Αναζήτηση γιατρού/κλινικής και απορίες

aeratos28

Just aeratos
andy βασικά τώρα είδα φωτό σου..δεν είχα δει πριν.για τα grafts που σου ειπα, τα είπα βάση των τετραγωνικών εκατοστών που μου ειπες..με τις φωτό που βλέπω θα σου πω την γνώμη την δική μου που μπορεί άλλοι να συμφωνήσουν και άλλοι να διαφωνήσουν..λοιπόν: hairline μπροστά και γύρω γύρω από το τσουλουφι βάλε grafts,δηλαδή στην α ζώνη κανε εμφύτευση..πίσω μην τολμήσεις να πας για πυκνωση το shockloss έχει πιστεύω πάνω απο70-80% πιθανότητα..έχεις χάσει κάποια μαλλιά αλλά έχεις και παρά πολλά που είναι σε φάση baby hairs..έχεις πολλές αλλά λεπτές τρίχες..αν κανείς το λάθος να κανείς πύκνωση,όλες αυτές τις έχασε και το πιστεύω με τα χίλια αυτό..όπως προείπαμε μπορεί κάποιος να διαφωνήσει με αυτό που λέω.σεβαστό!αλλά φιλέ αυτές είναι οι καραμπίνα της περιπτώσεις που έχουμε shockloss.Σκέψου το;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Δλδ στην κορυφή να μη μπω καθόλου? Και να αφήσω το μπιφτεκακι να γίνει ταψί? Εγώ έλεγα να κάνω 2 τριγωνακια μπροστά και ένα κυκλάκι πίσω...τα υπόλοιπα τα ενδιάμεσα οντως το θεωρώ επικίνδυνο να τα πειραξω...αλλά πίσω να τ αφήσω έτσι???

aeratos28

Just aeratos
ρε συ andy αν σε ενοχλεί τόσο πολύ τότε κάντο.αλλά εγώ δεν θα έβαζαν καθόλου..φτιάξει το μπροστά και κάνε καμία θεραπεία για τα πίσω..μην ρισκαρεις,εγώ αυτό πιστευω

andy.k

Active member
Όπως τα λες είναι...απλά για να γίνουν τα baby hairs που έχω πίσω κανονικά hairs θέλει βαριά θεραπεία. Έχει βοηθήσει κ η μινοξ αρκετά. Εγώ θεωρώ χρειάζεται κ εκεί πύκνωση πάντως...φαίνεται στο φως και στον ήλιο. Ίσως 200- 300 gts διάσπαρτα. Και τα αλλά μπροστά. Αλλά θεωρώ άκυρο να μπω Τσουλούφι και ακριβώς μπροστά από το crown για πύκνωση...εκεί πιστεύω ότι αν γίνει στραβη θα κοπανιεμαι μετά...Γι αυτό έλεγα να βάλω εκεί 2000 περίπου...800+800 κροτάφους και hairline kai alla 400? Πίσω κ λίγο στη γ' ζώνη και γενικά διάσπαρτα...οκ αν δε πυκνωσω το Τσουλούφι θα είναι αστείο νομίζω να βάλω πάνω από 800 σε κάθε κρόταφο...θα είναι οι κροταφοι πιο πυκνοί μετά... Είπαμε, μη γίνουμε κλοουν... ;)

aeratos28

Just aeratos
να ξέρεις ότι λόγο των ανοιχτών κροταφων που εχεις,το κούρεμα σου δεν είναι σωστό..όταν βάλεις στους κροτάφους και έχεις κουρευτει όχι τελείως,δεν χρειάζεται αλλά πολύ πιο κοντά από τώρα θα δεις πως θα πυκνώσει και πίσω..δεν θα σου φαίνεται κενό τίποτα! θα το δεις αυτο;)

andy.k

Active member
Thanks που με κρατας προσγειωμένο...τον πόλεμο τον κερδίζεις σιγά σιγά και παρομοίως με εσένα θεωρώ πως είναι τραγικό να σπαταλάς στρατιωτακια (grafts) άδικα... :) αν μεταφέρω τον πόλεμο σε περιοχές που είναι ακόμα "εν ειρήνη" θα χάσω και "άμαχο πλυθησμό"...

