Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
sot είπε:φιλε tropheus βλεπω παιρνεις και avodart και proscar γιατι???
ειχες και εσυ εντονη τριχοπτωση οταν αρχισες avodart ? και αν ναι για ποσο καιρο???
ποσο καιρο εχεις που αρχισες το avodart??
εχεις δει καλα αποτελεσματα?
sot είπε:εγω πιστευω φιλε οτι θα επρεπε να σου δωσει και καινουργια μαλλια διοτι σε αλλα ατομα που εχω δει απο forum στο εξωτερικο σε φωτο, τους καλυψε ολο το κενο που ειχαν πισω.....
ναι αλλο vertex αλλο front (εδω ειναι τα πραγματα δυσκολα)sot είπε:εγω πιστευω φιλε οτι θα επρεπε να σου δωσει και καινουργια μαλλια διοτι σε αλλα ατομα που εχω δει απο forum στο εξωτερικο σε φωτο, τους καλυψε ολο το κενο που ειχαν πισω.....
tropheus είπε:Avodart παίρνω εδώ και περίπου 4,5 χρόνια συνεχώς... Proscar πρόσθεσα τον τελευταίο μήνα να σου πω την αλήθεια
περισσότερο για πειραματικούς λόγους.
Ναι είχα έντονη τριχόπτωση όταν ξεκίνησα το avodart. Αυτό το φαινόμενο υποχωρεί σταδιακά. Μη σε ανησυχεί...
Το avodart θα σου δώσει σίγουρα καλά αποτελέσματα που σημαίνει ότι θα μειώσει το ρυθμό που χάνεις τα μαλλιά σου αλλά
γενικά δε θα το συνιστούσα έναντι του proscar γιατί η πιθανότητα να δεις παρενέργειες με το avodart είναι σαφέστατα υψηλότερες από ότι με το proscar.
Τα μαλλιά μου με το avodart έγιναν πιο πυκνά αλλά δεν έβγαλα νέα μαλλιά ώστε να πέσω κάτω από την NW2.
To κακό είναι ότι που και που "παίζω" λίγο άσχημα με τα μαλλιά μου καθώς ασχολούμε και με βάρη (γυμναστήριο) ε ..... και όλο και κάποιο αναβολικούλη... θα πάρω
που είναι ένας τρομερά αρνητικός παράγοντας για τα μαλλιά (ρώτα και τον Παναγιώτη )
tropheus είπε:Φίλε sot μην ανησυχείς ούτε για το shed που έχεις (τα μαλλάκια αυτά δεν τα χάνεις) αλλά ούτε για πιθανά σπυράκια (αυτά θα φύγουν σύντομα)
Αν το"εργαλείο" σου δουλεύει κανονικά δεν έχεις να φοβηθείς (σχεδόν) τίποτα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
από εμπειρίας,μόνο η ταυτόχρονη τοπική χρήση δίνει τρελό shed ... 8)sot είπε:επειδη παίρνω avodart απο το στόμα, υπάρχει περίπτωση να κάνει αντίδραση με το regain και να δημιουργεί τριχόπτωση???
Υπερβολικά τρελό θα έλεγα. Ούτε όταν δεν έπαιρνα κάτι , δεν έπεφταν έτσι.Σπύρος είπε:από εμπειρίας,μόνο η ταυτόχρονη τοπική χρήση δίνει τρελό shed ... 8)