dimitris__27
Member
Παιδιά παρακαλώ εαν γίνεται να σβηστεί το ποστ μου πιο πριν. Κακώς απάντησα στον συγκεκριμμένο άνθρωπο, ο οποίος και δεν καταλαβαίνει, δεν πρόκειτε να ξαναγίνει αυτό....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι εννοεις;κανω καλη διατροφη διοτι αθλουμε.δενψτροω απεξω,αναψυκτικα,ποτα κτλ.δεν νομιζω πως ειναι θεμα φαγητου.detumescence είπε:Παρατηρησεις.
Καπα δεν το κανεις σωστα.Χρησιμοποιησε αντιχειρα και δεικτη
και κανε ζουλιξε το ωστε να γλιστραει λιγο.
Ποτε με ξηρο δερμα χωρις να εχει λιγι φυσικο λαδι στο κεφαλι.
Pete δεν φταει η λιπαροτητα ,φταινε αυτα που βαζεις μεσα σου
και καποια τα ονομαζεις φαγητο.
Δυστυχως το φορουμ σε εσωτερικα ζητηματα ειναι χρονια πισω.
peter13 είπε:Τι εννοεις;κανω καλη διατροφη διοτι αθλουμε.δενψτροω απεξω,αναψυκτικα,ποτα κτλ.δεν νομιζω πως ειναι θεμα φαγητου.detumescence είπε:Παρατηρησεις.
detumescence είπε:peter13 είπε:Τι εννοεις;κανω καλη διατροφη διοτι αθλουμε.δενψτροω απεξω,αναψυκτικα,ποτα κτλ.δεν νομιζω πως ειναι θεμα φαγητου.detumescence είπε:Παρατηρησεις.
Aποκλειεται.
Οι λεμφαδενες εχουν παραπανησια μικρο υπολλειματα φαγητου
που βγαινουν απο τους πορους του δερματος.
Το φαγητο βγαινει οχι μονο απο το εντερο αλλα και απο τα πνευμονια ,τη λεμφικη κυκλοφορια και το δερμα ως αεριο και υγρο.
Πες μου ακριβως τι τρως .
καταλαβα πως το εννοεις.detumescence είπε:Καπα δεν το κανεις σωστα.Χρησιμοποιησε αντιχειρα και δεικτη
kapa είπε:peter13 είπε:ποια μεθοδο αλολουθεις σε κροταφους;εγω μονο μινοξιδιλη βαζω 2 φορες την εβδομαδα.
αυτην εδω,προσπαθεις να τσιμπησεις το δερμα,αλλα η δυσκολια ειναι οτι δεν υπαρχει καθολου ελαστικοτητα και θελει αρκετη πιεση στα δαχτυλα
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-0sNYhpevoU
peter13 είπε:detumescence είπε:peter13 είπε:Τι εννοεις;κανω καλη διατροφη διοτι αθλουμε.δενψτροω απεξω,αναψυκτικα,ποτα κτλ.δεν νομιζω πως ειναι θεμα φαγητου.detumescence είπε:Παρατηρησεις.
Aποκλειεται.
Οι λεμφαδενες εχουν παραπανησια μικρο υπολλειματα φαγητου
που βγαινουν απο τους πορους του δερματος.
Το φαγητο βγαινει οχι μονο απο το εντερο αλλα και απο τα πνευμονια ,τη λεμφικη κυκλοφορια και το δερμα ως αεριο και υγρο.
Πες μου ακριβως τι τρως .
Κυριως κοτοπουλο μοσχαρι μακαρονια ρυζι πατατες αυγα,κουακερ.αυτη λιπαροτητα και τριχπ´τωση αρχισε και πριν αυτη την διατροφη που κανω
kapa είπε:peter13 είπε:ποια μεθοδο αλολουθεις σε κροταφους;εγω μονο μινοξιδιλη βαζω 2 φορες την εβδομαδα.
αυτην εδω,προσπαθεις να τσιμπησεις το δερμα,αλλα η δυσκολια ειναι οτι δεν υπαρχει καθολου ελαστικοτητα και θελει αρκετη πιεση στα δαχτυλα
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-0sNYhpevoU
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
peter13 είπε:kapa καπου ειχες πει πως χρησιμοποιεις καποιο χαπι που βοηθαει τα ασπρα τριχακια να γινουν μαυρα(acid spiral) καπως ετσι.
kall2 είπε:καπα ποσα λεπτα μασαζ κανεις την ημερα?
gianniskritikos2 είπε:o πατερας μου εχει σε Nw6 περιοχη οσες τριχες του μηνανε μαυρες και τα πλαγια και πισω ειναι ασπρες.... ο θειος μου αδελφος του πατερα μου εχει μαλλι τουμπανο ειναι 55 και ειναι ασπρα απο τα 30 ολα ασπρα ομως
kall2 είπε:το μασαζ γενικα ξερεις ποσα λεπτα ειναι καλο ν γινεται?