Καλησπερα παιδια, ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα λογια . Θελησα να κανω την παρουσιαση (με τον οποιο τροπο και στοιχεια διεθετα) για να μεταφερω την συνολικη εμπειρια μου και οχι απλα photos - νουμερα - μετρησεις κτλ. που βλεπω οτι ενδιαφερουν μια ομαδα μελων με γνωσεις περι μηχανικης, ιατρικης, μεταμοσχευσεων κτλ. Περισσοτερο για μελη οπως εγω, οπου ανετρεχα σε αλλα posts και εψαχνα αναμεσα σε ατελειωτες σελιδες για να βρω αυτα τα απλα πραγματα που ηθελα - δηλ. "πως ειναι η κατασταση μετα απο 20 ημερες μετα την fue" .. "τι να περιμενω στους 2 μηνες" .. "πως περιπου θα δειχνει ενα παρομοιο περιστατικο" κτλ. Καταλαβαινω ομως οτι αυτο που ενδιαφερει την πλειοψηφια εδω ειναι ζητηματα οπως :" δουλεψε σωστα ο x y γιατρος?" "πιστευουμε στα στοιχεια που εδωσε?" "τι αποδειξεις εχουμε?" κτλ. Θελω λοιπον απλα να διευκρινησω οτι προσωπικα εμεινα απολυτα ευχαριστημενος απο την δουλεια και τις εξηγησεις που μου δοθηκαν, ωστε να μην εχω το παραμικρο αγχος η δευτερες σκεψεις και να μην χρειαζομαι καποια παραπανω επεξηγηση περι ιατρικων θεματων. Αυτο το λεω σαφως για εμενα ως το ατομο που ελαβα την εν λογω υπηρεσια. Και θα πει κανεις : "εσυ δεν ξερεις, δεν εχεις γνωσεις κτλ". Δεκτο. Μελη που θελουν για τη δικη τους μεταμοσχευση να διασφαλισουν τον τροπο που δουλευει ενας γιατρος, τα εργαλεια του, τις γνωσεις του κτλ. καταλαβαινω οτι μπορουν να συζητουν επ αοριστον κανοντας συγκρισεις μεταξυ ιατρων και εκφραζοντας αμφιβολιες κτλ. ομως η λογικη μου δεν ηταν να "βοηθησω" με μια δωδεκαμηνη συνεπης παρουσιαση αυτη την ομαδα των experts. Πιστευω οτι εαν χρειαστει καποιος απο αυτους να παρει πληροφοριες για την δικη του περιπτωση, να διερευνησει τις μεθοδους μεταμοσχευσης και μετρησης και να διασφαλισει να παρει αυτα που θελει απο εναν ιατρο, θα το καταφερει! Και λιγα θα προσφερει το δικο μου post που αφορα τη δικη μου περιπτωση, οπως και να εξελιχθει η αξιολογηθει εν τελει. Νομιζω γι αυτο υπαρχουν τα live consultations με τον καθε γιατρο που προηγουνται οποιασδηποτε ιατρικης πραξης.
Επισης να πω με ειλικρινεια οτι δεν με ενοχλησε καμμια γνωμη και αποψη (το αντιθετο μαλιστα, χαρηκα για το καλο αποτελεσμα που αρκετοι πιθανολογουν οτι θα υπαρξει) απλα εμεινα εκπληκτος για το ποσες υποθεσεις, γνωμες και διαφωνιες εγιναν απλα και μονο με αυτα τα λιγα πρωτα στοιχεια που θελησα να βαλω, που μου ειναι δυσκολο να φανταστω να παρακολουθω το ιδιο μου το post για ενα δωδεκαμηνο. Διαβασα μαλιστα εκπληκτος το request του να μεσολαβησει ενα αλλο μελος (!) για να ζητησει απο τον γιατρο εξηγησεις και πληροφοριες για την δικη μου ιατρικη περιπτωση (!), για τα δικα μου προσωπικα στοιχεια (!), τη στιγμη μαλιστα που η παρουσιαση εγινε ανεξαρτητα (!). Πραγματικα μπορει να το βλεπω εγω λαθος, απλα εγραψα για να ενημερωσω οτι η δικη μου συμμετοχη θα σταματησει εδω, δεν θα υπαρξουν περαιτερω στοιχεια, photos κτλ με την εξελιξη της δικης μου περιπτωσης και το μονο που ζητω απο τον διαχειριστη και τα μελη ειναι να σεβαστουν την επιθυμια μου αυτη. Πιστευω αλλωστε οτι θα υπαρξουν πολλες ακομα περιπτωσεις προς αναλυση και κριτικη. Ευχομαι σε ολους καλη συνεχεια και τα καλυτερα στο θεμα των μαλλιων Φιλικα
Αγαπητέ η θέληση σου είναι προφανώς σεβαστή, καμμία αντίρρηση επί τούτου. Προσωπικά όπως θα έχεις διαπιστώσεις δεν έχω πίεσει κανέναν να κάνει ή και να συνεχίσει μια παρουσίαση. Η προσφορά σου έστω και με αυτά τα λίγα είναι θετική στο φόρουμ. Να έχεις καλή συνέχεια.