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
κλοουν δεν θα γινεις με ενα σωστο Γιατρο.
Πρεπει να ριξεις 2000 grafts κροταφους με hairline αν εχεις θεματακια.Αυτα ειναι τα Grafts για να γινει σωστη δουλεια εκει αντε το λιγοτερο που σε βαζω θελει 1800.
Τα αλλα πισω μην τα πειραζεις ακομη.
Αν μπορεις βαλε και καμια φωτο με χτενισμενο το μαλλι καταπανω.να δουμε καλυτερα κροταφους.
Οσο για τον salonikio aerate τον ζω και απο κοντα ξερω πως ειναι.Απλα για να δει την αλλαγη που θελει ο salonikios πρεπει να μπουν οσα ειπα.Ενας σαν και εμας που βρισκομαστε σε αλλο επιπεδο καραφλας σιγουρα το salonikio το βλεπει μηδαμινο το προβλημα.

aeratos28

Just aeratos
κοιτά και εγώ σαν το Σαλονικιό είμαι ρε john και τα 2000 τα θεωρώ υπερβολικά.εγώ πάνω από 1300 δεν θα βάλω όταν πάω να κάνω πάντως..είναι και το τι θέλει ο καθένας βεβαια

andy.k

Active member
Δε ξέρω αν βοηθάνε αυτές οι φωτό που ανεβαζω παιδιά. Σκοπός είναι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Το τριγωνακι που φαίνεται στην πλαϊνή φωτό είναι περίπου 18cm2 (6,5x5,5/2). Αντίστοιχα και πο την άλλη πλευρά. Στο τσουλουφι όπως φαίνεται στην φωτό την μπροστινή, με πέρνει κατά τη γνώμη σας να κάνω κάτι? Ή γίνεται επικίνδυνο για shock loss?

Συνημμένα

• PHOTO_20151003_231958~01.jpg
    PHOTO_20151003_231958~01.jpg
    769.6 KB · Προβολές: 44
  • PHOTO_20151003_231819~01~01.jpg
    PHOTO_20151003_231819~01~01.jpg
    487 KB · Προβολές: 47

Δημητρης38

Active Member
Δε ξέρω αν βοηθάνε αυτές οι φωτό που ανεβαζω παιδιά. Σκοπός είναι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Το τριγωνακι που φαίνεται στην πλαϊνή φωτό είναι περίπου 18cm2 (6,5x5,5/2). Αντίστοιχα και πο την άλλη πλευρά. Στο τσουλουφι όπως φαίνεται στην φωτό την μπροστινή, με πέρνει κατά τη γνώμη σας να κάνω κάτι? Ή γίνεται επικίνδυνο για shock loss?

Οι φωτογραφιες δεν βοηθανε, βγαλε ποιο φωτεινες
Φαινεται να εχεις μαλλια στους κροταφους.
Κινδυνευεις με shock loss αδερφε και τα 1300 grafts θα σε κανουν χειροτερο απο οτι εισαι τωρα
Για hairline δεν το συζητω καν.
Παλεψε το με τοπικ μεχρι να δεις μελλοντικα πως θα παει και να αποφασισεις τι θα κανεις

poseidonas77

Well-Known Member
για να μπεις εκει μεσα να κανεις πυκνωση θες καλο γιατρο που θα σε προσεξει
προετοιμασια με φινα μηνες πριν την μμ να δυναμωσουν εκει μεσα οι θυλακες ωστε να μην επιταχυνθει
η αλωπεκια σε οσους θυλακες στην περιοχη εχει ξεκινησει η αντιστροφη μετρηση ωστε να αντεξουν το σοκ του τραυματος που θα προκαλεσει η μμ και φυσικα τυχη!!!!!
στο δεξι κροταφο θα δουλεψει ποιο ανετα ο γιατρος και δεν κινδυνευεις εαν κανει σωστα τη δουλεια του
χωρις να παρεις φινα..εαν ειναι ετσι και ο αριστερος ιχυουν τα ιδια...στο τσουλουφι απλα το ξεχνας χωρις ισχυρα αντιανδρογονα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
προετοιμασια με φινα μηνες πριν την μμ να δυναμωσουν εκει μεσα οι θυλακες ωστε να μην επιταχυνθει
η αλωπεκια σε οσους θυλακες στην περιοχη εχει ξεκινησει η αντιστροφη μετρηση ωστε να αντεξουν το σοκ του τραυματος που θα προκαλεσει η μμ και φυσικα τυχη!!!!!
στο δεξι κροταφο θα δουλεψει ποιο ανετα ο γιατρος και δεν κινδυνευεις εαν κανει σωστα τη δουλεια του
χωρις να παρεις φινα..εαν ειναι ετσι και ο αριστερος ιχυουν τα ιδια...στο τσουλουφι απλα το ξεχνας χωρις ισχυρα αντιανδρογονα...

