Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όταν δεν έχεις ενημερώσει και την κανείς δεν είναι διαφήμιση. Και ευτυχώς σε αυτό το φόρουμ υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις! Στο φόρουμ του εξωτερικού αν τολμήσεις και γραψεις κάτι η παρουσιάσεις αρνητικά αποτελέσματα για ιερά τοτέμ των μεταμοσχεύσεων θα πέσουν οι μοντς να σε φάνε.Καλησπερα σε ολους.
Θεωρουμε το φορουμ σαν το "σπιτι" μας, και αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικο, ομως ας μην ξεχναμε οτι προκειται για εναν δημοσιο μεσο, προσβασιμο και σε κλινικες που επιθυμουν να συμμετεχουν.
Ο @shearer εχει εκφρασει τις εξης παρατηρησεις:
Το φορουμ φαινεται να διαφημιζει συγκεκριμενες κλινικες.
Ειναι αληθεια οτι στην αρχικη σελιδα του φορουμ συχνα εμφανιζεται νημα για μια συγκεκριμενη κλινικη, κατι που μπορει να ενοχλει ορισμενους, δινοντας την εντυπωση μονιμης διαφημισης. Ωστοσο, αυτο συμβαινει επειδη μονο αυτη η κλινικη ανεβαζει τακτικα περιστατικα. Υπαρχουν αλλες 4-5 κλινικες που συμμετεχουν επισημα, αλλα επιλεγουν να μην αναρτουν περιστατικα. Αν αλλαξει αυτη η σταση και αρχισουν να δημοσιευουν περιπτωσεις, το προβλημα θα λυθει μονο του.
Τα μελη φοβουνται οτι θα "φιμωθουν" λογω μηνυσεων.
Η μονη περιπτωση να "φιμωθει" καποιο μελος θα ηταν αν ο διαχειριστης προχωρουσε σε μπαν επειδη οι κριτικες του ενοχλουσαν συγκεκριμενες κλινικες. Αυτο ομως δεν εχει συμβει ποτε.
Απειλες για μηνυσεις.
Πραγματι, απειλες για μηνυσεις υπηρξαν, αλλα σε μολις δυο περιπτωσεις. Αυτες οι περιπτωσεις δεν σχετιζονται με το αν οι συγκεκριμενη κλινικη συμμετεχει στο φορουμ, αλλα με το γεγονος οτι το μεσο ειναι δημοσιο. Εαν υπηρχε φιμωση, τοτε πιθανοτατα οι μηνυσεις θα ειχαν ηδη γινει.
Οι συνεχεις αναφορες στο ξενο φορουμ μου θυμιζουν τη γνωστη ταση καποιων να συγκρινουν την Ελλαδα με το εξωτερικο και να θεωρουν οτι οσα βλεπουν εκει μπορουν αμεσα να εφαρμοστουν και εδω. Καθε φορουμ-χωρα εχει τις δικες της ιδιαιτεροτητες. Εδω μιλαμε σχεδον αποκλειστικα για Ελληνικο κοινο και κλινικες.
@Tetrakis Ολες οι κλινικες εδω για διαφημιση ειναι. Ακομα και οι ανεξαρτητη παρουσιαση διαφημιση ειναι οταν εχεις ενημερωσει την κλινικη σου και την κανεις. Οταν ο γιατρος μιλαει μαζι σου και εσυ παραλληλα παρουσιαζεις τι ειναι?
Δεν ειναι έτσι οπως θες να τα προυσιάσεις. Τα μέλη δεν μπορούν να φιμωθούν μονο από το διαχειριστή. Αλλά μπορούν άνετα να φιμωθούν και από την κλινική αν μπει να τους απειλεί οταν βγάζουν στη φορα πράγματα που δεν τη συμφέρουν. Βλέπε aeratos28, tasos33. Αυτό το γνωρίζει η κλινική οπότε παίζει έξυπνα ώστε να σταματήσει την κριτική προς το πρόσωπο της με τις συνεχείς απειλές.Καλησπερα σε ολους.
Θεωρουμε το φορουμ σαν το "σπιτι" μας, και αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικο, ομως ας μην ξεχναμε οτι προκειται για εναν δημοσιο μεσο, προσβασιμο και σε κλινικες που επιθυμουν να συμμετεχουν.
