Ένα βήμα πριν την τελική απόφαση. Απόψεις

shearer

Member
Και αλλοι πολυ χειροτεροι απο αυτον

Πχ Glen Charles απο τον οποιο δεν εχω δει ουτε ενα καλο αποτελεσμα και ηταν recommended για πολλα χρονια

Eugenix που εχει μετατραπει σε hair mill στυλ Τουρκιας

Και χειροτερος απο ολους Dr John Diep που τα θυματα του εφτασαν σε σημειο να φτιαξουν ομαδα υποστηριξης στο facebook

Παραλληλα ο Melvin και αλλοι 2-3 σχολιαζουν κατω απο καθε αποτελεσμα αυτων των γιατρων "wow amazing result" σαν μποτακια
O Diep έχει αφαιρεθεί από τους προτεινόμενους σε αυτό το φορουμ...αυτόν γιατι τον αφαίρεσαν;
Eugenix δεν ειναι hair mill, ολες οι επεμβάσεις γινονται με τη συμμετοχη γιατρού...πολλά καλά αποτελέσματα σε μεγάλα Norwood...

Επίσης το οτι ειναι στη λίστα των προτεινόμενων τι σημαίνει οτι δεν ειναι καλοί γιατροί οι Freitas, Bisanga, Muhib Ahmad, Feriduni, Hasson, Konior κτλπ ;

Για πες μου ποια ειναι τα καλα αποτελεσματα που εχει εδω ο Yaman?
Πάρε εδώ ενα ακόμα πολυ καλό αποτέλεσμα του Yaman στο ελληνικό φορουμ.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν ειπα οτι προμοτάρεται..αλλα οτι διαφημίζεται εδώ συνεχώς μια συγκεκριμένη κλινική
Αν εννοείς ότι ποστάρει συνεχώς δεχόμενη ελεύθερα κριτική χωρίς καμμία προστασία από την διαχείριση, ναι το κάνει, όπως το κάνουν ελεύθερα και άλλες κλινικές και μακάρι να το έκαναν και περισσότερες. Απλά σε αντίθεση με την πληρωμένη διαφήμιση στα φόρουμ του εξωτερικού, στα οποία υπάρχει και η αντίστοιχη "προστασία" από τους διαχειριστές, προφανώς μερικές κολώνουν γιατί ξέρουν ότι εδώ δεν υπάρχει κανένα δίχτυ προστασίας, κανείς δεν φιμώνεται και πιθανώς αυτό να τους δημιουργεί αναστολές.

shearer

Member
Αν εννοείς ότι ποστάρει συνεχώς δεχομένη ελεύθερα κριτική χωρίς καμμία προστασία από την διαχείριση, ναι το κάνει, όπως το κάνουν ελεύθερα και άλλες κλινικές και μακάρι να το έκαναν και περισσότερες. Απλά σε αντίθεση με την πληρωμένη διαφήμιση στα φόρουμ του εξωτερικού, στα οποία υπάρχει και η αντίστοιχη "προστασία" από τους διαχειριστές, προφανώς μερικές κολώνουν γιατί ξέρουν ότι εδώ δεν υπάρχει κανένα δίχτυ προστασίας, κανείς δεν φιμώνεται και πιθανώς αυτό να τους δημιουργεί αναστολές.
Ποια ειναι η ελεύθερη κριτική που δέχεται; οτι αφήνεις εναν γιατρό συνεχώς να απειλεί τα μέλη με μηνύσεις και εσυ να σφυρίζεις αδιάφορα; Θεωρείς μετά οτι μπορει να υπάρξει ελευθερη κριτική στο ελληνικό φορουμ μετά από ολα αυτά που συμβαινουν εδώ;;; ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!!
Και αυτό ενα είδος φίμωσης ειναι με την ευλογία σου. Επιτρέπεις σε εναν γιατρό συνεχώς να τραμπουκίζει τα μέλη και προφανώς μετά δεν θα του κανει κανεις κριτική και θα κανει οτι θέλει εδώ μέσα και θα διαφημιζεται οπως θέλει και οπως γουστάρει...και εσυ το επιτρέπεις αυτο...για ποια ισότητα και ελευθερία μιλάς μετά σε αυτο το φορουμ εδώ;
Πρόσφατα ειδαμε πως απειλούσε τον aeratos28 ο γνωστός γιατρός επειδη ζητούσε να μάθει τι ειχε γινει σε 2 περιστατικά που λογικό ειναι να ρωτούσε.
Δεν έχω δει στο φορουμ του εξωτερικού αντίστοιχα περιστατικά να μπαίνουν γιατροί στα νήματα και να απειλούν τα μέλη...εκει πιο ελεύθερα γράφει κανεις τη γνώμη του παρά εδώ...
Ούτε να μπαίνουν γιατροί σε άσχετα νήματα και να ειρωνεύονται οσους δεν συμφωνούν με αυτά που λένε και να προσπαθούν να περάσουν τα δικά τους στα μέλη ντε και καλά λέγοντας τους άσχετους, ανίδεους και αλλα πολλά......μονο εδώ γινονται αυτά...και μου λετε μετά για διαφήμιση και προστασία εκει που και οι γιατροί εκει μια χαρά δεχονται αυστηρή κριτική και ουτε μπηκε κανένας γιατρός να απειλείσει κανένα μέλος για να το φιμώσει οπως γινεται εδώ...

