Μεταμοσχευση μαλλιων στην advance hair clinic απο των κύριο αναστασιο βεκρη

tasos33

Well-Known Member
Αντε και δεν την ειδε την θυακιτιδα στην αρχη , μετα που αρχισε να κανει την εξαγωγη δεν ειδε το πυον?

Aν εκτιμούσε τα λεφτά σου φίλε μου,θα σε είχε ελέγξει πρώτα από όλα,ώστε να μην είχατε τέτοια προβλήματα με θυλακιτιδες κτλ..θα έκανες αγωγή πρώτα και μετά το χειρουργείο..άρα όπως εύκολα μπορείς να καταλάβεις και μόνος σου, σεβασμός που λες πάει βόλτα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Το είδε αλλά σου λέει ,αφού ξεκινήσαμε τώρα ,έχουν μπει και τα λεφτά,ζουπηξτε να φύγει το πύον και συνεχίζουμε..σιγά.!περίσσεψαν και grafts στο τέλος δεν χωραγαν,έλα μωρέ,κάδο μην το σκέφτεσαι,σιγά τη διαφορά που θα είχε αν έμπαιναν.σαν τον άλλο στη dhi,που δεν πρόλαβε και του λέει έλα αύριο να στα βάλω,θα τα έχω στο ψυγείο δεν παθαίνουν κάτι..τουλάχιστον εν του τα πέταξε..τώρα βγήκαν δεν βγήκαν αυτά τα grafts κανείς δεν ξέρει..δεν έχει κάνει ενημέρωση ο φιλος

koumparos

Well-Known Member
Για την θυλακιτιδα δεν το συζητω επρεπε να παρει αγωγη,επαναξεταση για αξιολογηση της καταστασης και μετα μμ.Για την κυστη εχει ξαναπαρουσιαστει και σε αλλα περιστατικα και δινουν αντιβιωση και περναει απλα συνηθως εχουμε αναφορες για μετα την διαδικασια εμφανιση κυστων και δεν ξερω κατα την διαδικασια εμφυτευσης μηπως ειναι ποιο σοβαρο.Για τα μοσχευματα που πεταχτηκαν,τραγικο και η μεγαλυτερη αποδειξη γιατι σε αρκετα περιστατικα βλεπουμε μοσχευματα που τοποθετηθηκαν ξεκαρφωτα σε αλλες περιοχες η μερος που δεν ηταν αναγκαιο.Διοτι περισεψαν και δεν ηξεραν που να τα φυτεψουν.Δυστυχως αυτη ειναι μια πραγματικοτητα και δειχνει τρομερη προχειροτητα και ελειψη πλανου και στρατηγικης.
Να ευχηθω τουλαχιστον στον φιλο καλη επιτυχια να μην επηρεαστουν τα μοσχευματα απο τα προυπαρχοντα προβληματα και τουλαχιστον να επιβεβαιωθει η κλινικη στο καλο feedback που εχει οσο αναφορα τα ποσοστα φυτρωσης.

tasos33

Well-Known Member
An οντως πεταξαν μοσχευματα τα πεταξαν οχι γιατι δε χωρουσαν αλλα γιατι η κατασταση με το πυον απο ενα σημειο και μετα θα ηταν τραγικη.

Καλά μιλάτε για τόστ και πορτοκαλάδες και όχι για ο γεγονός ότι ο άνθρωπος είχε κύστες στο κεφάλι του και του έκαναν επέμβαση αντί να τον στείλουν σπίτι του για θεραπεία. Είναι δυνατόν να γίνεται επέμβαση με ανοιχτές πληγές και με πύον να ρέει?

Για το ότι πεταχτήκαν μοσχεύματα δεν θα το σχολιάσω. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είδε καλά ο φίλος.

tasos33

Well-Known Member
Πολυ σωστος.

τραγικο και η μεγαλυτερη αποδειξη γιατι σε αρκετα περιστατικα βλεπουμε μοσχευματα που τοποθετηθηκαν ξεκαρφωτα σε αλλες περιοχες η μερος που δεν ηταν αναγκαιο.Διοτι περισεψαν και δεν ηξεραν που να τα φυτεψουν

koumparos

Well-Known Member
Φιλε εισαι ενα πολυ ενδιαφερον περιστατικο και θα σε παρακαλουσα να μην εξαφανιστεις και να μας ενημερωνεις τακτικα για την εξελιξη.Θα εχει ενδιαφερον να δουμε την δουλεια του επικεφαλη σε σχεση με τις νοσηλευτριες οσο αναφορα τον σχεδιασμο και την τελικη φυσικοτητα μαζι με την πυκνοτητα που θα πετυχεις.

robert

Member
παιδιά το περιστατικό με το πύων έγινε μετά από μια ώρα από ότι ξεκινήσαμε και διάρκεσε 10 δευτερόλεπτα και το είπε κατευθείαν ο άνθρωπος δεν το έκανε αβαβα μετά συνεχίσαμε για άλλες τρεις ώρες και δεν είχαμε άλλο συμβάν ούτε είδα κάποια παύση τους στην όλη διαδικασία
ούτε ξανά ανάφερε κάτι
στην εξαγογη στην δοτρια περιοχη δεν ηχα τιποτα ηταν μια χαρα. στην κορυφη ειχα κνυσμο και προφανος μια κυστη μου ανοιξε

Stripar

Established Member
Robert ,
τώρα που εχουμε όλα τα δεδομένα από την αναλυτικότατη παρουσίαση σου βγαίνει το εξής συμπεράσματα.