Δεν ισχυουν αυτα που γραφεις.
Ας μην γραφουμε παπατζες και κοροιδευουμε τον κοσμο.
Δεν παιζει ρολο στο shock lossx ουτε ο καλος Γιατρος (παρα μονο οτι ενας καλος Γιατρος ΔΕΝ θα τραυματισει την ωρα της επεμβασης θυλακια), ουτε η θεραπεια με φιναστεριδη ουτε τα ισχυρα αντιανδρογονα..
Απο την στιγμη που θα μπει σε επιφανεια με μαμα μαλλια για αυξηση της πυκνοτητας το shock loss ειναι αναποφευκτο.
Το ποσοστο που θα επιστρεψει ειναι απροβλεπτο.

Καποιοι επηρρεαζονται με οσα γραφουμε και ακουμπανε χρηματα που δεν εχουν για να βελτιωσουν την εικονα τους.. ας μην τους παιρνουμε στο λαιμο μας. Για να το γραφω κατι παραπανω ξερω.

---------------------------------------
Eκτος και αν μου βρεις ενα... ενα μονο... περιστατικο που θα με διαψευσει !!!!

Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Συνφωνω με δημητρη οσο αφορα την φινα για πριν.Για μενα ειναι μεγαλη παπαρια αυτο.Παρε φινα πριν να αποφευχθει το shock loss.

andy.k

Active member
Δημητρη έχει κανονικά τρίχες μέσα στους κροτάφους κ μάλιστα σε σχετικά καλή πυκνότητά. Απλά όπως έχω γράψει καπου παραπανω είναι αδύναμες λεπτότερες και με ελαφρά πιο ανοιχτό χρώμα από ότι στις υγειεις περιοχές. Θα προσπάθησω να βγάλω κ
καλύτερη φωτό. Απ ότι καταλαβα... Στο τσουλουφι δε μπαίνω με τπτ...αυτό το ξεχναω...αλλά μου λέτε να μη μπω ούτε κροτάφους? Να μη προχώρησε καθόλου το θέμα με τη μμ ακόμα?
Να το πάω μόνο με αγωγή? Μα εγώ θέλω να το διόρθωσω εάν γινεται. Πιθανόν να διορθώνεται και με φαρμακευτική αγωγή? Θα επερνα φίνα γτ έχω διαβάσει ότι πιθανόν να δουλέψει αλλά προτιμησα τη μμ ως πιο μόνιμη κ ακίνδυνη λύση. Αλλά αν είναι να έχω τοοοοσο μεγάλο ρίσκο ακόμα και στους κροτάφους...ε τότε και τα δύο έχουν ρίσκα...και με τα δύο κάτι που εχεις κινδυνεύει να σου πεσει (διαφορετικό σε κάθε περίπτωση)...Υπάρχει κάτι παρόμοιο με τη φίνα σε πιο ήπια μορφή τύπου ,blocker να δοκιμασω για να δω έστω απόκριση του οργανισμου και των μαλλιών για να δω αν αξίζει να
προχώρησω σε βαρύτερη
θεραπεία? Μη μπω
κατευθείαν "ηρωίνη" ρε
παιδιά... Φυσικά καθιστώ
σαφές ότι εδώ απλά τη γνώμη
σας ακουω. Κρίση εχω. Δε
με παιρνει κανείς στο
λαιμό του. Ακόμα κ γι αυτό
που ρωταω τώρα
για τη φίνα ακομα και για πιο ηπια σκευασματα αν υπαρχουν, εννοείται θα κάνω
ορμονολογικες και θα
ρώτησω δερματολόγο
ενδοκρινολόγο κ ουρολόγο
πριν πάρω κάτι. Αυτοί είναι
γιατροί που δεν έχουν να
κερδίσουν κ φράγκα από την
όλη φάση σε αντίθεση με αυτούς που παμε να μπλεξουμε οι οποίοι προκειμένου να πάρουν τα 5χιλιαρα σου λένε πως είσαι στην ΤΕΛΕΙΑ ηλικία και κατάσταση για μμ.

