Αthens2021, FUE, 3336g, 29-30/07/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Αντικειμενικός είμαι.το επικριτικός είναι δική σου θεωρία η σκέψη..θα δεχομουν κάτι από ότι λες αν ειμασταν εδώ με όνομα πρόσωπο και γνωρίζαμε με ποιον μιλάμε..σε απρόσωπο φόρουμ δεν το δέχομαι.
Οχι απλα εισαι λιγο επικριτικος για την συναισθηματικη κατασταση ανθρωπων μετα απο μια μμ(και πολυ σιγουρος οτι εσυ θα εισαι cool) ενω δεν εχεις κανει μμ

• Like
Reactions: DGP

mike1988

Active Member
@aeratos28 δεν θέλει να συνεχίσει ο άνθρωπος τι να κάνουμε τώρα? και αν είναι πιο ευαίσθητος τι έγινε δηλαδή? Στο φινάλε μπορεί να μην είναι έτοιμος να δεχθεί κάτι 'επικριτικό' για την μ.μ. του τώρα...σκέψου ας πούμε ότι όταν κάνεις μια μ.μ. δεν τελειώνει εκεί αλλά πρέπει να σε ξαναδεί ο γιατρός...αν λοιπόν αν σκέφτεται ότι μην έχω θέμα με τον γιατρό είναι κατακριτέο? Έχουμε πάρει γνώση από το φόρουμ και υποστήριξη από το φόρουμ αλλά το παρουσιάζεις λες και είναι site συνοικεσίων και χρωστάμε αιώνια ευγνωμοσύνη... επίσης και στο λέω καλοπροαίρετα μην αναφέρεις παντού αναστασάκη και less is more γιατί ενώ είσαι ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ στο τέλος θα σε πουν αναξιόπιστο....Αν μπαίνουν λιγότερα grafts από όσα σου λέει ο γιατρός θα είναι τραγικό αν και μόνο αν:
α)πληρώνεις με τα grafts (px. αναστασάκης,βεκρ.. κλπ). Εδώ νομίζω πληρώνεις ανά συνεδρία.
β) το αποτέλεσμα υπολείπεται σε αξία
Οπότε στο τέλος αυτό μετράει. Ας ξεκαθαριστεί από τα μέλη που επέλεξαν ή θα επιλέξουν το γιατρό το α) και μετά προχωράμε σε φουλ κριτική.

F1ght3r

Well-Known Member
Ρε σεις εάν κάποιος είναι τόσο ευαίσθητος και δίνει τόση σημασία στα σχόλια μερικών ας μη κάνει real time παρουσίαση, ας κάνει μια αφού ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα του. Πάλι βοηθάει με τον τρόπο του. Και θα βοηθηθεί κιόλας εάν κάτι δεν πάει καλά.
Όχι φιλε μου, δεν γίνετε έτσι.
Αν κάποιος πάρει καλο αποτέλεσμα θα το ανεβάσει όταν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα, αν δεν πάρει καλο αποτέλεσμα σιγά μην το ανεβάσει. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε μονο καλά αποτελέσματα. Πρέπει από την αρχή να γίνετε μέχρι το τέλος η παρουσίαση. Εγώ είμαι διαφορετικός σαν άνθρωπος, στα @@ μου τι θα μου λέει ο ένας η ο άλλος. Το κάνω για την πάρτι μου και μου αρέσει να ακούω σχόλια και τι βλέπουν η έμπειρη στο φόρουμ. Σιγά μην έχω και ψυχολογικά προβλήματα μέσο internet με το τι λέει ο καθένας. Και by the way οποιος ξεκίνησε παρουσίαση και τελειωσε ύστερα από 1-2-3 μήνες δεν πήγε καλά, εγώ αυτήν την άποψη έχω και δεν μου την αλλάζει κανένας. αντε 1 στους 10 που σταμάτησε την παρουσίαση να πήγε καλά.

