Ένα βήμα πριν την τελική απόφαση. Απόψεις

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επίσης Ποια είναι ακριβώς η επαγγελματική βλάβη που λες ; επειδή ρωτούσε τι έχει γίνει με 2 περιστατικά ο aeratos?

Μου φαίνεται λίγο αστείο να μιλάς για επαγγελματική βλάβη τη στιγμή που από το φόρουμ έχει βγάλει ποσα λεφτά από άτομα που έκαναν μεταμόσχευση εκεί τα οποία δεν θα τα έβγαζα αν δεν ήταν εδώ. Άρα το ταμείο της είναι μόνο θετικό από όλο αυτό. Υπολόγισε πόσοι πελάτες πήγαν εκεί από το φόρουμ και ποσοι που δεν ξέρουμε και μετά βρες τα έσοδα που είχε για να καταλάβεις ότι είναι πολύ κερδισμένη από εδώ, αλλιώς δεν θα παρέμενε εδώ ούτε θα έδινε τοση βάσει στο φόρουμ αν δεν ειχε πολλά έσοδα από το φορουμ.

Και για αυτό δεν θα παίξει και καμμία μήνυση σε μέλος του φόρουμ εκτός και αν κάποιος "κόψει καπίστρι" για να σύνεχίσω τους συνειρμούς σου. Όσοι πήγαν ή πάνε στην κλινική δεν πήγαν επειδή διαφημίζεται γενικά αλλά επειδή είδαν κάποια επιτυχημένα αποτελέσματα από τα επίσημα που ποστάρει. Αυτή είναι η ουσία. Ας μην είχε ποστάρει κάποια καλά και θα σου έλεγα αν πήγαινε κάποιος εκεί. Επειδή όπως είπε και ο vdupa κρίνεται για την συμπεριφορά της μέσω της έκθεσης, αυτό κάνει καλό σε κάποιον που θέλει να αποφασίσει να πάει εκεί γιατί ξέρει τι τον περιμένει. Όταν κάποιος κάνει μια αποκάλυψη, η αποκάλυψη οφείλει να είναι αληθινή και φέρει και το βάρος της απόδειξης αλλιώς είναι εξόχως προβληματική. Δηλαδή αν εγώ βγω και γράψω ότι έχω δει με τα μάτια μου να ακρωτηριάζουν ασθενείς σε κάποια κλινική δεν της προξενώ επαγγελματική βλάβη; Αυτό δεν είναι ανεξέλεγκτο; Η αλήθεια λοιπόν είναι κάπου στην μέση. Ναι στην κριτική, όχι σε ανακρίβειες ή υποθέσεις γιατί και από τέτοιες έχουμε δει πολλές. Ο @tasos33 λοιπόν ορθότατα έπραξε και η κλινική μόλις κατάλαβε ότι υπάρχει case αναδιπλώθηκε ζητωντας περισσότερες αποδείξεις. Άρα θέλουμε μαρτυρίες και από τις 2 πλευρές και όχι μονόπαντα.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kollaps

Active Member
Ασυναρτησίες γράφεις εσυ φιλε...τι να αξιζει να απαντήσεις; σου λεω τον Diep που λες τον έβγαλαν από τη λίστα των προτεινόμενων...οπότε τι τον ανέφερες ακριβώς;;;
....Τέλειοι δεν ειναι αλλα δεν ειναι οπως θες να το παρουσιάσεις εσυ για κάποιο λόγο. Ο καθένας ας δει τα περιστατικά τους και να κρινει..Ουτε λεω να πάνε εκει. Ο καθενας θα κανει την έρευνα του βλέποντας περιστατικα τους και οχι τι ακούει από τον καθένα.
Η eugenix ειναι μια κλινική με αρκετές επιτυχίες σε μεγάλα norwood...πολλά επιτυχημένα τέτοια περιστατικά έχει να δειξει τη στιγμή που αλλοι γιατροί δεν μπορούσαν να δώσουν λυση λογω μεγάλης έκτασης προβλήματος και ολα τα περιστατικά της γινονται με συμμετοχη των γιατρών Dr Sethi, Dr Bansal, Dr Das, Dr vinita, Dr Somesh...
επίσης το οτι υπάρχει λιστα με προτεινόμενους γιατρους δεν λεει κάτι οτι τα περιστατικά που παρουσιάζονται εκει από ασθενείς δεν εναι αξιόπιστα ή οτι δεν κανει κριτική ο καθένας.
Για την Dr Das μπορεί κάποιος να δει εδώ τι έκανε στον άτυχο φίλο:

https://www.hairlossgr.com/forum/threads/Αναζήτηση-κλινικής-για-μμ.14901/post-335933

