Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

akol

Member
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

kapamarou και εγω όταν είχα ξεκινησει το proscar το πρωτο δίμηνο είχα πολύ ανεβασμένη libido.δεν ξέρω γιατι συμβαίνει αυτό στο ξεκίνημα της θεραπείας.βέβαια στην πορεία άρχισε μια πτώση...δύο χρόνια μετά είμαι σε φάση που έχη στύση καλή λόγω της γυμναστικής που κάνω..αλλά ταυτόχρονα αδιαφορία για το sex.αντιφατικό αλλα αληθινό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

akol είπε:
kapamarou και εγω όταν είχα ξεκινησει το proscar το πρωτο δίμηνο είχα πολύ ανεβασμένη libido.δεν ξέρω γιατι συμβαίνει αυτό στο ξεκίνημα της θεραπείας.βέβαια στην πορεία άρχισε μια πτώση...δύο χρόνια μετά είμαι σε φάση που έχη στύση καλή λόγω της γυμναστικής που κάνω..αλλά ταυτόχρονα αδιαφορία για το sex.αντιφατικό αλλα αληθινό.
πιστευω οτι ειναι ενα σοκ λογο το οτι γινονται ορμονικες αλαγες στο σωμα,μου συνεβει και τις 3 φορες που το ξεκινησα
στην εριξε τελικα δηλαδη :chinscratch
προς το παρον ειμαι στο σταδιο που εχει εκτοξευθει και χωρις αυθυποβολες,η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη

kos1987

New Member

weznem είπε:
εν ολιγεις αν θυμαμαι καλα εισαι ουρολογος φιλε μ?αυτο μασ βοηθαει ολους εδω σιγουρα...τελικα που καταληγουμε ρε παιδια??????ειναι αναστρεψιμες οι παρενεργειες η που...ες μπλε??να το ξεκινησουμε η οχι το ρημαδι με τρωει αυτη η απορια χρονια τωρα..μην μ πειτε τα κοινα αν μπεις με αυτην τη ψυχολογια......ειμαι γνωστης..την αληθεια την ωμη βλαπτει την υγεια η οχι??????????ορμονες επηρεαζει γαμωτι την τρελα μ να μαστε σιγουροι μπορουμε??τα μινοξιδια σ πρηζει το προσωπο και αντε να χεις και τσιμπιματα στα βυζακια(στηθαχγη) δεν θα σου βγαλει καρκινοπλασιες...εν ολιγεις οπως προειπα διοτι μεχρι τωρα υπευθυνα δεν εχουμε καταληξει καπου σε αυτες τις 42 σελιδες με τις παρενεργεις φινα που ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ??ειλικρινα δηλαδη δεν ξερω τι να κανω το παιρνω η οχι?

Δεν ειμαι ουρολογος ο guk ειναι...Οι παρενεργειες της φινα ευτυχως ειναι αναστρεψιμες.Εμενα αυτο που με τρομαζει περα απο την ανισορροπια των ορμονων που προκαλει η φινα ειναι η επιδραση που εχει σε ολοκληρο το νευρικο συστημα.Δεν εχει γινει ποτε ερευνα σε 20χρονους που ξεκινησαν φινα για πολλα χρονια ωστε να ξερουμε τι ακριβως παιζει.Απ'την αλλη θα δεις σε ξενα φορουμ καποιους που επαιρναν φινα για 10-12 χρονια και τωρα λενε αρκετα δεν παει αλλο.Μαλιστα αναφερουν οτι δεν ειχαν συνειδητοποιησει τις αλλαγες ακομη και στη συμπεριφορα, διαθεση, μνημη.Κατι παρομοιο ειχε περιγραψει και ο Ακης χρονια πριν, αλλα δεν θυμαμαι πού.Εχω δει ερευνες σε ποντικια σχετικα με την ελλειψη αλλοπρεγνανολονης που προκαλει η φινα και εμφανιζουν κενα μνημης, ελλαττωση της μαθησιακης ικανοτητας.Ακομη, τωρα οι ερευνες εστιαζονται στη σχεση που εχουν οι ορμονες αυτες με νοσους οπως το ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ και η πολλαπλη σκληρυνση.
Γνωριζεις οτι οι "θεραπειες" γινονται εφορου ζωης ή τουλαχιστον για οσο θες να εχεις μαλλια.Απο τη μια στη ζυγαρια υπαρχει το μαλλι, απο την αλλη η οι επιστημονικες αναφορες πλεον που χτυπουν καμπανακια.

