Δεν κανετε τιποτα με τα τοπικα !!!

panoslydios

New Member
οχι κατα λαθος το ανακαλυψα.το εβαζα στο δερμα γιατι κανει peeling σε σημαδια και ειναι οτι καλυτερο υπαρχει
για να τα βγαζει.
Ετσι ομως μπαινει στο αιμα.Και μετα ειδα οτι καθαρισα γενικα και ετσι το εψαξα.
Τα καλυτερα πραγματα τα βρισκεις εκει που δεν το περιμενεις.

.Το Lugol's βαφει.Καλυτερα ασπρο ιωδιο.Οχι με derma roller.
τσεκαρετε αυτο το post ειναι παρα πολυ καλο. http://www.worldhairloss.org/index.php/forums/viewthread/510

Οχι κανεις δεν παθαινει τοποτα στο θυροειδη του.οποιος θελει ας βρει μια τετοια περιπτωση.
Τα πρωτα συμπτωματα ειναιαπο την αποτοξινωση του βρωμιου.Απλα φοβαται ο κοσμος
απο την παλαικη θεωρια του 1948.

Το θεμα ειναι πρωτα να κανουμε εναν οργανισμο αφιλοξενο στους παθογονους.Και ουτε fungoral
θα χρειαζομαστε.Και σα βαση αυτο ολες οι θεραπειες θα ειναι πολυ πιο αποτελεσματικες.
Η αναγεννηση των τριχων θα ερθει στην απουσια αλλων φλεγμονων.
Πως μπορουμε να περιμενουμε απο ενα συστημα μες στις φλεγμονες,να βαλει προτεραιοτητα
να βγαλει τριχες.?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk1984

Member
ο Gomi εχει αναφερει οτι καποιοι το χρησιμοποιουσαν με κοκονατ οιλ κτλ για να αποφυγουν τη ξηροδερμια σκεφτομουν αν το χρησιμοποιουσα το white iodine με αυτο http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3633.html?highlight=%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF

orestis

Member
Εγω δεν εχω θυρεοειδη πια για να με βοηθησει.
οσον αφορα ομως στο οτι το ιωδιο δημιουργει προβλημα σε οσους εχουν θεμα με το θυρεοειδη, δεν υπαρχει γιατρος που να λεει το αντιθετο.
Και δεν μιλαω μονο για τους γιατρους που πηγα εγω, αλλα και με οσα ατομα εχω μιλησει που εχουν προβληματικο θυρεοειδη, το πρωτο πραγμα που τους λεει ο γιατρος ειναι μακρια απο το ιωδιο. Δεν νομιζω οτι ειναι καποια συνωμοσία πια, ολων των γιατρων.
Δεν το εχω ψαξει περισσοτερο το θεμα, αλλα καλο ειναι να ειμαστε προσεχτικοι, τουλαχιστον οταν προκειτε για ατομα που εχουν προβλημα με το θυρεοειδη τους.

