Δεν κανετε τιποτα με τα τοπικα !!!

Serifis

Active Member
Baldy, ο Πάνος απλά έχει διαβάσει 3 πράγματα και έχει την άποψη του. Όλα αυτά που λέει δεν τα λέει από το μυαλό του, κάπου τα διάβασε και μου φαίνονται πως έχουν κάποια βάση. Τώρα τι να σου πει, πιες αυτό και το άλλο και θα βγάλεις μαλλιά; Από ότι έχω καταλάβει είναι ακόμα σε ερευνητικό στάδιο αυτά που λέει και τα δοκιμάζει στον εαυτό του πρώτα. Όλοι εδώ μέσα το ίδιο πρόβλημα έχουμε και ψάχνουμε μια λύση, δεν έχει κανένα προσωπικό κέρδος με αυτά που λέει απλά προσπαθούμε να κάνουμε έναν διάλογο, ψάχνοντας εναλλακτικές...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

orestis

Member
Συμπληρωματα ιωδιου υπαρχουν και εδω, δεν χρειαζεται να ψαχνετε σε ξενα site.
http://www.tofarmakeiomou.gr/product/lamberts-iodine-150mcg-500tabs-5002.htm?lang=el&path=-555632536
http://www.vitamins.gr/7F02AB93.el.aspx
http://www.pharmacy4u.gr/iodine-150mcg-500tabs-p-3523.html#.UXKirFTRpok

Πολυ ωραιο-ενδιαφερον ποστ.Συμφωνω με πολλα.Αυτο που παρατηρω τον τελευταιο καιρο στο φορουμ ειναι ενας προσανατολισμος προς τις αντιφλεγμονωδεις και αποτοξινοτικες θεραπειες,ειτε ειναι τοπικες ειτε διατροφικες ειτε σταση ζωης και πιστευω εκει ειναι το ζουμι.

panoslydios

New Member
Οι πρωτες παρενεργειες θα ειναι απο την αποτοξινωση βρωμιου.
Αυτες μετριαζονται με συμπληρωματα-συνοδεια ,τα οποια τα παιρνεις κατα τη διαρκεια της μερας.
(σεληνιο,μαγνησιο και βιταμινη c, και ψευδαργυρο για την ενισχυση του ανοσοποιητικου).
Επισης για τον ιδιο σκοπο υπαρχει και το salt loading protocol.Θα τα συγκεντρωσω οταν τελειωσω το βιβλιο
και διαβασψ αλλα φορουμ.

Baldy,δεν πρεπει να υπαρχει η διακριση μεταξυ ψυχολογικων και σωματικων προβληματων.
Πρεπει να τα αντιμετωπιζουμε ενιαια γιατι το πρωτο φερνει το δευτερο και αντιστροφα.

Οπως επισης δεν υπαρχει θεραπεια με την εννοια που αρεσει στη συγχρονη φαρμακευτικη.
Εκεινο που υπαρχει ειναι η επανοδος στην προηγουμενη της φλεγμονωδους δρασης,κατασταση.
Και για αυτο ακολουθουμε αντιφλεγμονωδη αντιδραση.

Και δημο,στο πριβε site αλλα και αλλα αγοραζουν ομαδικως.Οι ανθρωποι παλαιοτερα εκτιθενταν χωρις κανενα προβλημα σε ποσοτητες 300mcg-900 και η συνιστωμενη ποσοτητα απο το fda ειναι 0,125mcg.

Επισης υπαρχει και ειδικο test που μετρας τα επιπεδα σου.

$$$

New Member
baldy είπε:
1)Πανο σε οτι ερωτηση εκανα δεν απαντησες τι προτεινεις να κανουμε,απλο! Οτι λες ειναι μια και εξω μια σωρεια απο ανυποστατες παπατζες

εσύ αντί να αποκαλείς ανυπόστατες παπατζες... και να κλαψουρίζεις ότι χωρίς μαλλιά δεν έχει νόημα η ζωή σου.... καλύτερα θα ήταν να σταματήσεις να παπαγαλίζεις το εγχειριδιο τις merc... και να αρχίσεις να ψάχνεσαι μπας και προσφέρεις τίποτα στον αγώνα.... :violin:

dk1984

Member
panoslydios διαβασα γιατο kelp και καποιος υποστηριζει οτι ειναι καλυτερο απο το να παιρνεις ιοdine γιατι απορροφαται πιο αργα απο τον οργανισμο το εχεις υποψη σου

