Ένα βήμα πριν την τελική απόφαση. Απόψεις

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Yπάρχει και καλύτερη λύση και η πλέον διάφανη και αποκαλυπτική έτσι ώστε να μην θεωρείσαι ανάγωγος που είσαι...
Επιλογή λίγων περιστατικών κατά προτίμηση πολύ καλών,μόνο από Αθήνα που άλλωστε είναι και τα περισσότερα,και μια βόλτα από το γραφείο του moderator για verified.
To μόνο που θα θέλουμε να ξέρουμε είναι ο αριθμός των grafts,μια φώτο πριν και μια μετά and thats it.
Η αποκάλυψη του Ιωάννη μπροστά σας.:)
Ευκολο.
Θα γινει η συμφωνια που προτεινα?
Ποσα περιστατικα χρειαζονται με ΑΥΤΟΥΣ τους ορους ωστε:
  • να μην με ξαναβαλει ΚΑΝΕΙΣ στο στομα του για οτιδηποτε αλλο εκτος απο κριτική για συγκεκριμενο περιστατικο.
  • να μην ξαναφησει ΚΑΝΕΙΣ υπονούμενο/λασπη/υπαινιγμο
  • να μην ξαναχτυπησει ΚΑΝΕΙΣ κατω απο τη μεση?
Συννενοηθειτε τα "ηγετικα" στελεχη να το τελειωνουμε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Λάσπη είναι το να ρωτάς αν ισχύει η όχι ότι προέτρεψες πελάτες σου,(δεν το λέμε εμείς οι ""λασπολογοι"",οι πελάτες σου το είπαν) να σταματήσουν τη ζωντανή παρουσίαση επειδή δεν πήγαν καλά?? Εσύ δεν έχεις απαντήσει αν ισχύουν η οχι..και τώρα βάζεις και όρους πάλι για τις παρουσοασεις?? Άργησες...έπρεπε να είχες συμβιβαστεί με τους όρους από τότε και να αφηνες τις παρουσιάσεις ανεξάρτητες από πάντα....όχι να συμβιβαστούμε εμείς με δικούς σου όρους τώρα , σε περιβάλλον που δεν σου ανήκει..εδώ στο φόρουμ δλδ..στα μέτρα σου όλα τα θες ..

Harris_G

Well-Known Member
"Σφοδρή κριτική δέχεται η κυβέρνηση για την απόφασή της ο προσωπικός γιατρός να περιλαμβάνει και ανειδίκευτους γιατρούς δηλαδή αγροτικούς και ειδικευόμενους."

Ωχ-ωχ μη-ιατροί;;;

TheodosisK

Member
Πριν 2 βδομαδες πηγα Αθηνα για μεταμοσχευση με το γιατρό. Κατα την κουβεντα μας τη προηγουμενη ημερα οταν του ανεφερα ότι θα ανεβάσω στο forum την πορεία της μεταμόσχευσης μου, με προέτρεψε σθεναρά να το κάνω. Μάλιστα, κατά κάποιο τρόπο χάρηκε θα έλεγα. Κι αυτο πριν καν προβούμε στην διαδικασία της μεταμόσχευσης. Αυτό σίγουρα δηλώνει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και οφείλετε/ουμε να το δώσουμε.

Αναφορικά με το οικονομικο, oυτε εγώ θεωρώ πως ειναι αγένεια να συζητάς τιμές. Τωρα που το σκέφτομαι καλύτερα, ισως και να εκανα λαθος που του ανεφερα το forum καθως μου έδωσε πιο ακριβή τιμή και από τους 2 φίλους μου που έκαναν προηγουμένως σε αυτόν την ίδια διαδικασία και μου τον πρότειναν :p
Πέραν της πλάκας, αυτό υποδεικνύει ότι η τιμή του πράγματι παίζει, όχι μόνο ανά grafts αλλά κι ανά περιστατικό, όπως ακριβώς είπε.

Τώρα, επειδή όλα κρίνονται επί του αποτελέσματος κι επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό πανω απο ολα, θα σας postαρω όταν βρω χρόνο αναλυτικά τι έλαβε χώρα και την πορεία της μεταμοσχευσης μου.

Αυτά τα ολίγα!

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Κάποτε τον Ιούνιο του 2020 που μπήκε ο γιατρός εδώ μέσα μέχρι πρόσφατα ούτε ένα ανεξάρτητο αποτέλεσμα δεν ανέβαινε ήταν αμάρτημα και απαιτούσε λιθοβολισμό.
Τώρα αρχίζουμε να κατακλυζόμαστε με παρεναίσεις κιόλας για να ανέβει.
Υπάρχει πρόοδος σημαντική έχω μείνει εντυπωσιασμένος.
Αλλά κριτική δεν επιτρέπεται καμία στον καλύτερο γιατί άλλωστε δεν υπάρχει και ένα αποτέλεσμα από άλλη κλινική που να αξίζει είναι όλα μέτρια.
Αυτό είναι πραγματική λάσπη και συκοφαντία.

