Μεταμοσχευση μαλλιων στην advance hair clinic απο των κύριο αναστασιο βεκρη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Από ένα μέρος της δοτριας σου έχει πάρει.το γνωστό παράθυρο που λέμε..από μικρή έκταση σου πήρε φίλε και όχι από μεγάλη..το πολύ 2000-2200 να έχει παρει

robert

Member
η αλήθεια είναι ότι τα πίσω τα ξύρισε εκεί, για τα πάνω ο λόγος είναι ότι μέχρι και τώρα τα κάλυβα με toppic

robert

Member
me toppic, απλά επειδή άρχιζε να γίνεται εμφανές πήγα για μ.μ

Συνημμένα

• topic.jpg
    topic.jpg
    157.9 KB · Προβολές: 151
  • toppic2.png
    toppic2.png
    95.9 KB · Προβολές: 149

aeratos28

Just aeratos
Οι φωτό αυτες δείχνουν τπτ ,αν έχεις άλλες φωτό βάλτες,αλλιώς ας περιμένουμε τις φωτό από την κλινικη

robert

Member
η κλινικη μου εβγαλε φωτογραφιες και πριν και μετα. αυτες ποτε της παιρνεις κανονικα, η ειναι μονο για την κλινικη

tasos33

Well-Known Member
Οταν λεμε ακουρευτη εννοουμε οτι δεν ξυριζονται τα μαλλια της ληπτριας αλλα ξυριζουμε την δοτρια?
η αφηνουμε και την δοτρια κοντοκουρεμενη οπως ειχε γινει στου αλεξανδρου απο dhi?

aeratos28

Just aeratos
Ψάχνεται δράκους αθωοτητας..ακουρευτη σημαίνει δεν κόβεις καν τα μαλλιά της δοτριας..σας φαίνεται ακουρευτη η δοτρια του robert?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Τάσο η ληπτρια συμβαίνει αρκετά συχνά να μην κουρεύεται.αυτο δεν είναι ακουρευτη..ακουρευτη είναι μόνο όταν γίνεται η επέμβαση και δεν κουρευεις τη δοτρια..φεύγεις όπως πηγες.ο robert κούρεψε εντελώς τη δοτρια του..δεν υπάρχει καν συζήτηση η σκέψη για ακουρευτη συνέδρια εδώ..μην μπερδεύεται κανεις

tasos33

Well-Known Member
Βασικα το εθεσα σαν ερωτημα σε αυτον που το εθεσε ως δεδομενο, αλλα εσυ πεταχτηκες:D:D:D:D σαν την τσ..τσ.. που θα ελεγε ο συντομως επανεμφανισθεν @John_John1 .xaxaxa.

Eιναι προφανες πως δεν προκειται για ακουρευτη αφου εχει ξυριστει η δοτρια. Η δε ληπτρια δεν ξυριστηκε γιατι τα μαμα μαλλια εινκαι στον Β. δεν δημιουργασαν προβλημα. Βεβαια εδω δε κολλησε στις κυστες θα κολλαγε στις 5 τριχες.

Τάσο η ληπτρια συμβαίνει αρκετά συχνά να μην κουρεύεται.αυτο δεν είναι ακουρευτη..ακουρευτη είναι μόνο όταν γίνεται η επέμβαση και δεν κουρευεις τη δοτρια..φεύγεις όπως πηγες.ο robert κούρεψε εντελώς τη δοτρια του..δεν υπάρχει καν συζήτηση η σκέψη για ακουρευτη συνέδρια εδώ..μην μπερδεύεται κανεις

robert

Member
Νομίζω προτρέχετε λίγο, το θέμα του ξυρίσματος στην λήπτρια περιοχή μου το έθεσε ότι θα είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα να εξάγει από μια ξυρισμένη περιοχή, παρά από μια ακούρευτη, και θα ήταν κρίμα να μην μπορούμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, και για να σας πω την αλήθεια, μου φάνηκε πολύ λογικό, άλλο να ψαρεύεις μέσα στα μαλλιά και άλλο να βλέπεις ακριβός το τη θες. ακόμα δεν με ενοχλούσε το ξυρισμένο στα πλάι γιατί έτσι και αλλιώς πάντα τα είχα κοντοκουρεμένα, τα πάνω με ενδιέφεραν ώστε και μετά την μεταμόσχευση να μπορώ να χρησιμοποιήσω toppic μέχρι να φυτρώσουν τα καινούρια.
Οσο για της κύστες, μία ήταν και από την στιγμή που βρέθηκε κατά την διαδικασία τη θα μπορούσε να κάνει? να σταματήσει και να μου πει τέλος μέχρι εδώ, πάρε αντιβίωση και ξαναέλα.
Το να μου πείτε να την έβλεπε από πριν.
πως? αφού δεν φαίνεται ήταν κάτω από την επιδερμίδα ούτε εγώ δεν ήξερα ότι υπήρχε.

aeratos28

Just aeratos
Αδερφέ επειδή δεν γνωρίζεις τι συζηταμε,προτρεχεις εσύ και εκφραζεσαι με λάθος λέξεις..προσπαθησε να πει ο tsek ότι λόγο ακουρευτης συνεδρίας ανέβηκε το ποσό στις 7000€..ότι αυτός ήταν ο λόγος που πήγε το ποσό ψηλά..αλλά δεν έγινε ακουρευτη συνέδρια καν..φαίνεται πανευκολα αυτό..ξυρισμένος είσαι πίσω..τις διαφορές της επέμβασης ακουρευτης η ξυρισμένης δοτριας τις γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά.οποτε μην προτρεχεις φίλε μου γιατί βγάζεις λάθος συμπερασματα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νομίζω προτρέχετε λίγο, το θέμα του ξυρίσματος στην λήπτρια περιοχή μου το έθεσε ότι θα είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα να εξάγει από μια ξυρισμένη περιοχή, παρά από μια ακούρευτη, και θα ήταν κρίμα να μην μπορούμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, και για να σας πω την αλήθεια, μου φάνηκε πολύ λογικό, άλλο να ψαρεύεις μέσα στα μαλλιά και άλλο να βλέπεις ακριβός το τη θες. ακόμα δεν με ενοχλούσε το ξυρισμένο στα πλάι γιατί έτσι και αλλιώς πάντα τα είχα κοντοκουρεμένα, τα πάνω με ενδιέφεραν ώστε και μετά την μεταμόσχευση να μπορώ να χρησιμοποιήσω toppic μέχρι να φυτρώσουν τα καινούρια.
Οσο για της κύστες, μία ήταν και από την στιγμή που βρέθηκε κατά την διαδικασία τη θα μπορούσε να κάνει? να σταματήσει και να μου πει τέλος μέχρι εδώ, πάρε αντιβίωση και ξαναέλα.
Το να μου πείτε να την έβλεπε από πριν.
πως? αφού δεν φαίνεται ήταν κάτω από την επιδερμίδα ούτε εγώ δεν ήξερα ότι υπήρχε.

Στο ξαναείπα αλλά δεν το παρατήρησες, υπήρχαν ενδείξεις έπρεπε να κάνει μια εξέταση πριν

Sent from my iPhone using Tapatalk

aeratos28

Just aeratos
Αδερφέ δεν λέμε ότι είπες κάτι εσύ.ο tsek προσπάθησε να δικαιολογήσει την τιμή λέγοντας κάτι τέτοιο..αν κάνω λάθος σε αυτό,ζητώ συγγνώμη από tsek..αλλά δεν νομίζω ότι λέω κάτι λαθος

Μπλουζα