Η μεταμόσχευσή μου 2500 grafts

Wanderer

Active Member
3η μέρα σήμερα αύριο πάω για λουσιμο. Πριν λιγα λεπτα. εκανα μια αντανκλαστικη κινηση καπως και τα χερια μου ακουμπησαν ελαφρως αποτομα το κεφαλι μπορει και σε σημεια μοσχευματων ξυστα.

Δεν υπηρξε πονος, ουτε αιμα, ουτε ειδα να φευγει κάτι "καφε". Φαντάζομαι είναι όλα οκ, δεν υπαρχει περιπτωση να τραυματισα την αναπτυξη τριχοθυλακιων? το οτι ειναι 3η μερα σημερα, παει να πει οτι ειναι ασφαλη τα μοσχευματα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Καλησπερα @Wanderer , σε αυτο θα σου απαντησουν καλυτερα οσοι εχουν την εμπειρια.
Εγω θα ηθελα να σε παρακαλεσω απο τωρα, εκ μερους ολων θεωρω, προχωρωντας λιγο η ΜΕΤ σου και οποτε εσυ θεωρεις οτι εχεις τη διαθεση, να μας εκανες και μια παρουσιαση και να μην χαθεις.

Φωτογραφιες μπορεις να βγαζεις και απο τωρα και να τις εχεις τακτοποιημενες σε ημερομηνιες ακομα και αν την παρουσιαση την ξεκινησεις 1-2 μηνες μετα λχ.

Thanks. Ειναι σημαντικες για το μεσο.

Wanderer

Active Member
Βγάζω φωτογραφίες και κρατάω αρχείο.

Απλά ανησυχώ αν υπήρξε έστω και μικρη τριβή σε μεγάλη επιφάνεις μοσχευμάτων, μήπως καταστράφηκε καποιο τριχοθυλάκιο (παρόλο που ΔΕΝ εβγαλε αίμα) ή μηπως δεν φυτρώσουν οπως πρέπει.

Εφοσον αύριο θα με τρίψουν στο λούσιμο, είναι οκ το σημερινο κατα λαθος απότομο τρίψιμο? Ή οι υπολοιπες 15 ώρες ήταν κρίσιμες μέχρι το λουσιμο ήταν σημαντικες? Απλά έκανα μια απότομη κίνηση και κάπως τα μπράτσα ακούμπησαν στο κεφάλι, όπως όταν ενας ποδοσφαιριστής χάνει το γκολ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό θα ήταν πιθανώς προβληματικό τις πρώτες ώρες. Την τρίτη μέρα όπως σου έγραψα απλά τα φόβησες και κρύφτηκαν. Χαλάρωσε και μην ανησυχεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Βγάζω φωτογραφίες και κρατάω αρχείο.

Απλά ανησυχώ αν υπήρξε έστω και μικρη τριβή σε μεγάλη επιφάνεις μοσχευμάτων, μήπως καταστράφηκε καποιο τριχοθυλάκιο (παρόλο που ΔΕΝ εβγαλε αίμα) ή μηπως δεν φυτρώσουν οπως πρέπει.

Εφοσον αύριο θα με τρίψουν στο λούσιμο, είναι οκ το σημερινο κατα λαθος απότομο τρίψιμο? Ή οι υπολοιπες 15 ώρες ήταν κρίσιμες μέχρι το λουσιμο ήταν σημαντικες? Απλά έκανα μια απότομη κίνηση και κάπως τα μπράτσα ακούμπησαν στο κεφάλι, όπως όταν ενας ποδοσφαιριστής χάνει το γκολ.
Αδερφέ δεν θα σε βγαλει πουθενά έτσι.....χαλαρωσε γιατί έχεις καιρό μπροστά σου Κ θα δεις αλλαγές πολλές να χειροτερευει να φτιάχνει..... να είσαι οπλισμενος με υπομονή κ ηρεμία.....απολαυσε το

Wanderer

Active Member
Σήμερα έγινε το πρώτο λούσιμο. Η νοσηλεύτρια μου είπε καθαρίζει πολύ εύκολα η περιοχή και γενικά μου έκανε έντονο μασαζ για κανα 20 λεπτο.

Παρατηρώ ότι ο φυσιολογικος ορός που βάζω ερεθίζει την περιοχή τώρα που καθάρισε αρκετά. Και παρατήρησα ότι το δέρμα απέκτησε μια πιο ενιαία κόκκινη περιοχή.

Ειναι φυσιολογικό? Δεν ήταν τοσο κόκκινη όταν έφυγα από το ιατρείο

aeratos28

Just aeratos
Ναι ρε φίλε,τα πάντα φυσιολογικά είναι..σου έκανε 5000 τρύπες στο κεφάλι συνολικά...και θα κοκκινίσει και τα πάντα..μην τρελαινεσαι..προχθές έκανες την επέμβαση .η κοκκινίλα μπορεί να σου κρατήσει και 2-3-4 μήνες..φυσιολογικό θα είναι και τότε..άραξε και ξεαγχωσου λιγακι
Σήμερα έγινε το πρώτο λούσιμο. Η νοσηλεύτρια μου είπε καθαρίζει πολύ εύκολα η περιοχή και γενικά μου έκανε έντονο μασαζ για κανα 20 λεπτο.