Αυτός ο σχεδιασμός είναι προφανώς εγκληματικός. Το thread της μεταμόσχευσης αυτής έχει παραμείνει ανοιχτό στο hair restoration network αλλά έχουν υπάρξει και περιπτώσεις διαγραφής thread στο παρελθόν.

shearer

Member
Για την Dr Das μπορεί κάποιος να δει εδώ τι έκανε στον άτυχο φίλο:

https://www.hairlossgr.com/forum/threads/Αναζήτηση-κλινικής-για-μμ.14901/post-335933

Αυτός ο σχεδιασμός είναι προφανώς εγκληματικός.
Σαν επέμβαση πήγε πολυ καλα. Το πλάνο θα μπορούσε να ηταν διαφορετικό. Υψηλή φυτρωση ειχε και δοτρια μια χαρά που ειχε να δώσει μοσχεύματα για την υπόλοιπη περιοχη και η κλινική του πρότεινε να καλύψει το υπόλοιπο σε αλλες επεμβάσεις. όπου και θα μπορούσε να καλύψει και το υπόλοιπο κεφάλι του στις επόμενες συνεδρίες. Δεν ηταν ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Ήθελε και αλλες συνεδρίες για το πίσω. Με αυτη την επέμβαση έφτιαξε τη μπροστινή ζώνη.
Έχει και αλλα περιστατικά η Dr Das σε μεγάλα norwood που έδωσε καλή κάλυψη σε μεγάλες επιφάνειες.

Δειτε εδώ ενα περιστατικό από Dr Das που έδωσε πολυ καλή κάλυψη σε norwood 6 προς 7.

Τελευταία επεξεργασία:

kollaps

Active Member
Όπως σας είπα από την Ελλάδα δεν έχω βρεί αρκετό υλικό για τον κ. Παπαγγελόπουλο και τον κ.Θεοχάρη συνεπώς κάθε άποψη θα ήταν σημαντική.
Θα ήθελα την άποψη σας όμως σχετικά με τους παρακάτω ιατρους στην Τουρκία που μετά απο αρκετή έρευνα σε ξένα φόρουμ κατέληξα.
Να τονίσω ότι το consultation έγινε από τους Ιατρούς στην Τουρκία και όχι online καθώς λόγο εργασίας πηγαίνω κάποιες εβδομάδες ανά τρίμηνο.
Οι γιατροί είναι οι εξής : Dr. Demirsoy , Dr. Gur , Dr. Ahmed Altan.
Στην λίστα μου ήταν και οι Pekiner, Bekir Bek & Keser αλλά λόγο του ότι είναι στην Άγκυρα δεν με εξυπηρετεί.
Για εμένα είτε κάνω την επέμβαση στην Αθήνα είτε στην Κωνσταντινούπολη δεν χρειάζεται να αλλάξω το πρόγραμμά μου όυτε μου είναι επιπλέον κόστος. Συνεπώς θεωρώ λογικό να εξετάσω και περιπτώσεις στην Κωνσταντινούπολη που όλη την διαδικασία την κάνουν οι γιατροί και οι τιμές ειναι περίπου ίδιες με τους γιατρούς που κοιτάω στην Αθήνα.
Υπάρχει ένα πρόσφατο περιστατικό του κ. Θεοχάρη εδώ στο φόρουμ, ο φίλος δεν έμεινε ευχαριστημένος και ψάχνει για repair. Νομίζω τόσο αυτός όσο και ο κ. Παπαγγελόπουλος δεν θεωρούνται από τις καλύτερες επιλογές εδώ στην Ελλάδα.

