Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
η κλινικη μου εβγαλε φωτογραφιες και πριν και μετα. αυτες ποτε της παιρνεις κανονικα, η ειναι μονο για την κλινικη
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ψάχνεται δράκους αθωοτητας..ακουρευτη σημαίνει δεν κόβεις καν τα μαλλιά της δοτριας..σας φαίνεται ακουρευτη η δοτρια του robert?
Τάσο η ληπτρια συμβαίνει αρκετά συχνά να μην κουρεύεται.αυτο δεν είναι ακουρευτη..ακουρευτη είναι μόνο όταν γίνεται η επέμβαση και δεν κουρευεις τη δοτρια..φεύγεις όπως πηγες.ο robert κούρεψε εντελώς τη δοτρια του..δεν υπάρχει καν συζήτηση η σκέψη για ακουρευτη συνέδρια εδώ..μην μπερδεύεται κανεις
Νομίζω προτρέχετε λίγο, το θέμα του ξυρίσματος στην λήπτρια περιοχή μου το έθεσε ότι θα είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα να εξάγει από μια ξυρισμένη περιοχή, παρά από μια ακούρευτη, και θα ήταν κρίμα να μην μπορούμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, και για να σας πω την αλήθεια, μου φάνηκε πολύ λογικό, άλλο να ψαρεύεις μέσα στα μαλλιά και άλλο να βλέπεις ακριβός το τη θες. ακόμα δεν με ενοχλούσε το ξυρισμένο στα πλάι γιατί έτσι και αλλιώς πάντα τα είχα κοντοκουρεμένα, τα πάνω με ενδιέφεραν ώστε και μετά την μεταμόσχευση να μπορώ να χρησιμοποιήσω toppic μέχρι να φυτρώσουν τα καινούρια.
Οσο για της κύστες, μία ήταν και από την στιγμή που βρέθηκε κατά την διαδικασία τη θα μπορούσε να κάνει? να σταματήσει και να μου πει τέλος μέχρι εδώ, πάρε αντιβίωση και ξαναέλα.
Το να μου πείτε να την έβλεπε από πριν.
πως? αφού δεν φαίνεται ήταν κάτω από την επιδερμίδα ούτε εγώ δεν ήξερα ότι υπήρχε.