Tetrakis

Well-Known Member
Κάποτε τον Ιούνιο του 2020 που μπήκε ο γιατρός εδώ μέσα μέχρι πρόσφατα ούτε ένα ανεξάρτητο αποτέλεσμα δεν ανέβαινε ήταν αμάρτημα και απαιτούσε λιθοβολισμό.
Τώρα αρχίζουμε να κατακλυζόμαστε με παρεναίσεις κιόλας για να ανέβει.
Υπάρχει πρόοδος σημαντική έχω μείνει εντυπωσιασμένος.
Αλλά κριτική δεν επιτρέπεται καμία στον καλύτερο γιατί άλλωστε δεν υπάρχει και ένα αποτέλεσμα από άλλη κλινική που να αξίζει είναι όλα μέτρια.
Αυτό είναι πραγματική λάσπη και συκοφαντία.
Απλα πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι μονοπώλιο!!

vlafo

Well-Known Member
Απλα πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι μονοπώλιο!!
Αυτός θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος.
Μην του χαλάς το αφήγημα.
Όλοι έχουν μια άποψη που απλά κάποιοι προσπαθούν να τη στηρίξουν μέσω της γνώσης.
Όπως και εγώ.
Ο καθρέφτης όμως είναι μοναδικός για όλους μας.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Eχετε πλάκα πάντως ..
Πριν 2 βδομαδες πηγα Αθηνα για μεταμοσχευση με το γιατρό. Κατα την κουβεντα μας τη προηγουμενη ημερα οταν του ανεφερα ότι θα ανεβάσω στο forum την πορεία της μεταμόσχευσης μου, με προέτρεψε σθεναρά να το κάνω. Μάλιστα, κατά κάποιο τρόπο χάρηκε θα έλεγα. Κι αυτο πριν καν προβούμε στην διαδικασία της μεταμόσχευσης. Αυτό σίγουρα δηλώνει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και οφείλετε/ουμε να το δώσουμε.

Αναφορικά με το οικονομικο που λετε. Τωρα που το σκέφτομαι, ισως και να εκανα λαθος που του ανεφερα το forum καθως μου έδωσε πιο ακριβή τιμή και από τους 2 φίλους μου που έκαναν προηγουμένως σε αυτόν την ίδια διαδικασία και μου τον πρότειναν :p
Πέραν της πλάκας, αυτό υποδεικνύει ότι η τιμή του πράγματι παίζει, όχι μόνο ανά grafts αλλά κι ανά περιστατικό, όπως ακριβώς είπε.

Τώρα, επειδή όλα κρίνονται επί του αποτελέσματος κι επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό πανω απο ολα, θα σας postαρω όταν βρω χρόνο αναλυτικά τι έλαβε χώρα και την πορεία της μεταμοσχευσης μου.

Αυτά τα ολίγα!

TheodosisK

Member
Μίλα μου στον ενικό σε παρακαλώ.
Και αν δε σου κανει κοπο γιατί έχω πλακα; Επειδή λέω την εμπειρία μου και λέω θα κρίνω επί του αποτελεσματος;

Στον ίδιο τον γιατρό κατ ιδίαν του είπα να μην είναι εριστικός και μόνο να χάσει έχει από αυτό. Το ανέφερα και σε προηγούμενο post. Επισης ειπα οτι δεν συμφωνω πως ειναι αγένεια να ρωτας τιμη για μια υπηρεσία. Τότε να υποθέσω δεν είχα πολύ πλάκα. Τώρα που του "έδωσα δικιο" ξαφνικά έγινα αστειος..Ως ένα σημείο παιδιά οφείλουμε να κάνουμε κριτική, μέχρι όμως το σημείο που η κριτική είναι constructive και όσο το δυνατόν λιγότερο εμπαθής.

Εκτός βέβαια αν η μούρη μου σου φαίνεται αστεία οπότε πασο!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Αναφορικά με το οικονομικο που λετε. Τωρα που το σκέφτομαι, ισως και να εκανα λαθος που του ανεφερα το forum καθως μου έδωσε πιο ακριβή τιμή και από τους 2 φίλους μου που έκαναν προηγουμένως σε αυτόν την ίδια διαδικασία και μου τον πρότειναν :p

