Ναι απλά σου λέω οτι τελευταία έχω δει να γινεται αυστηρή κριτική σε διάφορους γιατρούς και δεν τους μπανάρει ο mod, ουτε τους σταματάει. Και ουτε οι κλινικές μπαίνουν να τους σταματήσουν ή να τους απειλήσουν για να τους φιμώσουν.
Και μονο που απειλεί κάποιος με μηνύσεις εδώ τοτε επικρατεί ενα κλίμα τρομοκρατίας στο φόρουμ, άσχετα αν το κανει ή οχι τελικά οπότε παυει να υπάρχει και ελευθερία πλεον. Πιστεύεις μετά θα κάνει κάποιος κριτική μετά από ολα αυτά; Ουτε καν...
Οπότε σταματάει και ο σκοπός του φόρουμ μετα που ειναι η κριτική. Και τα μέλη ειτε θα αποχωρούν από το φορουμ ειτε πλεον δεν θα κάνουν κριτική για να μη βρεθούν και αυτοί στην ιδια θέση με τις απειλές και θα λενε μέσα τους "άστο που να σχοληθώ τώρα, θα αρχίσει πάλι με τις μηνύσεις αυτος"....και κάπως έτσι σταματάει η κριτική.
Και επισης οπως και ο
@dlazaros που αποχώρησε οπως ανέφερε λογω της συμπεριφοράς του γιατρού έτσι και αλλα μέλη θα έχουν αποχωρήσει για τον ιδιο λόγο.
Η κριτικη ειναι δικαιωμα ελευθεριας λογου και το υποστηριζω 100%.
Η προσωπικη επιθεση, η προσβολη, η σκοπούμενη επαγγελματική βλαβη μεσω λασπης, υπαινιγμων, ευθεων κατηγοριων και η βεντετα ΔΕΝ ειναι ελευθερια λογου.
Ειναι ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ
Και αυτα ΕΙΝΑΙ μυνησιμα.
Ποτε δεν εχω αντιδρασει οταν καποιος λεει : "δεν μου αρεσει το αποτελεσμα".
Αυτο ειναι κριτική και ειναι δικαιωμα του και ΜΠΡΑΒΟ του που την ασκει, ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ! (καλο βεβαι θα ειναι να εχεις και κανα επιχειρημα...)
Ακομα και το αγενες και αντικειμενικοποιημενο σχολιο: "το αποτελεσμα ειναι χαλια" (αντι του δοκιμου "το βλεπω χαλια") ειναι αποδεκτο, αλλα μπορει να αντιδρασω στην αγενεια, ΟΧΙ στην κριτική.
Το οτι καποιοι ανοητα ή σκοπιμα μπερδευουν την αντιδραση στον ΤΡΟΠΟ με "αντιδραση στην κριτικη" ειναι θεμα νοημοσυνης, παιδειας, αντιληψης ή και προπαγανδας. Δεν ευθυνομαι εγω, ειμαι παντα σαφης.
Απο κοντα ΠΟΤΕ δεν μιλαει καποιος ετσι σε καποιον αγνωστο (ισως γιατι ξερει οτι μπορει να καταληξει ασχημα) και το γεγονος οτι ειναι κρυμμενος πισω απο ενα username και ανωνυμος, ΕΓΩ δεν εχω ανατραφει να θεωρω οτι του επιτρεπει να ειναι αγενης και ασεβης. Το αποκαλώ θρασυδειλη συμπεριφορα και το λεω!
Αν βρεις ΜΙΑ περιπτωση που εγινε, εστω και λανθασμενη, κοσμια κριτικη και μιλησα ασχημα, θα απολογηθω.
Δεν θα βρεις ομως.
Επίσης, κριτικη ΔΕΝ ειναι "πεσ μας τι εγινε με εκεινο το περιστατικο"
Αυτο ειναι ψευτο-ανακριση απο ψευτο-εισαγγελεα.
Δεν υποχρεουμαι να απολογηθω σε κανεναν
ανωνυμο, δεν ειμαι σε σδικαστηριο, ουτε οφειλω να ανεχομαι μια χρονια σκοπουμενη βεντετα επειδη απλα ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΝΑ ΜΕ ΕΓΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ο ιατρικος συλλογος εχει Πειθαρχικο Συμβουλιο και αν εχω βλαψει καποιον, θα τιμωρηθω.
Επιση ομως ανγνωριζω οτι καποιοι μπορει να νοιαζονται για το θεμα οχι απο κουτσομπολιο ή τρολλαρισμα, αλλα για λογους εμιστοσυνης, προτεινα LIVE συζητηση που κανεις δεν δεχθηκε, διοτι καποιοι ειναι γενναοι ανακριτες/δικαστες ΜΟΝΟ πισω απο το μονιτορ.
Μιλαω γενικα, για κανενα συγκεκριμενο.
Ενα μέλος που ρωτησε κοσμια το ΙΔΙΟ θεμα, του απαντησα μαλιστα εκτενως!
Το οτι σε πολλους η τριχοπτωση και η ...φαλακρα προκαλει βαρυ ψυχικο φορτιο το ξερω καλυτερα απο τον καθενα.
Το εχω περασει και εγω
Ειμαι στο ιατρειο μου (και εδω) για να βοηθησω (και φυσικα να αμειφθω για αυτο, πριν γραψει κανεις κατι ειρωνικο!), και εχω αφιερωσει απο την ΖΩΗ ΜΟΥ σχεδον 20 χρονια γραφοντας τεραστια βιβλια και μελετωντας για να προσφερω οτι καλυτερο μπορω.
Μπορει να μην αρκει σε καποιους, κανενα προβλημα.!
Δεν ειμαι ομως εδω για να ανεχομαι το καθε θρασυδειλο ανωνυμο χουλιγκαν που επειδη εχει καημο απο την φαλακρα του θελει να το βγαλει πανω μου επειδη "του την σπαω" και επειδη ΜΠΟΡΕΙ να με βλαψει επειδη αναγκαστικα ειμαι επωνυμος.
Ελπίζω να καταλαβες την διαφορα.