@ THANASIS ATHANASIOY thanks για τη συνταγη αν και εγω γνωριζω μονο το saw palmetto απ'ολα αυτα.Αμφιβαλλω οτι τα φυτικα 5αρ blocker δεν εχουν παρενεργειες εφοσον δρουν συστηματικα.

Panos1982

Well-Known Member

καλα τα λες κος....κι ολα αυτα ειναι μονο ενα δειγμα του τι εστι φιναστεριδη για τον οργανισμο.....
προσωπικα ειναι το χειροτερο πραγμα που εχω βαλει στον οργανισμο μου....ολοι εχουμε κανει παρασπονδιες και καταχρησεις στον οργανισμο μας....αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο....αλλα τοσο σοβαρες παρενεργειες που ειδα στον εαυτο μου οταν επερνα φινα....δε τις ειχα ξαναδει παλι.....

kapa

Μέλος του προσωπικού

Panos1982 είπε:
καλα τα λες κος....κι ολα αυτα ειναι μονο ενα δειγμα του τι εστι φιναστεριδη για τον οργανισμο.....
προσωπικα ειναι το χειροτερο πραγμα που εχω βαλει στον οργανισμο μου....ολοι εχουμε κανει παρασπονδιες και καταχρησεις στον οργανισμο μας....αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο....αλλα τοσο σοβαρες παρενεργειες που ειδα στον εαυτο μου οταν επερνα φινα....δε τις ειχα ξαναδει παλι.....
πρεπει να συνηθισεις τις τοπικες θεραπειες.
μια ακομη πραγματικη ιστορια ειναι η πρωτη φορα που εβαλα regaine,με ενοχλουσε τοσο πολυ η λαδιλα που αφηνε που απο την πρωτη εφαρμογη μετα απο 1ωρα ξελπυνα τους κροταφους και πεταξα το regaine στα σκουπιδια.
το ιδιο εγινε και με το δευτερο μπουκαλακι.
πλεον δεν μπορω αν δεν βαλω κατι στο κεφαλι.
τα χρονια περασαν οι καραφλοσυνδιασμοι τοπικον σκευασματων προχωρησαν,και υπαρχουν τοπικα που εχουν καλυτερα αποτελεσματα απο την φινα.
οχι απαραιτητα μεσο dht,υπαρχουν και αλλοι δρομοι

danceworld_2001

Well-Known Member

Όπου φίνα και εγώ μέσα επειδή παίρνω 7 χρόνια και το ζήτημα με καίει. Πρέπει και εγώ να είχα παρενέργειες χωρίς να το καταλαβαίνω. Δεν ειμαι σίγουρος, όμως έχω βιώσει τα παρακάτω ορισμένες φορές, κάποια ίσως σχετίζονται με την φίνα, κάποια άλλα οχι, πείτε μου την γνώμη σας:

1. Οταν την άρχισα το 2005 και για 2-3 χρόνια, πολλά συχνά κρυώματα μέχρι και καλοκαίρι. Υποψιάζομαι εξασθένιση οργανισμού.

2. Εαν αρχή το 2005 και σε δόσεις 1/3, κούραση, υπνηλία, ίσως λίγο κατάθλιψη και μειωμένη όρεξη για σεξ.

3. 2008 μετά απο 2 μήνες διακοπής προστατίτιδα (συμπτώματα) λόγω σμύκρινσης προστάτη, πόνος στο όσχεο και στον πρωκτό.

