Dob31
Active Member
Προφανώς απλά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...Και για να μην είμαστε καταδικαστικοι.δεν αναφέρομαι στον φίλο εδώ..μιλάω για το γενικό αυτό φαινόμενο.δεν λέω συγκεκριμένα για τον athens.
Προφανώς απλά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...Και για να μην είμαστε καταδικαστικοι.δεν αναφέρομαι στον φίλο εδώ..μιλάω για το γενικό αυτό φαινόμενο.δεν λέω συγκεκριμένα για τον athens.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οχι απλα εισαι λιγο επικριτικος για την συναισθηματικη κατασταση ανθρωπων μετα απο μια μμ(και πολυ σιγουρος οτι εσυ θα εισαι cool) ενω δεν εχεις κανει μμ
Όχι φιλε μου, δεν γίνετε έτσι.Ρε σεις εάν κάποιος είναι τόσο ευαίσθητος και δίνει τόση σημασία στα σχόλια μερικών ας μη κάνει real time παρουσίαση, ας κάνει μια αφού ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα του. Πάλι βοηθάει με τον τρόπο του. Και θα βοηθηθεί κιόλας εάν κάτι δεν πάει καλά.
Δίκιο έχεις και μακάρι όλοι να ήταν σαν και εσένα. Δυστυχώς δεν είναι…αλλά ας μην τους κατηγορούμε.Όχι φιλε μου, δεν γίνετε έτσι.
Αν κάποιος πάρει καλο αποτέλεσμα θα το ανεβάσει όταν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα, αν δεν πάρει καλο αποτέλεσμα σιγά μην το ανεβάσει. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε μονο καλά αποτελέσματα. Πρέπει από την αρχή να γίνετε μέχρι το τέλος η παρουσίαση. Εγώ είμαι διαφορετικός σαν άνθρωπος, στα @@ μου τι θα μου λέει ο ένας η ο άλλος. Το κάνω για την πάρτι μου και μου αρέσει να ακούω σχόλια και τι βλέπουν η έμπειρη στο φόρουμ. Σιγά μην έχω και ψυχολογικά προβλήματα μέσο internet με το τι λέει ο καθένας. Και by the way οποιος ξεκίνησε παρουσίαση και τελειωσε ύστερα από 1-2-3 μήνες δεν πήγε καλά, εγώ αυτήν την άποψη έχω και δεν μου την αλλάζει κανένας. αντε 1 στους 10 που σταμάτησε την παρουσίαση να πήγε καλά.
@aeratos28 δεν θέλει να συνεχίσει ο άνθρωπος τι να κάνουμε τώρα? και αν είναι πιο ευαίσθητος τι έγινε δηλαδή? Στο φινάλε μπορεί να μην είναι έτοιμος να δεχθεί κάτι 'επικριτικό' για την μ.μ. του τώρα...σκέψου ας πούμε ότι όταν κάνεις μια μ.μ. δεν τελειώνει εκεί αλλά πρέπει να σε ξαναδεί ο γιατρός...αν λοιπόν αν σκέφτεται ότι μην έχω θέμα με τον γιατρό είναι κατακριτέο? Έχουμε πάρει γνώση από το φόρουμ και υποστήριξη από το φόρουμ αλλά το παρουσιάζεις λες και είναι site συνοικεσίων και χρωστάμε αιώνια ευγνωμοσύνη... επίσης και στο λέω καλοπροαίρετα μην αναφέρεις παντού αναστασάκη και less is more γιατί ενώ είσαι ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ στο τέλος θα σε πουν αναξιόπιστο....Αν μπαίνουν λιγότερα grafts από όσα σου λέει ο γιατρός θα είναι τραγικό αν και μόνο αν:
α)πληρώνεις με τα grafts (px. αναστασάκης,βεκρ.. κλπ). Εδώ νομίζω πληρώνεις ανά συνεδρία.
β) το αποτέλεσμα υπολείπεται σε αξία
Οπότε στο τέλος αυτό μετράει. Ας ξεκαθαριστεί από τα μέλη που επέλεξαν ή θα επιλέξουν το γιατρό το α) και μετά προχωράμε σε φουλ κριτική.
Φίλε αεράτε ο Τυρκαλάς (από προσωπικό quote) χρεώνει συνέδρια μονή 2500 διπλή 4000.Φιλαράκι Mike,το τι θα λέω και πως θα χαρακτηριστω είναι δικό μου θέμα και ας πούνε ότι θελουν..τώρα για τον athens..πιο πάνω είπα να σβήσει ο cvial το νήμα αφού ζητήθηκε..άρα το αν θα συνεχίσει η όχι την παρουσίαση μου είναι (προσωπικά) παντελώς αδιάφορο..συζητάμε γενικώς για το θέμα του παρτακισμου που συμβαίνει συνέχεια στο φόρουμ..αν δεν το κατάλαβες.
Τώρα για τα αν που είπες..
Α..Πρώτον ο βεκρής δεν χρεώνει grafts,αλλά συνέδρια..ο τιρκαλας πάλι,χρεώνει grafts όπως έχει πει ο Γιώργος.
Β..αυτό συζητάμε από τα δεδομένα που έχουμε..ότι υπολείπεται σε αξία.οχι το αποτέλεσμα..φυσικά..αλλά η δουλειά..άρα ποιος ο λόγος που έκατσες να μου πεις αυτά που μου είπες και είσαι και ανενημερωτος κιόλας.