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ποια ειναι η ελεύθερη κριτική που δέχεται; οτι αφήνεις εναν γιατρό συνεχώς να απειλεί τα μέλη με μηνύσεις και εσυ να σφυρίζεις αδιάφορα; Και αυτό ενα είδος φίμωσης ειναι με την ευλογία σου. Επιτρέπεις σε εναν γιατρό συνεχώς να τραμπουκίζει τα μέλη και προφανώς μετά δεν θα του κανει κανεις κριτική και θα κανει οτι θέλει εδώ μέσα και θα διαφημιζεται οπως θέλει και οπως γουστάρει...και εσυ το επιτρέπεις αυτο...για ποια ισότητα και ελευθερία μιλάς μετά σε αυτο το φορουμ εδώ;
Πρόσφατα ειδαμε πως απειλούσε τον aeratos28 ο γνωστός γιατρός επειδη ζητούσε να μάθει τι ειχε γινει σε 2 περιστατικά που λογικό ειναι να ρωτούσε.
Δεν έχω δει στο φορουμ του εξωτερικού αντίστοιχα περιστατικά να μπαίνουν γιατροί στα νήματα και να απειλούν τα μέλη...εκει πιο ελεύθερα γράφει κανεις τη γνώμη του παρά εδώ...Ούτε να μπαίνουν γιατροί σε άσχετα νήματα και να ειρωνεύονται οσους δεν συμφωνούν με αυτά που λένε και να προσπαθούν να περάσουν τα δικά τους στα μέλη ντε και καλά......μονο εδώ γινονται αυτά...και μου λετε μετά για διαφήμιση και προστασία εκει που και οι γιατροί εκει μια χαρά δεχονται αυστηρή κριτική και ουτε μπηκε κανένας γιατρός να απειλείσει κανένα μέλος για να το φιμώσει οπως γινεται εδώ...
Προφανώς δεν μπήκε γιατί δεν χρειάζεται. Η δουλεία γίνεται με το γάντι. Μπανάρονται από τους διαχειριστές. Όπως ο @oreo όταν έκανε κάποιες δύσκολες ερωτήσεις, τον φάγανε στο φτερό. Η ελευθερία του φόρουμ ισχύει προς όλες τις κατευθύνσεις. Και ως προς τα μέλη και ως προς τους γιατρούς. Το να απειλεί κάποιος με μηνύσεις είναι δικαιωμά του αν θεωρεί ότι θίγεται (είτε είναι μέλος είτε όχι, είτε γράφει είτε απέχει), όπως είναι δικαίωμα και των άλλων να ανταπαντούν και να συνεχίζουν αν θεωρούν ότι αυτά που λένε είναι σωστά και δεν θίγουν την κλινική. Με το ίδιο σκεπτικό, στη ζωή όποιος απειλεί κάποιον άλλον με μήνυση πρέπει να του αφαιρούμε τον λόγο και να τον αποβάλλουμε από την κοινωνία. Πολύ ωραία βλέπεις την ισότητα. Μονόπλευρα. Εγώ μετά από αρκετά χρόνια που γράφει η εν λόγω κλινική και παρά τις Κασσάνδρες σαν και σένα (κανείς πια δεν θα κάνει κριτική, κλπ, κλπ) δεν είδα κάποιον να "κόλωσε" να πει την γνώμη του ή να σταμάτησε, ούτε είδα και κάποια μήνυση. Οπότε, ναι, μόνο εδώ γίνονται αυτά γιατί δεν ενδίδω ούτε σε πιέσεις από τους γιατρούς (αν το παρατήρησες), ούτε σε πιέσεις από τα μέλη, τίποτα δεν φιλτράρεται, εκτός από ελάχιστα πράγματα, ο καθένας υπερασπίζεται τις απόψεις του και είναι υπεύθυνος για αυτά που γράφει. Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλους και είναι κανόνες για ενήλικους.

Τελευταία επεξεργασία:

shearer

Member
Προφανώς δεν μπήκε γιατί δεν χρειάζεται. Η δουλεία γίνεται με το γάντι. Μπανάρονται από τους διαχειριστές. Όπως ο @oreo όταν έκανε κάποιες δύσκολες ερωτήσεις, τον φάγανε στο φτερό. Η ελευθερία του φόρουμ ισχύει προς όλες τις κατευθύνσεις. Και ως προς τα μέλη και ως προς τους γιατρούς. Το να απειλεί κάποιος με μηνύσεις είναι δικαιωμά του αν θεωρεί ότι θίγεται (είτε είναι μέλος είτε όχι, είτε γράφει είτε απέχει), όπως είναι δικαίωμα και των άλλων να ανταπαντούν και να συνεχίζουν αν θεωρούν ότι αυτά που λένε είναι σωστά και δεν θίγουν την κλινική. Με το ίδιο σκεπτικό, στην ζωή όποιος απειλεί κάποιον άλλον με μήνυση πρέπει να του αφαιρούμε τον λόγο και να τον αποβάλλουμε από την κοινωνία. Πολύ ωραία βλέπεις την ισότητα. Μονόπλευρα. Εγώ μετά από αρκετά χρόνια που γράφει η εν λόγω κλινική και παρά τις Κασσάνδρες σαν και σένα (κανείς πια δεν θα κάνει κριτική, κλπ, κλπ) δεν είδα κάποιον να "κόλωσε" να πει την γνώμη του ή να σταμάτησε, ούτε είδα και κάποια μήνυση. Οπότε, ναι, μόνο εδώ γίνονται αυτά γιατί δεν ενδίδω ούτε σε πιέσεις από τους γιατρούς (αν το παρατήρησες), ούτε σε πιέσεις από τα μέλη, τίποτα δεν φιλτράρεται, εκτός από ελάχιστα πράγματα, ο καθένας υπερασπίζεται τις απόψεις του και είναι υπεύθυνος για αυτά που γράφει. Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλους και είναι κανόνες για ενήλικους.

Τελευταία Εγώ έχω δει γενικά πολλά μέλη να κανουν αυστηρή κριτική σε κλινικές στο ξένο φορουμ και δεν τους μπάναρε κανένας mod ουτε μπηκε καμια κλινική να τους σταματήσει. Και δεν μπήκε κανένας γιατρός να απειλείσει με μηνύσεις ουτε τιποτα. Μονο εδώ γινονται και μονο εδώ επιτρέπονται αυτά.
Και ομως πολλά μέλη στο ελληνικό φορουμ ειτε θα έχουν σταματήσει να ασχολούνται με το φορουμ ειτε θα έχουν σταματήσει να κάνουν κριτική στη συγκεκριμένη κλινική λογω των απειλών που τους έχει κανει και το βλέπουν και οι αλλοι και δεν ασχολούνται ουτε οι αλλοι μη τους τραμπουκίσει ή απειλείσει ο γιατρός. Οπότε έχει σταματήσει και η ελέυθερη κριτική πλεον εδώ. Γιαυτο και πλεον τα νηματα της δεν έχουν σχολια οπως θα έχεις δει.
Οταν εσυ επιτρέπεις σε εναν γιατρό να αλωνίζει ανεξέλεγκτα εδώ μέσα να απειλεί με μηνύσεις, να ειρωνεύεται τα μέλη ως άσχετους ανίδεους να προσπαθεί να μειώσει την άποψη τους κτλπ, λες και εδώ ειναι ιατρικό φορουμ γιατρών και δεν μπορει να λεει τη γνώμη του αν δεν ειναι γιατρός....το θεωρείς λογικό αυτο; Περιμένεις μετά να γράφουν τα μέλη σε ενα τέτοιο φορουμ που ενας συγκεκριμένος προσπαθει να περάσει με τη βία τα δικά του ;
Οταν σε ενα φορουμ ένας γιατρός τρομοκρατεί τα μέλη και τα τραμπουκίζει για να τους σταματήσει τοτε πλέον παυει το φορουμ εδώ να υπάρχει ελευθερη κριτική και απλά αυτη η κλινική εδώ ειναι για να διαφημίζεται και ΜΟΝΟ.