Turbobox

New Member
@panoslydios σε ρωτάω εδώ και 5 σελίδες μερικά πράγματα και με έχεις γραμμένο. Τουλάχιστον βρίσε, ακόμα κι αυτό ευγένεια θα το θεωρούσα.

panoslydios είπε:
Και δημο,στο πριβε site αλλα και αλλα αγοραζουν ομαδικως.Οι ανθρωποι παλαιοτερα εκτιθενταν χωρις κανενα προβλημα σε ποσοτητες 300mcg-900 και η συνιστωμενη ποσοτητα απο το fda ειναι 0,125mcg.

το fda λεει 0.125mg που ειναι 125mcg .1mg=1000mcg η 1000μg
αυτοι που λες δηλαδη περναν 3-7 φορες περιπου περισσοτερο(δεν ειναι ιδιαιτερη υπερβολη δηλαδη)

panoslydios

New Member
ecently Dr. Mercola surprisingly stated that the highest amount of daily iodine intake should be no more than 400 micrograms. This is only slightly higher than the FDA recommendation, which is 150 to 290 micrograms daily, dependent upon age, gender and life cycle. However, it is dramatically less than some of the leading iodine medical experts suggest, as closer to, at least, 12 to 18 milligrams daily, approximately 45 times higher. Why this discrepancy? And how can Dr. Mercola, who is often so correct in his understanding, in my opinion, miss the mark exponentially?

Historically, as early as 1911, people normally took between 300,000 – 900,000 micrograms daily without incident. This is over 2,000 times more than Dr. Mercola’s recommendation. How is it that now only 1/5,000th of this dose is now considered safe? In 1948 there was a poorly performed and, since then, never replicated study alleging what is known as the Wolff-Chaikoff effect.

Αρα οι γιατροι που αντιλαμβανονται τα πλεονεκτηματα προτεινουν τουλαχιστον,12-18 mg καθε μερα.
Το FDA προτεινει 150-190 mcg.45 φορες λιγοτερο απο το πανω,
Και απο το 1911 ,οι ανθρωποι επαιρναν μεταξυ 300mg-900 mg που ειναι παραπανω απο 2 χιλιαδες φορες απο
εκεινο που προτεινει το fda.

A και να μην ξεχασω ,με καλη διατροφη και ιωδιο θα παθετε την πλακα σας για το ποσο γρηγορα θα χασετε λιπος.
που δειχνει οτι ελλειψη ιωδιου σημαινει υπολειτουργια θυροειδους και αδυναμια μεταβολισμου.
Εγω παντα λεπτος ημουν ,αλλα ειχα παρει καποια λιπη απο τις μαλακιες που ετρωγα(πιτες σχεδον καθημερινα!).
Τα εχασα σε 8 μερες και μου το ειπε μια φιλη μου,που ειχε να με δει μολις μια βδομαδα!Καταλαβε τη διαφορα σε μια βδομαδα!

gianniskritikos2

Active Member
ρωταω κατι ο panoslydos το προσπερνα... τσαμπα του μιλαω πραγματικα... δεν βγαζω ακρη εστω να μου πει δεν ξερω κατι αυτος τπτ ωραιος thx

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Turbobox

New Member
gianniskritikos2 είπε:
ρωταω κατι ο panoslydos το προσπερνα... τσαμπα του μιλαω πραγματικα... δεν βγαζω ακρη εστω να μου πει δεν ξερω κατι αυτος τπτ ωραιος thx

Το ίδιο ακριβώς λέω και εγώ πιο πάνω ή την έχει δει ιστορία ή λάλησε από το πολύ ιώδιο. Δεν εξηγείται αλλιώς.

panoslydios

New Member
Ρε παιδια τι να απαντησω?

Εγω την εμπειρια μου μπορω να πω.Και ναι το ιωδιο ειναι οτι καλυτερο εχω κανει για την υγεια
μου και το ανακαλυψα κατα λαθος.