Αυτά τα ολίγα!
Επειδή έχεις καλό και δομημένο λόγο και είσαι παλιό μέλος, θα ήθελα να κάνεις παρουσίαση και να περάσεις από το γραφείο για μετρήσεις έτσι ώστε να έχουμε reference. Στο τέλος μπορείς να γίνεις και verified. Απλά να ξέρεις ότι αυτή η διαδικασία από την στιγμή που θα την ξεκινήσεις είναι, κατά κάποιο τρόπο, «υποχρεωτική», δηλαδή πρέπει να ποστάρεις φωτό τακτικά και φυσικά στο τέλος να μπεις στο μικροσκόπιο για την διαδικασία του verified.

aeratos28

Just aeratos
Προς θεού,δεν μιλάω επί προσωπικού σε εσένα ..και σε καμία περίπτωση,δεν σχολίασα ούτε καν εσένα σαν άνθρωπο και το πρόσωπο σου η τα χαρακτηριστικά σου .αν το πήρες έτσι,ζητώ συγνώμη και απολογουμαι,δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση να θίξω ούτε την προσωπικότητά σου ούτε τπτ τέτοιο..
Όπως καταλαβαίνεις,επί 4-5 χρόνια,τα μόνα περιστατικα-παρουσιασεις από την συγκεκριμένη κλινική τα οποία ξεκίνησαν ως ανεξάρτητα 2-3-4 πόσα ήταν υπήρξαν πολλά προβλήματα ,και σταμάτησαν ξαφνικά οι παρουσιασεις.. επενέβαινε ο γιατρός υπερβολικά και επιτεθοταν σε κάθε μέλος που ότι αρνητικό έβλεπε το έλεγε..
Για 4-5 χρόνια ανεβάζει παρουσιάσεις μονο πριν και μετά χωρίς κανένα στοιχείο για αυτές ...
Το να λες λοιπόν,ότι αφού είπες στον γιατρό,πως θα κάνεις παρουσίαση στο φόρουμ και χάρηκε ,είναι κάπως διαμετρικά αντίθετο,με ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής στο φόρουμ..τα πεπραγμένα του,αλλα δείχνουν εδώ και χρόνια..
Βέβαια για να σε ενημερώσω με την ταπεινή μου άποψη το γτ τώρα μετά από τόσα χρόνια πετάγεται και λέει θα κάνω live παρουσιάσεις ,είναι γτ αφού μέσα από το φόρουμ,μπόρεσε και πήρε τεράστια βοήθεια εξαιτίας βέβαια του Cvial,που του έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Λορέντζο και να συνεργαστούν για κάποια χρόνια και οι γνώσεις που πήρε από Λορετζο,έκαναν τον Αναστασάκη να αλλάξει 180 μοίρες τον τρόπο που κάνει επεμβάσεις..αντιγραφή καρμπον του πρωτοκόλλου του Λορέντζο....only fue ,πάνε τα στριπ πάνε όλα..σιγά σιγά κάτι αρχίζει και καλυτερεύει στα αποτελέσματα του,τα οποία βέβαια,για να παγιωθουν ,θέλουν χρόνια ακόμα αλλά νιώθει πιο δυνατός τώρα και σιγά σιγά θέλει να τολμήσει και live παρουσιάσεις που τις απέφευγε σαν τον διάολο με το λιβάνι...
Θα σου πρότεινα λοιπόν,να συμφωνήσεις και να δεχτείς την πρόταση του Cvial ώστε να περάσεις αν θέλεις από το γραφείο του για μετρήσεις κτλ αλλά και να δεσμευτείς για παρουσίαση βάση των όρων του φόρουμ..ανά μήνα φωτό η δίμηνο κτλ ..θα σου τα πει ο Cvial
Και αν δε σου κανει κοπο γιατί έχω πλακα; Επειδή λέω την εμπειρία μου και λέω θα κρίνω επί του αποτελεσματος;

Στον ίδιο τον γιατρό κατ ιδίαν του είπα να μην είναι εριστικός και μόνο να χάσει έχει από αυτό. Το ανέφερα και σε προηγούμενο post. Επισης ειπα οτι δεν συμφωνω πως ειναι αγένεια να ρωτας τιμη για μια υπηρεσία. Τότε να υποθέσω δεν είχα πολύ πλάκα. Τώρα που του "έδωσα δικιο" ξαφνικά έγινα αστειος..Ως ένα σημείο παιδιά οφείλουμε να κάνουμε κριτική, μέχρι όμως το σημείο που η κριτική είναι constructive και όσο το δυνατόν λιγότερο εμπαθής.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

TheodosisK

Member
Δεν μου απάντησες όμως γιατί έχω πλάκα. Σε κάθε περίπτωση αυτός ο χαρακτηρισμός θεωρώ πως έγινε μη ηθελημένα λόγω της άποψης σου απέναντι στο γιατρό και σαφέστατα δεν έχει ως στόχο εμένα. Αν και κρητικός, δεν παρεξηγώ. Αυτά είναι για woke χιονονιφάδες!