bobby

Well-Known Member
Αν κάποιος πάρει καλο αποτέλεσμα θα το ανεβάσει όταν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα, αν δεν πάρει καλο αποτέλεσμα σιγά μην το ανεβάσει. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε μονο καλά αποτελέσματα. Πρέπει από την αρχή να γίνετε μέχρι το τέλος η παρουσίαση. Εγώ είμαι διαφορετικός σαν άνθρωπος, στα @@ μου τι θα μου λέει ο ένας η ο άλλος. Το κάνω για την πάρτι μου και μου αρέσει να ακούω σχόλια και τι βλέπουν η έμπειρη στο φόρουμ. Σιγά μην έχω και ψυχολογικά προβλήματα μέσο internet με το τι λέει ο καθένας. Και by the way οποιος ξεκίνησε παρουσίαση και τελειωσε ύστερα από 1-2-3 μήνες δεν πήγε καλά, εγώ αυτήν την άποψη έχω και δεν μου την αλλάζει κανένας. αντε 1 στους 10 που σταμάτησε την παρουσίαση να πήγε καλά.
Δίκιο έχεις και μακάρι όλοι να ήταν σαν και εσένα. Δυστυχώς δεν είναι…αλλά ας μην τους κατηγορούμε.

aeratos28

Just aeratos
Φιλαράκι Mike,το τι θα λέω και πως θα χαρακτηριστω είναι δικό μου θέμα και ας πούνε ότι θελουν..τώρα για τον athens..πιο πάνω είπα να σβήσει ο cvial το νήμα αφού ζητήθηκε..άρα το αν θα συνεχίσει η όχι την παρουσίαση μου είναι (προσωπικά) παντελώς αδιάφορο..συζητάμε γενικώς για το θέμα του παρτακισμου που συμβαίνει συνέχεια στο φόρουμ..αν δεν το κατάλαβες.
Τώρα για τα αν που είπες..
Α..Πρώτον ο βεκρής δεν χρεώνει grafts,αλλά συνέδρια..ο τιρκαλας πάλι,χρεώνει grafts όπως έχει πει ο Γιώργος.
Β..αυτό συζητάμε από τα δεδομένα που έχουμε..ότι υπολείπεται σε αξία.οχι το αποτέλεσμα..φυσικά..αλλά η δουλειά..άρα ποιος ο λόγος που έκατσες να μου πεις αυτά που μου είπες και είσαι και ανενημερωτος κιόλας.
@aeratos28 δεν θέλει να συνεχίσει ο άνθρωπος τι να κάνουμε τώρα? και αν είναι πιο ευαίσθητος τι έγινε δηλαδή? Στο φινάλε μπορεί να μην είναι έτοιμος να δεχθεί κάτι 'επικριτικό' για την μ.μ. του τώρα...σκέψου ας πούμε ότι όταν κάνεις μια μ.μ. δεν τελειώνει εκεί αλλά πρέπει να σε ξαναδεί ο γιατρός...αν λοιπόν αν σκέφτεται ότι μην έχω θέμα με τον γιατρό είναι κατακριτέο? Έχουμε πάρει γνώση από το φόρουμ και υποστήριξη από το φόρουμ αλλά το παρουσιάζεις λες και είναι site συνοικεσίων και χρωστάμε αιώνια ευγνωμοσύνη... επίσης και στο λέω καλοπροαίρετα μην αναφέρεις παντού αναστασάκη και less is more γιατί ενώ είσαι ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ στο τέλος θα σε πουν αναξιόπιστο....Αν μπαίνουν λιγότερα grafts από όσα σου λέει ο γιατρός θα είναι τραγικό αν και μόνο αν:
α)πληρώνεις με τα grafts (px. αναστασάκης,βεκρ.. κλπ). Εδώ νομίζω πληρώνεις ανά συνεδρία.
β) το αποτέλεσμα υπολείπεται σε αξία
Οπότε στο τέλος αυτό μετράει. Ας ξεκαθαριστεί από τα μέλη που επέλεξαν ή θα επιλέξουν το γιατρό το α) και μετά προχωράμε σε φουλ κριτική.

