Σωστή χρήση derma roller

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τις τελευταίες ημέρες έχω πάρει πολύ ζεστά το όλο θέμα μικροτραυματισμού + κάποιο τοπικό/α που θα μπορούσε να προσελκύσει ακόμα περισσότερους αυξητικούς παράγοντες στην περιοχή κατά την επούλωση αλλά συνάμα να περιορίσει την φλεγμονή που κυριαρχεί στο τριχωτό ώστε οι όποιες ελπιδοφόρες τρίχες που ενδεχομένως να ξαναβγούν να έχουν γύρω τους πολύ καλύτερο περιβάλλον ανάπτυξης. Σαν εφικτή θεωρία αυτή τη στιγμή από τα όσα κυκλοφορούν την θεωρώ την πιο αξιόλογη και από τα λίγα πράγματα που αν μας κάτσουν που λένε, θα μπορέσει να προκαλέσει πολύ σημαντική επανέκφυση και σχετικά γρήγορα.
Το αρνητικό και ταυτόχρονα αγχωτικό του όλου θέματος είναι πως δεν μπορούμε να πειραματιστούμε αρκετό καιρό με κάτι τέτοιο ώστε να βρούμε τι μπορεί να δουλέψει σε συνδυασμό με τον μικροτραυματισμό καλύτερα και τι όχι. Άρα ο καλός σχεδιασμός από πριν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.
Παρόλο που τον τελευταίο 1,5 χρόνο απέχω από οτιδήποτε χημικό, μιας και τα βαρέθηκα, μαζί με τις παρενέργειές τους + τα φτωχά αποτελέσματά τους, ενδεχομένως κάποιο lumigan και γενικότερα παράγωγα τύπου bimatoprost να μπουν στο πλάνο.
Αρνητικό το κόστος μιας και απ όσο το κόβω θα χρειάζεται ένα μπουκαλάκι την εβδομάδα, δηλαδή για ένα μήνα περίπου 45 ευρώ.
Αυτό βέβαια μόνο σε ότι αφορά την μείωση της φλεγμονής.
Επίσης, ο ψευδάργυρος έχει κάποιες πιθανότητες οπότε το απλό και φθηνό super zix το οποίο χρησιμοποιούσα στο παρελθόν για 2 χρόνια ίσως επίσης χρησιμοποιηθεί. Αυτό κυρίως για ένα μικρό και απλό έλεγχο της dht γύρω από την περιοχή.
Αν δεν είχα τόσο αρνητική εικόνα για την μίνοξ η οποία μου πήρε 20 χρόνια για να την ξεφορτωθώ, θα την χρησιμοποιούσα επίσης. Αλλά σε αυτό αποφάσισα να μην κάνω πισωγύρισμα.
Από κει και πέρα...

Παρήγγειλα αυτό

http://www.iherb.com/Morningstar-Minerals-Derma-Boost-Rejuvenating-Spray-Mist-8-fl-oz/16749

Πολύ καλός συνδυασμός μετάλλων βιταμινών και αμινοξέων με πολύ καλά οχήματα απορρόφησης από το δέρμα και θα το χρησιμοποιώ στην περιοχή κατά την επούλωση 3 φορές την ημέρα.

Επίσης παρήγγειλα αυτά
http://www.snpstore.co.uk/node/80
Από τα καλύτερα σαπούνια που μπόρεσα να βρω ώστε να καλύπτουν αυτά που έχω στο μυαλό μου. Κανένα σαμπουάν με χημικά κατά το όλο πείραμα.

http://www.snpstore.co.uk/node/83
Καλός συνδυασμός ελαίων που περιέχουν κουερστετίνη με ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση + αντιμικροβιακή.

http://www.snpstore.co.uk/node/221
Το ίδιο με τα παραπάνω περιέχει φυσικούς παράγοντες vegf
http://www.ehrs.org/conferenceabstracts/2006london/researchabstracts/49-taguchi.htm