Παρουσίαση
Εννοείται πως θα κάνω παρουσίαση, αφού άλλωστε το δήλωσα. Δεν χρειάζομαι παραπάνω παραίνεση. Όμως θα ήθελα, οι πολέμιοι του γιατρού, ας μου επιτραπεί ο όρος, να κρίνετε αντικειμενικά την πορεία και το αποτέλεσμα μου. Θα προσπαθήσω να ξεκλέψω λίγο χρόνο μέσα στο ΣΚ να την κάνω, καθως όσο περνάει ο καιρός ξεχνάω τι εγινε. @CVIAL To μόνο πρόβλημα για την δια ζώσης ανάλυση, είναι πως μένω επαρχία. Έχοντας δυο μωρά παιδιά συνεπάγεται ότι δεν έρχομαι συχνά Αθήνα λόγω κόστους και έλλειψης χρόνου. Μπορώ όμως να έρθω όταν θα κάνω επανέλεγχο με το γιατρό σε κάμποσους μήνες, δεν είμαι αρνητικός, αλλά δεν υπόσχομαι κιολας.

Πόσο μετράει τελικά το παρελθόν;
Όλα όσα αναφέρεις για το παρελθόν του γιατρού, προσωπικά ως πελάτη δεν με ενοχλούν. Και να σου εξηγήσω το γιατί. Το side-hussle μου ειναι πως έχω ενα μικρό κανάλι στο YouTube. Aν δεις τα αρχικά μου βίντεο ήταν πραγματικά κάτω του μετρίου. Στη πορεία όμως εξελίχθηκα και βελτιώθηκα, χωρίς βέβαια να σημαίνει οτι έπιασα ταβάνι. Αφού λοιπόν δεν ειναι κακό για μένα να εξελίσσομαι και να αλλάζω γιατί είναι κακό για τον γιατρό ή για οποιοδήποτε άλλο επαγγελματία; Θα επαναλάβω αυτό που ανέφερα πριν. Όλοι κρίνονται δια του αποτελέσματος. Έτσι θα κρίνω τον γιατρό, έτσι κρίνομαι κι εγώ ως instructional designer.

Κατακλείδα
Εντέλει, ένας καλός Αναστασάκης, ένας καλός Βεκρής, ένας καλός Μάρας είναι ευλογία. Δημιουργούν ανταγωνισμό και κατ' επέκταση βελτίωση υπηρεσιών σε πιο προσιτές τιμές. Μακάρι να είχαν κι άλλοι γιατροί τα 'κάκαλα' να κάνουν βίντεο παρουσίασης των αποτελεσμάτων της δουλειάς τους. Κι επειδή κάποιος θα πει "- ναι αλλά δεν είναι δουλειά τους να κάνουν βιντεο" να σας ρίξω από όποιο σύννεφο βρίσκεστε και να σας πω πως στην εποχή μας, το marketing μετράει. Κι επειδή ζούμε στη φάση του λεγόμενου video-based learning το να προωθείς τη δουλειά σου με βίντεο, ε είναι έξυπνο. Κι ο Αναστασάκης το χει πιάσει το νοημα. Μακάρι να μην το χε πιάσει να του έδινα προσφορά να έπαιρνα κάτι πίσω από όσα έδωσα :p

Καλημέρα και καλό ΠΣΚ σε όλους!

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Σου απάντησα πως φάνηκες με τα γραφόμενα σου αυτά,ότι σαν να σε έχει βαλει φαίνεσαι εν ολίγοις ,να μας παρουσιάσεις μια εικόνα του γιατρού,τύπου δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει live παρουσιάσεις κτλ..ενώ εδώ και 4-5 χρόνια δεν έχει γίνει καμία τέτοια..
το πρόβλημα είναι επίσης, πως από τότε ,χωρίς καν παρουσιάσεις,και μέτριες δουλειές του , παρουσιαζόταν μόνος του ως αυθεντία ..τεσπά εσύ τώρα βλέπω πως συνεχίζεις με τα γραφόμενα σου να πεις τι ακριβώς? Να αναιρέσεις όλα αυτά τα πραγματικά γεγονότα που συμβαίνουν μια 5 ετια? Αν συνεχίζεις να το κάνεις τότε λέω ευθέως πως είσαι και εσύ αστείος αν κάνεις κάτι τετοιο..(μιλάω για την συγκεκριμένη περίπτωση και μόνο)..
Επίσης δεν σε κατάλαβα και σε κάτι άλλο..τι εννοείς να είμαστε αντικειμενικοί εμείς οι πολέμιοι?? πότε δεν υπηρξε αντικειμενικο το φόρουμ και τα μέλη του? Και πολέμιοι? Φρασεολογία του δόκτωρ χρησιμοποιείς λανθασμένα εντελώς..
Ξαναλέω....
Όταν ζητάς να μάθεις αν ισχύουν οι δημόσιες κατηγορίες που έγιναν στο φόρουμ από πελάτες του ,και εδώ και 2-3 χρόνια τις αφήνει αναπάντητες για το αν ισχύουν η όχι,αυτοί που ρωτάνε ,δεν είναι πολέμιοι..αν εσένα δεν σε απασχολεί να μάθεις ,δικό σου θέμα,αλλά δεν σου δίνεται δικαίωμα να κρίνεις και να χαρακτηρίζεις ,όταν και εγώ δεν κρίνω την αδιαφορία τη δική σου ως προς το θέμα αυτό..
Καλή επιτυχία να έχεις στην επέμβαση αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικότερος στους χαρακτηρισμούς ,και να είσαι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ πρώτα εσύ ,και μετά να ζητάς το ίδιο από τους άλλους .
Δεν μου απάντησες όμως γιατί έχω πλάκα. Σε κάθε περίπτωση αυτός ο χαρακτηρισμός θεωρώ πως έγινε μη ηθελημένα λόγω της άποψης σου απέναντι στο γιατρό και σαφέστατα δεν έχει ως στόχο εμένα. Αν και κρητικός, δεν παρεξηγώ. Αυτά είναι για woke χιονονιφάδες!