Παρατηρώ ότι ο φυσιολογικος ορός που βάζω ερεθίζει την περιοχή τώρα που καθάρισε αρκετά. Και παρατήρησα ότι το δέρμα απέκτησε μια πιο ενιαία κόκκινη περιοχή.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Harris_G

Well-Known Member
Τωρα σοβαρα σε παρουσιαση που δε γραφει κλινικη οχι μονο δεν εχετε επιπληξει κατα τα δεοντα εχετε κανει και 3 σελιδες απαντησεων; Στα παλια μελη μελη αναφερομαι. Τελειωσαν οι ζεστες, στροφαρουμε λιγο...

aeratos28

Just aeratos
Να επιπληξουμε τι ακριβώς ρε μεγάλε? Άμα κάνουμε επιπλήξεις ,είστε απότομοι και στο τέλος δεν θα γίνονται παρουσιάσεις κτλ κτλ...δεν γίνονται επιπλήξεις γτ δεν κάνετε επιπλήξεις και μα μου σου του...άσε τις στροφές εσύ λίγο και τα στροφαρισματα γτ ακουω τα πυρακια και ήδη βαράνε ...
Τωρα σοβαρα σε παρουσιαση που δε γραφει κλινικη οχι μονο δεν εχετε επιπληξει κατα τα δεοντα εχετε κανει και 3 σελιδες απαντησεων; Στα παλια μελη μελη αναφερομαι. Τελειωσαν οι ζεστες, στροφαρουμε λιγο...

Harris_G

Well-Known Member
Να επιπληξουμε τι ακριβώς ρε μεγάλε? Άμα κάνουμε επιπλήξεις ,είστε απότομοι και στο τέλος δεν θα γίνονται παρουσιάσεις κτλ κτλ...δεν γίνονται επιπλήξεις γτ δεν κάνετε επιπλήξεις και μα μου σου του...άσε τις στροφές εσύ λίγο και τα στροφαρισματα γτ ακουω τα πυρακια και ήδη βαράνε ...
Οταν σε καποιες παρουσιασεις βγαζετε απο τη μυγα ξυγγι με σχολια του τυπου: γιατι το φως του φεγγαριου στην γωνιωση με τον Κρονο ειναι 44 μοιρες και οχι 43,47= μας κοροιδευεις αρα βαζεις τοπικ
μια χαρα παει το στροφαρισμα σας και τα πυρακια και τα πουρακια... Εδω τωρα δε βγαζετε κιχ που μας κανει μια παρουσιαση χωρις και το Α και το Ω της πληροφοριας που ειναι η κλινικη/ γιατρος (φυσικα του ευχομαι το καλυτερο αποτελεσμα του ανθρωπου).

aeratos28

Just aeratos
Τα έχουμε κάνει και ξανακάνει 1000 φορές για απλά πράγματα και όχι για 43.47 μοίρες αντί για 44 όπως λες..τα είπαμε τα ξαναειπαμε,τσακωθηκαμε,βγαίνατε όλα σας και μας λέγατε περίεργους και ότι αν συνεχίσουμε έτσι στο τέλος δεν θα κάνει παρουσίαση ,και όπως βλέπεις όλοι συνεχίζουν και κάνουν τέτοιες παρουσιάσεις...δεν πάτε να γραμμηθειτε ένας ένας ,κάντε ότι θέλετε ..τους μπαμπούλες θα κάνουμε ,έχουμε και δουλειές ξέρεις ..το κάναμε 1,2,100,1000 ε κάπου καταντάει και αηδία...αφού δεν καταλαβαίνουν ας κάνουν ότι θέλουν..κάτσε εσύ και ζητα σωστές παρουσιάσεις που όταν τις ζηταγαμε εμείς εσείς δεν έβγαζες άχνα ποτέ,και μην πεταγεσαι στο ξαφνικό να κουνήσεις το δάχτυλο,για κάτι που βλέπεις και δεν σου αρέσει και ζητάς από άλλους να το διορθώσουν αυτό..διόρθωσε το εσύ ..γτ σε βλέπω πιεσμένο λίγο με αυτό,και αρχίζει και ακούγεται μπιέλα,όχι μόνο πυρακια
Οταν σε καποιες παρουσιασεις βγαζετε απο τη μυγα ξυγγι με σχολια του τυπου: γιατι το φως του φεγγαριου στην γωνιωση με τον Κρονο ειναι 44 μοιρες και οχι 43,47= μας κοροιδευεις αρα βαζεις τοπικ
μια χαρα παει το στροφαρισμα σας και τα πυρακια και τα πουρακια... Εδω τωρα δε βγαζετε κιχ που μας κανει μια παρουσιαση χωρις και το Α και το Ω της πληροφοριας που ειναι η κλινικη/ γιατρος (φυσικα του ευχομαι το καλυτερο αποτελεσμα του ανθρωπου).