Σε φορουμ του εξωτερικού δεν βλέπω να συμβαινει κάτι τέτοιο. Οι κλινικές έχουν μια κόσμια συμπεριφορά και μένουν στα περιστατικά τους, ουτε ειρωνεύονται τα μέλη και προσπαθουν να τους βγάλουν σκάρτους για να μειώσουν τη γνώμη τους σε διάφορα νηματα, ουτε απειλούν με μηνύσεις αμα τους...κριτικάρουν...βρες μου ενα φορουμ παγκοσμίως που ενας γιατρός κανει αυτά τα πράγματα και τον κρατάνε μέσα.

Παράδειγμα εδώ ο @dlazaros αποχώρησε από το φορουμ λόγω της συμπεριφοράς του συγκεκριμένου γιατρού...όπου έγραψε

"Εδώ είναι χώρος ελεύθερης έκφρασης και ανταλλαγής απόψεων και οχι ελεγχόμενος χώρος απο τον ιατρικό σύλλογο. Τώρα πάρε το "γελοίοι" πίσω, που περιλαμβάνει τους πάντες εδω, ή άδειασε μας την γωνιά μην χάσω τελείως την ψυχραιμία μου και εκφραστώ προς το άτομο σου με τον τρόπο που σου αξίζει.

edit: δεν με ενδιαφέρει πλέον το φόρουμ με την μορφή και τον τρόπο που λειτουργεί και δεν συμμετέχω. "

οπως έχουν αποχωρήσει και αλλοι που δεν τους αρέσει η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό φορουμ

Εδώ το μηνυμα του

dlazaros.png

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τελευταία Εγώ έχω δει γενικά πολλά μέλη να κανουν αυστηρή κριτική σε κλινικές στο ξένο φορουμ και δεν τους μπάναρε κανένας mod ουτε μπηκε καμια κλινική να τους σταματήσει. Και δεν μπήκε κανένας γιατρός να απειλείσει με μηνύσεις ουτε τιποτα. Μονο εδώ γινονται και μονο εδώ επιτρέπονται αυτά.
Και ομως πολλά μέλη στο ελληνικό φορουμ ειτε θα έχουν σταματήσει να ασχολούνται με το φορουμ ειτε θα έχουν σταματήσει να κάνουν κριτική στη συγκεκριμένη κλινική. Γιαυτο και πλεον τα νηματα της δεν έχουν σχολια οπως θα έχεις δει.
Οταν εσυ επιτρέπεις σε εναν γιατρό να αλωνίζει ανεξέλεγκτα εδώ μέσα να ειρωνεύεται τα μέλη ως άσχετους ανίδεους κτλπ, λες και εδώ ειναι φορουμ γιατρών και δεν μπορει να λεει τη γνώμη του αν δεν ειναι γιατρός....το θεωρείς λογικό αυτο; Περιμένεις μετά να γράφουν τα μέλη σε ενα τέτοιο φορουμ που ενας συγκεκριμένος προσπαθει να περάσει με τη βία τα δικά του ;
λες και ειναι δικό του το φορουμ και μπορει να τρομοκρατεί τα μέλη και να τα τραμπουκίζει για να σταματήσει τοτε πλέον παυει το φορουμ εδώ να υπάρχει ελευθερη κριτική και απλά αυτη η κλινική εδώ ειναι για να διαφημίζεται μονο.
Σε φορουμ του εξωτερικού δεν βλέπω να συμβαινει κάτι τέτοιο. Οι κλινικές έχουν μια κόσμια συμπεριφορά και μένουν στα περιστατικά τους, ουτε ειρωνεύονται τα μέλη και προσπαθουν να τους βγάλουν σκάρτους για να μειώσουν τη γνώμη τους, ουτε απειλούν με μηνυσεις...βρες μου ενα φορουμ παγκοσμίως που ενας γιατρός κανει αυτά τα πράγματα και τον κρατάνε μέσα.

Παράδειγμα εδώ ο @dlazaros αποχώρησε από το φορουμ λόγω της συμπεριφοράς του συγκεκριμένου γιατρού...όπου έγραψε

"Εδώ είναι χώρος ελεύθερης έκφρασης και ανταλλαγής απόψεων και οχι ελεγχόμενος χώρος απο τον ιατρικό σύλλογο. Τώρα πάρε το "γελοίοι" πίσω, που περιλαμβάνει τους πάντες εδω, ή άδειασε μας την γωνιά μην χάσω τελείως την ψυχραιμία μου και εκφραστώ προς το άτομο σου με τον τρόπο που σου αξίζει.

edit: δεν με ενδιαφέρει πλέον το φόρουμ με την μορφή και τον τρόπο που λειτουργεί και δεν συμμετέχω. "

οπως έχουν αποχωρήσει και αλλοι που δεν τους αρέσει η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό φορουμ