4. Έχουν τύχει περιστατικά που με πιάνω να ξεχνάω πράγματα που εγώ έχω μνήμη ελέφαντα αλλά δεν ειναι σίγουρο αυτό.

Γενικά τις χοντρές παρενέργειες τις ξεπέρασα και πιστεύω πως όλες ειναι αναστρέψιμες. 7 χρόνια που παίρνω δεν ειναι λίγα και εδώ θα ειμαι να ποστάρω εντυπώσεις. Ο κάθε άνθρωπος όπως σωστά λέει ο κάπα ειναι ενα δοχείο με τις δικές του αντοχές. Σεξουαλικά ποτέ δεν είχα θέμα, όλα τα άλλα έφτιαξαν, όμως ακόμη και σήμερα μερικές φορές με πιάνω απλά να μην έχω όρεξη να κάνω σεξ, αλλά αμα μπω στο χορό χορεύω. Ίσως φταίει που ειμαι 2 χρόνια με το ίδιο άτομο και βαρέθηκα λίγο, πάντως και οι αντοχές ειμαι μειωμένες, βέβαια ειμαι και 33 και ειναι άδικο να συγκρίνεις με τα 26 που την ξεκίνησα και είχα άλλα κέφια τότε.

weznem

Well-Known Member

πρεπει να συνηθισεις τις τοπικες θεραπειες.
μια ακομη πραγματικη ιστορια ειναι η πρωτη φορα που εβαλα regaine,με ενοχλουσε τοσο πολυ η λαδιλα που αφηνε που απο την πρωτη εφαρμογη μετα απο 1ωρα ξελπυνα τους κροταφους και πεταξα το regaine στα σκουπιδια.
το ιδιο εγινε και με το δευτερο μπουκαλακι.
πλεον δεν μπορω αν δεν βαλω κατι στο κεφαλι.
τα χρονια περασαν οι καραφλοσυνδιασμοι τοπικον σκευασματων προχωρησαν,και υπαρχουν τοπικα που εχουν καλυτερα αποτελεσματα απο την φινα.
οχι απαραιτητα μεσο dht,υπαρχουν και αλλοι δρομοι
[/quote] καταρχας ευχαριστω που μου απαντησατε..γενικα παντως πρεπει να δινουμε βαση σε ενα πραγμα οτι αν εισαι χρηστης φινα χρονια η οποιουδηποτε σκευασματος σπιρο πρεπει να συνυπολογισουμε οτι μπορει να μην αντιλαμβανεσε τις παρενεργεις, διχως ενοχληση η πονο οπως πεσμενη λιμπιντο αν κανεις σπιρο η φινα γενικα οτιδηποτε για 5 χρονια πχ δεν εισαι σιγουρος αν εχεισ καποιες παρενεργειες που δεν αντιλαμβανεσε..μονο αν τα κοψεις, βλεπεις σε ευλογο χρονικο διαστημα διαφορες εγω που χρησιμοποιω σπιρο κανα χρονο ειναι καποια διαστηματα που εχω πολυ ορεξη για σεξ, αλλες φορες δεν εχω,αλλα και εγω εχω σχεση 3.5 χρονια οποτε δεν εισαι σιγουρος ειναι βαρεμαρα, ειναι τα φαρμακα..παντως ομως ορεξη για σεξ με καινουργιες εχω δηλαδη να βλεπω μια δεν λεω δεν την γαμ..α αλλα και παλι μπορει να μην ειχες την αποδοση την ποιοτητα στο σεξ οπως αν δεν εβαζεσ σκευασματα που επηρεζουν την dht ξερω εγω, απο την σπιρο αν περναει στο αιμα και σσε τι ποσοστο?πως να ξερω ειναι ανεφικτο..αν δεν εχεις εμφανη συμπτωματα..στο θεμα μας ομως δεν θελω να τρομαξω κανεναν απλα παραθετω σκεψεις μου λετε οτι η οποιες παρενεργειες ειναι ανστρεψιμες το σπερμα δεν ειναι πλεον νερωμενο η στυση μ καλη κτλ..μην ξεχναμε οτι μπορει στο μελλον να εμφανισεις πραγματα εξαιτιας της φινας η της σπιρο διχως να το ξερεις μετα απο 15 χρονια εναν ογκο η οτιδηποτε διοτι επηρεαζει ορμονες ειναι πολυσυνθετο το πραγμα
επηρεαζει τα παντα ολα που λεμε..ολο τον οργανισμο αλλαζει ισσοροπιες..αυξηση στη λιπιντο καπα πρεπει να εχεισ ισως διοτι ειναι αρχη και ανεβαζει τα επιπεδα τεστοστερονης υποθετω αλλα μετα φερεται αλλιως ο οργανισμος τι να πω..γαμω τα γονιδια μας και την καραφλα μας.. :'( δεσ το τσιγαρο δεν παθαινεις αυριο καρδια η καρκινο γινεται σιγα σιγα το πραγμα εξαρταται τον οργανισμο στο καθενα..το θεμα ειναι αν παιρνεις το ρισκο να δεις στην πραξη οσο και επωδυνο αν ειναι τι αντοχες εχεις εσυ..και τι σ εμφανιζει..καπα λες κατι για αλλους δρομους και σκευασματα που λειτουργουν καλυτερα και απο την φινα μ εξηγεις τι αλλους δρομους εννοεις και σε τι σκευασματα αναφερεσε μηπως επιασα λαυρακι εδω?εχεις εμπειρια μεγαλη και κατι παραπανω ξερεις.. :)

