Γεια σας επειδή δεν παρακολουθώ τακτικά το φόρουμ θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος τον καλύτερο γιατρό για μεταμόσχευση μαλλιών αποκλειστικά Ελλάδα όχι εξωτερικό αυτή την περίοδο.Εχω κάνει ήδη 2 στριπ 1 fue έχω δουλειά κατά 90% εξαντλημένη και ενδιαφέρομαι για μεταμόσχευση στο πίσω μέρος της κεφαλής.Ειμαι ανάμεσα σε bisanga που έχει κλινική στην Αθήνα και Αναστασάκη που βλέπω έχει αρκετά καλά αποτελέσματα ποια η απόψεις σας?
Φίλε μου, αν και δεν γράφω πλέον συχνά το νήμα σου με έκανε να γράψω. Η ερώτηση σου είναι πολύ δύσκολο να λάβει κάποια συγκεκριμένη απάντηση για τον απλούστατο λόγο ότι τα μέλη δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν στο ποιος είναι ο καλύτερος γιατρός στην Ελλάδα... Άλλοι θα σου πουν ο Αναστασάκης, άλλοι ο Τιρκαλάς, άλλοι ο Παπανικολάου, άλλοι ο Βεκρής και πάει λέγοντας. Λες έχεις κάνει ήδη 3 μεταμοσχευσείς. Που τις έκανες; ποια είναι η κατάσταση σου; τι ηλικιά έχεις; μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες; Υπάρχει και η Κυπρός, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις με βάση το ποιος στο φόρουμ θεωρεί ότι ο τάδε είναι ο καλύτερος γιατρός.
Δεν ξέρω πως έχουν πάει οι 3 μεταμοσχευσείς σου, αν και με 2 στριπ στην Ελλάδα δεν είμαι αισιοδόξος, αλλά νομίζω πως αν σου έχει μείνει μονάχα μια μεταμοσχευσή καλό θα ήταν να κάνεις μια σοβαρή έρευνα προτού προχωρήσεις. Εδώ στο φόρουμ θα βρεις αποτελέσματα από όλους τους γιατρούς στην Ελλάδα που είναι γνωστοί, Αναστασάκη, Τιρκαλά κλπ ενώ μπορείς να δεις και δουλίες από Κύπρο και Λορετζο. Δεν νομίζω ότι έχουμε πολλά αποτελεσμάτα από Bisanga. Κατέ με, το καλύτερο θα είναι να περιμένεις και να δεις το Λορετζό όταν θα έρθει ξανα στην Ελλάδα, ώστε να αξιολογήσει την κατάσταση σου και τη δότρια σου και μετά το σκέφτεσαι ξανά με βάση ότι δεις και στο φόρουμ από αποτέλεσματα. Μην βιαστείς και πάρε την απόφαση μόνος σου με νηφαλιότητα γιατί αν κάτι δεν πάει καλά, εσύ θα ζήσεις με ότι γίνει στο κεφάλι σου. Το να σου πω εγώ ποιον θεώρω τον καλύτερο στην Ελλάδα είναι η προσωπική μου άποψη και μόνο και δεν θα σε βοηθήσει πραγματικά.