Και το τελευταίο στο οποίο ρίχνω αρκετές από τις ελπίδες μου αλλά περιέχει κάτι πολύ αρνητικό. Την μυρωδιά.
Αναφέρομαι στην αλλισίνη. Και δυστυχώς η πιο αγνή μορφή της βρίσκεται στο σκόρδο και μάλιστα στο φρέσκο καθόσον έχει μικρή διάρκεια ζωής..μόνο μερικές ώρες.
Έχω κατεβάσει στο pc μου μεγάλη βιβλιογραφία σχετικά και περιέχει το 90% από τα όσα θεωρητικά και σύμφωνα με τα όσα μπόρεσα να βρω ότι θα χρειαστεί η περιοχή επούλωσης. Το θετικό είναι ότι δεν μιλάμε για κάτι χημικό.

Παρόλο που δεν είμαστε σκύλοι ή ποντίκια κλπ...αυτό το πείραμα λέει πολλά.
http://www.regrowth.com/hair-loss-forums/topic/effects-of-topical-allicin-on-second-intention-wound-healing-in-dogs/

The density of inflammatory cells in the center of the day 7 wounds was significantly lower in test group (P=0.041), but the density of fibrocytes and fibroblasts in the center of day 7 wounds was significantly higher in the test group (P=0.042) -

Για όσους βαρεθούν να διαβάσουν αναφέρει ότι δημιούργησαν τραυματισμό σε σκύλους (ζητώ συγνώμη από τους φιλόζωους) και στο ένα γκρουπ εφάρμοζαν κατά την επούλωση κάθε ημέρα για μια εβδομάδα methyl cellulose gel ενώ στο άλλο γκρουπ τοπική αλλισίνη.
Μετά από 4 εβδομάδες το γκρουπ με την τοπική αλλισίνη είχαν σημαντική μείωση της πυκνότητας της φλεγμονής στα κύτταρα, ενώ το ακόμα σημαντικότερο είναι πως είχαν σημαντική αύξηση σε fibrocytes and fibroblasts και απ όσο μπόρεσα να βρω υπάρχουν και αυξητικοί παράγοντες fibroblast gf9 κατά την επούλωση με αλλισίνη.

Έκανα μια δοκιμή εχθές με λάδι από σκόρδο στο οποίο βρίσκεται η αλλισίνη, αλλά η γυναίκα μου θέλησε να με πετάξει έξω από το σπίτι.
Παρόλο αυτά η περιοχή στο κεφάλι έγινε κατά κόκκινη και υπήρχε ένα αισθητό κάψιμο για περίπου μισή ώρα. Σήμερα είναι αρκετά κόκκινη και με δυσκόλεψε στο βούρτσισμα.
Μια λύση που εξετάζω σε αυτό είναι το παρακάτω.
http://www.iherb.com/Allimax-Allimax-Liquid-with-Allisure-AC-23-1-3-fl-oz-10-ml/14529
http://www.iherb.com/Allimax-Cream-with-Allisure-AC-23-1-67-fl-oz-50-ml/13369

Σίγουρα περιορισμένη μυρωδιά και απ όσα μπόρεσα να βρω, με την πατέντα Allisure AC-23, κρατάνε την αλλισίνη άθικτη και βιοδιαθέσιμη σαν να είναι φρέσκια.
Παρόλο αυτά, όταν μπορώ και είμαι ελεύθερος από υποχρεώσεις και φυσικά μόνος στο σπίτι, θα δουλεύω και το φυσικό σκόρδο.

Τέλος, αρκετά μεγάλη ποσότητα καθημερινά βιταμίνη c + msm θα μπούν στο πλάνο για να βοηθήσουν στο κολλαγόνο, ενδεχομένως μαζί με silica + biotin.

Τώρα το πως θα τα βολέψω όλα αυτά σε καθημερινή βάση, το εξετάζω ακόμα.