TheodosisK

Member
Ισως να μακρηγόρησα και να χάθηκε η ουσία αυτού που θέλω να πω. Οπότε ας κάνω ενα TLDR:

1. Εγώ να δεκτώ το αξίωμα σου ότι παλαιόθεν ο γιατρός έκανε χαμηλότερου αποτελέσματος δουλειά σε κάποιους ασθενείς. Όμως σε δυο φίλους μου που χειρούργησε πρόσφατα, από όσα είδα, η δουλειά που έκανε ήταν πολύ καλή. Τι θα κοιτάξω; Τι έκανε το 19-20 ή τι έκανε το 23-24;
2. Αν με το γιατρό έχετε διαφωνίες δικαίως ή αδίκως, είναι δικαίωμα σας. Πώς προκύπτει όμως ότι δεν εγώ ειμαι αντικειμενικός; Όπως εσείς, δεν εχω κι εγώ δικαίωμα να έχω τη δική μου άποψη και να την εκφέρω; Για να ειμαι αντικειμενικός πρέπει να εναρμονιστώ με την άποψη σου;
3. Επίσης, δεν νομίζω να χαρακτήρισα κανένα, τουλάχιστον όχι ηθελημένα. Εκτός αν αναφέρεσαι για το οτι παρεξηγούνται μονο οι woke χιονονιφάδες κι ότι εγώ δεν ειμαι μια απο αυτές :p

Ελπίζω τώρα να έγινα αντιληπτός και να σε κάλυψα καθως το επόμενο Post μου θα ειναι μονο για τη δικη μου μεταμόσχευση.

shearer

Active Member

Αρχικά ήρθες στο νήμα για να πεις οτι "κοιμήθηκες" και εσυ ενώ γενικά δεν κοιμάσαι εύκολα, για να υποστηρίξεις τα λεγόμενα του γιατρού περί ύπνου ότι ολοι κοιμούνται....ενώ γενικά βλέπουμε από τις παρουσιάσεις εδώ οτι δύσκολα θα βρεις κάποιον να έχει κοιμηθεί.

Δεν ειπες ακριβώς να μην ειναι εριστικός ειπες οτι σε ορισμένα πόστ ειναι εριστικός και συμπλήρωσες "αλλά επειδη κι έχω δεχθεί 'επιθέσεις' του δίνω τη δικαιολογία του να εξίστασαι όταν σε πνίγει το δίκιο" "αλλά ειναι αρκετά κουλ τύπος".....
Δηλαδη μας λες οτι σε ορισμένα ποστ ειναι εριστικός αλλά τον δικαιολογείς να εξίσταται οταν τον πνίγει το δικιο και του κανουν επιθέσεις τα μελη...δηλαδη οτι και καλα αυτός έχει δίκιο και τα μέλη του φόρουμ άδικο πχ @aeratos28 κτλπ του κανουν επιθέσεις...εσυ και ο γιατρός σου βλέπετε επιθέσεις μαλλον εδώ στο φορουμ γιατί έτσι σας συμφέρει να λετε.
Οπότε δεν βλέπω να λες κάτι αρνητικό για αυτόν όπως δήθεν λες, αλλά ισα ισα τον δικαιολογείς κιόλας συμφωνώντας με οσα λεει ο ιδιος οτι δήθεν δέχεται επιθέσεις από τα μέλη και δικαιολογημένα αντιδράει έτσι.

Επίσης επειδή διάβασα τα 2 μηνυματα σου πουθενά δεν ειπες οτι δεν συμφωνείς οτι ειναι αγένεια να ρωτάς τιμή για μια υπηρεσία. Οπότε μη γράφεις ψέματα.