Άκης

Administrator
panoslydios είπε:
Ο Ακης εχει μεινει στην παλαικη θεωρια των γονιδιων, του βαθυ πυρηνα του DNA.
Δεν ξερει η μαλλον νομιζει οτι ειναι ασημαντο οτι διπλα στους υποδοχεις των γονιδιων υπαρχουν καποιες ινες-επιγενετικα,
που δεχονται συνεχως πληροφοριες απο το περιβαλλον.
Καταλαβετε το μια και καλη.Ειμαστε ενα αποτελεσμα του περιβαλλοντος μας.Τα παντα ξεκινουν απο εκει.
Διαμορφωνοντας ενα περιβαλλον που να ευνοει την αναγεννηση(ναι το ζητημα της τριχοπτωσης ειναι καθαρα και μονο
ζητημα αναγεννησης) ,μπορουμε να αλλαξουμε ριζικα την εκφραση των γονιδιων μας.
Δεκτή η άποψη σου για εμένα. Αλλά σε ότι είμαι κολλημένος μέχρι στιγμής, δουλεύει, είτε με αποδείξεις, είτε με έρευνες.
Δεν λέω ότι δεν υπάρχει κάτι που ίσως να μας βοηθήσει στην τριχόπτωση. Αλλά το κουλό είναι ότι πολλές φορές κάτι τέτοια είναι σαν το γνωστό θέμα με τα γιατροσόφια του καρκίνου, που στην αρχή τρέχουν όλοι σαν παλαβοί, επειδή κάποιος είπε κάπου κάτι και μετά τα παρατάνε επειδή δεν κάνει τίποτα.
Μπορεί σε κάποιο χωριό της Αφρικής, να'ναι καμιά γριά που να γιατρεύει την τριχόπτωση με κανένα περίεργο μείγμα. Αλλά μέχρι να το ανακαλύψουμε αυτό, καλό είναι να βασιζόμαστε σε θεωρίες που ισχύουν.
Γιατί να πιστέψω για τα βαρέα μέταλλα που λες ότι κάνουν πχ μόνο κακό στην τρίχα; Γιατί τόσα χρόνια που συσσωρεύονται μέσα μας (αυτό δεν λες; Εκτός αν κατάλαβα λάθος) δεν "χτυπάνε" κάπου αλλού; Γιατί πχ ο Μητσοτάκης είναι καμιά 90αρα χρονών και είναι σαν 50αρης; Τα βαρέα μέταλλα μόνο το μαλλί του χάλασαν (γιατί την 'ράφλα του την έχει);
Ας μην το φτάσουμε σε άλλο ένα θέμα Illuminati στυλ, όπου λέμε λέμε θεωρίες και στο τέλος δεν ξέρουμε τι και αν ισχύει. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι από εσένα που το δοκιμάζεις, πλην του ότι καθάρισε το μυαλό σου.
Δέχομαι ότι η τριχόπτωση μπορεί να'ναι "καμπανάκι" για κάτι άλλο, αλλά δεν είδα να παθαίνει κάτι κάποιος που έχει τριχόπτωση. Άρα ας παραμείνουμε στην θεωρία των γονιδίων.

xk είπε:
ακριβως ιδιος μυθος με τη μυωπια....που λεγανε μη βλεπεις τηλεοραση μη το ενα μη το αλλο....και μυωπες υπαρχουν απο τοτε που δεν υπηρχε κατι να ''αλλοιωσει''' την οραση....το ιδιο και με την καραφλα...μαλιστα οι επιστημονες για τη μυωπια ειναι μπροστα,εκτος του οτι στην εξαφανιζουν μια και καλη με το λεϊζερ εχουν βρει το γονιδιο που την προκαλει και θα την εξαφανιζουν οταν γενιεσαι....Το γονιδιο της καραφλας ειτε δε το εχουν βρει ειτε το εχουν βρει και κανουν μοκο για να μας τα τρωνε.
Βασικά το laser θα μπορούσαμε να το αναφέρουμε σαν "κάλυμμα" της μυωπίας, έναν τεχνητό φακό επαφής, κάτι που κάνει και η μεταμόσχευση μαλλιών. Σίγουρα θα έχουν βρει και τον μηχανισμό που προκαλεί την τριχόπτωση (όπως βρήκαν της μυωπίας),
το θέμα είναι μήπως αν τον "κλείσουν" εξαφανίζουν και τον αντρισμό του "θύματος"; Δηλαδή δεν ξέρουμε που μπορεί να κολλάνε οι επιστήμονες.

Εδώ να πω και για το θέμα που αναφέρθηκε, ότι και καλά το βρήκαν το φάρμακο αλλά δεν το εμφανίζουν οι επιστήμονες και ασφαλώς 5-6 χρήστες του internet είναι πιο έξυπνοι από τους επιστήμονες που τρώνε τα χρόνια τους σε έρευνες και με το -κάθε- ιώδιο βρήκαν αυτό που ψάχνει ο κάθε ερευνητής και μας το εμφανίζουν σαν λύση (και δεν αναφέρομαι σε κανέναν από εδώ, αλλά σε άλλους που από τις σελίδες τους παρακινούν τον κόσμο να δοκιμάσει κάτι που δεν έχει αποδειχτεί από επίσημη πηγή αν είναι ασφαλές και φυσικά και αποτελεσματικό).
Ναι, δεν λέω δοκιμάζουμε και εμείς (και εγώ πολλά), αλλά συνήθως πάνω σε κάτι που έχει αποδειχτεί ότι κάνει κάτι και είναι και safe. Μακάρι να είναι αυτό που λες η λύση. Αλλά τουλάχιστον για την τρίχα το κόβω κάπως χλωμό (και μακάρι να πέσω έξω).

