Αthens2021, FUE, 3336g, 29-30/07/2021

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλησπερα παιδια, ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα λογια . Θελησα να κανω την παρουσιαση (με τον οποιο τροπο και στοιχεια διεθετα) για να μεταφερω την συνολικη εμπειρια μου και οχι απλα photos - νουμερα - μετρησεις κτλ. που βλεπω οτι ενδιαφερουν μια ομαδα μελων με γνωσεις περι μηχανικης, ιατρικης, μεταμοσχευσεων κτλ. Περισσοτερο για μελη οπως εγω, οπου ανετρεχα σε αλλα posts και εψαχνα αναμεσα σε ατελειωτες σελιδες για να βρω αυτα τα απλα πραγματα που ηθελα - δηλ. "πως ειναι η κατασταση μετα απο 20 ημερες μετα την fue" .. "τι να περιμενω στους 2 μηνες" .. "πως περιπου θα δειχνει ενα παρομοιο περιστατικο" κτλ. Καταλαβαινω ομως οτι αυτο που ενδιαφερει την πλειοψηφια εδω ειναι ζητηματα οπως :" δουλεψε σωστα ο x y γιατρος?" "πιστευουμε στα στοιχεια που εδωσε?" "τι αποδειξεις εχουμε?" κτλ. Θελω λοιπον απλα να διευκρινησω οτι προσωπικα εμεινα απολυτα ευχαριστημενος απο την δουλεια και τις εξηγησεις που μου δοθηκαν, ωστε να μην εχω το παραμικρο αγχος η δευτερες σκεψεις και να μην χρειαζομαι καποια παραπανω επεξηγηση περι ιατρικων θεματων. Αυτο το λεω σαφως για εμενα ως το ατομο που ελαβα την εν λογω υπηρεσια. Και θα πει κανεις : "εσυ δεν ξερεις, δεν εχεις γνωσεις κτλ". Δεκτο. Μελη που θελουν για τη δικη τους μεταμοσχευση να διασφαλισουν τον τροπο που δουλευει ενας γιατρος, τα εργαλεια του, τις γνωσεις του κτλ. καταλαβαινω οτι μπορουν να συζητουν επ αοριστον κανοντας συγκρισεις μεταξυ ιατρων και εκφραζοντας αμφιβολιες κτλ. ομως η λογικη μου δεν ηταν να "βοηθησω" με μια δωδεκαμηνη συνεπης παρουσιαση αυτη την ομαδα των experts. Πιστευω οτι εαν χρειαστει καποιος απο αυτους να παρει πληροφοριες για την δικη του περιπτωση, να διερευνησει τις μεθοδους μεταμοσχευσης και μετρησης και να διασφαλισει να παρει αυτα που θελει απο εναν ιατρο, θα το καταφερει! :) Και λιγα θα προσφερει το δικο μου post που αφορα τη δικη μου περιπτωση, οπως και να εξελιχθει η αξιολογηθει εν τελει. Νομιζω γι αυτο υπαρχουν τα live consultations με τον καθε γιατρο που προηγουνται οποιασδηποτε ιατρικης πραξης.
Επισης να πω με ειλικρινεια οτι δεν με ενοχλησε καμμια γνωμη και αποψη (το αντιθετο μαλιστα, χαρηκα για το καλο αποτελεσμα που αρκετοι πιθανολογουν οτι θα υπαρξει) απλα εμεινα εκπληκτος για το ποσες υποθεσεις, γνωμες και διαφωνιες εγιναν απλα και μονο με αυτα τα λιγα πρωτα στοιχεια που θελησα να βαλω, που μου ειναι δυσκολο να φανταστω να παρακολουθω το ιδιο μου το post για ενα δωδεκαμηνο. Διαβασα μαλιστα εκπληκτος το request του να μεσολαβησει ενα αλλο μελος (!) για να ζητησει απο τον γιατρο εξηγησεις και πληροφοριες για την δικη μου ιατρικη περιπτωση (!), για τα δικα μου προσωπικα στοιχεια (!), τη στιγμη μαλιστα που η παρουσιαση εγινε ανεξαρτητα (!). Πραγματικα μπορει να το βλεπω εγω λαθος, απλα εγραψα για να ενημερωσω οτι η δικη μου συμμετοχη θα σταματησει εδω, δεν θα υπαρξουν περαιτερω στοιχεια, photos κτλ με την εξελιξη της δικης μου περιπτωσης και το μονο που ζητω απο τον διαχειριστη και τα μελη ειναι να σεβαστουν την επιθυμια μου αυτη. Πιστευω αλλωστε οτι θα υπαρξουν πολλες ακομα περιπτωσεις προς αναλυση και κριτικη. Ευχομαι σε ολους καλη συνεχεια και τα καλυτερα στο θεμα των μαλλιων :) Φιλικα :)