Σε αλλο μηνυμα έγραψες οτι δεν σου έκανε έκπτωση και πλήρωσες οσα πληρώνουν ολοι σε αυτον. τώρα μας λες οτι πλήρωσες και περισσοτερα από αυτά που πλήρωσαν οι αλλοι.... (!)
Γενικά πάντως συνήθως οσοι βγαινουν σαν εσένα και λένε στις κλινικές οτι θα κάνουν παρουσίαση και δείχνουν και το πρόσωπο τους και λενε ποιοι ειναι στις μεταμοσχεύσεις συνηθως το κάνουν μέσω συμφωνίας με τη κλινική ώστε να έχουν πολυ καλύτερη τιμή σαν διαφήμιση ή κάποια ειδική μεταχείρηση τέλος πάντων ή να ξεκινήσουν κάποιου είδους συνεργασία για διαφήμιση με τη κλινική..ξέρεις εσυ από μάρκετινγκ φαινεται όπως αναφέρεις παραπάνω.... Αλλιώς δεν μπαίνουν σε αυτη τη διαδικασία τα μέλη. Διάφορες κλινικές το κάνουν αυτό.

Και στο 2ο σου μηνυμα πάλι ήρθες να του δώσεις δίκιο και να τον παινέψεις για μια ακόμα φορά, διαβάζοντας πάλι τα μηνυματα που γράφτηκαν για να πεις το δικό σου που φυσικά θα ηταν με το μέρος της κλινικής.

Γενικά από τα ποστ σου βλέπουμε οτι μπήκες καθαρά για να υπερασπιστείς τον γιατρό διαβάζοντας οσα λένε εδώ τα μέλη και να τα ανατρέψεις με την "δική σου εμπειρία". Και οσα γράφεις και λες μοιάζουν σαν να εισαι φουλ στημενος.

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member

Παρουσίαση
Εννοείται πως θα κάνω παρουσίαση, αφού άλλωστε το δήλωσα. Δεν χρειάζομαι παραπάνω παραίνεση. Όμως θα ήθελα, οι πολέμιοι του γιατρού, ας μου επιτραπεί ο όρος, να κρίνετε αντικειμενικά την πορεία και το αποτέλεσμα μου. Θα προσπαθήσω να ξεκλέψω λίγο χρόνο μέσα στο ΣΚ να την κάνω, καθως όσο περνάει ο καιρός ξεχνάω τι εγινε. @CVIAL To μόνο πρόβλημα για την δια ζώσης ανάλυση, είναι πως μένω επαρχία. Έχοντας δυο μωρά παιδιά συνεπάγεται ότι δεν έρχομαι συχνά Αθήνα λόγω κόστους και έλλειψης χρόνου. Μπορώ όμως να έρθω όταν θα κάνω επανέλεγχο με το γιατρό σε κάμποσους μήνες, δεν είμαι αρνητικός, αλλά δεν υπόσχομαι κιολας.

Όλα όσα αναφέρεις για το παρελθόν του γιατρού, προσωπικά ως πελάτη δεν με ενοχλούν. Και να σου εξηγήσω το γιατί. Το side-hussle μου ειναι πως έχω ενα μικρό κανάλι στο YouTube. Aν δεις τα αρχικά μου βίντεο ήταν πραγματικά κάτω του μετρίου. Στη πορεία όμως εξελίχθηκα και βελτιώθηκα, χωρίς βέβαια να σημαίνει οτι έπιασα ταβάνι. Αφού λοιπόν δεν ειναι κακό για μένα να εξελίσσομαι και να αλλάζω γιατί είναι κακό για τον γιατρό ή για οποιοδήποτε άλλο επαγγελματία; Θα επαναλάβω αυτό που ανέφερα πριν. Όλοι κρίνονται δια του αποτελέσματος. Έτσι θα κρίνω τον γιατρό, έτσι κρίνομαι κι εγώ ως instructional designer.

Κατακλείδα
Εντέλει, ένας καλός Αναστασάκης, ένας καλός Βεκρής, ένας καλός Μάρας είναι ευλογία. Δημιουργούν ανταγωνισμό και κατ' επέκταση βελτίωση υπηρεσιών σε πιο προσιτές τιμές. Μακάρι να είχαν κι άλλοι γιατροί τα 'κάκαλα' να κάνουν βίντεο παρουσίασης των αποτελεσμάτων της δουλειάς τους. Κι επειδή κάποιος θα πει "- ναι αλλά δεν είναι δουλειά τους να κάνουν βιντεο" να σας ρίξω από όποιο σύννεφο βρίσκεστε και να σας πω πως στην εποχή μας, το marketing μετράει. Κι επειδή ζούμε στη φάση του λεγόμενου video-based learning το να προωθείς τη δουλειά σου με βίντεο, ε είναι έξυπνο. Κι ο Αναστασάκης το χει πιάσει το νοημα. Μακάρι να μην το χε πιάσει να του έδινα προσφορά να έπαιρνα κάτι πίσω από όσα έδωσα :p

Καλημέρα και καλό ΠΣΚ σε όλους!
Καλημέρα Θοδωρή

Εφοσον χρησιμοποιεις καλες φωτογραφιες, εχω την εντυπωση πως θα χρειαστει να πας μια φορα προς το τελος. Παρολα αυτα θα στα πει και ο ιδιος ο mod.