Γιατί να βρήκαν την πολυπόθητη θεραπεία και να μην την παρουσιάζουν; Αν το σκεφτεί κανείς θα δει ότι είναι λάθος αυτήν η λογική. Και άντε πες το βρήκε η merck και δεν θέλει να χάσει τα λεφτά από το propecia. Μα μπορεί να το πουλήσει στην ίδια τιμή με το propecia και θα βγάλει και περισσότερα, αφού θα'ναι σίγουρα τα αποτελέσματα συν την διαφήμιση για το μοναδικό φάρμακο.
Επίσης ας πούμε το βρήκε ο χ ινδός επιστήμονας που δουλεύει στην Merck. Αντί να το αναφέρει "παραπάνω", μακάκας είναι δεν μπορεί να πάει σε άλλη εταιρία; Ή άλλο ένα σενάριο, δεν υπάρχουν άλλες εταιρίες, μόνο οι 2-3 που ξέρουμε; Δεν υπάρχουν εταιρίες που θα'θελαν να χρηματοδοτήσουν μια τέτοια θεραπεία; Δεν χρειάζεται να'ναι φαρμακευτική, μπορεί να'ναι και η Loreal. Αυτές οι θεωρίες ότι το βρήκαν και δεν το δίνουν στον κόσμο, "πατάνε" σε θεωρίες συνωμοσιών που θέλουν να πασάρουν το εναλλακτικό.

Κλείνοντας να πω ότι δεν πάω κόντρα σε κανέναν. Αλλά τέτοιες προσεγγίσεις είναι σαν τα popup-διαφημιστικά-παράθυρα-πειρατικού-site, εμφανίζονται και εξαφανίζονται κατά ριπάς.
Και φυσικά μου αρέσουν τέτοιες αναζητήσεις για το εναλλακτικό και το υγιές, μιας και η υγεία μας και η καλύτερη ποιότητα ζωής είναι πάνω απ'όλα.

panoslydios

New Member
Τι αποδειξεις θελεις?

Πηγαινε στην σχετικη ιστοσελιδα να βρεις τα τοξικα αποβλητα στην περιοχη σου.

Πηγαινε και ψαξε για την τοξικοτητα του βρωμιου και πως μπηκε στη διατροφη μας ριζικα
απο το 1970.

Πηγαινε να δεις αν το βρωμιο αποβαλλει το ιωδιο,που βοηθαει στη λειτουργια του θυρεοειδους.

Πηγαινε να δεις αν οι παθογονοι χρησιμοποιουν τα βαρεα μεταλλα σα καυσιμο για να αναπτυχθουν
και να προκαλεσουν φλεγμονες.

Ελεος.Τι σχεση εχουν οι θεωριες συνομωσιας και τα γιατροσοφια.
Αποπροσανατολιζεις τον κοσμο.Και μην το παρεις προσωπικα.Απο τα λεγομενα σου κρινω
αποψεις .

Αλλα οχι δεν δεχομαι τετοια κριτικη.

Turbobox

New Member
Ωραία αυτά που λες panoslydios αλλά συγκεκριμένα μπορείς να γράψεις τι να κάνει κάποιος ώστε να βγάλει μαλλιά; Συγκεκριμένα όχι θεωρίες.

