Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό το αποτέλεσμα είναι μόνο με χρήση δαφνέλαιου??
Εγω μόνο με δαφνέλαιο σε τι να ελπίζω??
Yul πολυ ενθαρρυντικα αποτελεσματα, you make my day!
Δυστυχως με αρκετη 'πιεση' χρονου/δραστηριοτητων, βαζω δαφνελαιο 2 φορες/βδομαδα. Θα θελα να βαζω 3, αλλα οχι συνεχομενες (πχ και σαββατο και κυριακη), και δυστυχως μεχρι τωρα δεν μου βγαινει το προγραμμα.
Ποσο το αφηνεις στο κεφαλι;
Εγω 3ωρο, και φορωντας και σκουφακι.
Εχει μηπως φωτο, απο την αρχη που ξεκινησες, δηλαδη πριν 10 μηνες;
Γιατι η πρωτο φωτο που ανεβασες για συγκριση, ειναι πριν απο 7 μηνες(Αυγ.2014-Μαρ.2015)
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επίσης, κάτι άλλο που διαπίστωσα συγκρίνοντας τις σημερινές φωτογραφίες με τις παλιές είναι ότι στην nw 6 περιοχή όπου βάζω το δαφνέλαιο δεν έχω πια άσπρες τρίχες! Ίσως πρέπει να βάζω δαφνέλαιο και στα πλάγια όπου έχω αρκετές άσπρες τρίχες, αλλά μετά θα τρέχουν ζουμιά και θα κάνω πο*τ@να ρούχα, καναπέδες και δε συμμαζεύεται...
Επίσης, κάτι άλλο που διαπίστωσα συγκρίνοντας τις σημερινές φωτογραφίες με τις παλιές είναι ότι στην nw 6 περιοχή όπου βάζω το δαφνέλαιο δεν έχω πια άσπρες τρίχες! Ίσως πρέπει να βάζω δαφνέλαιο και στα πλάγια όπου έχω αρκετές άσπρες τρίχες, αλλά μετά θα τρέχουν ζουμιά και θα κάνω πο*τ@να ρούχα, καναπέδες και δε συμμαζεύεται...
Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια... Νομίζω απλά ότι έπεσαν οι άσπρες και βγήκαν μαύρες στη θέση τους (αν βγήκαν).Τις μαυρισε κανονικα απο μεσα? δηλαδη πλεον ειναι μαυρες? η απλα τις καλυπτει μαυριζοντας επιφανειακα την τριχα?