kapa

Μέλος του προσωπικού

καπα λες κατι για αλλους δρομους και σκευασματα που λειτουργουν καλυτερα και απο την φινα μ εξηγεις τι αλλους δρομους εννοεις και σε τι σκευασματα αναφερεσε μηπως επιασα λαυρακι εδω?εχεις εμπειρια μεγαλη και κατι παραπανω ξερεις.. :)
δεν εχω να πω πολλα,ο azyx ειχε σε ολα δικιο
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1272.0.html
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=443.45
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=5.15
βγαζω το ραπ καπελο :grinning-smiley

Οπως εχω πει απειρες φορες στο φορουμ,
Δεν υπαρχει καποιος ουτε ενας, που να εχει διατηρησει η αυξησει τα μαλλια του ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ με τοπικα σκευασματα και να το αποδυκνειει με φωτογραφιες.

Ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε. Ναι η μινοξ δινει πιο πολυ μαλλι απο τη φινα και μπορεις να το χαρεις για κανα 2 χρονακια μεχρι να κανει catch up η καραφλα και να σου φυγουν ολα. Στο long run αυτος που θα παρει Internal blockers θα εχει πιο πολλα μαλλια απο καποιον που θα παλευει με τα 1000 τοπικα σκευασματα. Και φυσικα μιλαμε για ατομα που να ειναι προδιαθεση για μεγαλα NWs

Τι εγινε καπα ξανααρχισες με 1/16 τη φινα αποτι βλεπω? Η ειναι παλλια η υπογραφη :eek:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

skeptikistis είπε:
Τι εγινε καπα ξανααρχισες με 1/16 τη φινα αποτι βλεπω? Η ειναι παλλια η υπογραφη :eek:
ξανα αρχισα και πιστευω αξιζει ολοι να της δωσουν μια ευκαιρια αν η παρενεργεια που ειχαν ηταν μονο πονος στους ορχεις ,με μικροτερη δοσολογεια την επομενη φορα

kapa

Μέλος του προσωπικού

thimios72 είπε:
φιλαρακο, η ποσοτητα 1/16 φτανει στο αιμα, μηπως παραειναι λιγο?
μου εχει νερωσει το σπερμα,απο την πρωτη μερα εχει συρικνωθει ο προστατης μου και η ουρηση τωρα ειναι 3 φορες πιο ευκολη.
αυτο σημαινει οτι φαρμακο δουλευει.
ο καθενας πρεπει να βρει δοσολογεια-αποτελεσμα στον οργανισμο του,η φινα δουλευει σε ολες τις ποσσοτητες.
αν δεν δουλεψει σε καποιον πρεπει να ξανακοιταξει το ενδεχομενο η αλωπεκια του να μην ειναι ΑΑ