Ο @shearer εχει εκφρασει τις εξης παρατηρησεις:
Το φορουμ φαινεται να διαφημιζει συγκεκριμενες κλινικες.
Ειναι αληθεια οτι στην αρχικη σελιδα του φορουμ συχνα εμφανιζεται νημα για μια συγκεκριμενη κλινικη, κατι που μπορει να ενοχλει ορισμενους, δινοντας την εντυπωση μονιμης διαφημισης. Ωστοσο, αυτο συμβαινει επειδη μονο αυτη η κλινικη ανεβαζει τακτικα περιστατικα. Υπαρχουν αλλες 4-5 κλινικες που συμμετεχουν επισημα, αλλα επιλεγουν να μην αναρτουν περιστατικα. Αν αλλαξει αυτη η σταση και αρχισουν να δημοσιευουν περιπτωσεις, το προβλημα θα λυθει μονο του.
Τα μελη φοβουνται οτι θα "φιμωθουν" λογω μηνυσεων.
Η μονη περιπτωση να "φιμωθει" καποιο μελος θα ηταν αν ο διαχειριστης προχωρουσε σε μπαν επειδη οι κριτικες του ενοχλουσαν συγκεκριμενες κλινικες. Αυτο ομως δεν εχει συμβει ποτε.
Απειλες για μηνυσεις.
Πραγματι, απειλες για μηνυσεις υπηρξαν, αλλα σε μολις δυο περιπτωσεις. Αυτες οι περιπτωσεις δεν σχετιζονται με το αν οι συγκεκριμενη κλινικη συμμετεχει στο φορουμ, αλλα με το γεγονος οτι το μεσο ειναι δημοσιο. Εαν υπηρχε φιμωση, τοτε πιθανοτατα οι μηνυσεις θα ειχαν ηδη γινει.
Οι συνεχεις αναφορες στο ξενο φορουμ μου θυμιζουν τη γνωστη ταση καποιων να συγκρινουν την Ελλαδα με το εξωτερικο και να θεωρουν οτι οσα βλεπουν εκει μπορουν αμεσα να εφαρμοστουν και εδω. Καθε φορουμ-χωρα εχει τις δικες της ιδιαιτεροτητες. Εδω μιλαμε σχεδον αποκλειστικα για Ελληνικο κοινο και κλινικες.
@Tetrakis Ολες οι κλινικες εδω για διαφημιση ειναι. Ακομα και οι ανεξαρτητη παρουσιαση διαφημιση ειναι οταν εχεις ενημερωσει την κλινικη σου και την κανεις. Οταν ο γιατρος μιλαει μαζι σου και εσυ παραλληλα παρουσιαζεις τι ειναι?
Η κλινικη ειναι εδω 3 χρονια.Δεν ειναι έτσι οπως θες να τα προυσιάσεις. Τα μέλη δεν μπορούν να φιμωθούν μονο από το διαχειριστή. Αλλά μπορούν άνετα να φιμωθούν και από την κλινική αν μπει να τους απειλεί οταν βγάζουν στη φορα πράγματα που δεν τη συμφέρουν. Βλέπε aeratos28, tasos33. Αυτό το γνωρίζει η κλινική οπότε παίζει έξυπνα ώστε να σταματήσει την κριτική προς το πρόσωπο της με τις συνεχείς απειλές.
Οι αναφορές στα φόρουμ του εξωτερικού έγιναν για να δούμε οτι εκει καμία κλινική δεν έχει ανάλογη και ανάρμοστη συμπεριφορά. Δεν μπαίνει στα νηματα ουτε να απειλείσει ουτε να ειρωνευτεί τα μέλη. Απλά για να συγκρινουμε το πως πρέπει να φερεται μια κλινική που φιλοξενειται σε ενα φορουμ και τρώει ψωμί από αυτο. Οι κριτικές στο εξωτερικό μια χαρά δεχονται σκληρή κριτική από οτι εχω δει αλλα δεν μπαίνουν μέσα να απειλείσουν τα μέλη ουτε μπαίνουν μέσα να τους ειρωνευτουν κτλπ.
Επειδή βλέπω πως εχεις μια κλίση προς Τουρκία, θα σου πρότεινα να δεις και τη hair of IstanbulΣε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Νόμιζα μέσα στα τόσα σχόλια ότι θα βρω μια άκρη αλλα συνεχίστηκε η διαμάχη.
Το κοινωνικο aspect δεν είναι ένας παράγοντας που εξετάζω να σου ειμαι ειλικρίνης σε μεγάλο βαθμό.
Η Κωνσταντινούπολη απλά βολεύει γιατί εξ ορισμού θα πρέπει να μείνω αυτές τις εβδομάδες που θα είμαι οφφ εκεί για να πηγαίνω στην εργασία μου.
Συνεπώς η Άγκυρα όντως θα είναι ένα επιπλέον κοντινό ταξίδι 2-3 ημερών και να επιστρέψω στην Κωνσταντινούπολη. Ο λόγος που ανέφερα όλους τους γιατρούς είναι να ακούσω κάποια γνώμη απο εσας για αυτούς, αν υπάρχει από κάποιον.
Για εμένα το ιδανικό θα ήταν να γίνει στην Αθήνα η στην Κωνσταντινούπολη όπου εξ ορισμού μοιράζω τον χρόνο μου. Αν στην Άγκυρα όμως κάποιος απο τους γιατρούς που ανέφερα είναι αρκετα καλύτερος εννοίτε πως θα το σκεφτώ.
Μπορει να υπήρχε σε μεγαλύτερη κλιμακα αν δεν γινονταν αυτές οι απειλές. Αυτό δεν το ξέρουμε, αλλα οσο να ναι πολλοι θα αποθαρρύνονται και θα λενε άστο δεν ασχολούμαι γιατι γνωρίζουν πως θα αντιδράσει η κλινική. Κάτι που δεν νιώθουν με τις υπόλοιπες κλινικές οπου μπορει να γράψει ο καθένας οτι θέλει χωρις να νιώθει το ιδιο.Η κλινικη ειναι εδω 3 χρονια.
Φιμωση και να κυκλοφορουν ολα αυτα δεν ταιριαζει.
Το ερωτημα ειναι τι κανουν τοσο καλα οι υπολοιπες εγχωριες και δε μαθαινουμε το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. Μιλωντας και σε ενα πιο γενικο πλαισιο κλινικες-φιμωση κλπ.
Εσυ γιατρέ μπορεί να φαντάζεσαι διάφορα, εγώ λοιπόν δεν φαντάστηκα κάτι ,ούτε άκουσα που είπαν κάπου κάποτε. Ο ξάδερφος λοιπόν , που στον έστειλα έτοιμο για μμ, μιλάει μαζί μου καθημερινά ,επομένως έχουμε ΑΜΕΣΗ επαφή και έχω γράψει σχετικα με τα incision ότι μου ανεφερε.Να τονίσω εδώ ξανά τα εξής.ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΧΕΣ Η ΟΧΙ Η ΜΜ ΕΩΣ ΤΩΡΑ (ΔΟΤΡΙΑ ,ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΠΟΎΛΩΣΗ ΚΤΛ) ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.ο @tasos33 ΔΕΝ ειχε case.
Καποιος του ειπε, του ειπαν, οτι ο ξαδερφος του (νομιζω) φανταστηκε ή ονειρευτηκε την ωρα που κοιμοταν στο χειρουργειο (ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ κοιμούνται!!!) οτι δεν του εκανα δηθεν εγω το σχεδιασμό και τις υποδοχες
Εντούτοις, ΠΟΤΕ δεν εστειλε ουτε σε pm τα στοιχεια ωστε να ΑΠΟΔΕΙΞΩ οτι αυτα δεν εγιναν αναρτωντας το operative report, ουτε τιποτα.
Πεταξε την κατγορια, απαντησα, ζητησα στοιχεια και σε προσωπικο μυνημα, δεν εστειλε ΤΙΠΟΤΑ, αντι να υποπτευθειτε οτι οταν ξαναρωτησε τον ...ξαδερφο, ΔΕΝ πηρε επιβεβαιωση αναδιπλωθηκε, θεωρειτε οτι ...τρομαξε μην μπλεξει.
