Ma νομίζω ότι ο Β...ης κάτι τετοιο ειναι. Και επειδή ακριβώς είναι και ιδιοκτήτης και γιατρός λογικό να είναι κάπως δύσκολο να έρθει σε επαφή ο κάθε ενδιαφερομενος. Κι εγώ δεν απαιτησα να δω τον ίδιο σε πρώτη φάση έλεος. Δε θα προλαβαινε να κάνει ούτε μια επέμβαση ο άνθρωπος αν δεχόταν τον κάθε άσχετο έτσι. Αλλά εννοείται πως αν το δω θερμά και απομένει μόνο να εμπιστευτω τον γιατρό θα θελησω να δω και τον ίδιο. Θεωρώ αδιανόητο να δεις τον γιατρό τη μέρα της μμ για πρώτη φορά.
Ο Β. ανήκει στην κατηγορία των .."θέλουν δουλειά ακόμη πριν γίνουν σημείο αναφοράς". Το γεγονός οτι τον συζητάμε λόγω της, εν εξελίξει, περίπτωσης του Δημήτρη δεν τον κανει να ξεχωρίζει απο τους άλλους εν Ελλαδι, απλα του δίνει κάποιους πόντους. Μην ξεχνάς οτι τα συνεχή, πολλά και καλά αποτελέσματα δομούν την αξιοπιστία κάτι που ειναι το νο.1 ζητούμενο σε μια κλινική μμ. Τωρα για αυτά που λες περί χρόνου διαφωνώ κάθετα. Ολόκληρος Lorenzo, Koray και άλλοι αφιερώνουν χρόνο για consultation, αφού ειναι και αυτό μέρος της δουλειάς τους. Απλά, αυτός ο χρόνος ειναι συγκεκριμένος και υπαρχει λίστα αναμονής. Τέλος μην ξεχνάς οτι ο Β. κανει motorized FUE (κάτι που δεν ειναι απαραίτητα τόσο κακό αν είσαι price sensitive) αρα δεν μπορεις να τον συγκρίνεις με κλινικές που κάνουν manual FUE. Τελευταία διακρίνω μια τάση κατευθυνόμενης προβολής του απο τα media (πρόσφατα ειδα στο Πρώτο Θέμα ένα εντελώς "κατευθυνόμενο" άρθρο - συνέντευξης του περί νέων τεχνικών στο συνέδριο της ISHRS το οποίο ουσιαστικά ήταν κενό περιεχόμενου, απλα πρόσχημα για έμμεση προβολή του). Επίσης ο Πάκης, το ύφος του βίντεο με τα "γκομενακια" και γενικότερα αυτό το marketing style του με προβληματίζει γιατι μου θυμίζει λιγότερο γιατρό και πολύ περισσότερο επιχείρηση. Με προβλημάτισε το θέμα με την δότρια του Δημήτρη (η απάντηση του δεν με έπεισε) και αυτό το +600€ αν θες τον ίδιο επίσης δεν μου αρέσει. Όλα αυτά, χωρίς να τα θεωρώ μεπτά, με ωθούν στο να ζήτω ακόμα πιο έντονα την επιβεβαίωση μέσω πολλών και τεκμηριωμένα καλών αποτελεσμάτων...
Sent from my iPhone using Tapatalk