παιδια καλησπερα,επειδη εχω διαβασει σχεδον τα παντα για την κετωση και δεν υπαρχει βιντεο για κετωση που δεν εχω δει,μια συμβουλη οσοι την ακολουθειτε...
προσοχη στην πρωτε'ι'νη
η επιπλεον πρωτε'ι'νη μετατρεπεται σε γλυκοζη και αυτο απο μονο του σε πεταει εκτος κετωσης.
πρεπει να μενουμε κοντα στα 100 γραμμαρια πρωτεινης την μερα που αυτο πρακτικα σημαινει 2 πιατα φαγητο οχι παραπανω.
3 αυγα εχουν 18 γραμμαρια πρωτεινης και 100 γραμμαρια κρεας εχουν 20 γραμμαρια πρωτεινης το ελαχιστο.
εγω σπαω την πεινα στα ενδιαμεσα γευματα με σκετο βουτυρο,σκετο οπως ειναι με το κουταλι.
συνολικα τρωω ενα πακετο την ημερα απο αυτο
www.lurpak.com
70 με 80 γραμμαρια απο αυτο δινουν κορεσμο λογω πολυ λιπους,για κανενα 3 ωρο ξεχνας φαγητο και πεινα.εχει 0,6 γραμμαρια πρωτεινης και 0,6 γραμμαρια υδατανθρακα στα 100 γραμμαρια,τιποτα δηλαδη,σκετο λιπος ειναι.
την 3η εβδομαδα ξεκινησε και σε εμενα να δουλευει καπου στις 20 μερες,για την ακριβεια ξεκινησα να χανω οταν αντικατεστησα τα μισα πιατα της ημερας με βουτυρο και πηγα απο τα 240 γραμμαρια πρωτεινης στα 120,μπορει και τυχαιο αλλα μπα.
εγω σκεφτομαι να την ακολουθησω εφ ορου ζωης οχι τοσο αυστηρα αλλα εκει κοντα γιατι ο αλλος δρομος που ακολουθουσα στην διατροφη μονο εγκεφαλικα και εμφραγματα θα με περιμεναν μελοντικα και παχυσαρκια μαζι γιατι τα τελευταια χρονια το σωμα παιρνει πολυ ευκολα βαρος και λιπος.
καποια στιγμη ποιο μετα θα μετρησω και τα τριγλυκεριδια μου να δουμε που πηγανε απο το 300 που ηταν.
το χαπι για τα τριγλυκεριδια το εχω κοψει εδω και 3 μηνες.
περιτο να σας πω οτι εχω αναθεωρησει τα παντα οτι πιστευα για το αδυνατισμα.
πιστευα οτι το λιπος και οι θερμιδες μας παχαινουν,αλλα τελικα ο υδατανθρακας μας παχαινει,τρωω λιπος με το κουταλι και αδυνατιζω.
αυτο που ειναι μου ηταν ακομα ποιο κουφο ειναι οτι η υπερκαταναλωση πρωτεινης μας εμποδιζει στην καυση λιπους.
πολλες πληροφοριες μαζεμενες μου ηρθανε σε ενα τριμηνο και ακομα προσπαθω να τις χωνεψω,πιστευα ακριβως τα αντιθετα πρις 3 μηνες