Δεν κανετε τιποτα με τα τοπικα !!!

vag25

Well-Known Member
somari είπε:
baldy είπε:
ψυχολογικο πρεπει να ειναι

όχι, σίγουρα όχι. Το έχω και εγώ και όταν "ανταλλάξαμε εμπειρίες" είναι το ίδιο πράγμα. Δεν γίνεται placebo με τέτοια ακρίβεια.

Εξάλλου vag25 αν θυμάμαι καλά εμείς είμαστε "από τους καραφλούς" που έχουμε και το σύμπτωμα της υπερβολικής λιπαρότητας και προβλημάτων ακμής

Κοιτα σιγουρα επιβαρυνει το ψυχολογικο κομματι.Ειναι τσεκαρισμενο αυτο,αλλα να υπαρχει τοσο καιρο απο αγχος κ.α μου φαινεται δυσκολο.Χωρις βεβαια να το αποκλειω.Ειμαι ανοιχτος σε ολα πλεον και προσπαθω να βγαλω ακρη.

Ναι υπερβολικη λιπαροτητα,προβλημα ακμης στο παρελθον και το ιδιο στυλ ραφλας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
Εγώ νόμιζα ότι εννοούσε ψυχολογικό είναι = δεν έχεις φαγούρα, ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εχεις φαγουρα

vag25

Well-Known Member
ααα για αυτο εγραψες placebo?
Δεν ξερω.Αν εννοουσε αυτο οχι.Σιγουρα δεν ειναι ιδεα μου.:p

xk

Active Member
weznem είπε:
ρε παιδια αυτο το λετε συχνα,εγω δεν εχω φαγουρα κα μυρμηγκιασμα,στις καραφλες περιοχες ειναι καποιο σημαδι αυτο που δεν αντιλαμβανομαι..?
εγω δεν εχω κατλαβει κατι το ιοντοραλ ειναι ποσιμο και το λουγκος εξωτερικο τοπικο για την χρηση που λεει ο πανος απο πανω?

εγω ειχα στους κροταφους...οχι φαγουρα κατι χειροτερο,ποναγανε οι ριζες των κροταφων....και αυτο μου προκαλεσε και πονοκεφαλους,δε μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ...μετα απο λιγες βδομαδες εξαφανιστηκαν οι τριχες στους κροταφους,ουτε καν βγηκαν μικροτερες στη θεση τους!

αυτο που περιγραφω απο πανω ηταν η επιθετικη τριχοπτωση...ο,τι αλλες τριχες εχω χασει στην κορυφη και πισω στο μπιφτεκι εγιναν αργα και σταδιακα με τα χρονια...εκει που και που καταλαβαινα ενα μικρο μυρμηγκιασμα μερικες φορες....

Απ οτι εχω καταλαβει στην περιπτωση των κροταφων μου κατστραφηκαν ολοσχερως οι θυλακες ενω στην αργη τριχοπτωση(χνουδακια) απλα υπολειτουργουν βγαζοντας μικροτερες τριχες που σημαινει οτι παλευει ο θυλακας να μεινει ζωντανος.

να και κατι σχετικο νομιζω με την ιδεολογια του panoslydios http://www.lifo.gr/team/readersdigest/27073

να και γιατι οι Ελληνες εχουν γινει πρωτοι στην καραφλα αν θεωρησουμε σωστα τα περι βαρεων μεταλλων

http://www.e-magazino.gr/apopseis/krououn-ton-kodona-tou-kindinou-gia-aito-pou-periexei-to-aima-ton-ellinon.html

τωρα αν ισχυουν ο χρονος θα δειξει...το κακο ειναι οτι μεχρι να μαθουμε αν ειναι αληθεια ολα αυτα θα χουμε γερασει

panoslydios

New Member
H ακμη somari εχει να κανει με τις τοξινες καθαρα και μονο.
Ο οργανισμος σου σε βοηθαει να τις βγαλεις με μορφη σε σπυρακια.
Ρωτα κανα παππου η γιαγια,αν τοτε ξερανε τι σημαινει ακμη η κατι τετοιο(πολυ αμφιβαλλω,ενω τωρα το 95%των νεων εχει,τι στον πουστο γενετικο ειναι?)
Δεν φταιει ο οργανισμος.Αυτα που δεχεται φταινε.
Σταματωντας αλευρια,ψωμια κτλ(οτι εχει βρωμιο),κρεατα με αντιβιοτικα και ο καταλογος συνεχιζεται,
καθαριζει το προσωπο.

