Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

-σαν "regain" παίζει μόνο στην Ελλάδα από φαρμακεία-υπερτιμημένο και ακριβώς η ίδια σύσταση με όλα τα υπόλοιπα σκευάσματα μινοξιδίλης
-avodart της glaxo smith μόνο από φαρμακείο-8 ευρώ αν το γράψεις σε συνταγολόγιο ???
-για τυχόν sides=> http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,796.0.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

alexan είπε:
*προτερων
επισης θα ηθελα αν εχεις το χρονο παναγιωτη να μου στειλεις κι εμενα πμ για καποιες ουσιες που εστειλες στον baybars σχετικα με την καλυτερευση της στυτικης ικανοτητας. (κοινως κ@^λ@ς!!!!!)
ευχαριστω και παλι και πιστευω να σας γραψω συντομα.

δεν θυμαμαι τι του εστειλα πρεπει να εχει αρκετο καιρο που εγινε αυτο

εννοεις φυσικες ουσιες η και χημικες ουσιες

alean

Member

γραψε μου παναγιωτη και τις χημικες και τις φυσικες και μετα θα κανω εγω την αναλυση.
κι αν ξερει καποιος καποιο site για παραγγελεια απο εξω avodart regain αποδεδειγμενα φτηνα.
σας ευχαριστω

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

υπαρχει ποστ με διαφορες σελιδες και αμερικη και απο ευρωπη στο θεμα απο που αγοραζουμε νομιζω ειναι στην πρωτη σελιδα το δευτερο ποστ

επισης στο ebayα βρεις αρκετα πραγματα
για την νουταστεριδη πανε καλυτερα απο φαρμακειο και παρτην
αν την γραψεις σε καποιο βιβλιαριο θα την παρεις περιπου 8 ευρω αν οχι θα πληρωσεις το πολυ 32 ευρω
και σου φτανει για αρκετο καιρο

το regain θα το βρεις στο εξωτερικο περιπου 15 ευρω ενω εδω κοστιζει 29,50

οσο για link και τα προιοντα στυσης θα το κοιταξω

θυμισε το μου με κανενα προσωπικο μηνυμα (μηπως και ξεχασω)

alean

Member

παναγιωτη επαιρνα και παιρνω avodart 13 μηνες τωρα. ειχα διαβασει οτι με 5 χαπια εχεις αποκλεισμο εως 90 και τοις εκατο της dht. στα 4 χαπια ξερενοταν το προσωπο και τα χειλια μου οποτε εμεινα στα 3 για 5-6 μηνες. σε 1 μηνα απ το ξεκινημα μειωθηκε κατακορυφα ι απωλεια τριχων.(απο 300 την ημερα στις 40 περιπου. κι εγω τα μαλλια τα τραβαω πολυ δυνατα να βγουν ολες οι αρωστες). 5ο-6ο μηνα μειωνω στο 1 χαπι την ημερα αφου διαβασα καπου οτι παιρνουμε 3 χαπια την ημερα για κανα μηνα ν' ανεβασουμε το serum και μετα τα μειωνουμε στο 1. εγω αργησα αλλα τα μειωσα. μετα απο 1 μηνα αρχηζει και παλι η τριχοπτωση στα ιδια επιπεδα. γυρω στο μαρτη-απριλη ανεβαινω κ παλι στα 3 την ημερα εως μεσα καλοκαιριου καμια διαφορα.ο ενδοκρινολογος μου λεει να σταματησω για 10 ημερες (οπως κι εκανα περιπου το 15αυγ. γιατι λεει συνηθισε ο οργανισμος και οτι στις αρχες παντα μιας θεραπειας αντιδρα πολυ καλα 1 οργανισμος) ξεκιναω regain πριν 2 μηνες παραλληλα με duta τοπικα χωρις alloe και 1 χαπι απ το στομα και βλεπω στο μηνα κατακορυφη μειωση τριχοπτωσης (στα επιπεδα τα περσινα). για 2 βδομαδες λογω δουλειας δε προλαβαινα, εβαζα ταυτοχρονα duta-regain. τρομερη φαγουρα και ειχα παλι τριχοπτωση(οχι εξωφρενικη αλλα ορατη). πριν 10 ημερες μειωσα σε 1 χαπι απ το στομα ανα 2 ημερες και 1 χαπι τοπικα ανα 2ημερες. ειδωμεν....
υ.γ.1. regain 1 φορα την ημερα οχι στανταρντ ανα 24ωρο πολλες φορες και ανα 30ωρο. 12-15 μισοι ψεκασμοι ωστε να βγει το 1mg που ειναι ας πουμε το σωστο σε ολο το επανω μερος του κεφαλιου. μονο side μεχρι στιγμης εδω και 10 ημερες ειναι η απωλεπιση κι ενιοτε φαγουρα. 1 χαπι 50mg zn(το σπαζω στη μεση ωστε να παρω 25 το πρωι 25 το βραδυ), 1 χαπι 500mg paba 1 χαπι female(πολυβιταμινη) της solgar.