Πλήρωσες ένα σκασμό λεφτά , όπου και θα μπορούσες να είχες πάει στους καλύτερους γιατρούς του κόσμου , Άντα φτου πήρες υγειονομικες υπηρεσίες Ινδίας και πρωτόκολλα και ιατρική ηθική Νότιας Αφρικής!!!.

Μακάρι να άνοιγες αυτό το νήμα πολύ πιο πριν την μτχ σου προκειμένου να σε προστατεύαμε όσο μπορούσαμε.

Τώρα πλέον απλά να ευχηθούμε καλή φυτρωση και μακάρι να είσαι ο τελευταίος που ποιαστηκε κότσος...

dimitris50423

Well-Known Member
robert πολλα τα χρηματα και ελπιζω στην τελικη να παρεις αυτο που θελεις. εφοσον ηταν δικη σου επιλογη ειναι σεβαστο. Για τα μοσχευματα που ειπες επρεπε να δεις αν ειχε μοσχευματα μεσα το χαρτι η μηπως ειδες?. ειναι εγκλημα να πεταχτουν μοσχευματα γιατι ειναι αναντικαταστατα. Για οποια κλινικη διαπιστωθει κατι τετοιο πιστευω εχει τελειωσει.
εγω εβλεπα ποσα εμεναν ανα περιοδους στη δικη μου μμ.
να ενημερωνεις το νημα σου για να δουμε πως θα εξελιχθει. καλη φυτρωση.
Διαβασε παρομοια νηματα για τη μετεγχειρητικη φροντιδα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κύριοι θέλω να σταματήσετε όλους αυτούς τους διαπληκτισμούς (τα αντίστοιχα σχόλια θα σβηστούν) για να επικεντρωθούμε στο θέμα μας το οποίο είναι εξόχως σοβαρό.

Τελευταία επεξεργασία:

turnfiji123

Active Member
@CVIAL Η θυλακιτιδα τι ακριβώς είναι; Ρωτάω μιας και είναι σχετικό. Διαβάζω ότι είναι μια κατάσταση που δεν θεραπεύεται καν. Τι ακριβώς ισχύει;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εννοείται πως στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων θεραπεύεται, δεν είναι κάτι τρομερό. Αυτό που μας ενδιαφέρει όμως στην μμ είναι ότι σε ένα ή περισσότερα σημεία του κεφαλιού υπάρχει μόλυνση η οποία μπορεί να μεταδοθεί και αλλού ιδιαίτερα κατα την διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης.

tasos33

Well-Known Member
Αν μπορεις βαλε μερικες φωτο κοντινες μεν αλλα καθαρες με καλη αναλυση. Εχω την αισθηση
πως με 2000 που εβαλες δεν θα δεις καμια πυκνωση της προκοπης.

aeratos28

Just aeratos
Κανονικά σε όλη αυτή την έκταση μήπως έπρεπε να μπουν περισσότερα μοσχεύματα?καμία φωτό με το πώς ήσουν πριν έχεις?

robert

Member
το δυο χιλιάδες δεν νομίζω να είναι ακριβές, γιατί ξεκίνησε στης 10:00 και τελείωσε στης 14:30 και δούλευαν δυο πάνω στο κεφάλι μου ο γιατρός και έκοβε και τράβαγε και η βοηθός γιατρός μόνο τράβαγε. και από της φωτογραφίες της δότριας μου φαίνεται μεγάλη η έκταση. κάποιοι από εδώ θα ξέρουν περισσότερα.
Απλά όταν κάποια στιγμή των ρώτησα πόσα γκαφτσ έβγαλε μου είπε περίπου 2000,00 σίγουρα δεν καθόταν να μετράει εκείνη την ώρα δεν ξέρω μήπως να πάρω να ρωτήσω την κλινική μήπως ξέρουν ακριβός τα στοιχειά πχ τόσα μονότριχα τόσα δυτριχα κ.τ.λ. τα κρατάνε αυτά? η είναι στην ευχέρεια τους. αλλά η ώρες και η έκταση της δότριας μου φαίνεται για περισσότερα

paulo

Active Member
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαλέγει κάποιος αξύριστη μέθοδο ενώ σχέδον πίσω ειναι ξυρισμένα τα μαλλιά και μπροστά ήδη δεν εχει ,όλη η δουλειά γίνεται για να μην ξυριστούν τα πλαϊνά ;

Μπλουζα