Αν έχετε κάτι άλλο υπόψη σας είτε θετικό είτε αρνητικό για τα παραπάνω, καλό θα ήταν να τα συζητήσουμε.
Επειδή καταλαβαίνω ότι κάποια παιδιά έχουν μια δυσπιστία ως προς τους φυσικούς τρόπους και λογικό εφόσον οι περισσότερες έρευνες μας στρέφουν στην χημεία, είμαι ανοικτός και σε οποιαδήποτε πρόταση για κάτι χημικό εφόσον όμως έχει λογική βάση και ως προς το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά και ως προς τις παρενέργειες.

PS: Τεράστιο ποστ, αλλά ήθελα να είναι όλα όσο πιο μαζεμένα γίνεται...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
το έλαιο και το σαπούνι φαίνονται πολύ καλά.θα τα δοκίμαζα άνετα.
το site είναι Συρία? :p
τα έχεις παραγγείλει αυτά?

panoslydios

New Member
Φιλε Gomi,θα σου ελεγα να απεχεις απο βιταμινη c και msm.Ειναι ανοργανα και
μαζεμενα λασπωδη βιομηχανικα υποπροιοντα.

Η επουλωση εξωτερικα εχει να κανει με το ποσο ενυδατωμενη κρατας την περιοχη(αρα μπορει ο οργανισμος να αναπτυξει αγγειογενεση) .Τα περισσοτερα λαδια κανουν για την περιπτωση αυτη.
Αν δεν ειναι ενυδατωμενη η περιοχη και ο οργανισμος βρισκεται σε ανισορροπια ιχνοστοιχειων ισως
τοτε την επουλωσει με σκληρο ασβεστιο.thnx για την αλισσινη.

Εσωτερικα κατα την επουλωση κανε πολλους χυμους στον αποχυμωτη.Τιποτα δεν υπερισχυει των ζωντανων ενζυμων στα φρουτα.Ολα αυτα τα ενζυμα θα τα χρησιμοποιησει ο ογανισμος σου για να κλεισει το τραυμα.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όχι, Αγγλία.
Επικοινώνησα μαζί τους χθες μέσω mail και μου απάντησαν και άμεσα και μου έκαναν δώρο και άλλο ένα σαπούνι ελαιόλαδου.
Τα μεταφορικά είναι λίγο τσουχτερά, 10 λίρες αλλά μου είπε μέχρι την Παρασκευή θα τα έχω.

panoslydios είπε:
Φιλε Gomi,θα σου ελεγα να απεχεις απο βιταμινη c και msm.Ειναι ανοργανα και
μαζεμενα λασπωδη βιομηχανικα υποπροιοντα.

Η επουλωση εξωτερικα εχει να κανει με το ποσο ενυδατωμενη κρατας την περιοχη(αρα μπορει ο οργανισμος να αναπτυξει αγγειογενεση) .Τα περισσοτερα λαδια κανουν για την περιπτωση αυτη.
Αν δεν ειναι ενυδατωμενη η περιοχη και ο οργανισμος βρισκεται σε ανισορροπια ιχνοστοιχειων ισως
τοτε την επουλωσει με σκληρο ασβεστιο.thnx για την αλισσινη.

Εσωτερικα κατα την επουλωση κανε πολλους χυμους στον αποχυμωτη.Τιποτα δεν υπερισχυει των ζωντανων ενζυμων στα φρουτα.Ολα αυτα τα ενζυμα θα τα χρησιμοποιησει ο ογανισμος σου για να κλεισει το τραυμα.

Ωραίος pano, δίνε ιδέες να το πάω όσο καλύτερα μπορώ.
Όσον αφορά την βιταμίνη c και το msm, τα έχω ήδη ρε γαμώτο και δεν θέλω να πάνε άδικα. Είναι sodium ascorbate και Dr. best optimsm. Πάντως θα ψάξω σίγουρα να δω τι γίνεται πριν τα χρησιμοποιήσω.
Θα παίξω πολύ φρούτο και λαχανικό μαζί με ελαιόλαδο μόνο για λιπαρά και λάδι καρύδας. Γαλακτοκομικά θα βγουν off και θα κρατήσω ασπράδια για πρωτείνη + κάποια άμινο που παίρνω για το γυμναστήριο.
Γι αυτό που λες για το ασβέστιο έχω ήδη λάδι μαγνησίου αλλά νομίζω ότι αν το βάζω μετά από τέτοιο τραυματισμό θα γίνεται χαμός από τσούξιμο.
H βιταμίνη Κ2 πιστεύεις θα ήταν καλή προσθήκη?

