Δεν κανετε τιποτα με τα τοπικα !!!

orestis

Member
MANKAR είπε:
εγω παντως που ειχα βρογχοκήλη η γιατρος μου ειπε να τροω πολλα ψαρια και πολυ αλατι ιωδιουχο!!!!

Ακριβως, ειναι αυτο που αναφερω παραπανω. Εσυ ειχες ελειψη απο ιωδιο. Γι αυτο και διογκώθηκε ο αδενας σου.
Απο την αλλη εγω ειχα προβληματικο αδενα με δυο μεγαλους οζους. Στην περιπτωση μου δεν επερνε καμια θεραπεια και ουτε εκανα ποτε. Οι γιατροι μου ειχαν πει απο την αρχη οτι ο μονος δρομος ηταν η αφαιρεση του αδενα.
Στην ελλαδα βεβαια, γιατι στο εξωτερικο η αφαιρεση του θυρεοειδη, αποτελει παρελθον. Εκει κανουν θεραπειες με ακτινες. κατι που στην ελλαδα θα αργησει πολυ να ερ8ει, μιας και οι γιατροι θελουν να κανουν επεμβασεις για να τα περνουν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
gianniskritikos2 είπε:
τωρα που το θημιθηκα θα το αναφερω γιατι μαλλον τελικα το μαλλι μας δεν το χανουμε σε καμοια σχεση απο αυτα που λες πανο ο πατερας μου γενιθηκε και μεγαωσε σε χωριο με κοτοπουλα του χωριου καθαρο αερα το νερο καμια σχεση με τωρα διοτι ειναι ακι 56 χρονων και εχανε τα μαλλια του απο τα 20..... για πες μου πως γινεται αυτο?
[...]
πρεζονι η το καθε ρεμαλλι που μεγαλωνει στην αθηνα τωρα και τρωει οτι βρει φτανει τα 40 με μαλλι τερμα πυκνο πολυ λογικο για την θεωρια που λες
Πίστεψε με, δεν πρόκειται ποτέ να λάβεις σοβαρή και με στοιχεία απάντηση στα ερωτήματα σου. Απλώς "φταίει" η διατροφή, τώρα μην κολλάμε σε λεπτομέρειες :)
Το γιατί πχ δεν έχουν όλοι τριχόπτωση, δεν αναφέρεται πουθενά στην θεωρία. Το γιατί πριν τις ημερομηνίες που αναφέρεται, πάλι υπήρχε τριχόπτωση, πάλι δεν αναφέρεται.

Τώρα ότι παίζονται πολλά στην διατροφή, είναι γνωστό. Ότι οι εταιρίες κοιτάζουν το συμφέρον τους, επίσης. Ωστόσο στα χωριά ζύμωναν το δικό τους ψωμί (αναφέρθηκε στο 1ο ποστ : "ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ=ΒΡΩΜΙΟ.ΜΑΚΡΙΑ"), αλλά το μαλλί-μαλλί και η υγεία-υγεία.

panoslydios είπε:
Μου εχεις αναφερει παραδειγματα οπως οι αρχαιοι Ελληνες,οι μαιμουδες και ο Μητσοτακης.
Και μου ζητας να απαντησω.
Το περίμενα ότι δεν θα απαντούσες ούτως ή άλλος, γιατί δεν γνωρίζεις και δεν ξέρεις τι θα πει συζήτηση. Κάνε μου με παράθεση τα ερωτήματα-απόψεις μου και κρίνε τες με επιχειρήματα. Αυτές τις απαντήσεις σου τις έχω δει και από άλλους, έχω ψηθεί πλέων. Αναμασάς απλώς ότι διάβασες από το άλλο φορουμ. Αν διαβάσεις με προσοχή αυτά που ρωτώ. βγάζουν νόημα, εκτός αν δεν γνωρίζεις ανάγνωση, γιατί στην γραφή κάπου το χάνεις από τι βλέπω. Και από σχετικά θέματα να μην γνώριζα, θα μου ήταν δύσκολο να εμπιστευτώ κάποιον που δεν ξέρει να γράφει σωστά στην γλώσσα του και γράφει όπως γράφεις εσύ, αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα.
Αλλά, ΟΚ, keep going. Όπως είπα και πριν, να μην εξαφανιστείς αργότερα, να'σαι εδώ να κάνουμε ξανά συζήτηση...

panoslydios είπε:
Κολλας πολυ στα ανδρογονα,γιατι περισσοτερο σημασια εχει η μετατροπη μεσω της αρωματαζης της τεστοστερονης σε estradiol .
Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα μετά το πρώτο κώμα; Ρωτάς η αναφέρεσαι;
Επίσης τι δουλειά έχει η μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστραδιόλη (έτσι λέγεται σε περίπτωση που δεν ξέρεις) στους άντρες με τριχόπτωση; Γιατί μπλέκεσαι με πράγματα που είναι σαφέστατα ότι ΔΕΝ γνωρίζεις; Πως μεταφράζεις αυτά που διαβάζεις, με google translate;
Επίσης επειδή αναφέρθηκες σε οιστρογόνα, μάθε ότι πολλοί έχουν δει αποτελέσματα και με τοπική χρήση τους, άσχετα αν είναι επικίνδυνα για τους άντρες.