bobby

Well-Known Member
Φιλαράκι Mike,το τι θα λέω και πως θα χαρακτηριστω είναι δικό μου θέμα και ας πούνε ότι θελουν..τώρα για τον athens..πιο πάνω είπα να σβήσει ο cvial το νήμα αφού ζητήθηκε..άρα το αν θα συνεχίσει η όχι την παρουσίαση μου είναι (προσωπικά) παντελώς αδιάφορο..συζητάμε γενικώς για το θέμα του παρτακισμου που συμβαίνει συνέχεια στο φόρουμ..αν δεν το κατάλαβες.
Τώρα για τα αν που είπες..
Α..Πρώτον ο βεκρής δεν χρεώνει grafts,αλλά συνέδρια..ο τιρκαλας πάλι,χρεώνει grafts όπως έχει πει ο Γιώργος.
Β..αυτό συζητάμε από τα δεδομένα που έχουμε..ότι υπολείπεται σε αξία.οχι το αποτέλεσμα..φυσικά..αλλά η δουλειά..άρα ποιος ο λόγος που έκατσες να μου πεις αυτά που μου είπες και είσαι και ανενημερωτος κιόλας.
Φίλε αεράτε ο Τυρκαλάς (από προσωπικό quote) χρεώνει συνέδρια μονή 2500 διπλή 4000.

Dob31

Active Member
Τι να σου πω. Ανολοκλήρωτα υπάρχουν και στου Λορέντζο που θα περίμενε κάποιος η επιτυχία να είναι δεδομένη. Υπάρχουν και ανολοκλήρωτα που φαίνονταν να μην πήγαιναν καλά. Δεν μπορείς να προδικάσεις το αποτέλεσμα μιας μεταμόσχευσης από τον 3ο-4ο μήνα ( συνήθως τότε τις παρατάνε).

Προφανώς και η real time παρουσίαση δεν συγκρίνεται με την ετεροχρονισμένη, αλλά άμα είναι να ανοίγει ένα νήμα, να πετάει μια σπίθα και μετά να τον ψάχνουμε για τις φωτογραφίες τότε 1000 φορες μια παρουσίαση με ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που θα προσφέρει και κάτι στο φόρουμ. Οι παρατημένες μόνο καχυποψία και άγνοια προσφέρουν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

Well-Known Member
Φίλε αεράτε ο Τυρκαλάς (από προσωπικό quote) χρεώνει συνέδρια μονή 2500 διπλή 4000.

Συγγνώμη επειδή μάλλον μπερδεύτηκα, ο συγκεκριμένος γιατρός για μια μόνη συνέδρια παίρνει 2,5κ ανεξαρτήτου τον αριθμό των τριχοθυλακιων που χρειάζεται ο ασθενής; Δηλαδή θα χρεωθεί το ίδιο ένας που θέλει 1000 grafts με έναν που θέλει 3000 π.χ. και μπορεί να του τα βγάλει την ίδια μέρα; Είναι σαν μπουφές που σου λέει με 20 ευρώ ντερλικωσε όσο γουστάρεις. Αν ήμουν εγώ για μεταμόσχευση δεν με νοιάζει αν χρειαζόμουν έστω και 15 grafts, θα του έλεγα να μου ξηλώσει το μάξιμουμ που μπορεί σε μια μέρα και ας μου τα βάλει και στον αγκώνα. Αν είναι στο τέλος της μέρας ο Βασίλης να γράψει το ίδιο δεν υπάρχει λόγος να μη πάρεις το μέγιστο. Επειδή είστε σχετικοτεροι και κάποια δικλειδα θα παίζει για να μην είναι τόσο '' κουλή'' αυτή η προσφορά αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ανοικτό και το ενδεχόμενο επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα να μη κατάλαβα εγώ.

