Απ: Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)
παναγιωτη επαιρνα και παιρνω avodart 13 μηνες τωρα. ειχα διαβασει οτι με 5 χαπια εχεις αποκλεισμο εως 90 και τοις εκατο της dht. στα 4 χαπια ξερενοταν το προσωπο και τα χειλια μου οποτε εμεινα στα 3 για 5-6 μηνες. σε 1 μηνα απ το ξεκινημα μειωθηκε κατακορυφα ι απωλεια τριχων.(απο 300 την ημερα στις 40 περιπου. κι εγω τα μαλλια τα τραβαω πολυ δυνατα να βγουν ολες οι αρωστες). 5ο-6ο μηνα μειωνω στο 1 χαπι την ημερα αφου διαβασα καπου οτι παιρνουμε 3 χαπια την ημερα για κανα μηνα ν' ανεβασουμε το serum και μετα τα μειωνουμε στο 1. εγω αργησα αλλα τα μειωσα. μετα απο 1 μηνα αρχηζει και παλι η τριχοπτωση στα ιδια επιπεδα. γυρω στο μαρτη-απριλη ανεβαινω κ παλι στα 3 την ημερα εως μεσα καλοκαιριου καμια διαφορα.ο ενδοκρινολογος μου λεει να σταματησω για 10 ημερες (οπως κι εκανα περιπου το 15αυγ. γιατι λεει συνηθισε ο οργανισμος και οτι στις αρχες παντα μιας θεραπειας αντιδρα πολυ καλα 1 οργανισμος) ξεκιναω regain πριν 2 μηνες παραλληλα με duta τοπικα χωρις alloe και 1 χαπι απ το στομα και βλεπω στο μηνα κατακορυφη μειωση τριχοπτωσης (στα επιπεδα τα περσινα). για 2 βδομαδες λογω δουλειας δε προλαβαινα, εβαζα ταυτοχρονα duta-regain. τρομερη φαγουρα και ειχα παλι τριχοπτωση(οχι εξωφρενικη αλλα ορατη). πριν 10 ημερες μειωσα σε 1 χαπι απ το στομα ανα 2 ημερες και 1 χαπι τοπικα ανα 2ημερες. ειδωμεν....
υ.γ.1. regain 1 φορα την ημερα οχι στανταρντ ανα 24ωρο πολλες φορες και ανα 30ωρο. 12-15 μισοι ψεκασμοι ωστε να βγει το 1mg που ειναι ας πουμε το σωστο σε ολο το επανω μερος του κεφαλιου. μονο side μεχρι στιγμης εδω και 10 ημερες ειναι η απωλεπιση κι ενιοτε φαγουρα. 1 χαπι 50mg zn(το σπαζω στη μεση ωστε να παρω 25 το πρωι 25 το βραδυ), 1 χαπι 500mg paba 1 χαπι female(πολυβιταμινη) της solgar.
απ το 2002 -δε θυμαμαι καλα αν και εχω τις αποδειξεις (την επομενη θα βαλω ακριβης ημερομηνιες)- επαιρνα propecia (αν και μου ειχε πει ο ενδοκρινολογος για το proscar) αλλα οχι συνεχωμενα λογω οικονομικων, για 1 περιπου χρονο με 2 διακοπες 1 μηνα (το εφερνα απο εξω). μετα proscar στα 4 πριν 2 χρονια για μισο χρονο και μετα ολοκληρο τον αλλο μισο. καμια διαφορα. κι ερχομαστε μετα στη duta.