Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

George3V

Member
Απ: Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

Γνώμη μου είναι να ξεκινούσες καλύτερα με φίνα.Είσαι αν δεν κάνω λάθος σε σχετικά μικρή ηλικία και είναι προτιμότερο να ξεκινήσεις με ένα φάρμακο πιο ασφαλές και εγκεκριμένο για την πάθησή σου.
Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

faidwnas

New Member

Το σκεφτηκα αφου ειχα ξεκινησει κ φοβηθηκα μηπως υπαρξουν παρενεργειες...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

η ντουταστεριδη ειναι πιο ισχυρη απο την φιναστεριδη

μιλαμε και οι δυο ουσιες σε χαπι

μην συγκρινουμε ντουταστεριδη (λοαιον) με την φιναστεριδη χαπι ειναι ανομοια πραγμαρα

George3V

Member

Παναγιωτης είπε:
μην συγκρινουμε ντουταστεριδη (λοαιον) με την φιναστεριδη χαπι ειναι ανομοια πραγμαρα

Ποιός το συνέκρινε?Ο faidwnas είπε ότι ξεκίνησε το avodart (χάπι) πριν 15 μέρες και τον ρώτησα αν δοκίμασε το άλλο χάπι - φίνα.Επομένως δε μιλάμε για ανόμοια πράγματα ;)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

εσυ γιατι πειραχτηκες ? ?

George3V είπε:
Γνώμη μου είναι να ξεκινούσες καλύτερα με φίνα.Είσαι αν δεν κάνω λάθος σε σχετικά μικρή ηλικία και είναι προτιμότερο να ξεκινήσεις με ένα φάρμακο πιο ασφαλές και εγκεκριμένο για την πάθησή σου.
Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα.

faidwnas είπε:
Το σκεφτηκα αφου ειχα ξεκινησει κ φοβηθηκα μηπως υπαρξουν παρενεργειες...

δηλαδη η ο φαιδωνας δεν γνωριζει οτι η ντουταστεριδη ειναι πιο δυνατη απο την φιναστεριδη

η συγκρινει αναμοια πραγματα

δεν ειπα κατι για σενα

αν ελεγα κατι στα λεγομενα σου θα σου εκανα παρεθεση

faidwnas

New Member

Εγω απλα ρωταω αν απο αυριο ας πουμε μπορω να ξεκινησω φινα χωρις προβληματα...Κ αν ναι σε ποια αναλογια...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

φαιδωνα διαβασε στην καταλληλη ενοτητα εχει γραφει πολλες φορες η δοσολογια

ειναι 1mg την μερα

η αγοραζεις proscar που καθε χαπι ειναι 5mg και το κοβεις στα 5
η αγοραζεις propecia που καθε χαπι ειναι 1mg και δεν χρειαζετε κοψιμο

απο αποψη χρηματων το proscar συμφέρει

George3V

Member

Παναγιωτης είπε:
εσυ γιατι πειραχτηκες ? ?
δεν ειπα κατι για σενα
αν ελεγα κατι στα λεγομενα σου θα σου εκανα παρεθεση

Δεν πειράχτηκα , το βλέπεις κατ αρχήν από το emoticon που χρησιμοποίησα.Γνώμες ανταλλάσουμε,με κόσμιο τρόπο,όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε εξάλλου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

seeker

Verified MM member

Καλησπερα.

Εδω και ενα μηνα ειμαι στο κλασσικο Big 3 με φιναστεριδη. Φυσικα δεν εχω δει καποια διαφορα, μαλιστα πρεπει να χω και αυξημενο shedding σχετικα με οταν πρωτοξεκινησα.

Σκεφτομαι οτι αφου κανω θεραπεια, θα ηταν καλυτερα να κανω τη καλυτερη δυνατη. Δηλαδη με Avodart. Σκεφτομαι λοιπον να ξεκινησω Avodart και να το παιρνω μερα παρα μερα εναλλαξ με finasteride. Εχω μαλιστα δει σε αλλο forum χρηστη ο οποιος σε 2 χρονια εφτασε με το παραπανω απο Νοrdwood 4-5 σε Nordwood 1 προς 2.

Τι πιστευετες Μηπως βιαζομαι; Θελω το μαλλι να πυκνωσει ρε παιδες.

vrm

Member

seeker είπε:
Καλησπερα.

Εδω και ενα μηνα ειμαι στο κλασσικο Big 3 με φιναστεριδη. Φυσικα δεν εχω δει καποια διαφορα, μαλιστα πρεπει να χω και αυξημενο shedding σχετικα με οταν πρωτοξεκινησα.

Σκεφτομαι οτι αφου κανω θεραπεια, θα ηταν καλυτερα να κανω τη καλυτερη δυνατη. Δηλαδη με Avodart. Σκεφτομαι λοιπον να ξεκινησω Avodart και να το παιρνω μερα παρα μερα εναλλαξ με finasteride. Εχω μαλιστα δει σε αλλο forum χρηστη ο οποιος σε 2 χρονια εφτασε με το παραπανω απο Νοrdwood 4-5 σε Nordwood 1 προς 2.

