Η μεταμόσχευσή μου 2500 grafts

Wanderer

Active Member
δηλαδη αμα φυγει μόσχευμα πάντα υπάρχει αίμα το οποίο θα έχει αφήσει κάποια "διαδρομή" πάνω στο κεφάλι?

Υπάρχει πχ η πιθανότητα να έτριψα την ληπτρια περιοχή είτε στο μαξιλάρι ειτε με το χέρι χωρίς να έχω συνείδηση και να χάθηκε/καταστράφηκε μόσχευμα ΧΩΡΙΣ να φανεί αίμα πάνω στο σημείο της λήπτριας?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
δηλαδη αμα φυγει μόσχευμα πάντα υπάρχει αίμα το οποίο θα έχει αφήσει κάποια "διαδρομή" πάνω στο κεφάλι?

Υπάρχει πχ η πιθανότητα να έτριψα την ληπτρια περιοχή είτε στο μαξιλάρι ειτε με το χέρι χωρίς να έχω συνείδηση και να χάθηκε/καταστράφηκε μόσχευμα ΧΩΡΙΣ να φανεί αίμα πάνω στο σημείο της λήπτριας?
Ακριβώς!Θα έβλεπες σίγουρα το στάξιμο(διαδρομή)Αν βγεί μόσχευμα χάνει πολύ αίμαι ειδικά όπως εσύ που είσαι φρέσκος!
Μην το πολυψάχνεις όμως!Κοίτα να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού σου και να ξεκουράζεσαι τις πρώτες μέρες!
Πόσο σου κόστισε φίλε μου?

Wanderer

Active Member
Μόνο πρηξιμο στο μέτωπο έχω λίγο με αποτέλεσμα να κατέβουν οι ρυτίδες πιο κάτω. Έπλυνα και πρώτη φορά την ΔΟΤΡΙΑ περιοχή με το ειδικό σαμπουάν, είχα και λίγο άγχος με πιτσιλιστεί στο μόσχευμα αφρός με νερό αλλά όλα καλά. Το αποτέλεσμα πιστευώ θα είναι τέλειο. Έμεινα 100% ευχαριστημένος

LoverBoy

Well-Known Member
Μόνο πρηξιμο στο μέτωπο έχω λίγο με αποτέλεσμα να κατέβουν οι ρυτίδες πιο κάτω. Έπλυνα και πρώτη φορά την ΔΟΤΡΙΑ περιοχή με το ειδικό σαμπουάν, είχα και λίγο άγχος με πιτσιλιστεί στο μόσχευμα αφρός με νερό αλλά όλα καλά. Το αποτέλεσμα πιστευώ θα είναι τέλειο. Έμεινα 100% ευχαριστημένος
Τιμή δεν μας είπες?

Wanderer

Active Member
Στη δότρια περιοχή ακριβώς πίσω από το αυτί, όχι σε σημείο απο το οποίο πήραν μόσχευμα, έχει φουσκώσει λίγο σαν σκληρό καρούμπαλο το οποίο απλά εμφανίζει ελαφρύ τσούξιμο άμα το αγγίξω.

Να ενημερώσω ιατρείο ή να περιμένω μέχρι αύριο;

LoverBoy

Well-Known Member
Στη δότρια περιοχή ακριβώς πίσω από το αυτί, όχι σε σημείο απο το οποίο πήραν μόσχευμα, έχει φουσκώσει λίγο σαν σκληρό καρούμπαλο το οποίο απλά εμφανίζει ελαφρύ τσούξιμο άμα το αγγίξω.

Να ενημερώσω ιατρείο ή να περιμένω μέχρι αύριο;
Να περιμένεις..... είναι λογικό κάτι τετοιο

Wanderer

Active Member
Eίναι 2 σημεία που είναι πάνω στο κοκάλο ή/και είναι σκληρά σαν κόκαλο. Πόνος δεν υπάρχει, μόνο κάτι τύπου τσούξιμο άμα τα πιέσω λίγο.

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Wanderer

Active Member
Έστειλα και στο ιατρείο να μου πουν. Βασικά ανησυχώ μήπως είναι κάποιο infection και πρήστηκαν οι λεμφαδένες. Δότρια και λήπτρια είναι όλα τέλεια, απλά ανησυχώ σε περίπτωση κάποιας μόλυνσης μήπως επηρεάσει κάπως τα μοσχεύματα.