Εδώ το μηνυμα του

Προβολή συνημμένου 65835

Eγώ έχω αντίθετη άποψη (για τα φόρουμ του εξωτερικού) και αρκετά παραδείγματα (ένα στο ανέφερα). Εννοείται ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο πουθενά, ούτε όμως και από άλλες κλινικές σε αυτό το φόρουμ. Είναι ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης κλινικής. Το συγκεκριμένο ποστ δεν το έχω δει γιατί εκείνη την περίοδο δεν ήμουν ενεργός. Αν είχα δει το "γελοίοι" όντως θα είχα επέμβει. Ο Λάζαρος μου έστειλε πολύ αργότερα μνμ , όταν επανήλθα, για να διαγράψω τον λογαριασμό του χωρίς ποτέ να μου αναφέρει το περιστατικό αυτό σαν αιτία διαγραφής και μου είπε ότι το κάνει για να μην φαίνεται η δραστηριοτητά του στο φόρουμ σε αυτά που έγραφε (πιθανώς για ευθύνη για φαρμακευτικές συμβουλές, κλπ). Για να μην επαναλαμβάνομαι, αυτό με τις μηνύσεις πλέον έχει γίνει φαιδρό. Το ακούω εδώ και 3-4 χρόνια και δεν έχει γίνει τίποτα μετά από άπειρα ξεκατινιάσματα ένθεν και ένθεν. Οπότε δεν είναι πλέον ουτέ καν απειλή που μπορεί κάποιος να πάρει στα σοβαρά. Αιτία για την θεωρητική συζήτηση που κάνουμε σίγουρα, πραγματική απειλή όχι.

Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member
O Diep έχει αφαιρεθεί από τους προτεινόμενους σε αυτό το φορουμ...αυτόν γιατι τον αφαίρεσαν;
Eugenix δεν ειναι hair mill, ολες οι επεμβάσεις γινονται με τη συμμετοχη γιατρού...πολλά καλά αποτελέσματα σε μεγάλα Norwood...

Επίσης το οτι ειναι στη λίστα των προτεινόμενων τι σημαίνει οτι δεν ειναι καλοί γιατροί οι Freitas, Bisanga, Muhib Ahmad, Feriduni, Hasson, Konior κτλπ ;

Τι ασυναρτησιες γραφεις;; δεν αξιζει καν να απαντησω, πηγαινε στον Diep και στον Yaman και στην Eugenix αφου ειναι τοσο καλοι, καλη τυχη.

shearer

Member
Τι ασυναρτησιες γραφεις;; δεν αξιζει καν να απαντησω, πηγαινε στον Diep και στον Yaman και στην Eugenix αφου ειναι τοσο καλοι, καλη τυχη.
Ασυναρτησίες γράφεις εσυ φιλε...τι να αξιζει να απαντήσεις; σου λεω τον Diep που λες τον έβγαλαν από τη λίστα των προτεινόμενων...οπότε τι τον ανέφερες ακριβώς;;;
....Τέλειοι δεν ειναι αλλα δεν ειναι οπως θες να το παρουσιάσεις εσυ για κάποιο λόγο. Ο καθένας ας δει τα περιστατικά τους και να κρινει..Ουτε λεω να πάνε εκει. Ο καθενας θα κανει την έρευνα του βλέποντας περιστατικα τους και οχι τι ακούει από τον καθένα.
Η eugenix ειναι μια κλινική με αρκετές επιτυχίες σε μεγάλα norwood...πολλά επιτυχημένα τέτοια περιστατικά έχει να δειξει τη στιγμή που αλλοι γιατροί δεν μπορούσαν να δώσουν λυση λογω μεγάλης έκτασης προβλήματος και ολα τα περιστατικά της γινονται με συμμετοχη των γιατρών Dr Sethi, Dr Bansal, Dr Das, Dr vinita, Dr Somesh...
επίσης το οτι υπάρχει λιστα με προτεινόμενους γιατρους δεν λεει κάτι οτι τα περιστατικά που παρουσιάζονται εκει από ασθενείς δεν εναι αξιόπιστα ή οτι δεν κανει κριτική ο καθένας.

Τελευταία επεξεργασία:

shearer

Member
Eγώ έχω αντίθετη άποψη (για τα φόρουμ του εξωτερικού) και αρκετά παραδείγματα (ένα στο ανέφερα). Εννοείται ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο πουθενά, ούτε όμως και από άλλες κλινικές σε αυτό το φόρουμ. Είναι ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης κλινικής. Το συγκεκριμένο ποστ δεν το έχω δει γιατί εκείνη την περίοδο δεν ήμουν ενεργός. Αν είχα δει το "γελοίοι" όντως θα είχα επέμβει. Ο Λάζαρος μου έστειλε πολύ αργότερα μνμ , όταν επανήλθα, για να διαγράψω τον λογαριασμό του χωρίς ποτέ να μου αναφέρει το περιστατικό αυτό σαν αιτία διαγραφής και μου είπε ότι το κάνει για να μην φαίνεται η δραστηριοτητά του στο φόρουμ σε αυτά που έγραφε (πιθανώς για ευθύνη για φαρμακευτικές συμβουλές, κλπ). Για να μην επαναλαμβάνομαι, αυτό με τις μηνύσεις πλέον έχει γίνει φαιδρό. Το ακούω εδώ και 3-4 χρόνια και δεν έχει γίνει τίποτα μετά από άπειρα ξεκατινιάσματα ένθεν και ένθεν. Οπότε δεν είναι πλέον ουτέ καν απειλή που μπορεί κάποιος να πάρει στα σοβαρά. Αιτία για την θεωρητική συζήτηση που κάνουμε σίγουρα, πραγματική απειλή όχι.
Ναι απλά σου λέω οτι τελευταία έχω δει να γινεται αυστηρή κριτική σε διάφορους γιατρούς και δεν τους μπανάρει ο mod, ουτε τους σταματάει. Και ουτε οι κλινικές μπαίνουν να τους σταματήσουν ή να τους απειλήσουν για να τους φιμώσουν.
Και μονο που απειλεί κάποιος με μηνύσεις εδώ τοτε επικρατεί ενα κλίμα τρομοκρατίας στο φόρουμ, άσχετα αν το κανει ή οχι τελικά οπότε παυει να υπάρχει και ελευθερία πλεον. Πιστεύεις μετά θα κάνει κάποιος κριτική μετά από ολα αυτά; Ουτε καν...
Οπότε σταματάει και ο σκοπός του φόρουμ μετα που ειναι η κριτική. Και τα μέλη ειτε θα αποχωρούν από το φορουμ ειτε πλεον δεν θα κάνουν κριτική για να μη βρεθούν και αυτοί στην ιδια θέση με τις απειλές και θα λενε μέσα τους "άστο που να σχοληθώ τώρα, θα αρχίσει πάλι με τις μηνύσεις αυτος"....και κάπως έτσι σταματάει η κριτική.
Και επισης οπως και ο @dlazaros που αποχώρησε οπως ανέφερε λογω της συμπεριφοράς του γιατρού έτσι και αλλα μέλη θα έχουν αποχωρήσει για τον ιδιο λόγο.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ναι απλά σου λέω οτι τελευταία έχω δει να γινεται αυστηρή κριτική σε διάφορους γιατρούς και δεν τους μπανάρει ο mod, ουτε τους σταματάει. Και ουτε οι κλινικές μπαίνουν να τους σταματήσουν ή να τους απειλήσουν για να τους φιμώσουν.
Και μονο που απειλεί κάποιος με μηνύσεις εδώ τοτε επικρατεί ενα κλίμα τρομοκρατίας στο φόρουμ, άσχετα αν το κανει ή οχι τελικά οπότε παυει να υπάρχει και ελευθερία πλεον. Πιστεύεις μετά θα κάνει κάποιος κριτική μετά από ολα αυτά; Ουτε καν...
Οπότε σταματάει και ο σκοπός του φόρουμ μετα που ειναι η κριτική. Και τα μέλη ειτε θα αποχωρούν από το φορουμ ειτε πλεον δεν θα κάνουν κριτική για να μη βρεθούν και αυτοί στην ιδια θέση με τις απειλές και θα λενε μέσα τους "άστο που να σχοληθώ τώρα, θα αρχίσει πάλι με τις μηνύσεις αυτος"....και κάπως έτσι σταματάει η κριτική.
Και επισης οπως και ο @dlazaros που αποχώρησε οπως ανέφερε λογω της συμπεριφοράς του γιατρού έτσι και αλλα μέλη θα έχουν αποχωρήσει για τον ιδιο λόγο.
Η κριτικη ειναι δικαιωμα ελευθεριας λογου και το υποστηριζω 100%.
Η προσωπικη επιθεση, η προσβολη, η σκοπούμενη επαγγελματική βλαβη μεσω λασπης, υπαινιγμων, ευθεων κατηγοριων και η βεντετα ΔΕΝ ειναι ελευθερια λογου.
Ειναι ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ
Και αυτα ΕΙΝΑΙ μυνησιμα.

Ποτε δεν εχω αντιδρασει οταν καποιος λεει : "δεν μου αρεσει το αποτελεσμα".
Αυτο ειναι κριτική και ειναι δικαιωμα του και ΜΠΡΑΒΟ του που την ασκει, ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ! (καλο βεβαι θα ειναι να εχεις και κανα επιχειρημα...)
Ακομα και το αγενες και αντικειμενικοποιημενο σχολιο: "το αποτελεσμα ειναι χαλια" (αντι του δοκιμου "το βλεπω χαλια") ειναι αποδεκτο, αλλα μπορει να αντιδρασω στην αγενεια, ΟΧΙ στην κριτική.
Το οτι καποιοι ανοητα ή σκοπιμα μπερδευουν την αντιδραση στον ΤΡΟΠΟ με "αντιδραση στην κριτικη" ειναι θεμα νοημοσυνης, παιδειας, αντιληψης ή και προπαγανδας. Δεν ευθυνομαι εγω, ειμαι παντα σαφης.

Απο κοντα ΠΟΤΕ δεν μιλαει καποιος ετσι σε καποιον αγνωστο (ισως γιατι ξερει οτι μπορει να καταληξει ασχημα) και το γεγονος οτι ειναι κρυμμενος πισω απο ενα username και ανωνυμος, ΕΓΩ δεν εχω ανατραφει να θεωρω οτι του επιτρεπει να ειναι αγενης και ασεβης. Το αποκαλώ θρασυδειλη συμπεριφορα και το λεω!

Αν βρεις ΜΙΑ περιπτωση που εγινε, εστω και λανθασμενη, κοσμια κριτικη και μιλησα ασχημα, θα απολογηθω.
Δεν θα βρεις ομως.

Επίσης, κριτικη ΔΕΝ ειναι "πεσ μας τι εγινε με εκεινο το περιστατικο"
Αυτο ειναι ψευτο-ανακριση απο ψευτο-εισαγγελεα.
Δεν υποχρεουμαι να απολογηθω σε κανεναν ανωνυμο, δεν ειμαι σε σδικαστηριο, ουτε οφειλω να ανεχομαι μια χρονια σκοπουμενη βεντετα επειδη απλα ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΝΑ ΜΕ ΕΓΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ο ιατρικος συλλογος εχει Πειθαρχικο Συμβουλιο και αν εχω βλαψει καποιον, θα τιμωρηθω.
Επιση ομως ανγνωριζω οτι καποιοι μπορει να νοιαζονται για το θεμα οχι απο κουτσομπολιο ή τρολλαρισμα, αλλα για λογους εμιστοσυνης, προτεινα LIVE συζητηση που κανεις δεν δεχθηκε, διοτι καποιοι ειναι γενναοι ανακριτες/δικαστες ΜΟΝΟ πισω απο το μονιτορ.
Μιλαω γενικα, για κανενα συγκεκριμενο.
Ενα μέλος που ρωτησε κοσμια το ΙΔΙΟ θεμα, του απαντησα μαλιστα εκτενως!

Το οτι σε πολλους η τριχοπτωση και η ...φαλακρα προκαλει βαρυ ψυχικο φορτιο το ξερω καλυτερα απο τον καθενα.
Το εχω περασει και εγω
Ειμαι στο ιατρειο μου (και εδω) για να βοηθησω (και φυσικα να αμειφθω για αυτο, πριν γραψει κανεις κατι ειρωνικο!), και εχω αφιερωσει απο την ΖΩΗ ΜΟΥ σχεδον 20 χρονια γραφοντας τεραστια βιβλια και μελετωντας για να προσφερω οτι καλυτερο μπορω.
Μπορει να μην αρκει σε καποιους, κανενα προβλημα.!
Δεν ειμαι ομως εδω για να ανεχομαι το καθε θρασυδειλο ανωνυμο χουλιγκαν που επειδη εχει καημο απο την φαλακρα του θελει να το βγαλει πανω μου επειδη "του την σπαω" και επειδη ΜΠΟΡΕΙ να με βλαψει επειδη αναγκαστικα ειμαι επωνυμος.