bobby

Well-Known Member
Συγγνώμη επειδή μάλλον μπερδεύτηκα, ο συγκεκριμένος γιατρός για μια μόνη συνέδρια παίρνει 2,5κ ανεξαρτήτου τον αριθμό των τριχοθυλακιων που χρειάζεται ο ασθενής; Δηλαδή θα χρεωθεί το ίδιο ένας που θέλει 1000 grafts με έναν που θέλει 3000 π.χ. και μπορεί να του τα βγάλει την ίδια μέρα; Είναι σαν μπουφές που σου λέει με 20 ευρώ ντερλικωσε όσο γουστάρεις. Αν ήμουν εγώ για μεταμόσχευση δεν με νοιάζει αν χρειαζόμουν έστω και 15 grafts, θα του έλεγα να μου ξηλώσει το μάξιμουμ που μπορεί σε μια μέρα και ας μου τα βάλει και στον αγκώνα. Αν είναι στο τέλος της μέρας ο Βασίλης να γράψει το ίδιο δεν υπάρχει λόγος να μη πάρεις το μέγιστο. Επειδή είστε σχετικοτεροι και κάποια δικλειδα θα παίζει για να μην είναι τόσο '' κουλή'' αυτή η προσφορά αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ανοικτό και το ενδεχόμενο επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα να μη κατάλαβα εγώ.
Έτσι χρεώνει ο συγκεκριμένος ιατρός. Πάνω από 2000 σε μια συνέδρια είναι πολλά… και δεν είναι ασφαλές για την δότρια. Πάνω από 4000 σε διήμερη ομοίως. Δεν είναι ο μόνος που χρεώνει έτσι. Όλοι όσοι έχουν δουλεψει DHI χρεώνουν με την συνεδρία. Το μέγιστο (>2000) για μονοήμερη δεν είναι ασφαλές ούτε για δότρια ούτε για λήπτρια. Οι Τούρκοι πχ με motorized μπορούν και 3000 σε μια συνέδρια, αλλά εγώ δεν θα πήγαινα λόγω ασφάλειας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να δυσκολέψουν την εξαγωγή και να μην φτάσεις τα 2000. Αυτά τα νούμερα (κατά κύριο λόγο) μόνο με motorized επιτυγχάνονται. Δεν είμαι fan του motorized, προσωπικά πιστεύω ότι σε μη έμπειρα χέρια μπορεί να κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά. Θα προτιμούσα manual και ας βάλω λιγότερα…..

Giorgos-3

Well-Known Member
ρε παιδια ελεος πια!!! τι να πω? ελεος!!!! τα ιδια και τα ιδια....δεν μιλαω δεν μιλαω αλλα συνεχιζει ο καθενας και λεεει οτι γουσταρει...ποσες δισσεκατομυρια πρεπει να πω τον τροπο που χρεωνει ο τυρκαλας??ποσες???234325445 φορες?// πριν 2-3 μηνες μεσολαβησα εγω και βγηκα και ειπα ξεκαθαρα πως χρεωνει.... οι χρεωση του κυμμεται απο 0.70 εως 1.10 βαρια 1.15 για τους πιο "ατυχους"... οι περισσοτεροι καν δεν πληρωνουν 1 ευρω..... στην 2ηερη στα 3000 μοσχευματα δεν θα σου παρει 4000 ευρω αλλα 3500 ευρω(κ ισως ουτε...) στην μονη στα 1000 μοσχευματα δεν θα σου παρει 2500 ευρω αλλα 1250 ευρω.... χρεωνει δλδ την ταριφα μονοημερης η διημερης μονο αν πιασει το μαξ μοσχευματων αλλιως χρεωνει αναλογικα συν το 250αρη αναλωσιμα.... τωρα το κτλ η θα ξανα ρωταμε τον αλλον μηνα παλι?
οσο αφορα το συγκεκριμενο νημα επειδη παλι λετε οτι γουσταρετε με υποθεσεις χωρις να εχετε καν εικονα απ οτι εχω δει στις φωτος οι επιφανεια που εχει καλυφθει δεν εχει σχεση με αυτην που βλεπετε η μετρατε υποθετικα παλι.... δυστηχως καταφερατε ενα μελος ακομα απλα να τον ξενερωσετε γιατι δεν ειναι ολοι χοντροπετσοι οπως ειμαι εγω καλως η κακως και δεν τον ενδιαφερει και ουτε θελει να σχοληθει με μας...προσπαησα να τον πεισω να ασχοληω εγω με τον νημα αλλα δεν θελει και δεν τον πιεζω φυσικα αλλο.... με τις υγειες μας και την επομενη φορα που θα δουμε ανεξαρτητο νημα καλου κακου κρατηστε τα σπαθια σας στην θηκη σας λιγο και κανετε υπομονη......