Ρε μαγκες, πραγματικα, πως εχω καταφερει ΟΤΙ και να γινει να βρισκετε τροπο να φταιω ειναι ΘΕΪΚΟ!!!
Μακαρι να ειστε τοσο ευρηματικοί και με τις γυναικες δλδ, δεν θα προλαβαινετε!
Θέλω να εξετάσω απλά όσο περισσότερο μπορώ τις επιλογές που έχω. Αν δεν περνούσα αρκετές ημέρες μέσα στον χρόνο στην Κωνσταντινούπολη δεν θε το σκεφτόμουν τόσο.Επειδή βλέπω πως εχεις μια κλίση προς Τουρκία, θα σου πρότεινα να δεις και τη hair of Istanbul
Πολύ θεωρία. Βλέπεις να έχει σταματήσει κάποιος από τους 2 που αναφέρεις;Βλέπε aeratos28, tasos33. Αυτό το γνωρίζει η κλινική οπότε παίζει έξυπνα ώστε να σταματήσει την κριτική προς το πρόσωπο της με τις συνεχείς απειλές.
Και έτσι φιμώνονται και τα υπόλοιπα μέλη μετά και δεν θα λενε τι δεν τους άρεσε για αυτη την κλινική..Κ
γενικά μιλάω. Μπορει να μην ειναι αυτοί αλλά να ειναι αλλοι. Οπου θα σκεφτούν 5 φορές παραπάνω πριν πουν κάτι που έζησαν σε σχέση με κάπου αλλου που δεν έχουν δει να αντιδράνε έτσι οι κλινικές στο φορουμ.Πολύ θεωρία. Βλέπεις να έχει σταματήσει κάποιος από τους 2 που αναφέρεις;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έτσι ισχυρίστηκες φίλε περι incision. Καλό είναι να ειπωθεί αν έγινε έτσι.Εσυ γιατρέ μπορεί να φαντάζεσαι διάφορα, εγώ λοιπόν δεν φαντάστηκα κάτι ,ούτε άκουσα που είπαν κάπου κάποτε. Ο ξάδερφος λοιπόν , που στον έστειλα έτοιμο για μμ, μιλάει μαζί μου καθημερινά ,επομένως έχουμε ΑΜΕΣΗ επαφή και έχω γράψει σχετικα με τα incision ότι μου ανεφερε.Να τονίσω εδώ ξανά τα εξής.ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΧΕΣ Η ΟΧΙ Η ΜΜ ΕΩΣ ΤΩΡΑ (ΔΟΤΡΙΑ ,ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΠΟΎΛΩΣΗ ΚΤΛ) ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.
Από κει και πέρα έχω πει πως θα κάνω την παρουσίαση της μμ μόλις βρω χρόνο αφού έχω και το υλικό της επέμβασης πριν κ μετά καθώς ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ όπως ώρα προσελευσης ώρα αποχώρησης του ασθενούς ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ -ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Επίσης ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ δεν μου έχεις στείλει για να μου ζητήσεις στοιχεία.
Εν κατακλείδι ουδείς αναδιπλωθηκε ουδείς τρόμαξε ουδείς εξαφανίστηκε. Είμαστε εδώ γιατρέ μου .
@Tetrakis το νήμα που θα ανοιχτεί αφορά την παρουσίαση της μμ και όχι αν τα incision έγιναν από τον γιατρό η όχι. Τον ξάδερφο δεν τον ενδιαφέρει ποιος τα έκανε ,τον ενδιαφέρει να πάρει αποτέλεσμα. Και αυτό είναι που μετράει στο τέλος. Τώρα για το touch up που θα χρειαστεί σίγουρα θα τον στείλω αλλού.
Εγώ ξέρω ότι πριν να εμφανιστεί η κλινική στο φόρουμ δεν υπήρχε καμία κριτική ή αναφορά για αυτήν. Παντελής έλλειψη πληροφορίας, σχεδόν καμιά παρουσιάση. Όσοι έψαχναν για πληροφορίες εδώ δεν θα έβρισκαν όλα αυτά που ξέρουμε σήμερα. Σήμερα παρόλο τον σαματά ξέρουμε σχεδόν τα πάντα και αυτό είναι μεγάλη προσφορά για όσους θέλουν να ξέρουν τι παίζει και να την επιλέξουν ή να την αποκλείσουν.γενικά μιλάω. Μπορει να μην ειναι αυτοί αλλά να ειναι αλλοι. Οπου θα σκεφτούν 5 φορές παραπάνω πριν πουν κάτι που έζησαν σε σχέση με κάπου αλλου που δεν έχουν δει να αντιδράνε έτσι οι κλινικές στο φορουμ.