Και για οποιον αμφιβαλλει για τη δυναμη του ιωδιου δυο πραγματα:

a)μου εβγαλε σπυρακια τις 5 πρωτες μερες που δεν εμφανιστηκαν μετα.Και δεν εχω θεμα με ακμη.
Φανταστειτε τι τοξικο βρωμιο ειχα μεσα μου.

β)οταν εβαλα λευκο ιωδιο στο προσωπο,μετα απο 10 λεπτα ειχα μια εντονοτατη δηλητιριασμενη γευση στο στομα,μεταλλικη γευση
και δεν μπορουσα να ανασανω καλα.Φανταστειτε τι βαρια μεταλλα ειχα μεσα μου.Μετα δεν εμφανιστηκε παλι αυτο.

Παιδια εχει μολυνθει το περιβαλλον μας για τα καλα και πρεπει να αρχισουμε να μιλαμε σιγα σιγα.Κατι ειναι και μονο που το συζηταμε εδω.Στην αρχη νομιζα οτι οσοι μιλουσαν ετσι ηταν ψευτο-οικολογοι-ψευτοχιπικοκατασταση,αλλα μετα ειδα τη διαφορα
σε μενα.

xk σε ευχαριστω για το λινκ παω να το γραψω στην εισοδο της πολυκατοικιας να μην μας ψεκαζουν με βαρεα μεταλλα.
Μας αργο σκοτωνουν .

vag25

Well-Known Member
Σου ειχα στειλει σε pm pano αλλα δεν μου απαντησες.

Oταν πηγαινα βιοσυντονισμο ,μαυριζε το χερι μου τις πρωτες φορες(το βαζεις πανω σε μια πλακα).

panoslydios

New Member
vag25 είπε:
Σου ειχα στειλει σε pm pano αλλα δεν μου απαντησες.

Oταν πηγαινα βιοσυντονισμο ,μαυριζε το χερι μου τις πρωτες φορες(το βαζεις πανω σε μια πλακα).

Μ εστειλες οτι εγραψα στο σχετικο νημα,και καταλαβα δεν θες απαντηση.

Μπορεις να εξηγησεις τη διαδικασια γενικα ?

vag25

Well-Known Member
Ναι με καλυψες εκει.Απλα ηθελα να πω οτι δεν σχολιασες τον βιοσυντονισμο.

1 με 1.5 ωρα διαδικασια ειναι.
Πανω κατω αυτο που λες μου ελεγε.Ουσιαστικα σε υπολογιστη βλεπει που και σε τι υπαρχει περισσοτερη επιβαρυνση.Τις πρωτες φορες επεμενε για τοξινες.Εκει ηταν τα δαχτυλα οταν τα σηκωνα μετα της διαδικασια ηταν μαυρα(και δεν ειχε να κανει με βρωμικη πλακα,γιατι το ελεγχα).
Μετα πιασαμε μυκητες αλλα το σταματησα εκει.Δεν ξερω αν εκανα καλα η οχι,παντως ταιριαζει πολυ με την κατευθυνση σου.
Σιγουρα δεν ειδα καποια διαφορα ή δεν προλαβα να δω..

Ααα τα χερια μου δεν ηταν ξηρα πλεον,αλλα στην φαγουρα σ το κεφαλι δεν ειδα τπτ.

ΥΓ.Απαντησε μου αν θες και στο thread του roller.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Φίλε πανο διαβάζω όλα τα ποστ σου και εχω να πω ότι πραγματικά συμφωνώ σε όλα όσα λες.. Και δεν πολυ στεκομαι στο γνωστο ετσι απλα "γονιδιο ειναι να κανεις καραφλα" δλδ πιστευω π.χ. αυτοι που εχουν την ταση να κανουν καραφλα εχουν μια αδυναμια στον οργανισμο σε κατι - καποια πραγματα.. Και οχι μονο τα ανδρογονα.. αλλα το τι ακριβως εννοειται δεν το ξερω και στανταρ ισως διαφερει απο ατομο σε ατομο.. π.χ. αλλος εχει φαγουρες και εντονα δερματικα.. και αλλος τιποτα.. αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.. αεροδιαδρομος στο κρανιο..