Harris_G

Well-Known Member
Τα έχουμε κάνει και ξανακάνει 1000 φορές για απλά πράγματα και όχι για 43.47 μοίρες αντί για 44 όπως λες..τα είπαμε τα ξαναειπαμε,τσακωθηκαμε,βγαίνατε όλα σας και μας λέγατε περίεργους και ότι αν συνεχίσουμε έτσι στο τέλος δεν θα κάνει παρουσίαση ,και όπως βλέπεις όλοι συνεχίζουν και κάνουν τέτοιες παρουσιάσεις...δεν πάτε να γραμμηθειτε ένας ένας ,κάντε ότι θέλετε ..τους μπαμπούλες θα κάνουμε ,έχουμε και δουλειές ξέρεις ..το κάναμε 1,2,100,1000 ε κάπου καταντάει και αηδία...αφού δεν καταλαβαίνουν ας κάνουν ότι θέλουν..κάτσε εσύ και ζητα σωστές παρουσιάσεις που όταν τις ζηταγαμε εμείς εσείς δεν έβγαζες άχνα ποτέ,και μην πεταγεσαι στο ξαφνικό να κουνήσεις το δάχτυλο,για κάτι που βλέπεις και δεν σου αρέσει και ζητάς από άλλους να το διορθώσουν αυτό..διόρθωσε το εσύ ..γτ σε βλέπω πιεσμένο λίγο με αυτό,και αρχίζει και ακούγεται μπιέλα,όχι μόνο πυρακια
Να σου πω τι θα κανω; Θα βρω ενα γιατρο να τον κανω Νεμεσις μου και μετα θα παω με τo αορατο καμουφλαζ του Predator σε collaboration στην κλινικη του να παρω το δυομισάερο

aeratos28

Just aeratos
Ρε Χάρη ,μην βλέπεις άλλες ταινίες..τι φαντασιώσεις είναι αυτές? Χαχαχαχαχα..
Να σου πω τι θα κανω; Θα βρω ενα γιατρο να τον κανω Νεμεσις μου και μετα θα παω με τo αορατο καμουφλαζ του Predator σε collaboration στην κλινικη του να παρω το δυομισάερο

Billy90

New Member
Με βάση της οδηγίες του ιατρόυ αύριο έχω το πρώτο λούσιμο. Εδώ και 3 μέρες προσέχω πολύ. Κοιμάμαι ανάσκελα, δεν αγγίζω καθόλου πάνω κλπ.

Θα μπορέσω μέτα το πρώτο λούσιμο να κοιμάμαι κανονικά? Με βάση τις οδηγίες που έδωσε ο ιατρός από την 8 μέρα τα τριχοθυλάκια έχουν ενσωματωθεί πλήρως. Αυτό σημαίνει μπορώ να κυκλοφορώ με καπέλο άφοβα?

Απλά είμαι σε μια φάση που λίγο-πολύ 3 μέρα συμπεριφέρομαι σαν να είναι η 1η μέρα. Και γενικά τον πρώτο μήνα έχω διαβάσει θέλει προσοχή. Πότε θα μπορώ να κυκλοφορώ έξω με καπέλο και να είμαι σε χώρους χωρίς να έχω τον φόβο ότι "ΚΑΤΙ" μπορεί να πέσει στο μαλλί και να το καταστρέψει (σε στιγμές που δνε θα έχω καπέλο)? Από βροχή μέχρι φύλλα δεντρου πχ ή σκόνη.
Και εγώ έκανα τώρα το ΣΚ 2 ήμερη. Ο γιατρός μου είπε απο την 4η μέρα μπορώ να φορέσω καπέλο αλλά με πολύ προσοχή. Τώρα είμαι σστην 5η μέρα αλλά κυκλοφορώ με ομπρέλα έξω γιατί φοβάμαι να βάλω καπέλο

Billy90

New Member
Ερώτηση, μπορώ να λουζω το μαλλί 2 φορές τηνημέρα; Είμαι στην 5 μέρα

Εγώ όταν πήγα για το 1ο λούσιμο πριν 4 μέρες μου είπε όχι μασάζ ακόμα, τομπαναριστο...και η κοπέλα που με έλουσε έτσι έκανε. Βέβαια τώρα στην δοτρια κάνω μερικές κυκλικές κινήσεις. Είναι σωστό έτσι; Τι λέτε;

JimKan1

Well-Known Member
Ερώτηση, μπορώ να λουζω το μαλλί 2 φορές τηνημέρα; Είμαι στην 5 μέρα

Εγώ όταν πήγα για το 1ο λούσιμο πριν 4 μέρες μου είπε όχι μασάζ ακόμα, τομπαναριστο...και η κοπέλα που με έλουσε έτσι έκανε. Βέβαια τώρα στην δοτρια κάνω μερικές κυκλικές κινήσεις. Είναι σωστό έτσι; Τι λέτε;
Κανε παρουσιαση να στα απαντησουμε ολα

Μπλουζα