Ελπίζω να καταλαβες την διαφορα.

aeratos28

Just aeratos
Εγώ,δεν ζητώ να μάθω για το τι έγινε με τα περιστατικά αυτά,και γιατί δεν πήγαν καλά..ρωτώ,για το αν ισχύουν η όχι,οι παρακινήσεις της κλινικής να σταματήσει η δημοσίευση του ζωντανού αποτελέσματος ,γτ αυτό είπαν εδώ δημόσια στο φορουμ οι πελάτες επειδή δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα ..όλα τα άλλα τα οποία γράφει περί σκοπουμενης επαγγελματικής βλάβης, περί τοξικότητας κτλ είναι κουραφεξαλα και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κουβέντα εντελώς με δικές του φαντασιώσεις ,διαστρεβλώσεις των γεγονότων...πες μας αν ισχύουν οι δημόσιες αυτές κατηγορίες των πελατών σου του λέω..όχι,το τι έγινε με τις επεμβάσεις και δεν είχαν καλό αποτελεσμα..αυτό το ερώτημα μου θα το βρεις σε κάθε μνμ που τον ρωταω...το ΓΙΑΤΙ δεν πήγαν καλά οι επεμβάσεις ,δεν θα το βρεις πουθενα..δεν είναι καν στο ερώτημα μου ..
Και για αυτό το λόγο αν έχεις δει εγώ πρότεινα να μου κάνει μήνυση λοιπόν,αφού απειλεί γενικά, για να δούμε αν ισχύουν αυτά που λέει ότι του προκαλω ..γτ μιλάει για ανωνυμία δική μου ,ενώ τα στοιχεία μου,του είναι γνωστά εδώ και πάνω από δύο χρόνια ...
Επειδή λοιπόν έχει πέσει σαν τη μύγα στο σκατό εδώ μέσα, για πελάτες ,και επειδή εγώ τυγχάνει να είμαι πελάτης και καταναλωτής ,θέλω να μάθω για το αν ισχύουν οι κατηγορίες αυτές,από τη στιγμή που οι ίδιοι πελάτες ανέφεραν τέτοιες προτροπές περί αποσιώπησης των περιστατικών..αν ισχύουν,να απορριφθεί από το φόρουμ και να διαγραφει ...αν δεν ισχύουν τότε να μπαναριστουν τα μέλη διαπαντως για δική τους προσπάθεια επαγγελματικής βλάβης ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΟ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΟΧΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΜΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ..όλα τα άλλα που θα δεις γραμμένα από εκεί είναι να χαμε να λέγαμε και να χάμε να πούμε..
Θα μας βγάλει και με ψυχολογικά κιόλας ο τύπος ....για να δεις με ποιον μιλάμε εδώ μέσα που προσπαθεί να το παίξει και θιγμένος κιόλας..

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

theoblue

Active Member
Και ομως πολλά μέλη στο ελληνικό φορουμ ειτε θα έχουν σταματήσει να ασχολούνται με το φορουμ ειτε θα έχουν σταματήσει να κάνουν κριτική στη συγκεκριμένη κλινική λογω των απειλών που τους έχει κανει και το βλέπουν και οι αλλοι και δεν ασχολούνται ουτε οι αλλοι μη τους τραμπουκίσει ή απειλείσει ο γιατρός. Οπότε έχει σταματήσει και η ελέυθερη κριτική πλεον εδώ. Γιαυτο και πλεον τα νηματα της δεν έχουν σχολια οπως θα έχεις δει.
Οταν εσυ επιτρέπεις σε εναν γιατρό να αλωνίζει ανεξέλεγκτα εδώ μέσα να απειλεί με μηνύσεις, να ειρωνεύεται τα μέλη ως άσχετους ανίδεους να προσπαθεί να μειώσει την άποψη τους κτλπ, λες και εδώ ειναι ιατρικό φορουμ γιατρών και δεν μπορει να λεει τη γνώμη του αν δεν ειναι γιατρός....το θεωρείς λογικό αυτο; Περιμένεις μετά να γράφουν τα μέλη σε ενα τέτοιο φορουμ που ενας συγκεκριμένος προσπαθει να περάσει με τη βία τα δικά του ;
Οταν σε ενα φορουμ ένας γιατρός τρομοκρατεί τα μέλη και τα τραμπουκίζει για να τους σταματήσει τοτε πλέον παυει το φορουμ εδώ να υπάρχει ελευθερη κριτική και απλά αυτη η κλινική εδώ ειναι για να διαφημίζεται και ΜΟΝΟ.

Σε φορουμ του εξωτερικού δεν βλέπω να συμβαινει κάτι τέτοιο. Οι κλινικές έχουν μια κόσμια συμπεριφορά και μένουν στα περιστατικά τους, ουτε ειρωνεύονται τα μέλη και προσπαθουν να τους βγάλουν σκάρτους για να μειώσουν τη γνώμη τους σε διάφορα νηματα, ουτε απειλούν με μηνύσεις αμα τους...κριτικάρουν...βρες μου ενα φορουμ παγκοσμίως που ενας γιατρός κανει αυτά τα πράγματα και τον κρατάνε μέσα.

Εδώ το μηνυμα του

Προβολή συνημμένου 65836
Η συγκεκριμενη κλινικη στην οποια αναφερεσαι πετσοκοβεται εδω καθημερινα (κυριως για λογους συμπεριφορας) και σιγουρα με μεγαλυτερη συχνοτητα απο κλινικες που εχουν κατωτερα αποτελεσματα.

Η ιδια η κλινικη κατηγορει τον Mod για ελλειψη προστασιας και οτι υφισταται επαγγελματικη ζημια απο οτι γραφεται εδω.