Επίσης ξέχασα κάτι εξίσου καλό.
Αφορά αυτό το ποστ και συγκεκριμένα την CARVACROL
http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=7&threadid=106106&STARTPAGE=1&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear

Έχω επικοινωνήσει στο ebay με κάποιον πωλητή να δω αν μπορεί να μου στείλει Ελλάδα

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380345910873&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123

panoslydios

New Member
Gomi,δεν υπαρχουν βιταμινες που μπορει καποιος να τις πουλησει.
Βιταμινες ισως αφομοιωσεις αν κοψεις ενα φρουτο απο το δεντρο του και το φας μεσα σε λιγα λεπτα
Και ισως τοτε να εχεις την τυχη να μετατρεψεις τις βιταμινες του φρουτου σε δικες σου βιταμινες.

Πηγη βιταμινων ειναι ο ηλιος.

Εκεινο που αλλοι ονομαζουν K2 μπορεις να το παρεις απο φρεσκα πρασινα λαχανικα .

Προτεινω στον ακθενα να κοψει τις ''βιταμινες'' μιας και μολις το χαπι φτασει στο στομαχι για να το σπασει ο οργανισμος,χρησιμοποιει οξεα,κανει το αιμα οξινο με αποτελεσμα να γερναει.

Πεταξα ολα τα χαπια στην τουαλεττα και δεν ξαναγυριζω πισω στα συμπληρωματα.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κρίμα και έχω ένα ντουλάπι γεμάτο με συμπληρώματα....
Θα το πάω λοιπόν μόνο με καλή διατροφή όσο πιο αυστηρή μπορώ για όλο το 3μηνο που θα κρατήσει το όλο θέμα βγάζοντας ακόμα και την γλουτένη εκτός.
thx pano

panoslydios

New Member
GOMI είπε:
Κρίμα και έχω ένα ντουλάπι γεμάτο με συμπληρώματα....
Θα το πάω λοιπόν μόνο με καλή διατροφή όσο πιο αυστηρή μπορώ για όλο το 3μηνο που θα κρατήσει το όλο θέμα βγάζοντας ακόμα και την γλουτένη εκτός.
thx pano

Δεν θελω να σε παρασυρω.Αλλα δεν θυμαμαι να ειδα καποια βελτιωση υγειας απο αυτα τα πραγματα,και αν ειδα ηταν ελαχιστη και οφειλοταν σε placebo.

Αν βλεπεις βελτιωση τοτε συνεχισε τα.
Παντως με το που μπαινει το χαπι στο στομαχι ο οργανισμος παραγει οξεα για να το σπασει και αυτο δεν ειναι καλο(ενω ενα φρουτο λιωνει ευκολα και γινεται βιοδιαθεσιμο αλκαλοποιωντας το αιμα).

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
H αλήθεια είναι πως σοβαρές διαφορές βλέπω μόνο με ενεργά συμπληρώματα μετάλλων και αυτό ίσως γιατί με τον ιδρώτα στο γυμναστήριο χάνονται αρκετά.
Το αίμα θέλω να πιστεύω το κρατάω όσο πιο αλκαλικό γίνεται με 2-3 κουταλάκια την ημέρα πριν το φαγητό μηλόξιδου μέσα σε ένα ποτήρι νερό.
θα δω pano, μόνο αν θεωρήσω κάτι από αυτά άκρως απαραίτητο θα το συμπεριλάβω..τουλάχιστον για όσο κρατάει η διαδικασία στην οποία θα δώσω 3 μήνες και θα την ξεκινήσω μάλλον προς το τέλος Αυγούστου ώστε να αποφεύγω και την συχνή έκθεση στον ήλιο μιας και τώρα πάω συχνά για μπάνιο...
Προς το παρόν μαζεύω ότι τοπικό πιστεύω θα βοηθήσει...

