axl.ddl είπε:
α ρε φιλε χαρα στο κουραγιο σου και σενα και στα αλλα παιδια που δεν το βαζετε κατω!εγω τα πεταξα ολα η λυση δεν υπαρχει ακομα απλα πιστευω οτι πολλοι εχουν εθιστει με τις (θεραπειες)και κανουν οτι μπορεις να φανταστεις στα κεφαλια τους.την αληθεια την λεει ο καθρεφτης και τα ματια μας, απο 5 τριχες να πας 6 δεν λεει τιποτα παλι καραφλας εισαι .δεν αξιζει ολη αυτη η ταλαιπωρια!μακαρι να γινει κατι και να ξαναεχουμε πισω τα μαλλια μας. αυτο δεν θα γινει ομως ουτε με τοπικα ,ουτε με χαπια για τον προστατη και την επιλειψια. μην γινομαστε και γελοιοι για να φτιαξουμε ενα προβλημα μας... την γνωμη μου λεω απλα δεν πουλαω τιποτα ουτε εχω καποιο συμφερον γτ εχω δει πολλα εδω μεσα!
εγω απο προσωπικης εμπειριας θυμαμαι την μαχη την εδινα μεχρι το σημειο που το μαλλι μου φαινοταν καλυτερο λιγο μακρυ απο οτι ξυρισμενο. Με το που γυρισε εκει η πλαστιγκα τοτε εκει ηταν και πιο ευκολο να τελειωσω το ταξιδι στις θεραπειες καθε ειδους. Απλα ειπα ενταξει αστο ξυρισε τα και μαθε να σου αρεσει.
Νομιζω οσοι εχουν μαλλια ακομα και ασχολουνται με τα forums ειναι λογικο να τη ψαχνουν και να πειραματιζονται, δεν λεω οτι ειναι το σωστο αλλα ειναι σιγουρα λογικο απο μια αποψη και δεν μπορεις να κατακρινεις. Ειδικα αν το propecia δεν εχει κατσει οπως πρεπει ή εχει βγαλει παρενεργειες τοτε εκει συνηθως αρχιζουν τα πειραματα. Ξερουμε ολοι τι ψυχολογικες προεκτασεις εχει η τριχοπτωση σε πολλους απο εμας...
Ενα thread σαν αυτο με το VPA αν το εβλεπα παλιοτερα θα χα βρει τον καινουριο μου εθισμο, μια ακομη ελπιδα, με το που θα το εφτιαχνα και θα το βαζα πρωτη φορα θα ενοιωθα ηδη καλυτερα! θα ελεγα κανω κατι, το παλευω, αλλοι βλεπουν αποτελεσματα, τι ωραια!!! Καθε μερα θα μουνα μπροστα στο καθρεπτη να ψαχνω νεες τριχες! Οπως και να το κανουμε ειναι τουλαχιστον ενα ψυχολογικο boost!
τωρα μετα απο τοσα χρονια βλεπω ενα τετοιο thread και το πρωτο που κανω δεν ειναι να διαβαζω την επιτυχια σε καποιους αλλα παω να ψαξω τι ειναι αυτο το valproic acid και γιατι χρησιμοποιειτε και τι παρενεργειες μπορει να εχει. Και λεω παναγια μου τι βαζουν τα παιδια στα κεφαλια τους καλυτερα να παιρνανε propecia (που λεει ο λογος) τουλαχιστον εκει ξερουμε τι παθαινεις.
Η αληθεια ομως ειναι οτι οταν εχεις ακομα μαλλι ειναι δυσκολο να μην προσπαθησεις να το κρατησεις αμαν εχεις μπει στο trip των forum, δυστυχως οπως και σε καθε μαχη τα πιο περιεργα και τα πιο επικινδυνα που μπορουν να σου συμβουν ειναι οταν ακομα δινεις τη μαχη(χαπια με παρεργειες, πειραματικες θεραπειες, μεταμοσχευσεις πριν την ωρα τους. Οταν εχεις παραδοθει και εχεις παραδεχτει την τελικη ηττα σου μετα εισαι safe και δεν ξαναμπαινεις σε μαχη παραμονο αμα ξερεις οτι θα τη κερδισεις και χωρις να πληρωσεις το τιμημα που πληρωνες παλιοτερα για καθε περιοδικη σου νικη . Οποτε τι να πεις αμα εχεις δωσει μαχες και εσυ για χρονια στους πιο νεους... να τους πεις αυτος ο πολεμος δεν κερδιζεται? Ο μαχητης δεν θα σε πιστεψει ποτε... οποτε καλες μαχες και οσο το δυνατον λιγοτερες απωλειες για να κρατησετε το οχυρο και μακαρι να εμφανιστει καποια στιγμη το ιππικο που χρονια ολοι περιμενουν!