Οποτε οχι μονο δεν 'αλωνιζει' οπως γουσταρει αλλα ακριβως το αντιθετο :)

shearer

Member
Η συγκεκριμενη κλινικη στην οποια αναφερεσαι πετσοκοβεται εδω καθημερινα (κυριως για λογους συμπεριφορας) και σιγουρα με μεγαλυτερη συχνοτητα απο κλινικες που εχουν κατωτερα αποτελεσματα.

Η ιδια η κλινικη κατηγορει τον Mod για ελλειψη προστασιας και οτι υφισταται επαγγελματικη ζημια απο οτι γραφεται εδω.

Οποτε οχι μονο δεν 'αλωνιζει' οπως γουσταρει αλλα ακριβως το αντιθετο :)
Δεν ξέρω τι ειδους σχέση έχεις σχέση έχεις με τη κλινική, αλλά δεν ισχυει αυτο που λες. Αλωνίζει ανεξέλεγκτα χωρις κανένα στοπ, σε ολα τα νήματα. Οτι θέλει κανει και οποιος πάει να πει κάτι που δεν της αρέσει του επιτίθεται με ειρωνίες πάει να τον βγάλει οτι έχει ψυχολογικά κτλπ για να μειώσει την άποψη του και τον απειλεί με μηνύσεις αν κάνει ερωτήσεις που δεν πρέπει οπως αυτές που της κανει ο aeratos28 . Καμία αλλη κλινική δεν το κάνει αυτο ούτε σε αυτό το φόρουμ ούτε σε ξένα φόρουμ και δεν έχουν τόσο "αέρα" οσο έχει.
Δεν μπήκε καμια αλλη κλινική φιλε να κανει αυτά που κανει η συγκεκριμένη κλινική, ούτε μπήκε καμια κλινική να επιτείθεται στα μέλη συνεχώς και να προσπαθει να μειώσει την άποψη τους να τους αποκαλεί γελοίους ανίδεους, άσχετους κτλπ και να περάσει τα δικά της ντε και καλα. Αυτά μονο εδώ συμβαίνουν. Ούτε μπήκε αλλη κλινική εδώ μέσα να απειλεί συνεχώς τα μέλη οπως βλέπουμε πως απειλούσε τον @aeratos28 που ρωτούσε να μάθει τι συνέβη με τα 2 περιστατικά που αναφέρθηκε παραπάνω. Ολα αυτά ειναι ο ορισμός του αλωνίζω και δεν δινω λογαριασμό σε κανέναν τι κάνω λες και ειναι δικό μου το φόρουμ, κάτι που δεν επιτρέπεται να συμβαίνει οταν φιλοξενείσαι σε ενα φόρουμ και βγάζεις και λεφτά από αυτο.

shearer

Member
Επίσης Ποια είναι ακριβώς η επαγγελματική βλάβη που λες ; επειδή ρωτούσε τι έχει γίνει με 2 περιστατικά ο aeratos?

Μου φαίνεται λίγο αστείο να μιλάς για επαγγελματική βλάβη τη στιγμή που από το φόρουμ έχει βγάλει ποσα λεφτά από άτομα που έκαναν μεταμόσχευση εκεί τα οποία δεν θα τα έβγαζα αν δεν ήταν εδώ. Άρα το ταμείο της είναι μόνο θετικό από όλο αυτό. Υπολόγισε πόσοι πελάτες πήγαν εκεί από το φόρουμ και ποσοι που δεν ξέρουμε και μετά βρες τα έσοδα που είχε για να καταλάβεις ότι είναι πολύ κερδισμένη από εδώ, αλλιώς δεν θα παρέμενε εδώ ούτε θα έδινε τοση βάσει στο φόρουμ αν δεν ειχε πολλά έσοδα από το φορουμ.

Τελευταία επεξεργασία:

monk1994

New Member
Καλησπέρα και πάλι,

Σαν ένας απλός ενδιαφερόμενος χωρίς εμπειρία στον χώρο θα ήθελα να πω τα εξής.
Όλοι όσοι μπαίνουν στην διαδικασία να κάνουν μία τέτοια επέμβαση και έχουν την στοιχειώδη λογική σεβόμενοι την υγεία τους καθώς και τα χρήματα τους θα προχωρήσουν σε μια ενδελεχή έρευνα των ιατρών και των κλινικών σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Τα φόρουμ όπως αυτό καθώς και άλλων χωρών είναι βασικές πηγές πληροφόρησης και καλό θα ήταν να μην γίνονται συνέχεια αυτοί οι διαπληκτισμοί καθώς το μόνο που γίνεται στο τέλος είναι να μην συζητιούνται τα θέματα ουσίας που μπορεί να ψάχνει ένας νέος για να βοηθηθεί και να αλλάζει το θέμα συζήτησης.
Σίγουρα είναι θετικό γιατροί να παρουσιάζουν τα αποτελέσματα τους και να συμμετέχουν στο forum. Η έκθεση αυτή μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα για αυτούς μπορεί να έχει όμως και αρνητικά. Σίγουρα όμως η θέληση να εκτεθείς βοηθάει τους ενδιαφερόμενους ασθενείς. Τυχών άλλα θέματα συνεπώς καλό θα ήταν να λύνονται σε διαφορετικά τοπικ για την καλύτερη ενημέρωση του κόσμου που είναι και ο σκοπός του forum.
Όσον αφορά το δεύτερο θέμα που άνοιξα το τόπικ καθώς η συμβουλή σας για το μέγεθος της βλάβης ήταν σημαντική θα επιμείνω στο θέμα των γιατρών. Όπως σας είπα από την Ελλάδα δεν έχω βρεί αρκετό υλικό για τον κ. Παπαγγελόπουλο και τον κ.Θεοχάρη συνεπώς κάθε άποψη θα ήταν σημαντική.
Θα ήθελα την άποψη σας όμως σχετικά με τους παρακάτω ιατρους στην Τουρκία που μετά απο αρκετή έρευνα σε ξένα φόρουμ κατέληξα.
Να τονίσω ότι το consultation έγινε από τους Ιατρούς στην Τουρκία και όχι online καθώς λόγο εργασίας πηγαίνω κάποιες εβδομάδες ανά τρίμηνο.
Οι γιατροί είναι οι εξής : Dr. Demirsoy , Dr. Gur , Dr. Ahmed Altan.
Στην λίστα μου ήταν και οι Pekiner, Bekir Bek & Keser αλλά λόγο του ότι είναι στην Άγκυρα δεν με εξυπηρετεί.
Για εμένα είτε κάνω την επέμβαση στην Αθήνα είτε στην Κωνσταντινούπολη δεν χρειάζεται να αλλάξω το πρόγραμμά μου όυτε μου είναι επιπλέον κόστος. Συνεπώς θεωρώ λογικό να εξετάσω και περιπτώσεις στην Κωνσταντινούπολη που όλη την διαδικασία την κάνουν οι γιατροί και οι τιμές ειναι περίπου ίδιες με τους γιατρούς που κοιτάω στην Αθήνα.
Εξηγώ αυτό γιατί η διερεύνηση της Τουρκίας δεν είναι επειδή είναι πιο φθηνή. Μόνο ο Dr. Ahmed Altan είναι πιο φθηνός καθώς χρεώνει με την συνεδρία και όχι με το graft.