George3V

Member
panoslydios είπε:

Προτεινω στον ακθενα να κοψει τις ''βιταμινες'' μιας και μολις το χαπι φτασει στο στομαχι για να το σπασει ο οργανισμος,χρησιμοποιει οξεα,κανει το αιμα οξινο με αποτελεσμα να γερναει.

Φίλε ειλικρινά μεγαλύτερος παπατζής από σένα δεν πρέπει να υπάρχει στο φόρουμ.Αυτά που λες αντίκεινται σε οποιαδήποτε λογική.Το ph του αίματος δεν έχει καμία σχέση με το ph του στομάχου το οποίο ούτως η άλλως είναι όξινο ότι και να φας.Αν θες ξεκίνα με τα βασικά http://en.wikipedia.org/wiki/Stomach

Όσο για τις βιταμίνες σε σκευάσματα πήγαινε πες αυτές τις @@ριες σε έναν που έχει πραγματικό πρόβλημα αβιταμίνωσης .Πήγαινε πες σε έναν με σκορβούτο να καθήσει στον ήλιο μήπως και γιατρευτεί.

Είπαμε ανοχή στη γραφικότητα αλλά δε μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει.

ΥΓ1 Για να προλάβω τις groupieς του παπατζή πριν ανοίξουν το κλασσικό κουτάκι με τ ανέκδοτα : ναι είμαι βαλτός των φαρμακευτικών και υποκινούμενος.
ΥΓ2 Προφανώς από τους 100 που παίρνουν συμπληρώματα διατροφής οι 98 δε τα χρειάζονται .Τα συμπληρώματα εξάλλου είναι απαραίτητα μόνο όταν υπάρχουν σοβαρές παρεκκλίσεις απ΄
τα νορμαλ διατροφικά στάνταρ

panoslydios

New Member
George3V είπε:
panoslydios είπε:

Φίλε ειλικρινά μεγαλύτερος παπατζής από σένα δεν πρέπει να υπάρχει στο φόρουμ.Αυτά που λες αντίκεινται σε οποιαδήποτε λογική.Το ph του αίματος δεν έχει καμία σχέση με το ph του στομάχου το οποίο ούτως η άλλως είναι όξινο ότι και να φας.Αν θες ξεκίνα με τα βασικά http://en.wikipedia.org/wiki/Stomach

Όσο για τις βιταμίνες σε σκευάσματα πήγαινε πες αυτές τις @@ριες σε έναν που έχει πραγματικό πρόβλημα αβιταμίνωσης .Πήγαινε πες σε έναν με σκορβούτο να καθήσει στον ήλιο μήπως και γιατρευτεί.

ΥΓ1 Για να προλάβω τις groupieς του παπατζή πριν ανοίξουν το κλασσικό κουτάκι με τ ανέκδοτα : ναι είμαι βαλτός των φαρμακευτικών και υποκινούμενος.
ΥΓ2 Προφανώς από τους 100 που παίρνουν συμπληρώματα διατροφής οι 98 δε τα χρειάζονται .Τα συμπληρώματα εξάλλου είναι απαραίτητα μόνο όταν υπάρχουν σοβαρές παρεκκλίσεις απ΄

Αλλο ενα επιθετικο ατομο που αυτοδηλητηριαζεται .
Αν δεν αυτοδηλητηριαζοταν δεν θα εκανε ετσι.

Αλλη μια ενδειξη να μεινετε μακρια απο αυτα τα πραγματα.

Ημουν και εγω στη θεση που βρισκεσαι τωρα,αλλα ευτυχως εβαλα μυαλο πριν
καταστρεψω το στομαχι και το συκωτι μου με τις ''βιταμινες''.
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8418.html?highlight=%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1

Αν δεν εχει σχεση τα στομαχικα οξεα,με το ph του αιματος,τοτε που πανε αυτα τα οξεα μετα την πεψη ?LOL
Απλα υπαρχουν οξινα φρουτα που αλκολοποιουν το αιμα,γιατι πολυ απλα δεν χρειαζονται να περασουν τη σκληρη διαδικασια απο το στομαχι για να αφομοιωθουν.(οπως συμβαινει με τις ''βιταμινες'').

