Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI είπε:H βούρτσα έτσι όπως φαίνεται στη φότο, μοιάζει ιδανική για σχετικά μεγάλο μήκος μαλλιών. Αρκεί να είναι και αρκετά σκληρή. Δεν έχει αναφερθεί γιατί δεν την είχαμε ανακαλύψει. Αν είχα μεγαλύτερο μήκος μαλλιών θα την έπαιρνα σίγουρα.
Αν βουρτσίζεις μόνο μια φορά για 6 λεπτά που αναφέρεις, διαμοίρασε τα σε 3 πρωί και 3 βράδυ.
Η μίνοξ αν στο εξάμηνο δεν έχει δείξει κάτι, δυσκολεύει το πράγμα μετά. Δεν έχεις περάσει ούτε shedding καν από τη χρήση της? Αν δεν δεις τίποτα από αυτή στους επόμενους 2 μήνες, εγώ θα την σταματούσα.
Το βούρτσισμα γενικότερα είναι πολύ καλό στο να σταματάει σιγά σιγά την τριχόπτωση και να δυναμώνει την τρίχα, χώρια τα όσα καλά που κάνει στο δέρμα.
Σε αυτό να προσπαθείς να παρατηρείς αλλαγές. Για regrowth μόνο του δυστυχώς δεν φτάνει.
cool11 είπε:Καπα, στο βιντεο ακουγεται λες και τροχιζεις γυαλοχαρτο!
Η βουρτσα δεν ειναι αυτη του γερμανικου ebay? βλεπω ειναι μαυρο το χρωμα της.
Πως και κανει τετοιο θορυβο;
Εχω μαλακη τριχα, αυτο ειναι λες και περνα ξυραφι!
GOMI είπε:Σε θέμα regrowth φυσικά, τπτ το ιδιαίτερο, αλλά το δυνάμωμα των μαλλιών, τα κάνει γενικά να δείχνουν πυκνότερα.
kapa είπε:cool11 είπε:Καπα, στο βιντεο ακουγεται λες και τροχιζεις γυαλοχαρτο!
Η βουρτσα δεν ειναι αυτη του γερμανικου ebay? βλεπω ειναι μαυρο το χρωμα της.
Πως και κανει τετοιο θορυβο;
Εχω μαλακη τριχα, αυτο ειναι λες και περνα ξυραφι!
δεν ποναει καθολου και ας φαινεται ετσι στο βιντεο.
η διαδηκασια ειναι ευχαριστη
ειναι απο hondos η συγκεκριμενη
φυσικη τριχα,70 ευρω τιμη-φαρμακι και πολυ ποιοτηταvag25 είπε:Oχι φυσικη τριχα?
kapa είπε:φυσικη τριχα,70 ευρω τιμη-φαρμακι και πολυ ποιοτηταvag25 είπε:Oχι φυσικη τριχα?
cool11 είπε:kapa είπε:φυσικη τριχα,70 ευρω τιμη-φαρμακι και πολυ ποιοτηταvag25 είπε:Oχι φυσικη τριχα?
Πιστευω και η γερμανικη που προτεινες/ποσταρες, να ειναι εξισου ποιοτικη και αποτελεσματικη!
GOMI είπε:vag, ότι καλό φάνηκε πάντως σε θέμα regrowth ήταν στους αρχικούς μήνες, (2 πρώτους περίπου) από τότε μέχρι τώρα, σταθερότητα μόνο, γι αυτό το ρίχνω κυρίως στο δυνάμωμα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
vag25 είπε:Σιγουρα.Τεραστιο.
Θα ειμαι ευτυχισμενος αν εχω αναλογο αποτελεσμα.Ακομα βεβαια δεν εχω δοκιμασει.
απετυχα σε 2 βουρτσες.