weznem

Well-Known Member
ειπε ο ανθρωπος οτι πρωτον θελει να το διαβασει καλυτερα το θεμα ιωδιου ,και δευτερον προφανως και σου λεει οτι ηθεωρια του προυποθετει πολυ διαβασμα διοτι ειναι διαφορετικης μορφης <θεραπειας > απο το παρε φινα η μινοξιδηλ. λεει για το ιωδιο,για την προσεγμενη διατροφη, κτλ..οποτε αν ακολουθησεις οτι λεει τοτε θα δεις αν ειδες τιποτα..σε χρονο ομως..μην τον κολλατε στον τοιχο,το λεω αυτο οχι γιατι εχετε ενδοιασμους και ερωτηματα προς απαντηση,αλλα γιατι ,μεσα απο τα ερωτημα σας υποβοσκει η κακη προθεση.. ψαξε στο γοογλε ιωδιο θυροειδη διαβασε να δεις τι θα σου βγαλει δυσκολο δεν ειναι,εγω δεν το εχω κανει μεχρι τωρα διοτι ψαχνω αλλα..λεει ο ανθρωπος οτι υπηρξε προβοκατσια οπως με την στεβια που πολεμηθηκε απο τα καρτελ της ζαχαρης δεκαετιες,αν ισχυει η οχι δεν το ξερω αλλα οποιος θελει το ψαχνει,,αν βαριεστε το διαβασμα δεκτο αλλα μην ειστε αρνητικοι απλα για να ειστε..

Turbobox

New Member
Weznem το ζητούμενο δεν είναι να λες πόσο βλάπτει το τσιγάρο και πόσο άχρηστες είναι οι τσίχλες νικοτίνης αλλά το πως να το κόψεις.

weznem

Well-Known Member
Turbobox είπε:
Weznem το ζητούμενο δεν είναι να λες πόσο βλάπτει το τσιγάρο και πόσο άχρηστες είναι οι τσίχλες νικοτίνης αλλά το πως να το κόψεις.

εχει αναφερθει φιλε,στην τελικη οποιος διαφωνει με αυτα που λεει απλα μπορει να αδιαφορει,εγω απλως λεω να μην ειμαστε αρνητικοι και να εχουμε ελευθερο μυαλο να κρινουμε διχως προκαταληψεις,οποιος θελει μπορει να διαβασει το φορουμ ναμ αθει περισσοτερα για τετοιων ειδων θεραπειων http://immortalhair.forumandco.com/

Turbobox

New Member
weznem είπε:
εχει αναφερθει φιλε,στην τελικη οποιος διαφωνει με αυτα που λεει απλα μπορει να αδιαφορει,εγω απλως λεω να μην ειμαστε αρνητικοι και να εχουμε ελευθερο μυαλο να κρινουμε διχως προκαταληψεις

Το ίδιο ισχύει και τούμπαλιν.
Ενώ υπάρχουν μαρτυρίες παιδιών που έχουν βοηθηθεί με τις τάδε θεραπείες υπάρχει αφορισμός γι αυτές και για εναλλακτική μια γενίκευση.
Θα ήταν τελείως διαφορετικό αν είχε ειπωθεί πως παιδιά εντάξει αυτό που κάνετε αλλά για δείτε εδώ και κάτι διαφορετικό μήπως δουλεύει καλύτερα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
panoslydios είπε:
Πηγαινε στην σχετικη ιστοσελιδα να βρεις τα τοξικα αποβλητα στην περιοχη σου.

Πηγαινε και ψαξε για την τοξικοτητα του βρωμιου και πως μπηκε στη διατροφη μας ριζικα απο το 1970.

Πηγαινε να δεις αν το βρωμιο αποβαλλει το ιωδιο,που βοηθαει στη λειτουργια του θυρεοειδους.

Πηγαινε να δεις αν οι παθογονοι χρησιμοποιουν τα βαρεα μεταλλα σα καυσιμο για να αναπτυχθουν
και να προκαλεσουν φλεγμονες.
Αυτές είναι και οι θεωρίες συνωμοσίας που αναφέρθηκα. Αν και καλύτερα να μου έδινες εσύ τα σχετικά links για να μην ψάχνω στο άσχετο τι εννοείς, γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω πως σχετίζονται αυτά με την τριχόπτωση.

Δεν θα διαφωνήσω παραπάνω, δεν υπάρχει λόγος πιστεύω. Θα'θελα να δω την προσέγγιση/αποτελέσματα σε αυτό το θέμα. Γιατί οι θεωρίες χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν απλά θεωρίες.

Για το immortalhair που αναφέρεις πάντως, το παρακολουθούσα καιρό τώρα. Ενημερωτικά , έχω πάρει το RejuvePlex:
RejuvePlex is an all natural, water based topical for both hair and skin care. If your scalp is chronically
inflamed, acheiving hair growth can be quite difficult until it becomes under control. Beyond that,
RejuvePlex contains several ingredients which show promise to stimulate various hair growth factors
via the dermal papilla and preserve the follicle progeny cells, which allow hair to be produced.