Panos1982

Well-Known Member
Ναι ενω το 2500g δεν το επιβεβαιωσε ...
Αφου κανει κοπτοραπτικη παντα στα 2.5κ οποιος κι αν ειναι μπροστα του.
Μια φορα πηγε να βαλει 3900 στον @edyuser1 και του κατεστρεψε τη δοτρια , δημιουργοντας μονιμο σοκλοςς κ τοπικα overharvesting.

Τα εχω πει για τα εργαλεία εξαγωγης του αλλα ο κοσμος αρέσκεται στα ωραια βιντεακια.
Αν ανεβασει καμμια φωτο αλλο ανεξαρτητο μελος με ξυρισμενη πισω τη δοτρια θα δουμε απο κοντα μαυρες τρυπες για 1η φορα στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Τελευταία επεξεργασία:

Wanderer

Active Member
Με βάση της οδηγίες του ιατρόυ αύριο έχω το πρώτο λούσιμο. Εδώ και 3 μέρες προσέχω πολύ. Κοιμάμαι ανάσκελα, δεν αγγίζω καθόλου πάνω κλπ.

Θα μπορέσω μέτα το πρώτο λούσιμο να κοιμάμαι κανονικά? Με βάση τις οδηγίες που έδωσε ο ιατρός από την 8 μέρα τα τριχοθυλάκια έχουν ενσωματωθεί πλήρως. Αυτό σημαίνει μπορώ να κυκλοφορώ με καπέλο άφοβα?

Απλά είμαι σε μια φάση που λίγο-πολύ 3 μέρα συμπεριφέρομαι σαν να είναι η 1η μέρα. Και γενικά τον πρώτο μήνα έχω διαβάσει θέλει προσοχή. Πότε θα μπορώ να κυκλοφορώ έξω με καπέλο και να είμαι σε χώρους χωρίς να έχω τον φόβο ότι "ΚΑΤΙ" μπορεί να πέσει στο μαλλί και να το καταστρέψει (σε στιγμές που δνε θα έχω καπέλο)? Από βροχή μέχρι φύλλα δεντρου πχ ή σκόνη.

LoverBoy

Well-Known Member
Με βάση της οδηγίες του ιατρόυ αύριο έχω το πρώτο λούσιμο. Εδώ και 3 μέρες προσέχω πολύ. Κοιμάμαι ανάσκελα, δεν αγγίζω καθόλου πάνω κλπ.

Θα μπορέσω μέτα το πρώτο λούσιμο να κοιμάμαι κανονικά? Με βάση τις οδηγίες που έδωσε ο ιατρός από την 8 μέρα τα τριχοθυλάκια έχουν ενσωματωθεί πλήρως. Αυτό σημαίνει μπορώ να κυκλοφορώ με καπέλο άφοβα?

Απλά είμαι σε μια φάση που λίγο-πολύ 3 μέρα συμπεριφέρομαι σαν να είναι η 1η μέρα. Και γενικά τον πρώτο μήνα έχω διαβάσει θέλει προσοχή. Πότε θα μπορώ να κυκλοφορώ έξω με καπέλο και να είμαι σε χώρους χωρίς να έχω τον φόβο ότι "ΚΑΤΙ" μπορεί να πέσει στο μαλλί και να το καταστρέψει (σε στιγμές που δνε θα έχω καπέλο)? Από βροχή μέχρι φύλλα δεντρου πχ ή σκόνη.
Μην υπερβάλεις!Μετά την 3η μέρα μπορείς με καπέλο να κυκλοφορείς αν έχεις σκοπό να βγεις στον Ήλιο αλλιώς και καθόλου!
Απλά θα είσαι προσεχτικός όσο αφορά τα αγγίγματα στο κεφάλι!Αυτό σημαίνει παύση απο άσκηση για λίγες μέρες,απο σεξουαλικές δραστηριότητες,απο σπορ......Η βροχή δεν είναι πρόβλημα κρατάς και ομπρέλα....Μην αγχώνεσαι έτσι όταν λέμε προσοχή τον 1ο μήνα δεν σημαίνει παύω να υπάρχω!απλά προσέχω τις κινήσεις μου περισσότερο απο πριν.....Όλα κανονικά θα τα κάνεις

Μπλουζα