Αγαπητέ η θέληση σου είναι προφανώς σεβαστή, καμμία αντίρρηση επί τούτου. Προσωπικά όπως θα έχεις διαπιστώσεις δεν έχω πίεσει κανέναν να κάνει ή και να συνεχίσει μια παρουσίαση. Η προσφορά σου έστω και με αυτά τα λίγα είναι θετική στο φόρουμ. Να έχεις καλή συνέχεια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φίλε! Αλλά αφού ψυχολογικά δεν ήσουν προετοιμασμένος για σχόλια-ερωτήσεις κακώς το ξεκίνησες το νήμα. Προσωπικά σε καταλαβαίνω για αυτό και εγώ όταν κάνω ΜΜ δεν θα ξεκινήσω νήμα αμέσως αλλά θα περιμένω λίγο την εξέλιξη (5μηνο) και μετά θα αναρτήσω φωτο. Είναι αλήθεια ότι στην φάση που είσαι (πολύ στην αρχή) είναι λίγο πιεστικό αυτό που γίνεται, αλλά θα έπρεπε να είσαι υποψιασμένος διαβάζοντας άλλα νήματα. Θα μπορούσες να το κάνεις πιο «αποστειρωμένο» το νήμα σου. Εξηγούμαι: να βάζει φωτο κάθε μήνα χωρίς να απαντάς ή σχολιάζεις ή και ακόμα να μην διαβάζεις (αφού το εξηγήσεις στην αρχή). Έτσι και την πληροφορία που πήρες από εδώ θα την «επιστρέψεις» και δεν θα πιέζεσαι ψυχολογικά. Ότι και να κάνεις πάντως σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!
φίλε bobby οι περισσότεροι πλέον είτε παρουσιάζουν μετά από μήνες την μεταμόσχευση τους είτε δεν παρουσιάζουν καθόλου λόγω ότι τους προκαλούν φόβο και άγχος τα σχόλια κάποιων μελών. Λογικό ο άλλος να θέλει να είναι ήρεμος τους πρώτους μήνες και όχι να πεθαίνει από το άγχος του επειδή βλέπει τον άλλο να κατηγορεί τον γιατρό που μόλις έκανε την επέμβαση. Δυστυχώς για αυτό θα μείνουμε μόνο με επίσημες παρουσιάσεις στο τέλος.

bobby

Well-Known Member
φίλε bobby οι περισσότεροι πλέον είτε παρουσιάζουν μετά από μήνες την μεταμόσχευση τους είτε δεν παρουσιάζουν καθόλου λόγω ότι τους προκαλούν φόβο και άγχος τα σχόλια κάποιων μελών. Λογικό ο άλλος να θέλει να είναι ήρεμος τους πρώτους μήνες και όχι να πεθαίνει από το άγχος του επειδή άκουσε τον άλλο να κατηγορεί τον γιατρό που έκανε την επέμβαση. Δυστυχώς για αυτό θα μείνουμε μόνο με επίσημες παρουσιάσεις στο τέλος.
Είναι λογικό… το ίδιο θα έκανα και εγώ. Μεταχρονολογημένη παρουσίαση.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
φίλε bobby οι περισσότεροι πλέον είτε παρουσιάζουν μετά από μήνες την μεταμόσχευση τους είτε δεν παρουσιάζουν καθόλου λόγω ότι τους προκαλούν φόβο και άγχος τα σχόλια κάποιων μελών. Λογικό ο άλλος να θέλει να είναι ήρεμος τους πρώτους μήνες και όχι να πεθαίνει από το άγχος του επειδή βλέπει τον άλλο να κατηγορεί τον γιατρό που μόλις έκανε την επέμβαση. Δυστυχώς για αυτό θα μείνουμε μόνο με επίσημες παρουσιάσεις στο τέλος.

Για πες μου τι άγχος έχει ακριβώς ο φίλος εδώ; Ίσα ίσα που του είπαμε ότι πάει για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

bobby

Well-Known Member
Γιατί ρε συ bobby θα σου έριχνε την ψυχολογία?
Γενικά είμαι χοντροπετσος, αλλά στην αρχή που είσαι σαν μαδημένη κότα δεν είναι και το καλύτερο να σου λένε διάφορα…. Είναι κάποιοι που είναι πολύ φορτικοί…. Θα έπαιζα to the safe side μετά το 5μηνο.