το οποίο δεν έκανε το παραμικρό από όσα λέει, ούτε στο δέρμα ούτε στο τριχωτό. Γι'αυτό και μόλις ανέφερες το immortalhair δεν πείστηκα και τόσο για όσα λένε. Μακάρι, επαναλαμβάνω να βγω ψεύτης για αυτήν την προσέγγιση σου/σας και συγχαρώ όσους δοκιμάσουν και πετύχουν κάτι. Εννοείται ότι δεν έχω δοκιμάσει το παραμικρό από όσα λένε, οπότε και θα μιλήσω όταν δούμε κάτι. Μην είναι σαν το οξυζενέ και αυτό.

vag25

Well-Known Member
xk είπε:
ακριβως ιδιος μυθος με τη μυωπια....που λεγανε μη βλεπεις τηλεοραση μη το ενα μη το αλλο....και μυωπες υπαρχουν απο τοτε που δεν υπηρχε κατι να ''αλλοιωσει''' την οραση....

Δεν υπαρχει επαφη με το σημερα ομως.Μιλαμε για τεραστια διαφορα στην μυωπια σε συγκριση με το παρελθον.

panoslydios

New Member
Παιδια φανταστειτε το ,σαν να παμε να ζωγραφισουμε ενα πινακα.
Αλλα αυτος πινακας ειναι ηδη λερωμενος.Πως να ζωγραφισουμε ετσι?Πρεπει να τον καθαρισουμε.
Οπως ηταν και παλια.

Ενα ξερουμε οτι μεσολαβησε.Η εμφανιση φλεγμονων.Εξου και το και το τσιμπημα και η φαγουρα
που οι περισσοτεροι ισχυριζονται στις περιοχες που εμφανιζεται τριχοπτωση.

Παθογονοι μικροοργανισμοι ειναι ,που ευνοουνται απο την εμφανιση βαρεων μεταλλων.
Το θεμα ειναι οτι συνεχως βομβαρδιζομαστε απο τοξικα αποβλητα,αρα ο οργανισμος
θελει καποια βοηθειαι να τα αποβαλλει.Και εκει ερχεται το ΙΩΔΙΟ.

Iodoral 15 mg φτανοντας σταδιακα στα 50mg.H βαψιμο μιας περιοχης(οποιασδηποτε,μας νοιαζει να μπει στο αιμα) με lugol's .

Εστω οτι ειμαστε σε διαδικασια αποτοξινωσης.Αν ειναι την ακολουθησουμε πρεπει να την ακολουθησουμε καλα.
Πρεπει να αποφυγουμε οτιδηποτε φλεγμονωδες,και αυτο θα παρει χρονο.
Μακρια απο βρωμιο (προιοντα φουρνου,αλευρια,ψωμια) και για τους περισσοτερους μακρια απο γαλατα.(αν και γι αυτο
δεν εχω καταληξει καπου).Πολυ ασβεστιο,ευνοει την ασβεστοποιηση σε αρτηριες,και μειωνει την κυκλοφορια.Επισης ,πολυ δυστυχως,
τα λαχανικα που ειναι απαραιτητα για το σπασιμο της ασβεστοποιησης(λογω βιταμινης Κ) ειναι μες στα φυτοφαρμακα.
Ο ολος σκοπος ειναι να βγαλουμε το βρωμιο,και να δωσουμε ιωδιο στα διψασμενα κυτταρα.

Οσοι παρουν ιωδιο και εχουν προβλημα με το θυρεοειδη,θα δουν βελτιωση(οι πρωτες παρενεργειες,
θα ειναι απο την αποτοξινωση του βρωμιου) .Υπολειτουργια του θυροειδη σημαινει και κακη κυκλοφορια αιματος.

Για την ηδη δημιουργηθεισα ινωση εχουμε το derma roller,για να σπασει τους ιστους που δεν δινουν ενεργεια
στο θυλακα.

Αυτη η διαδικασια δεν ειναι για ολους.Ειναι για τους επιμονους που δεν περιμενουν
απο ενα χαπι η μια αλοιφη να αντιστρεψει ο,τι προκαλεσε την τριχοπτωση.