Τι πιστευετες Μηπως βιαζομαι; Θελω το μαλλι να πυκνωσει ρε παιδες.
Mάλλον βιάζεσαι...περίμενε μερικούς μήνες ακόμα(χρειάζεται ενα 6μηνο)!Υπομονή φίλε μου :)

Άκης

Administrator

Μην βιάζεσαι, όπως σου λέει και ο vrm.
Δεν είναι σωστό να πάρεις ντουτα και φινα μαζί, έστω και με διαφορά ημερών, μιας και η ντουτα κρατάει στο σώμα σου πολλές ημέρες.

Αν θες, σταμάτα μερικές ημέρες από την φινα και μετά πάρε μόνο avodart, είναι πολύ δυνατότερο από την φινα.

Επίσης, μπορείς να κάνεις το εξής, να παίρνεις Δευ-Σαβ 1mg φινα και Κυριακή 5mg φινα. Το είχε δοκιμάσει ένας και είδε καλύτερα αποτελέσματα από το κλασικό 1mg/ημέρα.

vayero

Member

άκη σε περίπτωση μεταμόσχευσης αξίζει να χρησιμοποιηθεί η φιναστερίδη, γιατί όποιες τρίχες υπάρχουν πλέον είναι μόνο μεταμοσχευμένες.

seeker

Verified MM member

Άκης είπε:
Μην βιάζεσαι, όπως σου λέει και ο vrm.
Δεν είναι σωστό να πάρεις ντουτα και φινα μαζί, έστω και με διαφορά ημερών, μιας και η ντουτα κρατάει στο σώμα σου πολλές ημέρες.

Αν θες, σταμάτα μερικές ημέρες από την φινα και μετά πάρε μόνο avodart, είναι πολύ δυνατότερο από την φινα.

Επίσης, μπορείς να κάνεις το εξής, να παίρνεις Δευ-Σαβ 1mg φινα και Κυριακή 5mg φινα. Το είχε δοκιμάσει ένας και είδε καλύτερα αποτελέσματα από το κλασικό 1mg/ημέρα.

Κυριακη Αvodart εννοεις. Κολλημενος με τη φινα εισαι ρε Ακη :p

Καλα αυτοι που παιρνουν αποκλειστικα Avodart δε το παιρνουν καθε μερα ή έστω μερα παρα μερα; Το ξερω οτι ο χρονος ημιζωης της ειναι 4-5 εβδομαδες, αλλα πεφτει σταδιακα η αποδοση αμα δε παρεις εστω ανα δυο μερες.

sot

Member

εγω παιρνω ανα 3 μερες avodart και τις υπολοιπες μερες proscar......

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

vayero79 είπε:
άκη σε περίπτωση μεταμόσχευσης αξίζει να χρησιμοποιηθεί η φιναστερίδη, γιατί όποιες τρίχες υπάρχουν πλέον είναι μόνο μεταμοσχευμένες.

κανονικα Οχι ΑΛΛΑ φιναστεριδη παιρνουν για τις διπλανε τριχες απο αυτες που μεταμοσχευτηκαν

εκτος και αν οτι τριχα εχεις στο κεφαλι ειναι μονο απο μεταμοσχευση
αλλα κατι τετοιο δεν νομιζω να ισχυει

alean

Member

γεια σας.
παρακολουθω λιγο καιρο το forum που πραγματικα κανει δουλεια επι της ουσιας οποτε να ευχαριστησω ολους οσους γραφουν. θα ηθελα αν ειναι ευκολο να γραψει καποιος που ειναι η φθηνοτερη εισαγωγη avodart της glaxosmith και regain οχι kirkland.
καποια στιγμη θα παραθεσω στην ενοτητα ''αποτελεσματα'' μερικες εμπειριες μου κι εγω που ειχα κατα καιρους και χρηζουν ιδιαιτερης αναλυσης πιστευω αλλα πρεπει να εχω χρονο για να γραψω μιας και δεν εχω ιντερνετ και οταν μπαινω ενιοτε για λιγο σε φιλους μου οπως τωρα πρεπει να κανω γρηγορα ;D αλλα σε λιγο που θα εχω νετ θα γραψω αναλυτικοτερα.
ευχαριστω εκ των προταιρων.

alean

Member

*προτερων
επισης θα ηθελα αν εχεις το χρονο παναγιωτη να μου στειλεις κι εμενα πμ για καποιες ουσιες που εστειλες στον baybars σχετικα με την καλυτερευση της στυτικης ικανοτητας. (κοινως κ@^λ@ς!!!!!)
ευχαριστω και παλι και πιστευω να σας γραψω συντομα.

Μπλουζα