Επισης.. καλο θα ειναι καποια στιγμη να κανεις ενα θεμα ξεχωριστο και να γραψεις αναλυτικα απο το Α ως το Ω τις αποψεις σου για το θεμα τριχοπτωση και καλη υγεια.. δλδ να μην ειναι ανακατεμενα, και να μιλανε για το φλεγον θεμα... της τριχοπτωσης. Να ειναι ευκολο για ολους να παρουν γνωμες και πληροφοριες για καποια εναλλακτικα πραγματα, οπου και εγω προσωπικα σαν Χρηστος πιστευω οτι παιζουν τεραστιο ρολο..

gianniskritikos2

Active Member
πανοσλυδοσ τι λες ρε?? σοβαρα? εγω δηλαδει που δεν τροω λαδια πινω παραπολα νερα προσεχω αθλουμε και εχω σμηγμα και σπυρια και ο κολιτος μου που τωει οτι βρει μπροστα του εχει μια επιδερμιδα φραπα μια χαρα ουτε σηημαδακι αυτο ειναι ορμονικο μην τα ισοπεδονουμε ολα... σε λιγο θα μας πεις οτι ολα πανω μας εχουν να κανουν με το πως ζουμε.... εχω λιπαρι επιδρμιδα και φτεω εγω? ξερεις τι αγονες ριχνω στη διατροφη μου για να εχω ποιο ξερη επιδερμηδα? τυχαια αλλοι περνουν χαπια κατα της ακμης ? ενω αλλοι οχι? ενοεις οτι οσοι τα περνουν εχουν χειροτερη διατροφη? εγω δεν το νομιζω αυτο....

μπορει βγαζοντας σπυρια να αποτοξυνομαστε αλλα οχι οτι φτεμε εεμεισ γιαφτο αλλος οργανισμος τα κραταει μεσα του αλλοι τα βγαζουν σε αυτη τη μορφη αυτο εχει να κανει με εμας γιαυτα που λες περι ιωδιου μακαρι και οντως απο τα λεγομενα σου και τις παρενεργειες σου τι δουλια του την κανει

panoslydios

New Member
gianniskritikos2 είπε:
πανοσλυδοσ τι λες ρε?? σοβαρα? εγω δηλαδει που δεν τροω λαδια πινω παραπολα νερα προσεχω αθλουμε και εχω σμηγμα και σπυρια και ο κολιτος μου που τωει οτι βρει μπροστα του εχει μια επιδερμιδα φραπα μια χαρα ουτε σηημαδακι αυτο ειναι ορμονικο μην τα ισοπεδονουμε ολα... σε λιγο θα μας πεις οτι ολα πανω μας εχουν να κανουν με το πως ζουμε.... εχω λιπαρι επιδρμιδα και φτεω εγω? ξερεις τι αγονες ριχνω στη διατροφη μου για να εχω ποιο ξερη επιδερμηδα? τυχαια αλλοι περνουν χαπια κατα της ακμης ? ενω αλλοι οχι? ενοεις οτι οσοι τα περνουν εχουν χειροτερη διατροφη? εγω δεν το νομιζω αυτο....

μπορει βγαζοντας σπυρια να αποτοξυνομαστε αλλα οχι οτι φτεμε εεμεισ γιαφτο αλλος οργανισμος τα κραταει μεσα του αλλοι τα βγαζουν σε αυτη τη μορφη αυτο εχει να κανει με εμας γιαυτα που λες περι ιωδιου μακαρι και οντως απο τα λεγομενα σου και τις παρενεργειες σου τι δουλια του την κανει

Εσυ δεν αναπνεεις βαρια μεταλλα?.Δεν πινεις νερο με βαρια μεταλλα?.
Δεν κανεις μπανιο με νερο που εχει βαρια μεταλλα?
Εσυ δηλαδη ζεις σε αλλο κοσμο μη τοξικο?
Ολα τα χαπια για ακμη και τριχοπτωση προκαλουν ορμονικη διαστροφη και
δεν πολεμουν την αιτια απο τη ριζα της.Δηλητηρια ειναι.
Στο λεω σαν ενα ατομο με σμηγματορροικη δερματιτιδα απο εκτη δημοτικου που την καταπολεμησα πριν κατι μηνες.
Ουτε οταν παιζω μπασκετ με τσιμπαει πλεον το δερμα ελαχιστα.
Ακουσε με ,δεν θελω να σου πουλησω τιποτα.