Για μένα κακώς δεν διερευνάς και τους γιατρούς στην Άγκυρα, από τη στιγμή που θες να μείνεις σε Ελλάδα ή Τουρκία. Το πρόγραμμα σου θα αλλάξει έτσι κι αλλιώς αν μπεις στη διαδικασία να κάνεις ΜΜ (1-2 βδομάδες θα είσαι off) και ένα ταξίδι 2-3 ημερών σε μια κοντινή πόλη δεν είναι κάτι φοβερό. Στην Τουρκία πλέον όλοι κυκλοφορούν με μπαταρισμένα κεφάλια στα αεροδρόμια οπότε και το "κοινωνικό aspect" δεν θα πρέπει να σε προβληματίζει ιδιαίτερα.

shearer

Member
Και για αυτό δεν θα παίξει και καμμία μήνυση σε μέλος του φόρουμ εκτός και αν κάποιος "κόψει καπίστρι" για να σύνεχίσω τους συνειρμούς σου. Όσοι πήγαν ή πάνε στην κλινική δεν πήγαν επειδή διαφημίζεται γενικά αλλά επειδή είδαν κάποια επιτυχημένα αποτελέσματα από τα επίσημα που ποστάρει. Αυτή είναι η ουσία. Ας μην είχε ποστάρει κάποια καλά και θα σου έλεγα αν πήγαινε κάποιος εκεί. Επειδή όπως είπε και ο vdupa κρίνεται για την συμπεριφορά της μέσω της έκθεσης, αυτό κάνει καλό σε κάποιον που θέλει να αποφασίσει να πάει εκεί γιατί ξέρει τι τον περιμένει. Όταν κάποιος κάνει μια αποκάλυψη, η αποκάλυψη οφείλει να είναι αληθινή και φέρει και το βάρος της απόδειξης αλλιώς είναι εξόχως προβληματική. Δηλαδή αν εγώ βγω και γράψω ότι έχω δει με τα μάτια μου να ακρωτηριάζουν ασθενείς σε κάποια κλινική δεν της προξενώ επαγγελματική βλάβη; Αυτό δεν είναι ανεξέλεγκτο; Η αλήθεια λοιπόν είναι κάπου στην μέση. Ναι στην κριτική, όχι σε ανακρίβειες ή υποθέσεις γιατί και από τέτοιες έχουμε δει πολλές. Ο @tasos33 λοιπόν ορθότατα έπραξε και η κλινική μόλις κατάλαβε ότι υπάρχει case αναδιπλώθηκε. Άρα θέλουμε μαρτυρίες και από τις 2 πλευρές και όχι μονόπαντα.
Το αν θα παίξει ή οχι δεν το γνωρίζει κανεις. Αλλά και να μη παίξει και μονο που επιτρέπεις να μπαίνουν εδω κλινικές και να απειλούν τα μέλη με μηνύσεις τοτε αυτό πάει ενα βημα πισω το φορουμ οσον αφορά την ελεύθερη έκφραση των μελών.
Το θέμα ειναι οτι το κάθε μέλος οπως Τάσος που έκανε αυτη τη δήλωση για τα 2 περιστατικά που ξέρει δυσκολα θα την κανει μετά οταν υπάρχει αυτο το κλίμα με τις μηνύσεις, γιατι ο αλλος θα λεει που να μπλέξω τώρα με αυτον, άστο δεν το αναφέρω παρόλο που το γνωρίζω.
Ενώ κάτι τέτοιο δεν θα συμβαινει με αλλη κλινική που τα μέλη δεν θα νιώθουν οτι θα έχουν μια κλινική να τους απειλείσει και να τους αποκαλέσει συκοφάντες αν πουν κάτι που έζησαν. Οπότε έτσι σταματάει και η κριτική.

bobby

Well-Known Member
Ότι και να λέει κάποιος για κατηγορίες και βλάβες και μηνύσεις έχει το βάρος της απόδειξης ότι όντως έχει υποστεί ζημιά, αλλιώς να είχαμε να λέγαμε…..