George3V

Member
panoslydios είπε:
George3V είπε:
panoslydios είπε:

ok αυτοδηλητηριάζομαι.στην ουσία τωρα :για πες μας πόσο είναι το ph του στομάχου ,πόσο μεταβάλλεται με την κατάποση ενός βιταμινούχου δισκίου,πόσο επηρεάζει το ph του αίματος αυτή η δράση και με ποιο τρόπο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panoslydios

New Member
George3V είπε:
panoslydios είπε:
George3V είπε:
panoslydios είπε:

ok αυτοδηλητηριάζομαι.στην ουσία τωρα :για πες μας πόσο είναι το ph του στομάχου ,πόσο μεταβάλλεται με την κατάποση ενός βιταμινούχου δισκίου,πόσο επηρεάζει το ph του αίματος αυτή η δράση και με ποιο τρόπο.

Παρε ενα χαρτινο ph μετρο και μετρα το ph τωρα στο σαλιο σου και το
Ph μετα απο καποιους μηνες αφου εχεις σταματησει τα συμπληρωματα και οτι μη βιοδιαθεσιμο για τον ανθρωπο(κρεατα,λαχανικα με μεγαλες ινες,γαλακτοκομικα κτλ) και θα παρεις την απαντηση σου.

Η οξυτητα στο αιμα ειναι αυτο που σε γερναει και ξεκινα κυριως απο τη κακη διατροφη.

George3V

Member
panoslydios είπε:
George3V είπε:
panoslydios είπε:
George3V είπε:
panoslydios είπε:

Παρε ενα χαρτινο ph μετρο και μετρα το ph τωρα στο σαλιο σου και το
Ph μετα απο καποιους μηνες αφου εχεις σταματησει τα συμπληρωματα και οτι μη βιοδιαθεσιμο για τον ανθρωπο(κρεατα,λαχανικα με μεγαλες ινες,γαλακτοκομικα κτλ) και θα παρεις την απαντηση σου.

Η οξυτητα στο αιμα ειναι αυτο που σε γερναει και ξεκινα κυριως απο τη κακη διατροφη.

To ph του σάλιου δεν είναι το ίδιο με το ph του στομάχου,ούτε επηρεάζεται απ τα ίδια πράγματα. Το μηχανισμό πάντως δε βλέπω να τον εξηγείς.Χάρτινα Ph μετρα και πράσινα άλογα .Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.

panoslydios

New Member
Σου ειπα ενα τροπο να το ελεγξεις για τον ευατο σου.
Οσο δυσκολη ειναι η ινα στο φαγητο να τη σπασει το στομαχι ,τοσο
το στομαχι παραγει οξεα για την πεψη. Αυτο αντανακλαται και στο ph του σαλιου
και των ουρων. Τι να πω ειναι πολυ απλο πραγμα για να το καταλαβεις.
Πρεπει να αρχισεις να βλεπεις τον οργανισμο σαν ολο ,συνολο.

Μπορεις να το ελεγξεις για σενα τον ιδιο ,χωρις να χρειαζεται να πιστευεις τη μια γνωμη ή την αλλη.

George3V

Member
panoslydios είπε:
Σου ειπα ενα τροπο να το ελεγξεις για τον ευατο σου.
Οσο δυσκολη ειναι η ινα στο φαγητο να τη σπασει το στομαχι ,τοσο
το στομαχι παραγει οξεα για την πεψη. Αυτο αντανακλαται και στο ph του σαλιου
και των ουρων. Τι να πω ειναι πολυ απλο πραγμα για να το καταλαβεις.
Πρεπει να αρχισεις να βλεπεις τον οργανισμο σαν ολο ,συνολο.