aeratos28

Just aeratos
Πολύ ευαίσθητοι μου είσαστε πολλοί ..προσωπικά έχω κουραστεί άπειρα με το μοτίβο αυτό..μόλις πεις μια κουβέντα ,αμέσως δεν αντέχω πίεση και αποχωρώ ..μπαίνουν,παίρνουν γνώμες,παίρνουν και το οποιο όφελος και με προφάσεις ,εξαφανιζολ..δεν το λέω για τον φίλο εδώ συγκεκριμένα ότι έκανε αυτό ακριβώς ,αλλά προς τα εκεί δείχνει..ποιος σε πίεσε ρε φιλαράκι?είπες ένα νούμερο και λέμε το αυτονόητο από αυτό που βλέπουμε..όλοι είπαμε πως με άλλες φωτό καλύτερες θα δούμε τι παίζει .ούτε καταδικάσαμε ούτε στοιχεία σου ζητήσαμε ούτε τπτ..τεσπά,καλό αποτέλεσμα να πάρεις

vag25

Well-Known Member
Θα ελεγα φιλε Αthens2021 (με ολο το σεβασμο για το ωραιο ποστ σου) οτι ειναι λιγο υπερβολικη η σταση σου. Εχουν υπαρξει πραγματι κοντρες σε αλλα νηματα και ηταν ασχημο να γινονται, ειδικα οταν αυτες αφορουσαν τα μελη που εκαναν τις μεταμοσχευσεις, αλλα εδω δεν εχει γινει κατι τετοιο και μαλιστα η ολη κουβεντα αφορα και το δικο σου καλο και των υπολοιπων.

Gianney

Well-Known Member
Πολύ ευαίσθητοι μου είσαστε πολλοί ..προσωπικά έχω κουραστεί άπειρα με το μοτίβο αυτό..μόλις πεις μια κουβέντα ,αμέσως δεν αντέχω πίεση και αποχωρώ ..μπαίνουν,παίρνουν γνώμες,παίρνουν και το οποιο όφελος και με προφάσεις ,εξαφανιζολ..δεν το λέω για τον φίλο εδώ συγκεκριμένα ότι έκανε αυτό ακριβώς ,αλλά προς τα εκεί δείχνει..ποιος σε πίεσε ρε φιλαράκι?είπες ένα νούμερο και λέμε το αυτονόητο από αυτό που βλέπουμε..όλοι είπαμε πως με άλλες φωτό καλύτερες θα δούμε τι παίζει .ούτε καταδικάσαμε ούτε στοιχεία σου ζητήσαμε ούτε τπτ..τεσπά,καλό αποτέλεσμα να πάρεις
Με πιάνουν οι ευαισθησίες μου ...Καίτη Γαρμπή φίλε

aeratos28

Just aeratos
Αμύνεσθαι περί παρτης το λέω εγώ..όχι ευαισθησίες φιλαρακι..το έχω δει το έργο εδώ μέσα άπειρες φορές..όλα τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται..ενήλικοι άνθρωποι ,απρόσωπα ,ανώνυμα επηρεάζονται από 5 κουβέντες που ακούνε σε ένα φόρουμ από το οποίο ίσως έμαθαν πολλά πράγματα και προστάτευσαν τσέπη και κεφάλι..τι να πω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Αυτό θα το λέγαμε αν είχε περάσει κανενας χρόνος και δεν είχε πάει όπως έπρεπε και ήταν του Αναστασάκη..βασικά θα το ακούγαμε ..στον τιρκαλά μέχρι τώρα δεν έχουμε τέτοια .

Dob31

Active Member
Θα συμφωνήσω με τον aerato
Έχει γίνει της μόδας τελευταία να ανοίγουν νήματα νέα μέλη, να βάζουν τίτλο " βοήθεια, χάνομαι, που να κάνω μεταμόσχευση" και μόλις σκαλίσουν το φόρουμ λίγο και μάθουν κάνα δυο πράγματα μετά χάνονται. Άλλοι γιατί πήραν αυτό που ήθελαν, άλλοι γιατί παρεξηγήθηκαν από το πουθενά κυριολεκτικά.

Παρουσιάσεις μένουν μισές επειδή κάποια μέλη είναι " τοξικά". Δηλαδή εάν ανοίξεις ένα νήμα, γράψουν 100 και οι 2 δεν γράψουν αυτό που θες να διαβάσεις είναι αυτός λόγος να σταματήσεις;

Έτσι όπως το κόβω εγώ τώρα, εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την απροθυμία και με τα ευαίσθητα στομάχια σε 3-4 χρόνια θα μπαίνετε στο φόρουμ, θα κοιτάτε 2-3 ολοκληρωμένες από κάθε χρόνο ( τόσες θα είναι), και στα νήματα που ανοίγετε και ζητάτε βοήθεια θα απαντάνε οι κλινικές. Όποιος γράφει εδώ μέσα το κάνει για να βοηθήσει, όλοι την ίδια μοίρα έχουμε πάνω κάτω