Επισης δεν ειπα οτι φταιει ο οργανισμος,αλλα αυτα που δεχεται απο το περιβαλλον.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk1984

Member
το δermaroller το χρησιμοποιω εδω και ενα μηνα 3 φορες την εβδομαδα τη λιπαροτητα την εχει εξαφανισει ενω και τον πονο που ειχα σε καποια σημεια στο τριχωτο gianniskritikos2 εγω πιστευω θα σε βοηθησει.

vag25

Well-Known Member
panoslydios είπε:
Ολα τα χαπια για ακμη και τριχοπτωση προκαλουν ορμονικη διαστροφη και
δεν πολεμουν την αιτια απο τη ριζα της.Δηλητηρια ειναι.

Τα χαπια για την ακμη ειναι οτι χειροτερο εχω κανει ποτε στον οργανισμο μου.Ημουν 17 και δεν ηξερα ομως.
Απο τοτε αρχισαν ολα.Τριχοπτωση,ξηροδερμια σε ολο το σωμα και φαγουρα/λιπαροτητα στο κεφαλι.

dk1984 είπε:
το δermaroller το χρησιμοποιω εδω και ενα μηνα 3 φορες την εβδομαδα τη λιπαροτητα την εχει εξαφανισει ενω και τον πονο που ειχα σε καποια σημεια στο τριχωτο gianniskritikos2 εγω πιστευω θα σε βοηθησει.

Τι μηκος βελονες?
Στην τριχοπτωση εχεις δει κατι?Αυτα ειναι καλα σημαδια παντως.

dk1984

Member
η βελονες ειναι μικρο μηκος δε μπορω να το μετρησω μαλλον 0.25μμ εχουν αρχισει να σκανε μικρες τριχουλες(χνουδακι) διασπαρτες κοντα στη χαιρλινε ΑΛΛΑ θα ηταν ανοητο να σου πω οτι εναι απο το dermaroller γιατι καθε μερα περνω 1.5 σκουπ toco8 βαζω regain και πινω πρασινο τσαι με κορκουμα κτλ και παιρνω και συμπληρωμα 2 διαφορετικες βιταμινες.
Παντως τριχοπτωση δεν εχω....ο kapa ειχε δικιο μην τα ξεκινησεις ολα μαζι δε θα ξερεις στο τελος τι σε βοηθαει και τι οχι

MANKAR

Active Member
φιλε πανο συμφωνω σχεδον σε ολα μαζι σου αλλα αυτο που θελω να μας πεις ειναι κατα γραμμα πως θα ακολουθησουμε την θεραπεια που προτηνεις.Δηλαδη αυτο το ιωδιο που λες απο το φαρμακειο το προμηθευομαστε ??ποσες φορες το βαζουμε την μερα ....???επεισης ενα αλλο που δεν ανεφερες με τα μεταλλα ειναι στις καινουριες λαμπες φθοριου που διοχετευουν ολο το περιβαλον με βαρια μεταλλα και κατα περιοργο λογο καταργηθηκαν οι λαμπες παλιου τυπου , υπαρχει και σχετικη ερευνα....οποιος θελει την ανεβαζω....

http://www.fititis.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=6129:%CE%BB%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B5&Itemid=157&tmpl=component&print=1

panoslydios

New Member
Aν μπορεις ποσταρε την ερευνα.
Οπως και επισης εκεινο με τους αεροψεκασμους αλουμινιου ακουγεται ενδιαφερον.
Το αλλο,που κανουμε καθε τρεις και λιγο απεντομωση στην πολυκατοικια(αλλα βαρια μεταλλα εκει).
Παει παιδια δεν την γλιτωνουμε με τιποτα .Θα τα μολυνουν ολα.

