panoslydios
New Member
Dimit, εισαι γενικα οικονομικως αποκαταστημενος?
Απαντησε μου για να μπορω να σε καταλαβω.
Απαντησε μου για να μπορω να σε καταλαβω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
orestis είπε:http://tomantri.blogspot.gr/2011/08/blog-post_30.html
Dimit είπε:Πάρε ιώδιο φίλε. Πιες πολύ όμως για να βγάλεις και περισσότερα μαλλιά
Turbobox είπε:Dimit είπε:Βλέπω ότι κάποιοι συνεχιζουν να με ρωτούν για το αν είναι πρέπον να προτείνω μίνοχ+φιναστερίδη, και συγκρίνουν αυτά τα φάρμακα με διάφορα παπαροματζούνια. Παιδιά συγνώμη αλλά κουράστηκα να απαντώ και να συμμετέχω σε αυτήν την κουβέντα.
Ρε συ Dimit για μισό λεπτό.
Εσύ λες πως θέλεις την προστασία των νέων μελών, οκ;
Εγώ σαν νέο μέλος όταν μπήκα στο φόρουμ ρώτησα τι να κάνω. Οι περισσότεροι μου είπαν βάλε μίνοξ. Πήρα λοιπόν μίνοξ και στο 2μηνο με διάλυσε στις παρενέργειες. Επίσης με δυο "παλιούς" του φόρουμ που έτυχε να βρεθώ από κοντά που είπαν πως :
- η επανέκφυση της μίνοξ είναι ψεύτικη
- πως υπήρξαν άτομα που είχαν σοβαρότατα θέματα στυτικής δυσλειτουργίας για χρόνια από τη φίνα
Γιατί λοιπον τώρα εγώ να μην στραφώ σε άλλες λύσεις τύπου ρολερ ή ιωδίου αφού έστω σε μερικούς δείχνουν πως έχουν αποτελέσματα; .
Turbobox είπε:Dimit είπε:Πάρε ιώδιο φίλε. Πιες πολύ όμως για να βγάλεις και περισσότερα μαλλιά
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bxQ5W6PfHro[/video]
orestis είπε:Το ποσο αμόρφωτος ειμαι δεν θα σου επιτρεψω να το κρινεις εσυ.
Κρινε την δικη σου αμορφωσια και την ελειψη ικανοτητας επικοινωνιας. Δεν σου φταινε οι αλλοι αν εσυ εχει σκαθαρια στο κεφαλι σου,
Μεινε με τα σκαθαρια σου και καλα ξεμπεδρεματα.
dimos18 είπε:Turbobox είπε:Dimit είπε:Βλέπω ότι κάποιοι συνεχιζουν να με ρωτούν για το αν είναι πρέπον να προτείνω μίνοχ+φιναστερίδη, και συγκρίνουν αυτά τα φάρμακα με διάφορα παπαροματζούνια. Παιδιά συγνώμη αλλά κουράστηκα να απαντώ και να συμμετέχω σε αυτήν την κουβέντα.
Εγώ σαν νέο μέλος όταν μπήκα στο φόρουμ ρώτησα τι να κάνω. Οι περισσότεροι μου είπαν βάλε μίνοξ. Πήρα λοιπόν μίνοξ και στο 2μηνο με διάλυσε στις παρενέργειες. Επίσης με δυο "παλιούς" του φόρουμ που έτυχε να βρεθώ από κοντά που είπαν πως :
- πως υπήρξαν άτομα που είχαν σοβαρότατα θέματα στυτικής δυσλειτουργίας για χρόνια από τη φίνα
Γιατί λοιπον τώρα εγώ να μην στραφώ σε άλλες λύσεις τύπου ρολερ ή ιωδίου αφού έστω σε μερικούς δείχνουν πως έχουν αποτελέσματα; .
Το ρόλλερ δεν είναι εναλλακτική θεραπεία .Χρησιμοποιείται ευρέως και ειδικότερα για την άμεση απορρόφηση ενός τοπικού.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Dimit είπε:Και όλα αυτά να τα κάνω μήπως σώσω κάποιον πιτσιρικά 18-20 χρονων που χάνει τα μαλλιά του και είναι απελπισμένος;
Dimit είπε:orestis είπε:Το ποσο αμόρφωτος ειμαι δεν θα σου επιτρεψω να το κρινεις εσυ.
Κρινε την δικη σου αμορφωσια και την ελειψη ικανοτητας επικοινωνιας. Δεν σου φταινε οι αλλοι αν εσυ εχει σκαθαρια στο κεφαλι σου,
Βρε μάθε να γράφεις πρώτα. Μου το επιτρέπω εγώ.
Panoslydios όχι.
panoslydios είπε:dimos18 είπε:Turbobox είπε:Dimit είπε:Βλέπω ότι κάποιοι συνεχιζουν να με ρωτούν για το αν είναι πρέπον να προτείνω μίνοχ+φιναστερίδη, και συγκρίνουν αυτά τα φάρμακα με διάφορα παπαροματζούνια. Παιδιά συγνώμη αλλά κουράστηκα να απαντώ και να συμμετέχω σε αυτήν την κουβέντα.
Το ρόλλερ δεν είναι εναλλακτική θεραπεία .Χρησιμοποιείται ευρέως και ειδικότερα για την άμεση απορρόφηση ενός τοπικού.
Το ρολλερ μπορει να αποτελεσει θεραπεια και μονο του.
Συνδυαζει μικροτραυματισμο και αιματωση.Απλως θελει 1mm για μικροτραυματισμο και με μεγαλες περιοδους αποχης (3 εβδομαδες).
Αν μπορουσε να διεγειρει και λιπωδη ιστο(που στις καραφλες περιοχες ειναι τρομικτα μειωμενος γιαυτο φαινεται σα να ειναι τεντωμενο το δερμα και να λαμπει) τοτε θα ηταν τρομερη θεραπεια.
orestis είπε:Dimit είπε:orestis είπε:Το ποσο αμόρφωτος ειμαι δεν θα σου επιτρεψω να το κρινεις εσυ.
Βρε μάθε να γράφεις πρώτα. Μου το επιτρέπω εγώ.
Panoslydios όχι.
Εσυ το μονο που επιτρεπεις στον εαυτο σου ειναι να λες αρλουμπες. Και οταν δεν εχεις τι να πεις να λες "μαθε να γραφεις" .
Εγω προτιμω να κανω ορθογραφικα , παρα να μπουρδολογο ακατασχετα.
Αρκετα ομως ασχοληθηκα μαζι σου.
Εγω παω για ποτακι.
Εσυ μεινε με τα σκαθαρια σου και παλεψε τα. Ειναι δυσκολο το ξερω....καλη δυναμη.
Μπορω να καταλαβω καποιον που δεν εχει τι να κανει στη ζωη του και μπαινει διαρκως στο νετ για να νομιζει οτι ζει κι αυτος.
Παρ οτι πλεον σε αγνοώ σε καταλαβαινω και σε λυπαμε.
Θα πιω ενα ποτακι στην υγεια σου λοιπον.
Αντε τσαγια.
panoslydios είπε:Συνδυαζει μικροτραυματισμο και αιματωση.Απλως θελει 1mm για μικροτραυματισμο και με μεγαλες περιοδους αποχης (3 εβδομαδες).
dimos18 είπε:Θεραπεία από μόνο του αποκλείεται.
Turbobox είπε: