Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παναγιωτης είπε:μην συγκρινουμε ντουταστεριδη (λοαιον) με την φιναστεριδη χαπι ειναι ανομοια πραγμαρα
George3V είπε:Γνώμη μου είναι να ξεκινούσες καλύτερα με φίνα.Είσαι αν δεν κάνω λάθος σε σχετικά μικρή ηλικία και είναι προτιμότερο να ξεκινήσεις με ένα φάρμακο πιο ασφαλές και εγκεκριμένο για την πάθησή σου.
Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα.
faidwnas είπε:Το σκεφτηκα αφου ειχα ξεκινησει κ φοβηθηκα μηπως υπαρξουν παρενεργειες...
Παναγιωτης είπε:εσυ γιατι πειραχτηκες ? ?
δεν ειπα κατι για σενα
αν ελεγα κατι στα λεγομενα σου θα σου εκανα παρεθεση
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Mάλλον βιάζεσαι...περίμενε μερικούς μήνες ακόμα(χρειάζεται ενα 6μηνο)!Υπομονή φίλε μουseeker είπε:Καλησπερα.
Εδω και ενα μηνα ειμαι στο κλασσικο Big 3 με φιναστεριδη. Φυσικα δεν εχω δει καποια διαφορα, μαλιστα πρεπει να χω και αυξημενο shedding σχετικα με οταν πρωτοξεκινησα.
Σκεφτομαι οτι αφου κανω θεραπεια, θα ηταν καλυτερα να κανω τη καλυτερη δυνατη. Δηλαδη με Avodart. Σκεφτομαι λοιπον να ξεκινησω Avodart και να το παιρνω μερα παρα μερα εναλλαξ με finasteride. Εχω μαλιστα δει σε αλλο forum χρηστη ο οποιος σε 2 χρονια εφτασε με το παραπανω απο Νοrdwood 4-5 σε Nordwood 1 προς 2.
Τι πιστευετες Μηπως βιαζομαι; Θελω το μαλλι να πυκνωσει ρε παιδες.
Άκης είπε:Μην βιάζεσαι, όπως σου λέει και ο vrm.
Δεν είναι σωστό να πάρεις ντουτα και φινα μαζί, έστω και με διαφορά ημερών, μιας και η ντουτα κρατάει στο σώμα σου πολλές ημέρες.
Αν θες, σταμάτα μερικές ημέρες από την φινα και μετά πάρε μόνο avodart, είναι πολύ δυνατότερο από την φινα.
Επίσης, μπορείς να κάνεις το εξής, να παίρνεις Δευ-Σαβ 1mg φινα και Κυριακή 5mg φινα. Το είχε δοκιμάσει ένας και είδε καλύτερα αποτελέσματα από το κλασικό 1mg/ημέρα.
vayero79 είπε:άκη σε περίπτωση μεταμόσχευσης αξίζει να χρησιμοποιηθεί η φιναστερίδη, γιατί όποιες τρίχες υπάρχουν πλέον είναι μόνο μεταμοσχευμένες.