Τι να σου πω. Ανολοκλήρωτα υπάρχουν και στου Λορέντζο που θα περίμενε κάποιος η επιτυχία να είναι δεδομένη. Υπάρχουν και ανολοκλήρωτα που φαίνονταν να μην πήγαιναν καλά. Δεν μπορείς να προδικάσεις το αποτέλεσμα μιας μεταμόσχευσης από τον 3ο-4ο μήνα ( συνήθως τότε τις παρατάνε).Όχι φιλε μου, δεν γίνετε έτσι.
Αν κάποιος πάρει καλο αποτέλεσμα θα το ανεβάσει όταν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα, αν δεν πάρει καλο αποτέλεσμα σιγά μην το ανεβάσει. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε μονο καλά αποτελέσματα. Πρέπει από την αρχή να γίνετε μέχρι το τέλος η παρουσίαση. Εγώ είμαι διαφορετικός σαν άνθρωπος, στα @@ μου τι θα μου λέει ο ένας η ο άλλος. Το κάνω για την πάρτι μου και μου αρέσει να ακούω σχόλια και τι βλέπουν η έμπειρη στο φόρουμ. Σιγά μην έχω και ψυχολογικά προβλήματα μέσο internet με το τι λέει ο καθένας. Και by the way οποιος ξεκίνησε παρουσίαση και τελειωσε ύστερα από 1-2-3 μήνες δεν πήγε καλά, εγώ αυτήν την άποψη έχω και δεν μου την αλλάζει κανένας. αντε 1 στους 10 που σταμάτησε την παρουσίαση να πήγε καλά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε αεράτε ο Τυρκαλάς (από προσωπικό quote) χρεώνει συνέδρια μονή 2500 διπλή 4000.
Έτσι χρεώνει ο συγκεκριμένος ιατρός. Πάνω από 2000 σε μια συνέδρια είναι πολλά… και δεν είναι ασφαλές για την δότρια. Πάνω από 4000 σε διήμερη ομοίως. Δεν είναι ο μόνος που χρεώνει έτσι. Όλοι όσοι έχουν δουλεψει DHI χρεώνουν με την συνεδρία. Το μέγιστο (>2000) για μονοήμερη δεν είναι ασφαλές ούτε για δότρια ούτε για λήπτρια. Οι Τούρκοι πχ με motorized μπορούν και 3000 σε μια συνέδρια, αλλά εγώ δεν θα πήγαινα λόγω ασφάλειας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να δυσκολέψουν την εξαγωγή και να μην φτάσεις τα 2000. Αυτά τα νούμερα (κατά κύριο λόγο) μόνο με motorized επιτυγχάνονται. Δεν είμαι fan του motorized, προσωπικά πιστεύω ότι σε μη έμπειρα χέρια μπορεί να κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά. Θα προτιμούσα manual και ας βάλω λιγότερα…..Συγγνώμη επειδή μάλλον μπερδεύτηκα, ο συγκεκριμένος γιατρός για μια μόνη συνέδρια παίρνει 2,5κ ανεξαρτήτου τον αριθμό των τριχοθυλακιων που χρειάζεται ο ασθενής; Δηλαδή θα χρεωθεί το ίδιο ένας που θέλει 1000 grafts με έναν που θέλει 3000 π.χ. και μπορεί να του τα βγάλει την ίδια μέρα; Είναι σαν μπουφές που σου λέει με 20 ευρώ ντερλικωσε όσο γουστάρεις. Αν ήμουν εγώ για μεταμόσχευση δεν με νοιάζει αν χρειαζόμουν έστω και 15 grafts, θα του έλεγα να μου ξηλώσει το μάξιμουμ που μπορεί σε μια μέρα και ας μου τα βάλει και στον αγκώνα. Αν είναι στο τέλος της μέρας ο Βασίλης να γράψει το ίδιο δεν υπάρχει λόγος να μη πάρεις το μέγιστο. Επειδή είστε σχετικοτεροι και κάποια δικλειδα θα παίζει για να μην είναι τόσο '' κουλή'' αυτή η προσφορά αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ανοικτό και το ενδεχόμενο επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα να μη κατάλαβα εγώ.
δυστηχως καταφερατε ενα μελος ακομα απλα να τον ξενερωσετε γιατι δεν ειναι ολοι χοντροπετσοι οπως ειμαι εγω καλως η κακως και δεν τον ενδιαφερει και ουτε θελει να σχοληθει με μας...προσπαησα να τον πεισω να ασχοληω εγω με τον νημα αλλα δεν θελει και δεν τον πιεζω φυσικα αλλο....
Βαριέσαι? παιρνείς γνώση τόσο καιρό από το φόρουμ και τώρα αρχίζεις και βαριέσαι?προτιμάς να πας για μπάνιο ??ΟΧΙ κάτσε να μας τα γράψεις όλα!!Πάλι θέλω να γράψω για τον ρόλο της διαφήμισης, αλλά θα είναι σεντόνι και βαριέμαι...
θα το γράψω κάποια στιγμή πλατσουρίζονταςΒαριέσαι? παιρνείς γνώση τόσο καιρό από το φόρουμ και τώρα αρχίζεις και βαριέσαι?προτιμάς να πας για μπάνιο ??ΟΧΙ κάτσε να μας τα γράψεις όλα!!
Βαριέσαι? παιρνείς γνώση τόσο καιρό από το φόρουμ και τώρα αρχίζεις και βαριέσαι?προτιμάς να πας για μπάνιο ??ΟΧΙ κάτσε να μας τα γράψεις όλα!!