Μπορεις να το ελεγξεις για σενα τον ιδιο ,χωρις να χρειαζεται να πιστευεις τη μια γνωμη ή την αλλη.

Το πόσο δύσκολη είναι μια "ινα" δεν έχει να κάνει με το πόσο γαστρικό υγρό εκκρίνεται.Οι πιο "δύσκολες" ίνες για πέψη είναι οι φυτικές,οπότε σύμφωνα με τη λογικη σου θα έπρεπε κάποιος ο οποίος καταναλώνει πολλές φυτικές ίνες να έχει αυξημένη οξύτητα στο στομάχι ,στα ούρα ,στο αίμα και στο σάλιο όπως επίσης να γερνάει γρηγορότερα.

Το γαστρικό υγρό εκκρίνεται για 2 λόγους : 1ον για να σκοτώνει τα μικρόβια της τροφής και 2ον για να σπάει τους δεσμούς των πρωτεινών .Το όξινο περιβάλλον του στομάχου είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού.Αν δεν ήταν όξινο θα ευδοκιμούσαν ελικοβακτηρίδια ,vibrio και άλλοι μικροργανισμοί.

Επίσης για το Ph του αίματος δεν είπες τπτ.Κλασσική σου μέθοδος ,σου λένε για μήλα και λες για πορτοκάλια.Ξαφνικά το ph του αίματος εξαφανίστηκε απ την επιχειρηματολογία και αντικαταστάθηκε με το ph των ούρων και το σάλιο.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα δισκίο βιταμίνης θα αλοιώσει το συνολικό ph του οργανισμού.Κατανάλωσε μια βιταμίνη το πρωι και πήγαινε μετα από 3 ώρες και κάνε εξέταση αερίων αίματος.Δεν υπάρχει ούτε μια στις εκατό πιθανότητες να βρεις διαφοροποιημένη τιμή.
Και σε προκαλώ να το κάνεις.

Τέλος πάντων ,δε θα συνεχίσω .Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.Όποιος όχι,κακό δικό του.Και ο παπατζής στο μοναστηράκι, εξάλλου συνεχίζει και έχει πελατεία ακόμα.Όπως υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι θα βγάλουν λεφτά με παπατζιλίκια έτσι υπάρχουν και κάποιοι που νομίζουν ότι θα βγάλουν μαλλιά με παπατζιλίκια.

panoslydios

New Member
Τι να σου εξηγησω? Λες το ph του αιματος να μην εχει σχεση με το ποσο υπερλειτουργει το στομαχι οταν του βαζεις τροφες που αναγκαστικα δημιουργουν υπερμετρα οξινο περιβαλλον.

Το αιμα δηλαδη δεν περναει απο το στομαχι?
Ειναι παπατζιδικο να με θες να κανω να αποδειξω τη σχεση ph αιματος ,υπερλειτουργιας στομαχιου
ph σαλιου και ph ουρων.

Α επισης στο παραδειγμα σου ,παρε την ιδια βιταμινη για 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ και πηγαινε να κανεις εξετασεις.

Εγω προτεινω φυσικο τροπο ζωης ,μακρια απο ολα τα βιομηχανικα δηλητηρια.Γιατι οι βιταμινες ειναι απλα μια βιομηχανια και τιποτα αλλο.Ειναι υποπροιοντα που ΠΟΤΕ δεν θα φτασουν τα ζωντανα ενζυμα και ιχνοστοιχεια των φρεσκων φρουτων.
Ο John Christopher μολις μιλησε για την απατη των βιταμινων ,τον πεταξαν κατευθειαν απο το ιατρικο κατεστημενο.

Παπατζιδικα ειναι αυτα που λες εσυ,γιατι μονο ενας που του εχουν κανει πλυση εγκεφαλου,νομιζει οτι ο οργανισμος του ειναι τοσο χαζος ωστε με ενα βιιομηχανικο χαπι θα δημιουργησει καλυτερο περιβαλλον υγειας.