Τι θελετε να σας απαντησω ακριβως? Ειπαμε βαρια μεταλλα και βρωμιο εχουν κατακλυσει τον οργανισμο μας.
Το ιωδιο τα αποτοξινωνει.
Ανοιγει το χρωμα ματιων και βελτιωνει την οραση γιατι βγαζει το καρκινογονο καδμιο,μολυβδο και υδραργυρο απο τα ματια.
Σταματαει τη ξηροδερμια και λαδιλα.Αυτη ειναι η προσωπικη εμπειρια μαζι με υγειινη διατροφη.
Θα αισθανθεις ενεργεια και καθαρο μυαλο για πρωτη φορα στη ζωη σου.
Σμηγματορροικη δερματιτιδα την ξεχασα μαζι με ρολλερ και υγειινη διατροφη.
Με καλη διατροφη και ιωδιο σε 8 μερες εχασα το λιπος απο πιτες 3 μηνων.

Το θεμα δεν ειναι να σας πω εγω τι θα κανετε.Απλως παρεθεσα την εμπειρια που δειχνει στην περιπτωση
μου τρομακτικη ελλειψη ιωδιου,για αυτο ο καταλογος με τα πλεονεκτηματα δεν εχει τελειωμο.

Φαγητο για σκεψη ειναι τα φορουμ,και ο καθενας ποσταρει τις εμπειριες τους.
Αν αισθανεσαι οτι κατι υπαρχει στο ιωδιο,τοτε δες τι ψαρια πιανει και πειραματισου για λιγο.
Εγω βλεπω οτι κανει ΠΟΛΥ καλο σε μενα.

dk1984

Member
στο immortal hair καποιος ανεφερε αλλαγες στις τιμες του θυροειδη παντως καλο ειναι να κανει εξετασεις πριν και κατα τη διαρκεια οποιος εχει σκοπο να χαπακωθει
panoslydios σε ρωτησα για το KELP εχεις ακουσει κατι?

xk

Active Member
θυμαστε που σας ειχα πει οτι οι Ιαπωνες δε κανουν ευκολα καραφλα?Και ελεγα οτι επειδη τρωνε πολυ ψαρι παιρνουν βιταμινη D...μηπως τελικα ειναι πιο πολυ θεμα ιωδιου?

''Οι Ιάπωνες που καταναλώνουν πάρα πολύ μεγάλες ποσότητες ιωδίου λόγω των φυκιών που τρώνε, παρουσιάζουν τα χαμηλότερα ποσοστά καρκίνου στον κόμσο, και έχουν τον υψηλότερο δείκτη μέσου όρου ζωής απο τις ανεπτυγμένες χώρες. Ο μέσος Ιαπωνέζος παίρνει έως και 12 χιλιογραμμάρια ιώδιο την ημέρα. Αυτή η ποσότητα είναι 50 φορές πάνω απο αυτήν που καταναλώνει ο μέσος Αμερικανός. Οι Ιαπωνέζοι που μεταναστεύουν σε άλλες χώρες και υιοθετούν την διατροφήτης νέας χώρας, αρχίζουν να παρουσιάζουν υψηλότερα ποσοστά καρκίνου του μαστού και άλλες παθήσεις.

Αντίθετα, η προοδευμένη και επιστημονικώς πλήρως καταρτισμένη ήπειρος της Αμερικής αλλά κυρίως το Αμερικάνικο κράτος, έχει τα υψηλότερα ποσοστά καρκίνου του μαστού, βρίσκονται στην 48η θέση (από 226 χώρες) ως προς το μέσο όρο ζωής και έχουν πολύ υψηλό ποσοστό παιδικής θνησιμότητας.''

http://rawveganseminars.wordpress.com/2012/04/24/%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%AD/

απ ολη αυτη την ιστορια και να μη βγαλουμε μαλλια τουλαχιστον να κερδισουμε κατι δεν κακο...ή μπορει οσο παιρνανε τα χρονια να γλυτωσουμε καμια σκαλα nw

weznem

Well-Known Member
ναι αλλα εγω εχω ενα ερωτημα που δεν τα παω καλα με τα μαθηματικα δηλαδη πσοες ταμπλετες η ποσα γραμμαρια η χιλιογραμμα πρεπει να απιρνουμε καθημερινα?