Tetrakis

Member
Και για αυτό δεν θα παίξει και καμμία μήνυση σε μέλος του φόρουμ εκτός και αν κάποιος "κόψει καπίστρι" για να σύνεχίσω τους συνειρμούς σου. Όσοι πήγαν ή πάνε στην κλινική δεν πήγαν επειδή διαφημίζεται γενικά αλλά επειδή είδαν κάποια επιτυχημένα αποτελέσματα από τα επίσημα που ποστάρει. Αυτή είναι η ουσία. Ας μην είχε ποστάρει κάποια καλά και θα σου έλεγα αν πήγαινε κάποιος εκεί. Επειδή όπως είπε και ο vdupa κρίνεται για την συμπεριφορά της μέσω της έκθεσης, αυτό κάνει καλό σε κάποιον που θέλει να αποφασίσει να πάει εκεί γιατί ξέρει τι τον περιμένει. Όταν κάποιος κάνει μια αποκάλυψη, η αποκάλυψη οφείλει να είναι αληθινή και φέρει και το βάρος της απόδειξης αλλιώς είναι εξόχως προβληματική. Δηλαδή αν εγώ βγω και γράψω ότι έχω δει με τα μάτια μου να ακρωτηριάζουν ασθενείς σε κάποια κλινική δεν της προξενώ επαγγελματική βλάβη; Αυτό δεν είναι ανεξέλεγκτο; Η αλήθεια λοιπόν είναι κάπου στην μέση. Ναι στην κριτική, όχι σε ανακρίβειες ή υποθέσεις γιατί και από τέτοιες έχουμε δει πολλές. Ο @tasos33 λοιπόν ορθότατα έπραξε και η κλινική μόλις κατάλαβε ότι υπάρχει case αναδιπλώθηκε. Άρα θέλουμε μαρτυρίες και από τις 2 πλευρές και όχι μονόπαντα.
Είχε ειπωθεί ότι θα ανεβεί νήμα από ξάδερφο σχετικά με τα incisions. Επίσης ο φίλος Eduser ισχυρίστηκε το ίδιο σχετικά με τα incisions. Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσει το θέμα

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
ο @tasos33 ΔΕΝ ειχε case.
Καποιος του ειπε, του ειπαν, οτι ο ξαδερφος του (νομιζω) φανταστηκε ή ονειρευτηκε την ωρα που κοιμοταν στο χειρουργειο (ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ κοιμούνται!!!) οτι δεν του εκανα δηθεν εγω το σχεδιασμό και τις υποδοχες
Εντούτοις, ΠΟΤΕ δεν εστειλε ουτε σε pm τα στοιχεια ωστε να ΑΠΟΔΕΙΞΩ οτι αυτα δεν εγιναν αναρτωντας το operative report, ουτε τιποτα.
Πεταξε την κατγορια, απαντησα, ζητησα στοιχεια και σε προσωπικο μυνημα, δεν εστειλε ΤΙΠΟΤΑ, αντι να υποπτευθειτε οτι οταν ξαναρωτησε τον ...ξαδερφο, ΔΕΝ πηρε επιβεβαιωση αναδιπλωθηκε, θεωρειτε οτι ...τρομαξε μην μπλεξει.

Ρε μαγκες, πραγματικα, πως εχω καταφερει ΟΤΙ και να γινει να βρισκετε τροπο να φταιω ειναι ΘΕΪΚΟ!!!
Μακαρι να ειστε τοσο ευρηματικοί και με τις γυναικες δλδ, δεν θα προλαβαινετε!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το αν θα παίξει ή οχι δεν το γνωρίζει κανεις. Αλλά και να μη παίξει και μονο που επιτρέπεις να μπαίνουν εδω κλινικές και να απειλούν τα μέλη με μηνύσεις τοτε αυτό πάει ενα βημα πισω το φορουμ οσον αφορά την ελεύθερη έκφραση των μελών.
Το θέμα ειναι οτι το κάθε μέλος οπως Τάσος που έκανε αυτη τη δήλωση για τα 2 περιστατικά που ξέρει δυσκολα θα την κανει μετά οταν υπάρχει αυτο το κλίμα με τις μηνύσεις, γιατι ο αλλος θα λεει που να μπλέξω τώρα με αυτον, άστο δεν το αναφέρω παρόλο που το γνωρίζω.
Ενώ κάτι τέτοιο δεν θα συμβαινει με αλλη κλινική που τα μέλη δεν θα νιώθουν οτι θα έχουν μια κλινική να τους απειλείσει και να τους αποκαλέσει συκοφάντες αν πουν κάτι που έζησαν. Οπότε έτσι σταματάει και η κριτική.
Αγαπητέ, επαναλαμβάνεις την αποψή σου τουλάχιστον σε κάθε δεύτερο ποστ. Το καταλάβαμε, είσαι σαφής. Πριν από σένα τα έχουν πει πριν κάτι χρόνια και άλλοι και τελικά τίποτα δεν έγινε. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η κριτική συνεχίζεται ακάθεκτη από όλους και καλά κάνουν. Οπότε αυτά που υποθέτεις δεν συμβαίνουν. Όταν η κλινική γράφει δέχεται αμείωτη κριτική σε ότι γράφει. Για κάθε έναν που κολώνει, όπως λες, εμφανίζονται άλλοι δύο. Με την δικιά σου λογική δεν θα έπρεπε να μιλάει κανείς μετά από τόσο καιρό. Η πραγματικότητα όμως σε διαψεύει.

