Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
dim74 είπε:καλοηθης καρκινικη παθηση δεν υπαρχει φιλε!καθε καρκινικη παθηση ειναι κακοηθεις!
Εκτός το ότι είναι νωρίς, πλέον θεωρώ μικρή την δόση αυτή για τοπική χρήση.ANAR είπε:Εγω βαζω 5 χαπακια μεσα στο ριγκειν (το ριγκειν με βγαζει περιπου για 20 μερες)
Δεν εχω δει κατι ακομα
Εκτός το ότι είναι νωρίς, πλέον θεωρώ μικρή την δόση αυτή για τοπική χρήση.Άκης είπε:Βασικά μην το κάνετε και εσείς αυτό με τα 4χάπια/ημέρα, δεν ξέρει κανείς τι επιπτώσεις θα έχει.
[quote author=ANAR link=topic=382.msg25843#msg25843 date=1266048129]
Εγω βαζω 5 χαπακια μεσα στο ριγκειν (το ριγκειν με βγαζει περιπου για 20 μερες)
Δεν εχω δει κατι ακομα
sovagg είπε:+1.Αν ειναι εγω που εχω 5 καψακια αβονταρτ στο ριγκειν,να τα ανεβασω...
show_palmettos είπε:εχω σε λοσιον 100ml αλοης βερας 12 χαπακια αβονταρτ μαζι με 12 χαπακια αλντακτον συν 5ml οινοπνευμα....την μαμησα δηλαδη εεε?
sovagg είπε:Το συμπερασμα ποιο ειναι τελικα δηλ??Ποσα καψακια αβονταρτ βαζουμε στα 60ml regaine για να μην ειναι λιγα???
sovagg είπε:Το συμπερασμα ποιο ειναι τελικα δηλ??Ποσα καψακια αβονταρτ βαζουμε στα 60ml regaine για να μην ειναι λιγα???
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παναγιωτης είπε:[quote author=sovagg link=topic=382.msg28408#msg28408 date=1267959593]
Το συμπερασμα ποιο ειναι τελικα δηλ??Ποσα καψακια αβονταρτ βαζουμε στα 60ml regaine για να μην ειναι λιγα???
Παναγιωτης είπε:αδερφε σκεψου να προτρεψεις καποιον να βαλει 15 μεσα
και μετα να ερθει κανενα side effect κανενας πονοκεφαλος λιγο πιο εντονος
τι θα ΜΛΚΙΕΣ θα ακουγες μετα
τεσπα κοιτα να δεις και παλια μου ποστς οταν πρωτο συζητηθηκε το θεμα ημουν κοντα στα 10 χαπια
ο ακης εχει πει οτι ασφαλης χρηση ειναι ειναι 4 με 5 χαπια μεσα
για ασφαλεια μιλησε οχι για αποτελεσμα
και εγω ειμαι αυτην της γνωμης η 10 η καθολου αλλα δεν συμφωνουν καποιοι
Άκης είπε:Αν δει κανείς το εμπορικό προϊόν (attached εικόνα), η ποσότητα ντουτας είναι υπερβολική, 0.25%.