Να σε πω κατι (?) , μετα το πολυμηνο μπαν εχω μπει με ακρως διαφορετικη προσεγγιση στο φορουμ!
Αληθεια ομως, πες μου, σταρατα, στην Ελλαδα καποιον καλυτερο απο τον Αναστασακη και την ομαδα του.
Θα σου πω και την προσωπικη μ γνωμη μεχρι να απαντησεις.
ΔΕΝ υπαρχει!!
Εδω βλεπεις οτι κ ο Λορεντζο εχει τα μελανα του σημεια του. Λογικο δεν ειναι να εχει κ ο Αναστασακης???
Στατιστικα να το παρεις, δε θα εχει μελανα σημεια οποιοσδηποτε?? Θα εχει! Ειναι μαθηματικα. Το εχουμε πει και στο παρελθον, οταν πας στον κορυφαιο ή στον πολυ καλο το μονο π κανεις ειναι να μειωνεις την πιθανοτητα αστοχιας.
Εξαλλου και εδω μεσα , ολοι οι haters τους τον μισουν σαν χαρακτηρα. Σαν επιστημονα στην πραγματικοτητα κανεις. Απλως, λογω της φοβερης αντιπαθειας που του εχουν τους συνεπαιρνει και προσπαθουν να πιαστουν απ οτιδηποτε να τους επιτεθουν.
Ειμαι σιγουρος οτι θα πηγαιναν στον Αναστασακη για μμ αν ο ιδιος ειχε ενα σοβαροτερο προφιλ ή δεν εγραφε καθολου.
Γιατι ο ανθρωπος και βιντεο εκανε μας μιλησε για την αλωπεκια, κ οταν ρωτηθηκε ομορφα εδωσε απαντησεις κλπ κλπ.
Κλεινοντας και δεν θα επανελθω γιατι εχει κουρασει ολο αυτο, παρατηρει κανεις οτι τις περισσοτερες φορες "αμυνομενος" απανταει κατ αυτον τον τροπο ! Και αν καμια φορα παρει μπαλα κανεναν , λογικο θα ελεγα, ειναι γιατι οταν δεχεσαι επιθεσεις ,αρχιζεις κ εσυ τα πυρα κ μπορει να "χτυπησεις" καποιον αθωο.
Ας μην ξεχναμε οτι περισσοτερα ειναι αυτα π μας ενωνουν με τον Αναστασακη παρα αυτα π μας χωριζουν. Γι αυτο λοιπον, παμε παρακατω, για ενα ωραιο και φιλικο φορουμ προς ολους.
Μπορεις να πεις μερικους τοπ στην Ελλαδα??
Κ λεω Ελλαδα γιατι δεν ειναι ευκολο να βγεις εξω (εκτος απο Κυπρο).
Το ποστ σου είναι παραπλανητικό θεωρώ.
Θα σου μιλήσω για το τι πιστευώ εγώ και όχι για το τι πιστευεί όλο το φόρουμ γιατί προφανώς δεν συμφωνώ με όλο το φόρουμ ούτε το αντιπροσωπεύω.
Αρχικά, το επίπεδο μεταμοσχευσής μαλλιού στην Ελλάδα(χωρίς την Κύπρο) είναι χαμηλό κατά την άποψη μου. Οπότε ο πήχης που θέτεις είναι στην ουσία χαμηλός(έστω πες πως απέχει από το τοπ για μένα τουλάχιστον).
Πριν κάποια χρόνια (όχι πολλά), η κύπρος, ήταν στην ουσιά μονόδρομος για κάπου κοντά στην Ελλάδα, πριν τον Τυρκαλά κλπ. Εκείνη την εποχή ο Αναστ., ο Γκούρας, η DHI, ο Βέκρης κλπ δεν πέρναγες ούτε απέξω, άσε που ο γιατρός σου τότε έκανε κατά κύριο λόγο μόνο στριπ.
Πλέον, τα πράγματα έχουν κάπως βελτιωθεί και υπάρχει ο Τυρκαλάς, ο Αναστασάκης και ενδεχομένος και κάποιοι άλλοι που ξεχνάω που παράγουν αποτελέσματα στην Ελλάδα τα οποία είναι κατέ με, average(με κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις). Το επίπεδο για μένα από ελβετία, βέλγιο, ισπανία, κανάδα και μεμονομένους τύπου Pekiner, Zarev, Konior απέχει πάρα πολύ.
Επίσης πριν την εκπαιδευσή του Λορετζό στον Αναστ και πριν και ο ίδιος εμφανιστεί εδώ μέσα είχαμε νομίζω 2 περιστατικά. Ένα που έβαζαν τόπικ και τον φωτογράφιζαν, έτσι έλεγε το μέλος. Και άλλο ένα μιας τομής που είχε ανοίξει και γι' αυτό μπήκε εδώ ο Αναστ. Οπότε πριν το Λορετζό το επιπέδο για μένα ήταν εξαιρετικά χαμηλό στον ιατρό που λες. Τώρα κάπως βελτιώθηκε αλλά απέχει πολύ από το τοπ.