Anastasakis Hair Clinic

Είχε ειπωθεί ότι θα ανεβεί νήμα από ξάδερφο σχετικά με τα incisions. Επίσης ο φίλος Eduser ισχυρίστηκε το ίδιο σχετικά με τα incisions. Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσει το θέμα
ναι, περιμενω ακομα....

Αλλα η ΛΑΣΠΗ μενει, αν υποστηριξω την τιμη μου ειμαι κακός, αν ζητησω εξηγησεις ειμαι επιθετικος, αν ζητησω αποδειξεις, πεταγεται εισαγγελεας του Αργους να τρολλαρει, και παει λεγοντας
ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΗ-ιατρος γραφει ΟΤΙ θελει, ΚΑΜΙΑ αποδειξη, και μετα καλούμαι εγω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας...

Καθολου τοξικο!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ο @tasos33 ΔΕΝ ειχε case.
Καποιος του ειπε, του ειπαν, οτι ο ξαδερφος του (νομιζω) φανταστηκε ή ονειρευτηκε την ωρα που κοιμοταν στο χειρουργειο (ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ κοιμούνται!!!) οτι δεν του εκανα δηθεν εγω το σχεδιασμό και τις υποδοχες
Εντούτοις, ΠΟΤΕ δεν εστειλε ουτε σε pm τα στοιχεια ωστε να ΑΠΟΔΕΙΞΩ οτι αυτα δεν εγιναν αναρτωντας το operative report, ουτε τιποτα.
Πεταξε την κατγορια, απαντησα, ζητησα στοιχεια και σε προσωπικο μυνημα, δεν εστειλε ΤΙΠΟΤΑ, αντι να υποπτευθειτε οτι οταν ξαναρωτησε τον ...ξαδερφο, ΔΕΝ πηρε επιβεβαιωση αναδιπλωθηκε, θεωρειτε οτι ...τρομαξε μην μπλεξει.

Ρε μαγκες, πραγματικα, πως εχω καταφερει ΟΤΙ και να γινει να βρισκετε τροπο να φταιω ειναι ΘΕΪΚΟ!!!
Μακαρι να ειστε τοσο ευρηματικοί και με τις γυναικες δλδ, δεν θα προλαβαινετε!

Ο @tasos33 αναφέρθηκε σε ξαδελφό του τον οποίο προέτρεψε να κάνει την επέμβαση σε σας. Άρα είχε άμεση επαφή και όπως είναι λογικό μίλησαν και μετά την επέμβαση και μετέφερε την συνομιλία τους εδώ. Περιμένω και εγώ να μιλήσω με τον ξάδελφο του @tasoss33 έτσι ώστε να έχω πληροφόρηση από την πηγή και να ποστάρω σχετικά. Δεν είμαι σίγουρος ότι κοιμούνται όλοι σε ολη την διάρκεια της επέμβασης. Σε όλες τουλάχιστον τις επεμβάσεις που έχω παρακολουθήσει (όπως και στις 3 δικές μου) ναι κάποια στιγμή μπορούν να κοιμηθούν αλλά αντιλαμβάνονται πλήρως το ιατρικό προσωπικό που κυκλοφορεί γύρω τους και ειδικά όταν ξεκινάει μια καινούργια φάση (πχ incisions, σχεδιασμός). Για το θέμα θα επανέλθω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Member
ναι, περιμενω ακομα....

Αλλα η ΛΑΣΠΗ μενει, αν υποστηριξω την τιμη μου ειμαι κακός, αν ζητησω εξηγησεις ειμαι επιθετικος, αν ζητησω αποδειξεις, πεταγεται εισαγγελεας του Αργους να τρολλαρει, και παει λεγοντας
ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΗ-ιατρος γραφει ΟΤΙ θελει, ΚΑΜΙΑ αποδειξη, και μετα καλούμαι εγω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας...