Παρακολουθησε παρουσιασεις που ηδη ειναι verified για να εχεις μια εικονα και κατ εμε οσες ειναι Λορενζο εχουν και την καλυτερη δομη ωστε να οργανωσεις και εσυ τη δικια σου παρουσιαση.

Σκεψου οτι ηδη μεχρι σημερα το χουν κανει τοσοι και πανω απο ολα ο ιδιος δεν εχεις τιποτα να χασεις. Επειδη απο ο,τι παρατηρω σε ενδιαφερει και η ουσια θεωρω οτι αξιζει τον κοπο.

aeratos28

Just aeratos
Βασικά το 1 που έγραψες..να σε ενημερώσω ότι είσαι λίγο εκτός τόπου και χρόνου και γράφεις για να γράφεις..έμπλεξες το τι έκανε το 2019 σε αποτελέσματα ,με το τι κάνει τώρα κτλ..σου εκανε κανένας σύγκριση για αποτελέσματα??
Μπήκες και μας είπες ότι είναι άνετος με live παρουσιάσεις ο γιατρός,και εγώ σου απαντώ πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ..και εσύ ξαφνικά προσπαθείς να μας πεις το αντίθετο..σου εξήγησα τους λόγους από τη δική μου μεριά για το τι πιστεύω πως συμβαίνει τώρα και αφήνει να γίνει live παρουσίαση έπειτα από μια 5 ετια που αρνιόταν κάτι τέτοιο ,και εσύ το παρουσιάζεις ως κάτι που ήταν πολύ άνετος να το κάνει..δεν ήταν ρε φίλε ποτέ άνετος..τώρα πήρε θάρρος έπειτα από την εκπαίδευση με Λορετζο,και με το πέρας των χρόνων ..και με το να μας δείξει 1-2-5-10 επεμβάσεις live δεν τρέχει κάτι..θέλει πολύ καιρό με πολλά ανεξάρτητα περιστατικά,(εσένα δεν σε βάζω στα ανεξάρτητα 100%) για να παγιωθεί με σταθερά υπέρτατα αποτελέσματα όπως πιστεύει ο ίδιος ..μακάρι να τα κάνει ,δεν λέει κανείς το αντίθετο ..
Στο 2 ..
Δεν σου ζήτησα να εναρμονιστείς με την δική μου άποψη..απλά σε βλέπω να ενστερνίζεσαι πλήρως την άποψη ότι δεν είναι αντικειμενικό το φόρουμ όπως λέει ο γιατρός..
Έχεις μερικές πρόχειρες περιπτώσεις να μου δείξεις την μη αντικειμενικότητα του φόρουμ και τους λόγους που η άποψη σου είναι ότι είμαστε πολέμιοι ? Δικαίωμα έχεις βεβαίως να έχεις την γνώμη σου,αλλά έχω και εγώ δικαίωμα να σου ζητώ το λόγο που με χαρακτηρίζεις ως πολέμιο,αδίκως..αν δεν έχεις να αποδείξεις τα λεγόμενά σου με αποδείξεις ,τότε δεν σε θεωρώ καθόλου αντικειμενικό εγώ,για αυτούς ακριβώς τους λόγους που ανέφερα μόλις..
Ισως να μακρηγόρησα και να χάθηκε η ουσία αυτού που θέλω να πω. Οπότε ας κάνω ενα TLDR:

1. Εγώ να δεκτώ το αξίωμα σου ότι παλαιόθεν ο γιατρός έκανε χαμηλότερου αποτελέσματος δουλειά σε κάποιους ασθενείς. Όμως σε δυο φίλους μου που χειρούργησε πρόσφατα, από όσα είδα, η δουλειά που έκανε ήταν πολύ καλή. Τι θα κοιτάξω; Τι έκανε το 19-20 ή τι έκανε το 23-24;
2. Αν με το γιατρό έχετε διαφωνίες δικαίως ή αδίκως, είναι δικαίωμα σας. Πώς προκύπτει όμως ότι δεν εγώ ειμαι αντικειμενικός; Όπως εσείς, δεν εχω κι εγώ δικαίωμα να έχω τη δική μου άποψη και να την εκφέρω; Για να ειμαι αντικειμενικός πρέπει να εναρμονιστώ με την άποψη σου;
3. Επίσης, δεν νομίζω να χαρακτήρισα κανένα, τουλάχιστον όχι ηθελημένα. Εκτός αν αναφέρεσαι για το οτι παρεξηγούνται μονο οι woke χιονονιφάδες κι ότι εγώ δεν ειμαι μια απο αυτές :p