Δεν νιώθω καλά που το γράφω σε αυτό το νήμα αλλά θεωρώ ότι είναι πράγματα που πρέπει να τονιστούν. Οι ανεξάρτητες παρουσίασεις είναι καίριας σημασίας για τη διαφάνεια του φόρουμ

Καλό αποτέλεσμα να ευχηθώ, κάτι που μοιάζει μονόδρομος καθώς τα μοσχεύματα που μπήκαν είναι υπέρ αρκετά

oreo

Well-Known Member
Κρίμα να μην συνεχιστεί η παρουσίαση με οποιονδήποτε τρόπο, έστω με φωτογραφίες ανα μηνά.
Το κακό που γίνετε δεν είναι εκ πρώτής όψεως αντιληπτό, αλλά πρωταρχικά χάνει το ίδιο το μέλος, γιατί αν τελικά ισχύει οτι ο αριθμός των g δεν είναι αυτός που πρέπει δεν θα το μάθει ποτέ, ούτε θα δει το ανάλογο αποτέλεσμα στο κεφάλι του.
Αν όμως ο αριθμός των g είναι αυτός που πρέπει, τότε τα μέλη δεν θα το μάθουν ποτέ και αυτή η μετ, θα είναι τεράστια δυσφήμιση για τον γιατρό, στο φόρουμ.
Κερδισμένος δεν βγαίνει κανένας, απλά τα πράγματα.

oreo

Well-Known Member
Αυτό θα το λέγαμε αν είχε περάσει κανενας χρόνος και δεν είχε πάει όπως έπρεπε και ήταν του Αναστασάκη..βασικά θα το ακούγαμε ..στον τιρκαλά μέχρι τώρα δεν έχουμε τέτοια .
Δεν το λέμε εμείς, το γράφει το παλικάρι

aeratos28

Just aeratos
Δυσφημιση δεν είναι.αναπαντητα ερωτήματα απλά μένουν..τα λες εύλογα όμως.ακουστηκε ένα νούμερο και με τις φωτό που βλέπουμε δεν είναι ξεκάθαρο αν ισχύει..λόγω αυτού αποχωρεί λόγω πίεσης το μέλος..όταν μπήκε για πληροφορίες όμως δεν είχε κανένα θέμα..μάγκες.φαινεται από χιλιόμετρα όταν ο άλλος θέλει όντως να βοηθήσει όπως λέει με την παρουσίαση που θα κάνει .βάζει εξαρχής φωτό καθαρές ,πανοραμικές να δείχνουν την τοποθέτηση που έγινε..σε φόρουμ είναι,δεν είναι με την παρέα του στο σπίτι με ανθρώπους που δεν έχουν δει ποτέ κεφάλι από επέμβαση..βεβαίως και θα μετρήσουμε και τα πάντα..τι περίμενε να πούμε,ουαου??τεσπά,έχω βαρεθεί με παρτακιδες τι να λεμε

aeratos28

Just aeratos
Όλοι το γράφουν πάντα αυτό με το που βγαίνουν από το χειρουργείο..εμείς όταν το λέμε ειρωνικά ,το λέμε για τον Άνιστον, για το αποτέλεσμα ,που του λένε είναι αραιό και αυτός λέει ο πελάτης είναι ευχαριστημένος..διαφορετικές περιπτωσεις
Δεν το λέμε εμείς, το γράφει το παλικάρι

alex7

Well-Known Member
Δυσφημιση δεν είναι.αναπαντητα ερωτήματα απλά μένουν..τα λες εύλογα όμως.ακουστηκε ένα νούμερο και με τις φωτό που βλέπουμε δεν είναι ξεκάθαρο αν ισχύει..λόγω αυτού αποχωρεί λόγω πίεσης το μέλος..όταν μπήκε για πληροφορίες όμως δεν είχε κανένα θέμα..μάγκες.φαινεται από χιλιόμετρα όταν ο άλλος θέλει όντως να βοηθήσει όπως λέει με την παρουσίαση που θα κάνει .βάζει εξαρχής φωτό καθαρές ,πανοραμικές να δείχνουν την τοποθέτηση που έγινε..σε φόρουμ είναι,δεν είναι με την παρέα του στο σπίτι με ανθρώπους που δεν έχουν δει ποτέ κεφάλι από επέμβαση..βεβαίως και θα μετρήσουμε και τα πάντα..τι περίμενε να πούμε,ουαου??τεσπά,έχω βαρεθεί με παρτακιδες τι να λεμε
Εγω σύμφωνω απόλυτα .Και κριτική θα γίνει και οι γνώμες θα πρέπει να ειπωθούν.Δημοκρατία έχουμε .Απλά είναι πολλά μέλη που δεν αντέχουν την διαδικασία .Την βρίσκουν ψυχοφθόρα

Μπλουζα