Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καθόλου ψυχοφθόρα δεν τη βρίσκουν. Πήραν αυτό που ήθελαν και χαιρέτησαν. Αλλά μέλη έχουν κάνει παρουσίαση αφού ολοκληρώθηκε το αποτέλεσμα γιατί φοβόντουσαν τα σχόλια. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Τα περί τοξικότητας είναι δικαιολογίες για να τη κοπανησουν. Αυτός που θέλει να βρει λύση θα τη βρει.Εγω σύμφωνω απόλυτα .Και κριτική θα γίνει και οι γνώμες θα πρέπει να ειπωθούν.Δημοκρατία έχουμε .Απλά είναι πολλά μέλη που δεν αντέχουν την διαδικασία .Την βρίσκουν ψυχοφθόρα
Καθόλου ψυχοφθόρα δεν τη βρίσκουν. Πήραν αυτό που ήθελαν και χαιρέτησαν. Αλλά μέλη έχουν κάνει παρουσίαση αφού ολοκληρώθηκε το αποτέλεσμα γιατί φοβόντουσαν τα σχόλια. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Τα περί τοξικότητας είναι δικαιολογίες για να τη κοπανησουν. Αυτός που θέλει να βρει λύση θα τη βρει.
Υ.Γ αυτός που είναι τοξικός είναι σε όλα τα νήματα. Και σε αυτά της βοήθειας και σε αυτά της μεταμόσχευσης. Μη το παίζουν μερικοί ότι απογοητεύτηκαν με τη συμπεριφορά μερικών
Ρε τρελέ με μαγκούρα και μαλλί ρόκα εδω μέσα θα είσαι.Εμένα ούτε ψυχοφθόρο μου είναι ούτε τπτ..μου αρέσει σαν φόρουμ ,ωραίες ανταλλαγές απόψεων γίνονται ,μαθαίνουμε και πράγματα από ανθρώπους που δεν έχουν οικονομικό η όποιο άλλο οφελος
Aerate εχεις κανει μμ;Εμένα ούτε ψυχοφθόρο μου είναι ούτε τπτ..μου αρέσει σαν φόρουμ ,ωραίες ανταλλαγές απόψεων γίνονται ,μαθαίνουμε και πράγματα από ανθρώπους που δεν έχουν οικονομικό η όποιο άλλο οφελος
Εγώ λέω να μη σβηστεί τίποτα. Θα μπαίνουν εδώ να διαβάζουν και να καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν το απυρόβλητο. Ή συνεισφέρεις με τον τρόπο σου ή γίνεται το φόρουμ συναπάντημα κλινικών και να βλέπεις αυτά που θέλουν αυτές να δεις,ας διαγράφει και το νήμα αφού δεν θέλει και ο ίδιος
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, κάποιοι είναι ευαίσθητοι κάποιοι χοντρόπετσοι άλλοι ενδιάμεσοι. Αφού του φίλου δεν του αρέσουν τα σχόλια για μένα είναι δεκτό ας το ξεκαθάριζε από την αρχή. Δεν τρέχει τίποτα που θα σταματήσει. Δικαίωμα του. Ήξερε όμως που έγραφε και ίσως έπρεπε να ήταν προετοιμασμένος και για αρνητικά σχόλια…. Να τον κατηγορούμε δεν έχει νόημα….
Αερατε δεν φωτογραφίζω εσένα με αυτά που γράφω περί τοξικότητας. Μη μπερδευεσαι. Κατηγορώ απλά τα μέλη που τον ψύλλο τον κάνουν καμήλα και σταματούν τις παρουσιάσεις τουςΕγώ ας πούμε είμαι τοξικός..οκ.!
Τι του είπα ρε dob τοξικό ας πούμε και δεν άντεξε?άντε δες τα μνμ.
Αρα γ αυτο εισαι πιο coolΌχι ρε αλλά θα κάνω.
Αερατε δεν φωτογραφίζω εσένα με αυτά που γράφω περί τοξικότητας. Μη μπερδευεσαι. Κατηγορώ απλά τα μέλη που τον ψύλλο τον κάνουν καμήλα και σταματούν τις παρουσιάσεις τους
Αρα γ αυτο εισαι πιο cool
Οχι οτι δεν θα σαι κ μετα γτ προφανως ολοι ειμαστε διαφορετικοι!Πιστευω ομως θα δειχνεις μεγαλυτερη κατανοηση οταν με τ καλο περασεις την διαδικασια!
Είμαι cool γτ δεν έχω κάνει επέμβαση?και δεν θα είμαι cool αν κάνω και ανεβάσω μία φώτο και μου πεις εσύ πχ,ότι λες 3000grafts αλλά φαίνονται λιγότερα?και δεν θα συνεχίσω την παρουσίαση?λες να είμαι 15 χρόνων και να επηρεάζομαι από ένα φόρουμ?ρε παιδιά σοβαρευτείτε.
Αυτό είπα και εγώ!Ρε σεις εάν κάποιος είναι τόσο ευαίσθητος και δίνει τόση σημασία στα σχόλια μερικών ας μη κάνει real time παρουσίαση, ας κάνει μια αφού ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα του. Πάλι βοηθάει με τον τρόπο του. Και θα βοηθηθεί κιόλας εάν κάτι δεν πάει καλά.