απ το 2002 -δε θυμαμαι καλα αν και εχω τις αποδειξεις (την επομενη θα βαλω ακριβης ημερομηνιες)- επαιρνα propecia (αν και μου ειχε πει ο ενδοκρινολογος για το proscar) αλλα οχι συνεχωμενα λογω οικονομικων, για 1 περιπου χρονο με 2 διακοπες 1 μηνα (το εφερνα απο εξω). μετα proscar στα 4 πριν 2 χρονια για μισο χρονο και μετα ολοκληρο τον αλλο μισο. καμια διαφορα. κι ερχομαστε μετα στη duta.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

με 3 χαπια ληψεως απο το στομα αν δεν σου τα εδωσε ο γιατρος για καποιον συγκεκριμενο λογο
ειναι μεγιστο σφαλμα φιλε μου

επισης το να τραβας τις τριχες οπως λες για να βγουν οι αρρωστες επισης ειναι λαθος
η καθε τριχα εχει τις φασεις τις ετσι βγαζονται τριχες οι οποιες δεν ηταν να πεσουν η ηταν να πεσουν σε 1 μερα η 1 εβδομαδα η 1 μηνα
πειραζεις τον θυλακα κατι που θα σου συνιστουσα να το αποφευγεις

για τις δοσολογιες σου παντως μενω αφωνος
πειραζεις πολυ τις δοσολογιες οπως και αφηνεις μεγαλες διαφορες ως προς την χρηση αυτων
δεν ξερω ποιος σου τις συνεστησε , ακομη και γιατρος να ηταν σε συμβουλευω να πας και σε αλλον γιατρο να παρεις μια ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ

παιζοντας με τις δοσολογιες δεν καταφερνεις και πολλα και κουραζεις τον οργανισμο σου
μιας και δεν μπορει να καταλαβει τι του γινετε και πως να δουλεψει

1 πανε κανε εξετασεις ορμονικες να δεις σε τι κατασταση εισαι
2πανε σε κανεναν αλλο γιατρο να παρεις δευτερη γνωμη

ειπαμε να καλο ειναι που και που να αυξομειωνουμε την δοση μας αλλα αυτο που λες στα ματια μου φαινετε λαθος

να σου θυμισω πως η ντουταστεριδη μπλοκαρει και τους 2 τυπους ενζυμων και επισης ειναι πολυ πιο δυνατη απο την φιναστεριδη

ειπαμε να κανουμε καλο στα μαλλια μας -- αυτο ομως δεν συνεπαγετε με το να κανουμε ζημια στον εαυτο μας

βλεπουμε διαβαζουμε ρωταμε μαθαινουμε

ελπιζω τις 3 ντουτες την μερα να στις εδωσε γιατρος για αλλον λογο
επισης τι sides ειδες απο αυτην την δοσολογια