Ακη,εσυ εισαι διαχειριστης.Δεν με νοιαζει η αποψη σου.Δεν με νοιαζει αν μιλας για συνομωσιες.
Εγω δεν πουλαω τιποτα,ενα ιωδιο ειναι,κανεις δεν μπορει να το πατενταρει.
Δεν εχω κανενα κερδος.
Εσυ εισαι διαχειριστης σε παρα πολυ γνωστο ελληνικο φορουμ για την τριχοπτωση.
Αμφιβαλλω αν δεν εχεις καποιο κερδος απο αυτο το πραγμα.
Την ιδια επιθεση κανει και Farrel(διαχειριστης) στο HLH.
Και ελεος αυτο με τις μαιμουδες,λες και ειναι ατρωτες απεναντι στους παθογονους.

Φλεγμονωδη δραση οδηγησε στην τριχοπτωση .
Θα χρειαστουμε αναλογο χρονο αντιφλεγμονωδους αντιδρασης για να την αντιστρεψουμε.

weznem

Well-Known Member
ρε παιδια αυτο το λετε συχνα,εγω δεν εχω φαγουρα κα μυρμηγκιασμα,στις καραφλες περιοχες ειναι καποιο σημαδι αυτο που δεν αντιλαμβανομαι..?
εγω δεν εχω κατλαβει κατι το ιοντοραλ ειναι ποσιμο και το λουγκος εξωτερικο τοπικο για την χρηση που λεει ο πανος απο πανω?

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Με κοκκορομαχίες δεν οδηγούμαστε πουθενά.
Όταν θα σταματήσετε να απαντάτε επί προσωπικού ενδεχομένως να γίνει γόνιμος διάλογος, μέχρι τότε σας κερνάω μια μπύρα.

vag25

Well-Known Member
weznem είπε:
ρε παιδια αυτο το λετε συχνα,εγω δεν εχω φαγουρα κα μυρμηγκιασμα,στις καραφλες περιοχες ειναι καποιο σημαδι αυτο που δεν αντιλαμβανομαι..?

Αυτο ειναι ενα ερωτημα.
Δεν εχουν ολοι φαγουρα και δεν μιλαω μονο για το φορουμ.
Φιλοι μου εχουν καραφλιασει και οταν τους ελεγα για φαγουρα,προσπαθουσαν να θυμηθουν αν ειχαν,αλλοι μου ελεγαν οτι δεν ειχαν ποτε.
Εγω δεν χρειαζεται να κατσω να θυμηθω,ξερω οτι 10 χρονια υποφερω απο φαγουρα.
Μηπως ειναι σημαδι οτι γινεται/υπαρχει κατι διαφορετικο σε μενα και σε οσους εχουν?

Και κατι τελευταιο.
Ειμαι 5 χρονια σε αυτο το φορουμ και αυτος που μιλαει συνεχως για φαγουρα και τοσο εντονα ειμαι εγω.:p
Παρολα αυτα και μετα απο 10 χρονια απιστευτης φαγουρας(της μεγαλυτερης στο φορουμ απο οτι εχω καταλαβει),εχω μαλλι παντου,απλα ειναι λιγοτερο καθε χρονο(δεν δικαιολογειται για μενα αυτη η-καλη- εικονα του μετα απο 10 χρονια φαγουρας/τριχοπτωσης σε τοσο μεγαλο βαθμο).Τι διαολο?

Turbobox

New Member
Panoslydios μήπως εννοείς πως συμβαίνει κάτι τέτοιο http://www.e-psychology.gr/selfhelp/820-to-soma-einai-o-kathreptis-ths-psychis στα μαλλιά;

somari

Active Member
baldy είπε:
ψυχολογικο πρεπει να ειναι

όχι, σίγουρα όχι. Το έχω και εγώ και όταν "ανταλλάξαμε εμπειρίες" είναι το ίδιο πράγμα. Δεν γίνεται placebo με τέτοια ακρίβεια.

Εξάλλου vag25 αν θυμάμαι καλά εμείς είμαστε "από τους καραφλούς" που έχουμε και το σύμπτωμα της υπερβολικής λιπαρότητας και προβλημάτων ακμής

Μπλουζα