Φίλε μου, έχω απόλυτη επίγνωση του πόσο drama queen είμαι, δεν τίθεται θέμα. Το αν θα βγω με κάποια ή όχι δεν είναι ότι εξαρτάται ακριβώς από το μαλλί, εξαρτάται κυρίως από την αυτοπεποίθηση που (δεν) θα νιώθω εγώ ο ίδιος. 8 χρόνια τα είχα με μοντέλο (προφανώς δεν το παίζω ψωνισμένος, ανώνυμο φόρουμ είμαστε) και ξαφνικά είμαι single με εμφανέστατη αραίωση. Ε, όσο να ναι, ναι, με πήρε πάρα πολύ από κάτω, σαν να έζησα ήδη το peak μου, εν ολίγοις, χωρίς να έχω πατήσει καν τα 30.
Εννοείται πως κάποιος στα 40 και τα 50 έχει πάρα πολλά δυνατά χρόνια, αλλά σαν συνομήλικος μου και εσύ, δεν νομίζω να σκέφτεσαι πως θα δείχνεις σε 20 χρόνια. Ξέρω πως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα υγείας εκεί έξω, προσπαθώ να μην αφήνω τις τρίχες να μου ρίχνουν τόσο τη ψυχολογία, αλλά ο συναισθηματικός κόσμος είναι κάτι που ως άνθρωποι, δυστυχώς, δεν έχουμε τη δύναμη να ελέγχουμε.
Δεν είναι τόσο πως τα 2 χρόνια είναι πολλά, πιο πολύ με βασανίζει η αβεβαιότητα. Είμαι άνθρωπος της υπομονής, αλλά όταν ξέρω που βαδίζω. Αν, κατά ένα μαγικό τρόπο, κάποιος μου έλεγε "φίλε, για τα επόμενα 2 χρόνια θα είσαι τέρμα καράφλας, Κολίνα κανονικός, αλλά στα 31 θα είσαι Γούλβεριν", πίστεψε με δεν θα ένοιαζε καθόλου. Αλλά με τρώει η αβεβαιότητα, όπως νομίζω τη συντριπτική πλειοψηφία των αντρών πάνω σε αυτό το θέμα.