******* οπου αναφερομαι στην ντουταστεριδη μιλαω για ληψης απο το στομα *******

alean

Member

θελω να μοιραστω 2 ιδιαζουσες περιπτωσεις.
2007 καλοκαιρι χωριζω. την 3η μερα μειωνεται η τριχοπτωση φανερα (αφου ειπαμε τις τραβαω πολυ δυνατα) την 4η ακομα περισσοτερο την 5η και για 1 βδομαδα ακομα ουτε μιση τριχα και οποιος θελει το πιστευει. μετα βρισκω κοπελα και ...αντιος τριχουλες. τοτε δε συνεδεσα τα γεγονοτα αλλα αυτο ξανασυνεβει 2008 φεβρουαριο. χωριζω και παλι.. και παλι σταματαει ι τριχοπτωση στη βδομαδα. δε μπορειτε να καταλαβετε οτι απο εκει που εβλεπα τριχες παντου μαξιλαρια μπανια πατωματα να μη βλεπεις πουθενα ουτε για δειγμα. απιστευτο συναισθημα πραγματικα. δε διηρκησε παρα μονο για 20 ημερες γιατι μετα βρεθηκε κοπελιτσα. χωρισα και παλι 2008 ιουνη αλλα στη βδομαδα που περιμενα να δω τελος τριχοπτωσης...ματαια..δεν επαναληφθηκε το θαυμαστο γεγονος..το αναπωλω πολλες φορες και θυμαμαι αυτο το μοναδικο συναισθημα της δυναμης των μαλλιων και οτι δεν εβλεπα πουθενα τριχες παρα μονο στο κεφαλι μου..πραγματικα απιστευτο συναισθημα.

υ.γ.1. sides απο duta. οταν επαιρνα τα 3 χαπια αλλα και μετα το 1, δεν ειχα προβλημα στυσης αλλα ειχε μειωθει η ποσοτητα και η ποιοτητα ας πουμε. πιο απλα εκει που εξπερματωνα 8-9 φορες οταν τελειωνα, μετα εξπερματωνα 5-6 και ηταν νερουλο μετα απο τη 2η-3η. τωρα δεν ειναι πλεον νερουλο (εδω και 2 μηνες) αλλα οι εξπερματωσεις ειναι εκει στις 5-6. το σοβαροτερο προβλημα ειναι οτι δε μπορω να εχω στυση 2η φορα (εστω και μετα απο 10-15 λεπτα) οπως ειχα πρωτα και οτι πρωτα κραταγα τη στυση για 1μιση-2 ωρες τωρα 30'-40' κι αυτα με σκαμπανεβασματα. ο ενδοκρινολογος μου εχει δωσει να κανω εξετασεις αλλα ακομα δεν εχω παει. οταν θα εχω τις εξετασεις θα ενημερωσω.

υ.γ.2.αν μπορει καποιος να βαλει το post στο σωστο topic ψστε να το δουνε κι αλλοι και να βοηθηθουνε.

alean

Member

ηταν αντιθετος με τα 3 χαπια αλλα εγω θελησα να δοκιμασω. γνωριζα και για τους 2 τυπους που μπλοκαρει οπως και για τον 1 που ειναι στον εγγεφαλο και δε ξερουμε τι ακριβως κανει.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

σου εγραψα πιο πανω φιλε ριξε λιγο μια ματια προσεκτικα σε παρακαλω

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ρε φιλε ο παππους μου που εχει σοβαρο προβλημα στον προστατη παιρνει 2 χαπια και οχι 3

μην ξεφευγεις σε παρακαλω ειναι σοβαρο το θεμα πολυ σοβαρο

για το θεμα με τις γκομενες ειναι εντελος συμπτωματικο οτι οταν χωριζες δεν ειχες τριχοπτωση

προσεξε σε παρακαλω πολυ
ειπαμε να κανουμε καλο στα μαλλια μας οχι ζημια στον εαυτο μας

η ντουτα ειναι πολυ πιο δυνατη απο την φινα
και σε τετοιες ποσοτητες πρεπει να κανεις συχνα εξετασεις για να δεις σε τι κατασταση βρισκεσαι
οπως επισης και να σε παρακολουθει γιατρος

ακομη δεν καταλαβαινω τον λογο γιατι να βγαζεις τις τριχες σου με το ζορι
επειδη πιστευεις οτι θα πεσουνε καποιες

αυτο που εχω να σου πω ειναι να ξαναδιαβασεις η και να ξανασκεφτεις
και να αναθεωρησεις καποια πραγματα

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αφου λοιπον αποφασισες να χρησιμοποιησεις ντουτα σε ληψη απο το στομα
εγω στην θεση σου θα ακολουθουσα την κλασικη και αποτελεσματικη μεθοδο