Επίσης, λες όλοι οι γιατροί έχουν αποτύχιες όπως είδαμε και στον Λορετζο. Διαστρέβλωση έτσι όπως το γράφεις. Ο Λορετζό σε σχέση με τον Αναστασάκη είναι άλλη γη και άλλος κόσμος. Έχεις δει να έχει ο αναστασακης κλεισμένο book για ένα χρόνο με πελάτες από όλο το κόσμο με 10.000 ευρώ κόστος τα πρώτα 2000 g; Αστείο, έχει κλείσει γνωστός μου στον Αναστ. χειμώνα μέσα σε μια βδομάδα και στη κύπρο του παν 6 μήνες αναμονή πέρυσι. Ο Λορέτζο επίσης φίλε μπορεί να έχει μια απότυχια του στυλ, ένας κρόταφος, κάπου white dots (άν φταίει αυτός) κλπ αλλά δεν έχει περιστατικό που ασθενής λέει ότι τον φωτογράφιζε με τοπικ.... Δεν έχει περιστατικό που πήγε ο ασθενής σε άλλο γιατρό και του είπε πως δεν σου έβαλαν ούτε τα μισά. Δεν έχει ουλές που έχουν ανοίξει και άλλα τέτοια. Οπότε οι όποιες αποτύχιες του είναι μικρότερες και μιλάμε για τώρα γιατι πρίν λίγα χρόνια η σύγκριση θα ήταν αστεία. Το γεγονός ότι παντού μπορεί να γίνει η στραβή δεν σημαίνει ότι είναι ίδιοι ο αναστ και ο λορετζο. Έχουμε δει καμια δεκαριά ανεξάρτητα (δες ποστ πανου) και σε όλα βρηκαμε θέματα. Δες δότρια edyuser κλπ. Υπάρχει σύγκριση με τις αστοχίες του Λορετζο; Άτοπο. Ακόμα, οι περισσότερες αστοχίες που είδαμε στο Λορετζο (μικρές) ήταν ενώ έπαιζε και εκτός έδρας....... και υπήρχαν και κάποια θέματα στη συνεργασία. Δεν λέω ότι είναι μόνο ο Λορετζό καλός – έχει και αυτός περιορισμούς και εγώ δεν τον επέλεξα καν, αλλά δεν συγκρίνετε με τον Αναστ για να πεις ε οκ παντου γίνονται αστοχίες.
Εγώ δεν έχω κάνει έρευνα στην ελλάδα. Μένω έξω, μπορούσα να σηκώσω το κόστος, όποτε δεν είχα λόγο να συμβιβαστώ. Έτσι, δεν θα πήγαινα σε ελληνική κλινική. Αν είχα θέμα οικονομικό σαν πρώτη επιλογή θα ήταν η Κύπρος. Μετά η Villa με 2.5 και μετά για πιο πάνω πολλοί. Δεν μου μοιάζει τόσο τρομερό να πας στην ισπανια να κανεις τη μμ σου. Ευρωπαική ένωση είναι. Αν ήσουν Αμερικανος θα άλλαζες ένα state, πάνω κάτω το ίδιο είναι.
Το ότι αναγνωρίζουμε ότι ο Αναστ. είναι ο τοπ αλλά το προβλημα μας ειναι ο χαρακτήρας του είναι ένα άλλο δικό σου συμπέρασμα το οποίο βγάζεις μόνος σου και το κάνεις πραγματικότητα για όλους. Ο χαρακτήρας του είναι πρόβλημα γιατί δείχνει τι μπορείς να περιμένεις αν κάτι δεν πάει καλά μιας που το ανθρώπινο στοιχείο λείπει. Ωστόσο, πέρα από αυτό όλα του τα ανεξάρτητα πάσχουν και δεν δικαιολογούν την τιμή του. Οπότε με κόλπα μαρκετινκ, περίεργα accounts εδώ μέσα, χαρακτηρισμούς ως προς τα μέλη για να τα μειώσει κλπ προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος και απλά έχει κακό χαρακτήρα. Ε δεν είναι έτσι. Έχει κακό χαρακτήρα και για μένα είναι μέτριος και ακριβός. Τόσο απλά. Τώρα αν κάποιος θέλει να πάει
μόνο στην Ελλάδα, γιατι και θεσσαλονική να πας, θα ταξιδέψεις, οκ. Τότε τι να πω... Εγώ θα πήγαινα στη Κύπρο αν ήθελα κάπου κοντά.
Προσωπικά σαν εν δυνάμη πελάτης ενός γιατρού που βάζει μαλλιά, θεώρω πως υπάρχουν πολλά που με χωρίζουν από τον Αναστ.
Τέλος να προσθέσω πως μπορεί να υπάρχουν κάποιες αξιολόγες επιλογές στην Ελλάδα που εγώ δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω κάνει αρκετή έρευνα στην Ελλάδα προσωπικά.