dimos18

Member
panoslydios είπε:

Πάνο δεν έχω τίποτα μαζί σου ,ίσα ίσα μου είσαι συμπαθής και πιστεύω ότι αυτά που λες τα πιστεύεις και εσύ ο ίδιος.Αλλά νομίζω ότι κινήσε προς τη λάθος κατεύθυνση.Περνάω αυτό που είπες ότι τα τοπικά δεν κάνουν τίποτα ,που είναι αβάσιστο.Και που αναφέρεσαι στα τοπικά αντιανδρογόνα μόνο,ενώ έχει βρεθεί ότι από πίσω κρύβεται άλλος μηχανισμός ,των προσταγλανδινων.

Αναφέρεσαι στο immortalhair σαν πηγή, που αμέτρητες φορές έχει αποδειχθεί αναξιόπιστο και προτείνει συνεχώς ''εναλλακτικές'' θεραπείες που μόνο σε αυτούς δίνουν αποτελέσματα.Δεν αναφέρομαι όπως είπε ο Άκης και στο rejuveplex.

Το ιώδιο είναι πολύ αμφιλεγόμενο από την επιστημονική κοινότητα.Και εσύ το προτείνεις σε άτομα που ενδοιάζουν να δοκιμάσουν ακόμη και μινοξιδίλη. Το ότι κάτι είναι φυσικό δεν σημαίνει ότι δεν έχει παρενέργειες.

Αν ήταν αυτά τα αίτια που παρουσιάζεις ,όλοι θα είμασταν καράφλες σε αυτοί την κοινωνία.Άνδρες γυναίκες.

Το ότι στα πριβέ δοκιμάζουν άλλα και άλλα (με επιστημονικές βάσεις όλες τις φορές θεωρώ)είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Τελείως φιλικά αυτά,αλλά δεν νομίζω ότι ο οποιοσδήποτε πρέπει να χρησιμοποιεί το ιώδιο.

panoslydios

New Member
weznem είπε:
ναι αλλα εγω εχω ενα ερωτημα που δεν τα παω καλα με τα μαθηματικα δηλαδη πσοες ταμπλετες η ποσα γραμμαρια η χιλιογραμμα πρεπει να απιρνουμε καθημερινα?

ξεκινα απο μια 12.5 mg και σταδιακα ανεβα μεχρι 50-60 mg.

Τα δεδομενα για το ιωδιο εδω ειναι,και βγαζουν νοημα.
Οποιος θελει,μπορει να τα χρησιμοποιησει.

επισης υπαρχουν πολλες μαρτυριες οτι εξαφανιζει τις κυστες στο μαστο,που
μπορει να αποτελεσουν προαγγελο καρκινου.

μεχρι και αυτο βγαζει νοημα,και να φανταστειτε ημουν ο πιο σκληροπηρυνικος αντι-συνωμοσιολογος.

http://portal.kathimerini.gr/4Dcgi/4dcgi/_w_articles_kathextra_1_31/03/2011_385519

''Εν όψει καταστροφής το ιαπωνικό θαλάσσιο οικοσύστημα
Η κατακόρυφη αύξηση του ραδιενεργού ιωδίου στις θάλασσες της Ιαπωνίας λόγω της καταστροφής στη Φουκουσίμα απειλεί το θαλάσσιο οικοσύστημα της χώρας.''

οσο μεγαλωνουν οι κοινοτητες στο διαδικτυο,τοσο δεν θα μπορει να κρυφτει η αληθεια.

weznem

Well-Known Member
ποια η διαφορα των τριων σκευασματων: http://www.tofarmakeiomou.gr/product/lamberts-iodine-150mcg-500tabs-5002.htm?lang=el&path=-555632536
http://www.amazon.co.uk/Optimox-Iodoral-12-5-Mg-Tablets/dp/B0013TNNO2 και http://www.vitamins.gr/7F02AB93.el.aspx
και επισης σε τι διαφερει το μg με το Μg και με το mcg ?

Μπλουζα