λοιπον πρωι ντουτα ( ληψης απο στομα )
μεσημερι μενοξιδιλη 5% 2ml (τοπικη χρηση)
απογευμα σπειρονολακτονη 5% (τοπικη χρηση) η αν εισαι και τολμηρος οπως δειχνεις μπορεις να χρησιμοποιεισεις φλουταμιδη (τοπικη χρηση )
και βραδυ revivogen (τοπικη χρηση)

σαμπουαν tricomin και conditioner αμα γουσταρεις tricomin
και 2 φορες την εβδομαδα λουσιμο με σαμπουαν τυπου fungoral

καπως ετσι θα το πηγαινα εγω
και αποτελεσματα θα ειχα
και προβλημα με sides δεν θα ειχα
και την υγεια μου θα ειχα
και τα μαλλια μου θα ειχα

και τελος θα εβγενα ΝΙΚΗΤΗΣ

σκεψου το λιγο

η αποφαση ειναι δικη σου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alean

Member

ο γιατρος δεν ενεκρινε ουτε 1 χαπι. εγω τον πιεσα να μου τα γραψει (γνωστος γαρ) λογω οτι πανω στο μηνα ειδα τρομερη βελτωση και λογω οτι το ικα μου ενεκρινε avodart (για τριχοπτωση! απιστευτο?) γαι 5 μηνες. μετα σταματησε να μου τα εγγρινει (?)
τα τραβαω οσο πρεπει ωστε να μενουν μονο οι υγειεις τριχες (αυτες που δεν εχουν αποκολληθει απ το θυλακα. ειναι τριχες που εχουν τελειωσει και τις κραταει μονο το δερμα. ετσι εχω διαβασει.) τελος παντων απο δω και στο εξης θα τα τιναζω μονο. η duta εχει μειωθει πλεον παναγιωτη απλα περιμενω να παω και για τις εξετασεις να δω τι γινεται.

υ.γ.1. να σου θυμισω για τα προιοντα στυσης (τα δοκιμασμενα).
υ.γ.2. τι εννοεις ηταν συμπτωματικο με τις γκομενες? δηλαδη τι αλλο μπορει να συνετελεσε? ειμαι 101% σιγουρος οτι δεν ηταν side η' αποτελεσμα απο κατι αλλο. γι' αυτο και το παρεθεσα ως εμπειρια.
υ.γ.3. παω για spiro homemade τοπικα.
υ.γ.3. τι ειναι η φλουταμιδη?
υ.γ.4. ισως προχωρησω σε παρασκευη 10% minoxidil..ισως δοκιμασω και μια συνταγη απο εκεινο τον τυπο που ειχε τα εκπληκτικα αποτελεσματα σε 4 μηνες αλλα ειχε side τριχες στο σωμα στα μαγουλα αλλα λεω ισως γιατι εγω δεν εχω πουθενα και μου ακουγεται καπως..

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αδερφε να μην αναλωνομαστε στα ιδια και στα ιδια
δεν ξερω ποιος ενεκρινε και ποιος δεν ενεκρινε να παρεις αυτα τα χαπια σε αυτες τις ποσοτητες
εγω σου ειπα τι ειναι σωστο και τι λαθος κατα την γνωμη μου

πιο πανω σου εγραψα την προταση μου (προσωπικη) και σου εγραψα και αρκετους λογους
καλο αποτελεσμα μηδαμινα sides και λοιπα και λοιπα

η φλουταμιδη ειναι αντιανδρογονο οπως και η σπειρονολακτονη
για τα αντιανδρογονα σου ειπα τοπικα μονο
η φουταμιδη αποροφατε πιο συστηματικα και ειναι κατ'εμε πιο αποτελεσματικη η φλουταμιδη απο την σπειρονολακτονη

μινοξιδιλη παρε kirkland 5 ευρω το μηνα θα σου βγει

το fungoral 6 και κατι ευρω απο φαρμακειο tricomin σαμπουαν απο εξω

οταν χωριζεις υπαρχουν καποια συναισθηματα και αναλογα στην φαση που εισαι εκρινονται καποιες ορμονες
δεν ξερω τι μπορει να κανουν αυτες στο μαλλι
οταν φτασει μεχρι εκει η ιατρικη βλεπουμε