Ακου τον ευατο σου και πετα ολα τα δηλητηρια.Και αυτος θα σε ανταμειψει για αυτο.

George3V

Member
panoslydios είπε:
Παπατζιδικα ειναι αυτα που λες εσυ,γιατι μονο ενας που του εχουν κανει πλυση εγκεφαλου,νομιζει οτι ο οργανισμος του ειναι τοσο χαζος ωστε με ενα βιιομηχανικο χαπι θα δημιουργησει καλυτερο περιβαλλον υγειας.

Ακου τον ευατο σου και πετα ολα τα δηλητηρια.Και αυτος θα σε ανταμειψει για αυτο.

Tι έγινα πανούλη,μας βγήκε η επιθετικότητα στο προσκήνιο;Αφού τα χεις κόψει τα χάπια και τις βιταμίνες γιατί γίνεσαι επιθετικούλης;
Όπως λες και συ :

Μείνετε μακριά λοιπόν,καλό βράδυ.

TylerD

New Member
Panoslydios, το ρόλερ λειτουργεί συνδυαστικά με τοπικό φάρμακο και μόνο, και η αποτελεσματικότητά του δεν οφείλεται στην διέγερση του κολλαγόνου (sic) που "σπάει την ίνωση" όπως λες, αλλά απλούστατα για το λόγο ότι βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του φαρμάκου.

Όλη η βάση της θεωρίας σου είναι λανθασμένη διότι η ίνωση που προκαλείται στο δέρμα είναι αποτέλεσμα του μηχανισμού που προκαλεί τριχόπτωση και όχι η αιτία καθαυτή που προκαλεί την τριχόπτωση.

panoslydios

New Member
TylerD είπε:
Panoslydios, το ρόλερ λειτουργεί συνδυαστικά με τοπικό φάρμακο και μόνο, και η αποτελεσματικότητά του δεν οφείλεται στην διέγερση του κολλαγόνου (sic) που "σπάει την ίνωση" όπως λες, αλλά απλούστατα για το λόγο ότι βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του φαρμάκου.

Όλη η βάση της θεωρίας σου είναι λανθασμένη διότι η ίνωση που προκαλείται στο δέρμα είναι αποτέλεσμα του μηχανισμού που προκαλεί τριχόπτωση και όχι η αιτία καθαυτή που προκαλεί την τριχόπτωση.

Οχι γιατι στις τριχες που δεν βλεπεις επανεκφυση υπαρχει ινωδης ιστος που εμποδιζει την επανεκφυση.Δεν ειναι η αιτια οπως λες,αλλα ειναι το αποτελεσμα που μενει και ειναι εκει περα εμποδιζοντας την αναγεννηση.

Ειναι σαν να πας να βγαλεις τριχες απο ενα σημαδι.Και να λες οτι δεν φταιει το σημαδι(η ινωση) που δεν βγαινουν οι τριχες αλλα το τραυμα που συνεβη στο παρελθον.

Το ρολλερ δεν λειτουργει μονο με φαρμακο τοπικο.Απλα οι περισσοτεροι χρηστες βιαζονται να δουν αποτελεσματα και βαζουν χημικα δηλητηρια στο κεφαλι τους. Σαν κανονα,οτιδηποτε βαζεις στο δερμα ,καλο θα ηταν να μπορουσες να το παρεις απο το στομα
χωρις παρενεργειες(λαδια,βοτανα).

TylerD

New Member
To σημάδι Λύδιε δεν είναι παθολογική κατάσταση όπως η ΑΑ. Αν δεν κάνω λάθος οι μέχρι τώρα έρευνες συνιστούν ότι τα αυξημένα ανδρογόνα επιταχύνουν τη διαδικασία της ίνωσης στο θύλακα της τρίχας, ενώ όταν μπλοκάρεις DHT με φίνα η ταχύτητα της διαδικασίας αυτής μειώνεται. Άρα εφόσον ο αιτιακός παράγοντας της ίνωσης είναι τα ανδρογόνα, το να καταπολεμάς την ίνωση δεν έχει νόημα.

Μπλουζα