Θα φτιαξω ενα ποστ οταν θα εχω μια πιο ολοκληρωμενη εικονα.
Προς το παρον ιωδιο απο το στομα ,λεγεται iodoral.
Εγω με βαμμα και ασπρο ιωδιο στο δερμα ειχα συμπτωματα αποτοξινωσης
γιατι μετα απο λιγο μπαινει κατευθειαν στο αιμα.(να ενας λογος να μην βαζει καποιος συστηματικα
πραγματα οπως μινοξιδιλη που δεν τα εχει αναγκη ο οργανισμος).
Το ιωδιο το εχει αναγκη ομως.

αυτο ειναι το βιβλιο.http://www.amazon.com/The-Iodine-Crisis-About-Wreck/dp/098603200X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1366443313&sr=8-1&keywords=iodine+crisis

Δεν μπορω να προτεινω ακομη κατι που δεν εχω δοκιμασει.Ομως με τοπικη χρηση(το παρακανα λιγο ειναι η αληθεια στη δοση)
ειδα αποτελεσμα γενικΑ και συστηματικα(καλυτερη οραση,μηδεν λιπαροτητα/ξηροδερμια,ουτε καν τσιμπημα σμηγματορροικης δερματιτιδας).

Μονο την εμπειρια μου μπορω να πω..
Παντως ειναι προφανες οτι πρεπει να κανουμε αποτοξινωση απο τα βαρια μεταλλα μιας και χρησιμοποιουνται
απο τους παθογονους...Λενε οτι ακομη και αν παιρνουμε 12mg ιωδιου τη μερα,θα χρειαστουμε μια δεκαετια για να γινουμε
παλι πληρης σε ιωδιο.Και να φανταστεις η ημερισια συνιστωμενη ποσοτητα απο fda ειναι 0.125mg :O
Παει θα μας μολυνουν μια και καλα.Το 1948 ανακηρυξαν το ιωδιο τοξικο.Το 1970 βαλαν το βρωμιο για τα καλα στη διατροφη μας
και κυριως στο αλευρι.Και συνιστουν τοσο μικρη ποσοτητα ιωδιου που πεταει το βρωμιο σε εναν χιλιομολυσμενο οργανισμο.Τι να πεις.
Μην τα πιστευετε αυτα περι θυροειδους.

Καλυτερα να ξεκαθαρισουμε πρωτα αυτα του μικροβελονισμου (derma roller) που συνδυαζει
μικροτραυμα και αιματωση μαζι.Προς το παρον πρεπει να βρω μια καλη πηγη iodoral.

Καλη πηγη ειναι εδω: http://www.amazon.co.uk/Optimox-Iodoral-12-5-Mg-Tablets/dp/B0013TNNO2

Επαναλαμβανω δεν ειναι για ολους.Μονο για τους επιμονους που εχουν σκοπο
να καθαριστουν και να το παλεψουν απο ολες τις πλευρες.Με ενα χαπι η τοπικο δεν γινεται τιποτα.
Και αυτο το λινκ ,δεν εχει την κακη εννοια του χαπιου,γιατι ο οργανισμος εχει τρομακτικη
ελλειψη ιωδιου.
Επισης ,υπαρχει το καθαρο ιωδιουχο αλατι,λεγεται Celtic Sea Salt.
Μου εχουν δανεισει ενα βιβλιο,αλλα δεν εχω χρονο να το διαβασω οσο θα ηθελα.
Θα τα ξεκαθαρισω.

αυτο ειναι το βιβλιο.http://www.amazon.com/The-Iodine-Crisis-About-Wreck/dp/098603200X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1366443313&sr=8-1&keywords=iodine+crisis

Turbobox

New Member
panoslydios είπε:
Προς το παρον ιωδιο απο το στομα ,λεγεται iodoral.
Επαναλαμβανω δεν ειναι για ολους.Μονο για τους επιμονους που εχουν σκοπο να καθαριστουν και να το παλεψουν απο ολες τις πλευρες.Με ενα χαπι η τοπικο δεν γινεται τιποτα.

