριν και μετά και τελος..λες να βάλεις πελάτες σου από Σεπτέμβρη να ποστάρουν τα περιστατικά τους τώρα..θα είναι live η είναι τελειωμένα περιστατικά??..κανένας δεν έχει ουσιαστικό πρόβλημα ούτε με εσένα ούτε με κανέναν άλλο..απλά είναι τα πράγματα απλά πήγαινε με τους όρους του φόρουμ στο θέμα παρουσιάσεων όπως σου ζητείται εδώ και χρόνια και δεν το κάνεις.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ!

gregkont13

Verified MM member
Ανεξάρτητη παρουσίαση σημαίνει ότι ένας άνθρωπος που έκανε μμ μπήκε στο φόρουμ επειδή έτσι γούσταρε και παρουσίασε τη μμ του. Όπως πχ εγώ έκανα 2 παρούσιασεις χωρίς κανένας γιατρός να μου πει λέξη. Απλά γούσταρα και τις έκανα σε πραγματικό χρόνο. Το να βάλει ένας γιατρός όποιους θέλει να κάνουν παρουσίαση δεν είναι ανεξάρτητο. Είναι απλά ανεβάζουμε τις φωτό από το προφίλ του τάδε αντί για το επίσημο μας. Επίσης, με τόσα χειρουργεία και ελάχιστα ανεξάρτητα τείνω να πιστευώ/νομίζω πως η κλινική δεν θέλει και αποτρέπει από ασθενείς να κάνουν ανεξάρτητα με την έννοια που τα ξέρουμε. Ίσως επειδή στα λίγα ανεξάρτητα που είδαμε έγιναν πολλά πριν μερικά χρόνια. δεν ξέρω.

επίσης αν είναι να ανέβουν ανεξάρτητα και ότι ερώτηση κάνουμε (τιμή, ποιος έκανε τι, εμβαδά κλπ κλπ) να πετάγεται η κλινική και να μας λέει ανάγωγους, να μας λείπει καλύτερα. Άλλωστε δεν είμαστε και γιατροί :) Τι να σχολιάσουμε...

Kostas97

Well-Known Member
Χαιρετιζω την κινηση για ανεξαρτητα περιστατικα (εαν το επιθυμουν), τα οποια θα ενημερωνουν το νημα τους με δικες τους φωτογραφιες, ανεβαζοντας εφοσον το επιθυμουν και φωτογραφιες της κλινικης.

Ηδη 2-3 μελη κανουν παρουσιαση αυτη τη στιγμη.

Κατανοητο οτι ισως γινουν μελη τωρα. Αλλωστε, υπαρχουν και αλλες κλινικες που εχουν παρουσια μονο σε ανεξαρτητα περιστατικα. Συγκεκριμενα, βρισκω προχειρα δυο παρουσιασεις οπου τα μελη εγγραφηκαν τη μερα που ξεκινησε η παρουσιαση.

Ακομα και σε παρουσιασεις μελων απο τις επεμβασεις του Λορεντζο στην Ελλαδα, μελη χωρις ιδιαιτερη δραστηριοτητα εκαναν την παρουσιαση τους.

Επιπροσθετα, το φορματ παρουσιασης απο αυτες τις επεμβασεις θεωρω οτι ειναι ιδανικο.

Το βασικοτερο θεωρω ειναι να αποδεικνυεται καπως οτι η μεταμοσχευση ξεκινα την περιοδο που γινεται και η παρουσιαση.

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Ανεξάρτητη παρουσίαση σημαίνει ότι ένας άνθρωπος που έκανε μμ μπήκε στο φόρουμ επειδή έτσι γούσταρε και παρουσίασε τη μμ του. Όπως πχ εγώ έκανα 2 παρούσιασεις χωρίς κανένας γιατρός να μου πει λέξη. Απλά γούσταρα και τις έκανα σε πραγματικό χρόνο. Το να βάλει ένας γιατρός όποιους θέλει να κάνουν παρουσίαση δεν είναι ανεξάρτητο. Είναι απλά ανεβάζουμε τις φωτό από το προφίλ του τάδε αντί για το επίσημο μας. Επίσης, με τόσα χειρουργεία και ελάχιστα ανεξάρτητα τείνω να πιστευώ/νομίζω πως η κλινική δεν θέλει και αποτρέπει από ασθενείς να κάνουν ανεξάρτητα με την έννοια που τα ξέρουμε. Ίσως επειδή στα λίγα ανεξάρτητα που είδαμε έγιναν πολλά πριν μερικά χρόνια. δεν ξέρω.

επίσης αν είναι να ανέβουν ανεξάρτητα και ότι ερώτηση κάνουμε (τιμή, ποιος έκανε τι, εμβαδά κλπ κλπ) να πετάγεται η κλινική και να μας λέει ανάγωγους, να μας λείπει καλύτερα. Άλλωστε δεν είμαστε και γιατροί :) Τι να σχολιάσουμε...
Yπάρχει και καλύτερη λύση και η πλέον διάφανη και αποκαλυπτική έτσι ώστε να μην θεωρείσαι ανάγωγος που είσαι...
Επιλογή λίγων περιστατικών κατά προτίμηση πολύ καλών,μόνο από Αθήνα που άλλωστε είναι και τα περισσότερα,και μια βόλτα από το γραφείο του moderator για verified.
To μόνο που θα θέλουμε να ξέρουμε είναι ο αριθμός των grafts,μια φώτο πριν και μια μετά and thats it.
Η αποκάλυψη του Ιωάννη μπροστά σας.:)

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και πολλές ανεξάρτητες παιδιά εμένα δεν με καλύπτουν πάντως σε φωτογραφίες. Μπορεί και εγώ αυτά που ανεβάζω να μην καλύπτουν το παραδέχομαι γιατί έτσι μου τα δίνουν αλλά και από ανεξάρτητες οι περισσότερες φωτός για μένα είναι χάλια και πολλοί προσπαθούν να κολακέψουν το αποτέλεσμα τους για ψυχολογικούς λόγους.

Μπλουζα