Καθολου τοξικο!
Σε ένα πράγμα θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Ότι έχεις το θάρρος να τσαλακωθείς επώνυμα και ότι είσαι από τους καλύτερους πωλητές που έχω δει. Σε πολλά από τα ποστ σου και τα αποτέλεσματα σου έχω εντελώς διαφορετική αποψη.

Anastasakis Hair Clinic

Αγαπητέ, επαναλαμβάνεις την αποψή σου τουλάχιστον σε κάθε δεύτερο ποστ. Το καταλάβαμε, είσαι σαφής. Πριν από σένα τα έχουν πει πριν κάτι χρόνια και άλλοι και τελικά τίποτα δεν έγινε. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η κριτική συνεχίζεται ακάθεκτη από όλους και καλά κάνουν. Οπότε αυτά που υποθέτεις δεν συμβαίνουν. Όταν η κλινική γράφει δέχεται αμείωτη κριτική σε ότι γράφει. Για κάθε έναν που κολώνει, όπως λες, εμφανίζονται άλλοι δύο. Με την δικιά σου λογική δεν θα έπρεπε να μιλάει κανείς μετά από τόσο καιρό. Η πραγματικότητα όμως σε διαψεύει.
Εγω εχω ζητησει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φορες @CVIAL να εισαι απο πάνω για να ρυθμιζεις τα παρακατω:
  • Επιθεσεις επι προσωπικού (σαν το @aeratos28 που δηθεν απειλησε πως θα με ...κοντυνει και μετα διαμαρτηρηθηκε που του θυμησα οτι ειναι πιο κοντος απο εμενα και αγυμναστος σαν γυναικα. )
  • Σκοπούμενη βλαβη ΧΩΡΙΣ αποδειξεις (βλεπε @tasos33 )
  • Υπονοούμενα (βλεπε τον @aeratos28 και την βεντετα του για το δηθεν ...σκανδαλο αποκρυψης αποτελεσματος που το τραβαει 2 χρονια τωρα γιατι δεν εχει βρει κατι αλλο να πει)

Παρολο που θεωρω οτι συμφωνεις οτι ΔΕΝ παιζω με ιδιους ορους με το υπολοιπο κοινο σου, αγνοεις το αιτημα μου

ΔΕΝ στεκει η δηθεν "ιση αποσταση" ειμαι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ επωνυμος μονο εγω και ταυτοχρονα μεσω τον περιστιακών που μοιραζομαι (για ΤΙΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ της δουλειας μου) προσφερω απλετο υλικο για συζητηση (ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ) που οδηγει σε γνωση

ΟΧΙ, δεν θελω περισσοτερα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
Θελω φυσιολογική ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ απο ΤΟΞΙΚΕΣ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ συμπεριφορες.

Κριτικη ΟΣΗ θελετε, χωρις λασπη, χωρις προσβολες, χωρις αγενεια, χωρις υπονούμενα.
Ειναι παραλογο αυτο που ζηταω?
Ειναι αδικο?

Απαντησε μου σε παρακαλω γιατι δεν εγκαλεις οταν καποιος γραφει κατι που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ και μου κανει κακο δεν απαιτεις
να προσκομισει αποδειξεις???
Γιατι οταν ενα μονομανες μελος επιμενει να μεγαλοποιει ενα ασημαντο θεμα επι χρονια και να παιζει το εισαγγελεα, οταν αντιπροτεινω "ελατε απο κοντα να συζητησουμε οτι θες", δεν λες και εσυ" πανε ρε συ Σπυρο, θα ερθω και εγω, οπως τοτε στην επεμβαση σου, να το κλεισουμε αυτο το θεμα και ειτε να τον διωξω τον Αναστασακη ειτε να ηρεμησεις επιτελους?"

