Άκης είπε:
orestis είπε:
Βρε παιδια ολα αυτα τα βαρεα μεταλλα , μπαινουν στον οργανισμος μας απο οταν ειμαστε βρέφη ακομα και μαλιστα με συνειδητή επιλογη. Τα τοσο καλα και ακρως απαραιτητα εμβολια που μας κανουν περιεχουν απο τα πιο επικίνδυνα βαρεα μεταλλα. Οσο μικρες κι αν ειναι οι ποσοτητες, ηδη η δηλητηριαση μας ξεκιναει απο τοτε.
Προστατευομαστε δηθεν απο καποιες τρεχουσες ασθενειες, αλλα παραλληλα εχει ξεκινησει ηδη η αντιστροφη μετρηση για να αναπτυξουμε στο μελλον καρκινους και αλλα περιεργα.
Αν θελετε να μαθετε το τι ακριβως συμβαινει με τα σχεδον υποχρεωτικα εμβολια, ψαξτε λιγο στο διαδυκτιο.
Αυτά φίλε μου ποιος μου λέει εμένα ότι δεν είναι απλώς λόγια του αέρα;
Γιατί δηλαδή η κάθε θεωρία που γεννιέται στην Αμερική, να πρέπει σώνει και καλά να πιάνει και εμένα στην Ελλάδα; Όλες οι θεωρίες (συνωμοσίας και μη) από την Αμερική ξεκινούν και όλα τα σχετικά video από ξένα αντίστοιχα είναι μεταφρασμένα, πρέπει όλα αυτά να ισχύουν και σε εμένα εδώ; Για τα εμβόλια δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτό που κυκλοφορεί, αλλά είναι τραβηγμένο. Πιστεύω υπάρχουν και άλλοι τρόποι να μας κάνει ζημιά η κάθε κυβέρνηση αν θέλει, δεν χρειάζεται τέτοιους τρόπους.
orestis είπε:
Για να απαλλαγεις απο ολα αυτα δεν ειναι τοσο απλο, ουτε γινετε με μια σωστη διατροφη μονο. Και τι σημαινει τελικα σωστη διατροφη και ποια ειναι αυτη?
Και ποσο καθαρη απο αλλες ουσιες μπορει αν ειναι η διατροφη μας.
Το να παρεις καποια συμπληρωματα δεν λυνεις το προβλημα, μιας και τα προβληματα εχουν αρχισει να σκαβουν μεσα μας απο πολυ μικρη ηλικια.
Μπορεις ομως να μειωσεις τις συνεπειες ή τις παρανεργειες. Μπορεις να κανεις τι ζωη σου λιγο καλυτερη.
Σωστή διατροφή ΔΕΝ σημαίνει να λαμβάνεις συμπληρώματα...
Το οτι η συνωμοσιολογια ειναι ενα φαινομενο των καιρων μας που ολο και γίνετε και πιο εντονο, δεν σημαίνει και οτι τα παντα εντάσσονται στην κατηγορια της συνωμοσιολογιας.
Το οτι τα εμβολια περιεχουν υδράργυρο και αλλα βαρεα μεταλλα δεν το λεω εγω ουτε οι συνωμοσιολογοι. Ειναι κοινα αποδεκτο πλεον απο επισημους φορεις.
Τωρα αν καποιος αποφασισει ή οχι , οτι τα εμβολια ειναι πιο χρήσιμα απ οτι επικίνδυνα, σε σχεση με το ποσο καλο μπορουν να του κανουν και ποσες επιπτώσεις μπορει να εχουν στον οργανισμο του, αυτο ειναι θεμα που αποφασιζει ο καθενας μονος του.
Αν ψαξεις λιγο το θεμα θα δεις οτι δεν ειναι πλεον στη σφαιρα της συνωμοσιολογιας, αλλα εχει γινει παραδεκτο απο την επιστημονικη κοινοτητα. Απο την πλευρα τους βεβαια υποστηριζουν οτι τα βαρεα μεταλλα που υπαρχουν στα εμβολια ειναι σε πολυ μικρες ποσοτητες και δεν δημιουργουν προβλημα.
Απο εκει και περα ο καθενας μπορει να παρει τη δικη του αποφαση, για το αν ειναι ενα θεμα σημαντικό η οχι για την υγεια των παιδιων του, και η λυση δεν ειναι παντα να τα αναγουμε ολα σε συνωμοσιολογιες.
Τωρα οσον αφορα στα συμπληρωματα δεν ειπα οτι ειναι το α και το ω της σωστης διατροφης.
Σιγουρα ομως θα εχεις ακουσει , οτι πολλα στοιχεια που χρειαζεται ο οργανισμος μας δεν λαμβανονται παντα με τοση ευκολια απο την τροφη.
Αν λοιπον εχουμε έλλειψη τοτε τα συμπληρώματα ειναι απαραιτητα.
Δεν νομιζω οτι με τη διατροφη οσο σωστη κι αν ειναι, οτι μπορει καποιος να πετυχει την τελεια ισσοροπια και καλυψη του αργανισμου, απο ολα τα απαραιτητα συστατικα.
Απο τη αλλη βεβαια το να αφοριζουμε τα συμπληρωματα, ειδικα εδω μεσα, τη στιγμη που βαζουμε στο κεφαλι και στο σωμα μας τα απιστευτα χημεικα, με τις απιστευτες παρενεργειες, οταν μαλιστα τα περισσοτερα δεν ειναι ουτε δοκιμασμενα ουτε εγκεκριμένα, μου φαινεται καπως παραδοξο.
Τα συμπληρωματα δεν ειναι πανακεια, η σωστη και ενημερωμενη χρηση αυτων,ομως, τα κανει πολυ πιο ακυνδινα , σε σχεση με ολα αυτα που βαζουμε για την τριχοπτωση.