poseidonas77

Well-Known Member
Ακου βλακα...
τη φινα την παιρνεις να δυναμωσεις τις περιοχες που θα κανεις πυκνωση...το τραυμα της μμ υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να επιταχυνει την αλωπεκια στις συγκεκριμενες περιοχες και να χαθουν μονιμα θυλακες...εαν ο γιατρος δε σε προσεξει και τραυματισει διπλανους θυλακες θα χαθουν και οι συγκεκριμενοι θυλακες αλλα ισως και αυτοι που μετακινησε ο γιατρος...σε αυτη τη περιπτωση η φινα δε κανει τιποτα...
ναι στην berg τα εμαθα εκει που σε κανανε σαν αυγο....

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Δημητρης38

Active Member
Ακου βλακα...
τη φινα την παιρνεις να δυναμωσεις τις περιοχες που θα κανεις πυκνωση...το τραυμα της μμ υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να επιταχυνει την αλωπεκια στις συγκεκριμενες περιοχες και να χαθουν μονιμα θυλακες...εαν ο γιατρος δε σε προσεξει και τραυματισει διπλανους θυλακες θα χαθουν και οι συγκεκριμενοι θυλακες αλλα ισως και αυτοι που μετακινησε ο γιατρος...σε αυτη τη περιπτωση η φινα δε κανει τιποτα...
ναι στην berg τα εμαθα εκει που σε κανανε σαν αυγο....

Τον χαρακτηρισμο "βλακας" στον επιστρεφω γιατι αυτο που γραφεις εσυ στο εξηγησα εγω ποιο πανω.

Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν θα παθει shock loss σε υφισταμενα μαμισια μαλλια ή ακομα και μεταμοσχευσης ασχετα αν ΔΕΝ του τραυματισει θυλακες λογω της επεμβασης !!!

Εισαι ενα χρονο εδω μεσα και δεν εχεις ακομα καταλαβει την τυφλα σου.
Αποκαλεις αγιο δισκοποτηρα την φινα, προτρεπεις κοσμο σε ληψη φαρμακων με αιτιολογιες που δεν ισχυουν και συνεχως παραπληροφορεις... εαν δεν γνωριζεις κατι καλυτερα να μην επεμβαίνεις.

η αλωπεκια σε οσους θυλακες στην περιοχη εχει ξεκινησει η αντιστροφη μετρηση ωστε να αντεξουν το σοκ του τραυματος που θα προκαλεσει η μμ και φυσικα τυχη
!!!!!

Ενα ματσο μπαρουφες εγραψες !!!

poseidonas77

Well-Known Member
Τωρα θα φαω ban
Αλλα πρεπει να προσπαθησω μηπως και καταλαβεις..
δεν μιλησα για επαναφυτρωση
μιλησα για αναστροφη θυλακων που ειναι χτυπημενοι απο την αλωπεκια σε κανονικους κυκλους ωστε να αντεξουν το τραυμα της μμ και να μην παθουν μονιμα σοκλος...
Αν δεν το καταλαβαινει αυτο το τοσο απλο η γκλαβα σου δε μπορω να κανω κατι αλλο...δυστυχως...
εισαι και κομπλεξικος αλλα και καραβλακας του κερατα
....βρες μου ενα ατομο που προετρεψα να παρει φινα η καποιο αλλο φαρμακο...να βγει καθαρα να το πει...

Δημητρης38

Active Member
Πολυ παπατζα ρε αδερφε !!!
Tο διαβαζει σε αρθρα λεει.. σε δικαιολογω γιατι αγγλικα εσυ εγραψες οτι δεν ξερεις.. οποτε μπορει να μην καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις !! Τεσπα δεν θα σου κανω μαθηματα.. κατσε γραψε για τις φινες, τις ντουντες και τα shock loss που τα αποφευγουμε με ισχυρα αντιανδρογονα !!

η αλωπεκια σε οσους θυλακες στην περιοχη εχει ξεκινησει η αντιστροφη μετρηση ωστε να αντεξουν το σοκ του τραυματος που θα προκαλεσει η μμ και φυσικα τυχη
!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Ρε παιδια μην τσακωνεστε χωρις λογο αμαν.Κανεις δεν ειναι γιατρος μας.
Ακομη και ο καθε γιατρος στο θεμα αυτο λεει τα δικα του.

Μπλουζα