Anastasakis Hair Clinic

Σε ένα πράγμα θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Ότι έχεις το θάρρος να τσαλακωθείς επώνυμα και ότι είσαι από τους καλύτερους πωλητές που έχω δει. Σε πολλά από τα ποστ σου και τα αποτέλεσματα σου έχω εντελώς διαφορετική αποψη.
Θαρρος εχω σε ολα.
Και αυτο ενοχλει ολους οσους δεν εχουν

Τα υπολοιπα που γραφεις δεν τα καταλαβαινω,
Μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον.
Το βιογραφικο μου ειναι ΠΟΛΥ γεματο με επιστημονικα επιτευγματα, και ΠΟΥΘΕΝΑ με τιτλους "πωλητης" κτλ.

Αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ εχω πειθώ διοτι μιλαω και γραφω αριστα, εχω παντα επιχειρηματα και δεν διαστρευλωνω ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΤΕ.

monk1994

New Member
Υπάρχει ένα πρόσφατο περιστατικό του κ. Θεοχάρη εδώ στο φόρουμ, ο φίλος δεν έμεινε ευχαριστημένος και ψάχνει για repair. Νομίζω τόσο αυτός όσο και ο κ. Παπαγγελόπουλος δεν θεωρούνται από τις καλύτερες επιλογές εδώ στην Ελλάδα.

Για μένα κακώς δεν διερευνάς και τους γιατρούς στην Άγκυρα, από τη στιγμή που θες να μείνεις σε Ελλάδα ή Τουρκία. Το πρόγραμμα σου θα αλλάξει έτσι κι αλλιώς αν μπεις στη διαδικασία να κάνεις ΜΜ (1-2 βδομάδες θα είσαι off) και ένα ταξίδι 2-3 ημερών σε μια κοντινή πόλη δεν είναι κάτι φοβερό. Στην Τουρκία πλέον όλοι κυκλοφορούν με μπαταρισμένα κεφάλια στα αεροδρόμια οπότε και το "κοινωνικό aspect" δεν θα πρέπει να σε προβληματίζει ιδιαίτερα.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Νόμιζα μέσα στα τόσα σχόλια ότι θα βρω μια άκρη αλλα συνεχίστηκε η διαμάχη.
Το κοινωνικο aspect δεν είναι ένας παράγοντας που εξετάζω να σου ειμαι ειλικρίνης σε μεγάλο βαθμό.
Η Κωνσταντινούπολη απλά βολεύει γιατί εξ ορισμού θα πρέπει να μείνω αυτές τις εβδομάδες που θα είμαι οφφ εκεί για να πηγαίνω στην εργασία μου.
Συνεπώς η Άγκυρα όντως θα είναι ένα επιπλέον κοντινό ταξίδι 2-3 ημερών και να επιστρέψω στην Κωνσταντινούπολη. Ο λόγος που ανέφερα όλους τους γιατρούς είναι να ακούσω κάποια γνώμη απο εσας για αυτούς, αν υπάρχει από κάποιον.
Για εμένα το ιδανικό θα ήταν να γίνει στην Αθήνα η στην Κωνσταντινούπολη όπου εξ ορισμού μοιράζω τον χρόνο μου. Αν στην Άγκυρα όμως κάποιος απο τους γιατρούς που ανέφερα είναι αρκετα καλύτερος εννοίτε πως θα το σκεφτώ.

vlafo

Well-Known Member
Επειδή αναφέρθηκε και γράφτηκε πώς "όλοι" κοιμούνται στα χειρουργεία και έχουμε πει πως δεν μας αρέσουν οι ανακρίβειες και οι υποθέσεις στο φόρουμ που είναι υποτίθεται πηγή ακρίβειας.
2 μεταμοσχεύσεις έκανα σύνολο 24 ώρες στο κρεββάτι,άπειρες ενέσεις έφαγα και όχι μόνο δεν έκλεισα μάτι αλλά είχα απόλυτη επίγνωση τι συνέβαινε και με ερωτήσεις στο γιατρό.
Σε κάποιους πιθανόν με μέθη αν γίνεται ακόμα,μπορεί να συμβαίνει.

Tetrakis

Member
Θαρρος εχω σε ολα.
Και αυτο ενοχλει ολους οσους δεν εχουν

Τα υπολοιπα που γραφεις δεν τα καταλαβαινω,
Μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον.
Το βιογραφικο μου ειναι ΠΟΛΥ γεματο με επιστημονικα επιτευγματα, και ΠΟΥΘΕΝΑ με τιτλους "πωλητης" κτλ.

Αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ εχω πειθώ διοτι μιλαω και γραφω αριστα, εχω παντα επιχειρηματα και δεν διαστρευλωνω ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΤΕ.
Προφανώς είσαι εδώ για πώληση/πελατες. Και το κανείς πολύ καλά

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγω εχω ζητησει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φορες @CVIAL να εισαι απο πάνω για να ρυθμιζεις τα παρακατω:
  • Επιθεσεις επι προσωπικού (σαν το @aeratos28 που δηθεν απειλησε πως θα με ...κοντυνει και μετα διαμαρτηρηθηκε που του θυμησα οτι ειναι πιο κοντος απο εμενα και αγυμναστος σαν γυναικα. )
  • Σκοπούμενη βλαβη ΧΩΡΙΣ αποδειξεις (βλεπε @tasos33 )
  • Υπονοούμενα (βλεπε τον @aeratos28 και την βεντετα του για το δηθεν ...σκανδαλο αποκρυψης αποτελεσματος που το τραβαει 2 χρονια τωρα γιατι δεν εχει βρει κατι αλλο να πει)

Παρολο που θεωρω οτι συμφωνεις οτι ΔΕΝ παιζω με ιδιους ορους με το υπολοιπο κοινο σου, αγνοεις το αιτημα μου

ΔΕΝ στεκει η δηθεν "ιση αποσταση" ειμαι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ επωνυμος μονο εγω και ταυτοχρονα μεσω τον περιστιακών που μοιραζομαι (για ΤΙΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ της δουλειας μου) προσφερω απλετο υλικο για συζητηση (ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ) που οδηγει σε γνωση

ΟΧΙ, δεν θελω περισσοτερα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
Θελω φυσιολογική ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ απο ΤΟΞΙΚΕΣ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ συμπεριφορες.

Κριτικη ΟΣΗ θελετε, χωρις λασπη, χωρις προσβολες, χωρις αγενεια, χωρις υπονούμενα.
Ειναι παραλογο αυτο που ζηταω?
Ειναι αδικο?

Απαντησε μου σε παρακαλω γιατι δεν εγκαλεις οταν καποιος γραφει κατι που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ και μου κανει κακο δεν απαιτεις
να προσκομισει αποδειξεις???
Γιατι οταν ενα μονομανες μελος επιμενει να μεγαλοποιει ενα ασημαντο θεμα επι χρονια και να παιζει το εισαγγελεα, οταν αντιπροτεινω "ελατε απο κοντα να συζητησουμε οτι θες", δεν λες και εσυ" πανε ρε συ Σπυρο, θα ερθω και εγω, οπως τοτε στην επεμβαση σου, να το κλεισουμε αυτο το θεμα και ειτε να τον διωξω τον Αναστασακη ειτε να ηρεμησεις επιτελους?"

Ξεκίνησα κάποια στιγμή, πριν πολλά χρόνια, να το κάνω αλλά σταμάτησα όταν κατάλαβα ότι κανείς δεν έβαζε μυαλό (και εννοώ τους πάντες). Οπότε αποφάσισα να αφήσω την κατάσταση ελεύθερη ως προς τα τραγελαφικά και αυταπόδεικτα (point 1 & point 3 του πόστ σας) και να επικεντρωθώ κάνοντας μια καλύτερη διαχείρηση του χρόνου μου στα πιο ουσιαστικά (point 2 του post σας). Αυτό λοιπόν θα διερευνηθεί και θα πάρω θέση όπως έχω ποστάρει παραπάνω.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή αναφέρθηκε και γράφτηκε πώς "όλοι" κοιμούνται στα χειρουργεία και έχουμε πει πως δεν μας αρέσουν οι ανακρίβειες και οι υποθέσεις στο φόρουμ που είναι υποτίθεται πηγή ακρίβειας.
2 μεταμοσχεύσεις έκανα σύνολο 24 ώρες στο κρεββάτι,άπειρες ενέσεις έφαγα και όχι μόνο δεν έκλεισα μάτι αλλά είχα απόλυτη επίγνωση τι συνέβαινε και με ερωτήσεις στο γιατρό.
Σε κάποιους πιθανόν με μέθη αν γίνεται ακόμα,μπορεί να συμβαίνει.
Στην FUE δεν έχω δει μέθη, κάποια ηρεμιστικά για το άγχος και αυτό είναι.

Μπλουζα