Χωρίς παρεξήγηση αλλά ο ξάδερφος σου είναι "πακέτο" και θα τον στείλεις εσύ αλλού?Τώρα για το touch up που θα χρειαστεί σίγουρα θα τον στείλω αλλού
Έχει ειπωθεί δις και τρις.Έτσι ισχυρίστηκες φίλε περι incision. Καλό είναι να ειπωθεί αν έγινε έτσι.
Ωραια , άρα incisions δεν έγιναν από τον doctor. Καλό είναι να το ξέρουμε λοιπόνΈχει ειπωθεί δις και τρις.
Το νήμα θα αφορά.την παρουσίαση κ την εξέλιξη της ΜΜ.
Ναι γιατρέ μου στο θέμα ΜΜ είναι πακέτο, δεν έχει την παραμικρή ιδέα , δεν έχει κάνει ούτε μια ώρα έρευνα πότε του περί κλινικών. Δεν έχει μπει στο φόρουμ ούτε ένα λεπτό και η μόνη κλινική που έχει πάει είναι του Αναστασάκη.Χωρίς παρεξήγηση αλλά ο ξάδερφος σου είναι "πακέτο" και θα τον στείλεις εσύ αλλού?
Προσωπική βούληση δεν έχει?
Για την ακρίβεια δεν θα βγάλουμε και πότε άκρη ο ένας λέει έτσι ο άλλος αλλιώς ..Στο φινάλε μετράει το αποτέλεσμα όχι οι τρυπεςΩραια , άρα incisions δεν έγιναν από τον doctor. Καλό είναι να το ξέρουμε λοιπόν
Όχι φίλε, αν δίνεις 2,5 ευρώ το graft πιστεύω μετράει για κάποιους το ποιος κάνει τις τρύπεςΓια την ακρίβεια δεν θα βγάλουμε και πότε άκρη ο ένας λέει έτσι ο άλλος αλλιώς ..Στο φινάλε μετράει το αποτέλεσμα όχι οι τρυπες
Εσυ γιατρέ μπορεί να φαντάζεσαι διάφορα, εγώ λοιπόν δεν φαντάστηκα κάτι ,ούτε άκουσα που είπαν κάπου κάποτε. Ο ξάδερφος λοιπόν , που στον έστειλα έτοιμο για μμ, μιλάει μαζί μου καθημερινά ,επομένως έχουμε ΑΜΕΣΗ επαφή και έχω γράψει σχετικα με τα incision ότι μου ανεφερε.Να τονίσω εδώ ξανά τα εξής.ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΧΕΣ Η ΟΧΙ Η ΜΜ ΕΩΣ ΤΩΡΑ (ΔΟΤΡΙΑ ,ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΠΟΎΛΩΣΗ ΚΤΛ) ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.
Από κει και πέρα έχω πει πως θα κάνω την παρουσίαση της μμ μόλις βρω χρόνο αφού έχω και το υλικό της επέμβασης πριν κ μετά καθώς ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ όπως ώρα προσελευσης ώρα αποχώρησης του ασθενούς ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ -ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Επίσης ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ δεν μου έχεις στείλει για να μου ζητήσεις στοιχεία.
Εν κατακλείδι ουδείς αναδιπλωθηκε ουδείς τρόμαξε ουδείς εξαφανίστηκε. Είμαστε εδώ γιατρέ μου .
@Tetrakis το νήμα που θα ανοιχτεί αφορά την παρουσίαση της μμ και όχι αν τα incision έγιναν από τον γιατρό η όχι. Τον ξάδερφο δεν τον ενδιαφέρει ποιος τα έκανε ,τον ενδιαφέρει να πάρει αποτέλεσμα. Και αυτό είναι που μετράει στο τέλος. Τώρα για το touch up που θα χρειαστεί σίγουρα θα τον στείλω αλλού.