ο πονος στους ορχεις φευγει μετα την 1η μερα. Επισης το σπερμα απο τη 1η μερα, που το ξερεις, ατιμεεεε :D

Επισης πως ξερεις οτι μικρυνε ηδη ο προστατης? Εκανες υπερηχο, η το λες απο το οτι η ουρηση ειναι πιο ευκολη

Πως το κοβεις στο 1/16? Το αραιωνεις σε αλκοολ?

thimios72

Member

εγω παιρνω σαου παλμετο εδω και κανα τριμηνο στη ροη ουρων βοηθαει, στο μαλι δεν νομιζω αν και εγω το παιρνω περισσοτερο για χρονια προστατιτιδα

kapa

Μέλος του προσωπικού

ο πονος στους ορχεις φευγει μετα την 1η μερα. Επισης το σπερμα απο τη 1η μερα, που το ξερεις, ατιμεεεε :D

εκανα test drive :couple :D

Επισης πως ξερεις οτι μικρυνε ηδη ο προστατης? Εκανες υπερηχο, η το λες απο το οτι η ουρηση ειναι πιο ευκολη

δεν εκανα υπερηχο το διαπιστωσα εντελως τυχαια,την πρωτη φορα βγηκα απο το μπανιο και απορησα τι εγινε,κατι ελειπε,το εδωσα σημασια την επομενη φορα και ελειπε ενα μικρο σφηξιμο 5 δεπτερολεπτων πριν την ουρηση και ενα 3 δεπτερολεπτων μετα
Πως το κοβεις στο 1/16? Το αραιωνεις σε αλκοολ?
δεν το λιονω,το τεμαχιζω με κοφτερο μαχαιρι και ειναι πολυ ευκολο,σε 32 δεν τεμαχιζεται με τιποτα

kos1987

New Member

skeptikistis είπε:
Οπως εχω πει απειρες φορες στο φορουμ,
Δεν υπαρχει καποιος ουτε ενας, που να εχει διατηρησει η αυξησει τα μαλλια του ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ με τοπικα σκευασματα και να το αποδυκνειει με φωτογραφιες.

Ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε. Ναι η μινοξ δινει πιο πολυ μαλλι απο τη φινα και μπορεις να το χαρεις για κανα 2 χρονακια μεχρι να κανει catch up η καραφλα και να σου φυγουν ολα. Στο long run αυτος που θα παρει Internal blockers θα εχει πιο πολλα μαλλια απο καποιον που θα παλευει με τα 1000 τοπικα σκευασματα. Και φυσικα μιλαμε για ατομα που να ειναι προδιαθεση για μεγαλα NWs

Συμφωνω σ'αυτα που γραφεις αλλα εαν βγει αληθινο cb0301 εκει εξω τοτε θα αρχισουν να υπαρχουν περιπτωσεις αξιοπροσεκτες.(Να μην προτρεχουμε απο καποιες φωτο απο Αμερικη και Γαλλια που δειχνουν μεγαλο regrowth)

danceworld_2001

Well-Known Member

Πέρσι τέτοιο καιρό είχα κάναι φουλ σετ αίματος όλα τέλεια, TSH κτλ κτ όλα τέλεια, PSA όλα τέλεια ακόμη και αν τον τετραπλασιάσεις. Δεν είχα μπει σε πιο συγκεκριμένες ορμονολογικές. 13/02 έχω ραντεβού ΙΚΑ να μου γράψει νέες για το ετήσιο τσεκαπ και θα κοιτάξω να γράψω όσες μπορώ περισσότερες. Πάντως είμαι άψογα πλέον σε όλους τους τομείς μην το χρουσουζέψω. Τι προτείνεις να κανω?

kos1987 είπε:
danceworld_2001 Εχεις κανει προσφατα ορμο/κες εξετασεις?

Μπλουζα