Εννοείς δηλαδή παράλληλα με το χάπι να ζεις και να τρως υγιεινά;
Ψήνομαι πάντως να το δοκιμάσω και όχι μόνο για τα μαλλιά εξάλλου τόσα και τόσα έχουμε πάρει.

gianniskritikos2

Active Member
ενοεις με σιγουρια αν περνουμε αυτο το χαπι ιωδιου δεν θα εχουμε παρενεργρειες σε σωστες ποσοτιτες εισαι σιγουρος?
και οτι αυτο θα μας βοηθησει ? ακομα και στα μαλλια , λαδιλα, σμηγμα? αμα θελει τοσα χρονια οπως λες εγω ασπουμε ειμαι 20 χρονων θα δω αποτελεσματα αμεσα?

λες μακρια απο αλεβρι τι λες? και πως θα περνουμε υδατανθρακα? ολα με αλεβρι γινοντε να μινουμε διλαδι σκελετοι να μην τρομε κρεας τπτ για να καθαρισουμε? δηλαδει δεν μου φτανει να τρωο αυτα οχι ανθυιγινα και να περνω σιμπληρομα ιωδιου? διοτι μιας και αθλουμε μακαρονια ρυζια κρεας ειναι απαρετιτα για εμενα

αμα ειναι να κοψουμε και οτι τρωμε τελειωσε η χαρα της ζωης μακρια απο κρεατα μακρια απο ψωμι απο γαλα απο τυρια μακρια απο μακαρονια ρυζια απο ολα τι εμεινε να φαμε? χορτα? αυτη θα ειναι η ζωη μας? προτιμω να ζησω 30 χρονια τρογοντας καλα παρα 100 χρονια χωρις να χερομε την ζωη αυτα που λες πιστευω αν ειναι λογικα αλλα και αν χριαζονται και ολα αυτα που λες τοτε δεν θα γινει ποτε εγω ρωταω με οτι τροω με φτανει να με βοηθισει συμπληρωμα ιωδιου θα δω αποτελεσμα? αν οχι τοτε δεν εχει νοημα να ξαναδω αυτο το θεμα διοτι δεν ειμαι διατεθιμενος και φανταζομαι πολυ απο εμας να το κανουν αυτο το να κοψουν οτι τρονε και δεν τρονε να ζουνε σε ενα τρομο απιρος κοσμος τρωει αυτα που τρωο και εγω και αθλητε και θεωρει οτι τρωει υγιινα και ομως ζουνε μια χαρα ζωη μεχρι και τα 90 τους αλλοι με μαλλι αλλοι οχι... δεν νομιζω αν γιρναγε κανεις απο αυτους το χρονο πισω να αλαζε κατι προς αυτο που λες μηπος εισαι υπερβολικος? πραγματικα ειδε σε ενα αλλο θεμα να βοηθας μια κοπελα και να της λες μακρια απο γαλακτοκομικα απο κρεατα απο αλεβρια και τι θα τρωει ρε? το χωμα? τι ειναι αυτο? ωραια ζωη? ξεκαθαρησε λιγο τι ενοεις και πες μου το επαναλαμβανω αν τροω κρεας και αλεβρια και περνω συμπληρωμα ιωδιου 0 αποτελεσμα? αχριστα το περνω αν ναι .........

dimos18

Member
Παιδιά ,ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ! Το ιώδιο δεν είναι παίξε γέλασε.Υπάρχει μεγάλη διαφωνία μεταξύ των επιστημόνων.Άμα θέλετε να δοκιμάσετε εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας μπορείτε με χίλιους δυο διαφορετικούς τρόπους,χωρίς να βάζετε την υγιεία σας σε κίνδυνο.

baldy

Member
1)Πανο σε οτι ερωτηση εκανα δεν απαντησες τι προτεινεις να κανουμε,απλο! Οτι λες ειναι μια και εξω μια σωρεια απο ανυποστατες παπατζες

2) vag25 kai somari τι να σας πω και εγω εχω λιπαρο δερμα και ενιωθα αυτο που λετε αλλα ψυχολογικο πιστευω οτι ειναι.Αφου παλιοτερα αν το ενιωθα το ενιωθα μονο απο τα αριστερα και οταν ειχα στρες με το κεφαλι μου,αργοτερα οταν συνειδητοποιησα οτι και δεξια εχω προβλημα,αρχισα να το νιωθω και δεξια

Μπλουζα