τα μαλλια δν χρειαζετε να τα τραβας

διαβασε τα τελευταια μου ποστ με προσοχη
δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου

αξιολογισε τα σκεψου ξανα
παρε και μια αλλη γνωμη
και αποφασισε

σου ευχομαι καλη τυχη σε οτι κανεις

alean

Member

παναγιωτη ευχαριστω για τις συμβουλες σου.
θα ψαξω να παραγγειλω regain γιατι καπου εδω μεσα διαβασα καποιος που εκανε χρηση regain μετα γυρισε σε kirkland για πιο φθηνα και ειχε παλι τριχοπτωση. κι επισης διαβασα καπου παλι οτι ολα τ αλλα ειναι υποκαταστατα γι αυτο και αφηνουν υπολειματα στον πατο του μπουκαλιου σε αντιθεση με το regain. και τελος θα παραμεινω σε regain γιατι ειμαι της αποψης πως ομαδα που κερδιζει δεν την αλλαζεις.
ευχαριστω και παλι για τις συμβουλες σου.

NoMoreLoss

New Member

alexan είπε:
θελω να μοιραστω 2 ιδιαζουσες περιπτωσεις.
2007 καλοκαιρι χωριζω. . μετα βρισκω κοπελα και ...αντιος τριχουλες. . χωριζω και παλι.. και παλι σταματαει ι τριχοπτωση στη βδομαδα. δε διηρκησε παρα μονο για 20 ημερες γιατι μετα βρεθηκε κοπελιτσα. χωρισα και παλι 2008 ιουνη

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ = Για όλα φταίνε οι γυναίκες :)

seeker

Verified MM member

Κάποιος που να ναι χρηστης avodart τη δεδομενη στιγμη;

Απο το διαγραμμα φαινεται οτι η καλυτερη επιλογη για αποτελεσμα αλλα και ταυτοχρονα μια αλφα οικονομια, ειναι το 1 χαπακι μερα παρα μερα.

Georgex6

Well-Known Member

τρομερος ο alexan ξεκινησε με 4 χαπια avodart την ημερα :worshipper
πες μας λιγο ηλικια τη nw εισουν οταν ξεκινησες πως εισαι τωρα εχει ενδιαφερον
επισης κατι αλλο που με προβληματιζει ειναι αυτο που σου ειπε ο γιατρος για το κατα ποσο συνιθιζει τα φαρμακα ο οργανισμος μεσα στο χρονο και για τα offs που πρεπει να κανουμε και εαν πρεπει να τα κανουμε
τελος αυτο που ειπες για τις γκομενες μου εχει περασει σαν ιδεα οτι πχ οταν δεν εχουμε σχεση και με δεδομενες την ελειψη στυσης και μειωση επιθυμιας μηπως παει καλυτερα το μαλλι και οταν βρισκουμε γυναικα τα ανδρογονα χτυπανε κοκκινο δε ξερω παντως αν ισχυει :)

ANAR

Well-Known Member

seeker είπε:
Κάποιος που να ναι χρηστης avodart τη δεδομενη στιγμη;

Απο το διαγραμμα φαινεται οτι η καλυτερη επιλογη για αποτελεσμα αλλα και ταυτοχρονα μια αλφα οικονομια, ειναι το 1 χαπακι μερα παρα μερα.

Εγω βαζω 5 χαπακια μεσα στο ριγκειν (το ριγκειν με βγαζει περιπου για 20 μερες)
Δεν εχω δει κατι ακομα

skarman

New Member

Άκης είπε:
Το Avodart όπως αναφέρω και παραπάνω, έχει λάβει έγκριση για θεραπεία της υπερπλασίας του προστάτη. Μην σας μπερδεύει με τον καρκίνο του προστάτη (που λανθασμένα έχει αναφερθεί πολλές φορές), η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη, είναι μία μη καρκινική πάθηση, στην οποία μεγαλώνει ο ο αδένας του προστάτη.

Και καλοήθης να είναι, εφόσον είναι καρκινική πάθηση βλάπτει σοβαρά τον οργανισμό.
Σωστά? ::)

Μπλουζα