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιώργο, δηλαδή άμα βλέπουμε κάτι εξώφθαλμο να μην το λέμε για να μην ξενερώνουν κάποιοι όταν είναι και προφανές αλλά και γραμμένο αναλυτικά ότι αυτό δεν έχει καμμία σχέση με το αποτελεσμά τους. Νομίζω ότι καλό είναι να ξεκολλήσετε από τις ταμπέλες και να βλέπετε όλα τα περιστατικά με τα ίδια μάτια.

vag25

Well-Known Member
δυστηχως καταφερατε ενα μελος ακομα απλα να τον ξενερωσετε γιατι δεν ειναι ολοι χοντροπετσοι οπως ειμαι εγω καλως η κακως και δεν τον ενδιαφερει και ουτε θελει να σχοληθει με μας...προσπαησα να τον πεισω να ασχοληω εγω με τον νημα αλλα δεν θελει και δεν τον πιεζω φυσικα αλλο....

Δεν υπαρχει δικαιολογια Γιωργο εδω. Εχω αντιδρασει αρκετες φορες στο παρελθον οταν παλια μελη ειναι καπως αποτομα προς νεα, οταν βγαζουν αρνητισμο κτλπ. Εδω δεν εχουμε κατι τετοιο. Οταν σαν μελος εχεις 104 μηνυματα και τα 92 εξυπηρετουν την αποκτηση γνωσης απο τα αλλα μελη, ενω μονο τα τελευταια 12 μηνυματα την παρουσιαση, δεν βρισκω λογο να δικαιολογησω το μελος. Ειδικα οταν δεν υπηρχε η παραμικρη επιθετικοτητα προς τον ιδιο. Παρα μονο θετικα σχολια για την πορεια του.

oreo

Well-Known Member
Πάλι θέλω να γράψω για τον ρόλο της διαφήμισης, αλλά θα είναι σεντόνι και βαριέμαι...

mike1988

Active Member
Πάλι θέλω να γράψω για τον ρόλο της διαφήμισης, αλλά θα είναι σεντόνι και βαριέμαι...
Βαριέσαι? παιρνείς γνώση τόσο καιρό από το φόρουμ και τώρα αρχίζεις και βαριέσαι?προτιμάς να πας για μπάνιο :p :p :cool: ??ΟΧΙ κάτσε να μας τα γράψεις όλα!!

vag25

Well-Known Member
Βαριέσαι? παιρνείς γνώση τόσο καιρό από το φόρουμ και τώρα αρχίζεις και βαριέσαι?προτιμάς να πας για μπάνιο :p :p :cool: ??ΟΧΙ κάτσε να μας τα γράψεις όλα!!

Το να μην θελει καποιος να κανει καθολου παρουσιαση το βρισκω απολυτα οκ προσωπικα. Πολλες φορες εχει γινει εδω (να μην παρουσιασει καποιος καθολου) και ο καθενας μπορει να εχει τους προσωπικους του λογους. Αλλα το να κερδιζεις οτι εχεις να κερδισεις απο το φορουμ, απο γνωση μεχρι και την παρουσιαση τοποθετησης των τριχοθυλακιων (μεχρι και αυτο το σημειο υπαρχει η πιεση να γινει καλη δουλεια απο τον γιατρο, μετα οτι εγινε εγινε), και ακριβως σε αυτο το σημειο να αποχωρεις το θεωρω φαουλ. Δεν σημαινει απαραιτητα οτι εγινε με αυτο το σκεπτικο που περιγραφω, αλλα αυτο βγαινει σαν εικονα.

Αν μπορουσε να δικαιολογηθει αυτη η αποχωρηση απο αρνητικα σχολια για το αποτελεσμα θα ημουν μαζι με τον athens στο 101%. Αλλα εδω υπηρχαν μονο θετικα και μια μετρηση των grafts που μπηκαν θα βοηθουσε και τον ιδιο αλλα και τα υπολοιπα μελη!

Μπλουζα