Ελπίζω τώρα να έγινα αντιληπτός και να σε κάλυψα καθως το επόμενο Post μου θα ειναι μονο για τη δικη μου μεταμόσχευση.

gregkont13

Verified MM member
Καλημέρα Φίλε,

Βρίσκω λίγο απλοικό τον τρόπο σκέψης σου. Το youtube channel σου είναι κάτι που κάνεις για χόμπι. Το κάνεις δεν το κάνεις καλά δεν επηρεάζει κανέναν. Και εγώ πριν από 8 χρόνια άρχισα να γράφω βιβλία φαντασίας. Στην αρχή δεν ήταν καλά. Στην πορεία μετά από 5 βιβλία έγινα καλύτερος. Κομπλέ. Όμως, η καθημερινή δουλεία μου είναι σε finance companies. Αν έχανα σε ένα πελάτη 50 εκ. και σήμερα ήμουν καλύτερος φυσικά και θα ήταν καλό για μένα(και τους πελάτες μου), όμως όπως βλέπεις δεν συγκρίνονται οι δυο ασχολίες. Με λίγα λόγια αν ο γιατρός σου (υποθετικά, όποιος γιατρός) στο παρελθόν άφηνε κεφάλια με θέματα και ασθενείς με κατάθλιψη, το ότι σήμερα βελτιώθηκε δεν έχει το ίδιο αντίκτυπο με το youtube channel σου. Οπότε δες τα πράγματα λίγοτερο απλοικά από ότι τα βλέπεις γιατί το παράδειγμα του hobby-youtube με χειρουργεία στα κεφάλια ανθρώπων είναι παντελώς άτοπο και συγνώμη, αλλά και λίγο αφελές. Επίσης, ο κάθε γιατρός πληρώνεται αδρά, κάτι που με το youtube channel σου δεν νομίζω να παίζει.

Σχετικά με τις παρουσιάσεις. Οι περισσότεροι που έκαναν ποτέ ανεξάρτητη δεν το ανέφεραν καν στο γιατρό τους. Δεν ξέρω γιατί με τον Αναστασάκη υπάρχει τέτοιος διάλογος για το ποιος θα κάνει τι στο φόρουμ (η μάλλον ξέρω), αλλά δεν καταλάβαινω καν γιατί του το πες. Έλα και κάνε ανεξάρτητη. Να του πεις τι; Πήγες εκεί, τα σκάσες, τέλος. Η συναλλαγή σας τέλιωσε. Πρέπει να τον ενημερώσεις που θα παρουσιάσεις τη μμ σου για να σου πει ναι ή όχι; Πρωτάκουστα πράγματα μετά από 15 χρόνια ανεξάρτητων παρουσιάσεων. Ο Jacksmith έλεγε του πε θα αλλάξουν σχέσεις αν παρουσιάσει, σε εσένα χαίρεται και όλοι το συζητάτε.... είναι λίγο ΛΟΛ η όλη φάση.

Σχετικά με τον ύπνο, εγώ έχω φίλο που έκανε εκεί πριν 7 μήνες και δεν κοιμήθηκε λεπτό. Ο Αναστ. του κάνε υποδόχες, αλλά δεν κοιμήθηκε. Βέβαια, ο Αναστ. λέει πως ΟΛΟΙ κοιμούνται και επειδή ο φίλος μου δεν είναι και γιατρός, μάλλον αν δεν σου το πει ο γιατρός δεν ξέρεις και αν κοιμάσε. Μόνο οι γιατροί ξέρουν. Και εγώ τώρα που γράφω εδώ μπορεί να υπνοβατώ. Αμα δεν μου πει ο γιατρός ότι είμαι ξύπνιος, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος :)

vlafo

Well-Known Member
Μόνο οι γιατροί ξέρουν. Και εγώ τώρα που γράφω εδώ μπορεί να υπνοβατώ. Αμα δεν μου πει ο γιατρός ότι είμαι ξύπνιος, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος :)
Βασικά όλοι υπνο βάτες είμαστε αλλά δεν το έχουμε καταλάβει.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εδώ δεν μπορούμε να κοιμηθούμε στο κρεβάτι μας με όλες τις ανέσεις σε μια θέση άβολη στο χειρουργείο να κοιμούνται όλοι τι να πω. Εγώ πονούσα από το πιάσιμο στην ίδια θέση.

Μπλουζα