Δεν μου απάντησες όμως γιατί έχω πλάκα. Σε κάθε περίπτωση αυτός ο χαρακτηρισμός θεωρώ πως έγινε μη ηθελημένα λόγω της άποψης σου απέναντι στο γιατρό και σαφέστατα δεν έχει ως στόχο εμένα. Αν και κρητικός, δεν παρεξηγώ. Αυτά είναι για woke χιονονιφάδες!
Παρουσίαση
Εννοείται πως θα κάνω παρουσίαση, αφού άλλωστε το δήλωσα. Δεν χρειάζομαι παραπάνω παραίνεση. Όμως θα ήθελα, οι πολέμιοι του γιατρού, ας μου επιτραπεί ο όρος,
να κρίνετε αντικειμενικά την πορεία και το αποτέλεσμα μου. Θα προσπαθήσω να ξεκλέψω λίγο χρόνο μέσα στο ΣΚ να την κάνω, καθως όσο περνάει ο καιρός ξεχνάω τι εγινε.
@CVIAL To μόνο πρόβλημα για την δια ζώσης ανάλυση, είναι πως μένω επαρχία. Έχοντας δυο μωρά παιδιά συνεπάγεται ότι δεν έρχομαι συχνά Αθήνα λόγω κόστους και έλλειψης χρόνου. Μπορώ όμως να έρθω όταν θα κάνω επανέλεγχο με το γιατρό σε κάμποσους μήνες, δεν είμαι αρνητικός, αλλά δεν υπόσχομαι κιολας.
Πόσο μετράει τελικά το παρελθόν;
Όλα όσα αναφέρεις για το παρελθόν του γιατρού, προσωπικά ως πελάτη δεν με ενοχλούν. Και να σου εξηγήσω το γιατί. Το side-hussle μου ειναι πως έχω ενα μικρό
κανάλι στο YouTube. Aν δεις τα αρχικά μου βίντεο ήταν πραγματικά κάτω του μετρίου. Στη πορεία όμως εξελίχθηκα και βελτιώθηκα, χωρίς βέβαια να σημαίνει οτι έπιασα ταβάνι. Αφού λοιπόν δεν ειναι κακό για μένα να εξελίσσομαι και να αλλάζω γιατί είναι κακό για τον γιατρό ή για οποιοδήποτε άλλο επαγγελματία; Θα επαναλάβω αυτό που ανέφερα πριν.
Όλοι κρίνονται δια του αποτελέσματος. Έτσι θα κρίνω τον γιατρό, έτσι κρίνομαι κι εγώ ως instructional designer.
Κατακλείδα
Εντέλει, ένας καλός Αναστασάκης, ένας καλός Βεκρής, ένας καλός Μάρας είναι ευλογία. Δημιουργούν ανταγωνισμό και κατ' επέκταση βελτίωση υπηρεσιών σε πιο προσιτές τιμές. Μακάρι να είχαν κι άλλοι γιατροί τα 'κάκαλα' να κάνουν βίντεο παρουσίασης των αποτελεσμάτων της δουλειάς τους. Κι επειδή κάποιος θα πει "-
ναι αλλά δεν είναι δουλειά τους να κάνουν βιντεο" να σας ρίξω από όποιο σύννεφο βρίσκεστε και να σας πω πως στην εποχή μας, το marketing μετράει. Κι επειδή ζούμε στη φάση του λεγόμενου video-based learning το να προωθείς τη δουλειά σου με βίντεο, ε είναι έξυπνο. Κι ο Αναστασάκης το χει πιάσει το νοημα. Μακάρι να μην το χε πιάσει να του έδινα προσφορά να έπαιρνα κάτι πίσω από όσα έδωσα
Καλημέρα και καλό ΠΣΚ σε όλους!