Κάθε συμβουλή η πρόταση ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ.

shearer

Member
Η κλινική κρίνεται για τη στάση της. Δεν υπάρχει κάπου στοπ ούτε σε αυτό (στην κριτική).
Εφόσον οταν παει να πει κάτι κάποιος ή να κάνει κάποια αποκάλυψη λεει οτι τον συκοφαντεί και τον απειλεί, τοτε πολυ πιο δυσκολα μετά θα γράφει ο αλλος την εμπειρία του, σε σχέση με μια αλλη κλινική που δεν έχει μπει να απειλείσει στο φορουμ και ο καθένας γράφει ελεύθερα χωρις να έχει στο μυαλό του οτι θα τον απειλείσει κτλπ αμα πει κάτι που δεν αρέσει στη κλινική...Οπότε έρχεται έτσι το στοπ στη κριτική.
Πρόσφατα έκανε και ενα μέλος ο Tasos3 κάποια δήλωση για 2 περιστατικά που ήξερε και αφορούσαν τη συμμετοχή του γιατρού στην επέμβαση. Η κλινική πάλι έλεγε οτι τη συκοφαντεί κτλπ και τον απειλούσε, ενώ απλά αυτός ειπε τι του ειπαν, ο ενας ξαδερφός του κιόλας.

Τελευταία επεξεργασία:

Vdupa

Well-Known Member
Εφόσον οταν παει να πει κάτι κάποιος ή να κάνει κάποια αποκάλυψη λεει οτι τον συκοφαντεί και τον απειλεί, τοτε πολυ πιο δυσκολα μετά θα γράφει ο αλλος την εμπειρία του, Σε σχέση με μια αλλη κλινική που δεν έχει απειλείσει στο φορουμ και ο καθένας γράφει ελεύθερα χωρις να έχει στο μυαλό του οτι θα τον απειλείσει κτλπ αμα πει κάτι που δεν αρέσει στη κλινική...Οπότε έρχεται έτσι το στοπ στη κριτική.
Πρόσφατα έκανε και ενα μέλος ο Tasos3 κάποια δήλωση για 2 περιστατικά που ήξερε και αφορούσαν τη συμμετοχή του γιατρού στην επέμβαση. Η κλινική πάλι έλεγε οτι τη συκοφαντεί κτλπ και τον απειλούσε, ενώ απλά αυτός ειπε τι του ειπαν, ο ενας ξαδερφός του κιόλας.
Εγώ προσωπικά όταν διαβάζω για μηνύσεις απομακρύνομαι από την κλινική. Δε θα με αποτρέψει αυτό να πω τη γνώμη μου.
Μπορεί κάποιοι να πουν άσχημα πράγματα για τα αποτελέσματα, αλλά αυτό δε θα με αποθαρρύνει αν εμένα αυτό που βλέπω που αρέσει.
Θα με αποθαρρύνει όμως όταν νιώσω ότι δεν επιτρέπεται ακόμα και η αυστηρή κριτική, ή ακόμα και η χαζή, άδικη. Γιατί αυτό δείχνει -διάθεση/νοοτροποία- ότι δε θα σου δώσω (ως γιατρός) εύκολα τον χώρο να εκφραστείς/ακουστείς αν έχεις κάποιο παράπονο ή αν δε σου αρέσει το αποτέλεσμα που πήρες από τον γιατρό. Αυτο για μένα είναι λόγος για να μην επιλέξω τέτοια κλινική.

Τελευταία επεξεργασία:

shearer

Member
Εγώ προσωπικά όταν διαβάζω για μηνύσεις απομακρύνομαι από την κλινική. Δηλαδή μπορεί κάποιοι να πουν άσχημα πράγματα για τα αποτελέσματα, αλλά δε θα με αποθαρρύνει αν εμένα αυτό που βλέπω που αρέσει.
Αλλο λες και αλλο λεω. Λέω οταν εσυ ξέρεις οτι κάποιος απειλεί κ τέτοια (άσχετα αν το κανει ή οχι τελικά), πολυ πιο δυσκολα θα κανεις μετά την ελεύθερη κριτική και θα πεις κάτι που έμαθες ή σου συνέβη. Ενώ σε αλλες κλινικές που δεν ασχολούνται με το φορουμ και δεν έχουν απειλείσει μέλη τοτε πιο ευκολα θα κάνει κριτική κάποιος και θα πει τη γνώμη του ή την εμπειρία του αν ειναι αρνητική.

Vdupa

Well-Known Member
Αλλο λες και αλλο λεω. Λέω οταν εσυ ξέρεις οτι κάποιος απειλεί κ τέτοια (άσχετα αν το κανει ή οχι τελικά), πολυ πιο δυσκολα θα κανεις μετά την ελεύθερη κριτική και θα πεις κάτι που έμαθες ή σου συνέβη. Ενώ σε αλλες κλινικές που δεν ασχολούνται με το φορουμ και δεν έχουν απειλείσει μέλη τοτε πιο ευκολα θα κάνει κριτική κάποιος και θα πει τη γνώμη του ή την εμπειρία του αν ειναι αρνητική.
Εμπλούτισα λίγο το προηγουμένο ποστ μου, δεν ξερω αν σε καλύπτει τωρα.

Μπλουζα