Θα σου πω όμως μέχρι εκεί που κατάλαβα, σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες έρευνες, τα ανδρογόνα είναι αυτά που μας ρίχνουν τα μαλλιά. Έτσι λοιπόν κολλάω σε αυτό που λένε οι επιστήμονες ότι ευθύνεται. Και για να ξαναδώσω ένα παράδειγμα (κάτι που δεν κάνεις εσύ αλλά ας μην τα θέλουνε και όλα έτοιμα), πολλοί άντρες με τριχόπτωση όταν έγιναν τρανς δεν είχαν ξανά τριχόπτωση. Και δεν ήταν επειδή καθάρισαν τον οργανισμό τους, αλλά επειδή μείωσαν τα ανδρογόνα τους. Τόσο απλή λογική.
Αλλά όπως είπες και εσύ "οποιος το παιζει γιατρος και επιστημονας ειναι μαλακας". ΟΚ,ας ακούμε εσένα λοιπόν.

panoslydios είπε:
Σε υποξικα περιβαλλοντα,ευνοειται η 5α αναγωγαση που ανταγωνιζεται την αρωματαζη.Γι αυτο και οι γυναικες θα εχουν περισσοτερα και καλυτερης ποιοτητας μαλλια.
Βλέπεις ότι δεν γνωρίζεις; Ο ίδιος μηχανισμός που ρίχνει τα μαλλιά μας, τα ρίχνει και στις γυναίκες. Αλλά σε γενικές γραμμές οι γυναίκες (και τα παιδιά σε νεαρή ηλικία) ΔΕΝ έχουν τριχόπτωση γιατί απλά δεν έχουν τεστοστερόνη (ή έστω οι γυναίκες έχουν πολύ λιγότερη). Στους αρχαίους που αναφέρθηκα και καλά δεν μπορείς να απαντήσεις ήταν γνωστό αυτό, όπως ότι τριχόπτωση δεν εμφάνιζαν και οι ευνούχοι.
Αυτό το "υποτοξικά περιβάλλοντα" μπορείς να μου το πεις σε απλά Ελληνικά για να το καταλάβω και εγώ που είμαι από χωριό; Απλώς γράψε μου τι σημαίνει και τι εννοείς με αυτό, αλλά σε εύκολα αναγνώσιμη μορφή, plz...

vag25 είπε:
baldy είπε:
το εγχειριδιο της merc ειναι η καλυτερη λυση προς το παρον για την αντιμετωπιση της φαλακρας.
γιατι δεν μπορει να βγαλει knock out πεπειραμενους επιστημονες που δουλευουν πανω σε αυτο και κανουν χρονια ερευνες.

Εχμμ..
Oι ''πεπειραμενοι επιστημονες'' γραφουν για 3% στις παρενεργειες της φινα.Μεσα απο αυτο το φορουμ,αλλα και απο ολα τα φορουμ του κοσμου,οι παρενεργειες της φινα βγαινουν στο 95%.Αν υπολογισουμε και τις πολυ μικρες(πχ νερομενο σπερμα) τοτε παμε στο 100%.
Εχουν βγει ήδη knock out οι εγκληματιες.
Βασικά η μερκ το κάνει για άλλους λόγους (εμπορικούς), που δεν αναφέρει το ακριβές ποσοστό συμπτωμάτων. Ότι αυτά που γράφουν περί τριχόπτωσης με βάση τις μέχρι τώρα έρευνες ισχύουν, αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς. Αυτό πάντως το "Καταλαβα οτι η υγεια ειναι κατι συμπαντικο και δεν χει να κανει με τα χρηματα και κανεις μαλακας γιατρος δεν μπορει να στην πουλησει.Ναι οποιος το παιζει γιατρος και επιστημονας ειναι μαλακας." του panoslydios δεν μπορώ να πω ότι με βρίσκει και σύμφωνο...
Και έλεος λίγο ρε φίλε, με το ''πεπειραμενοι επιστημονες''. Ας γυρίζουμε στους μάγους των χωριών όπως πριν αιώνες να μας κάνουν καλά με τα γιατροσόφια τους άμα είναι. Άλλο τα παίρνει κάποιος για να πει αυτό που τον λέει κάποιος και άλλο να ειρωνεύεσαι κάποιον που έλιωσε σε βιβλία και σεμινάρια για να χαιρόμαστε εμείς κάποια πράγματα.

dk1984 είπε:
ο πανος δε λεει χαπακωθειτε με ιωδιο για να βγαλετε μαλλια δεν ειναι σαν την φινα αλλα να δημιουργόησουμε μια κατασταση στον οργανισμο μας που θα μειωση την τοξικοτητα και θα εχουν καλυτερα αποτελεσματα οι θεραπειες
Και γιατί να μην μπορείς να μειώσεις την όποια τοξικότητα με κάποια αλλαγή διατροφής; Ο οργανισμός είναι "χαζός" και δεν ξέρει να καθαριστεί από μόνος του; Τι το έχουμε το νεφρό, για να μας πηγαίνει απλώς για κατούρημα;
Και επίσης το να έχουν καλύτερα αποτελέσματα οι θεραπείες που λες εσύ δεν κολλά με το : "Τα τοπικα και τα χαπια δεν προκειται να κανουν τιποτα" που λέει ο lydios. Άρα κάπου δεν συμφωνείτε οι δυο σας.

Επιστροφή στα βασικά για να μαθαίνουν και οι νεότεροι και να θυμόμαστε οι παλιότεροι:
Από το άρθρο "Towards a molecular understanding of hair loss and its treatment"
στο οποίο υπογράφουν: George Cotsarelis and Sarah E. Millar (TRENDS in Molecular Medicine Vol.7 No.7 July 2001)
Androgenetic alopecia
In androgenetic alopecia, hair follicles located in specific patterns over the male and female scalp
diminish in size over time until they produce effete and cosmetically insignificant hairs (Fig. 3).
Testosterone is required, along with a genetic predisposition, for androgenetic alopecia to develop in men
In women, there is no consensus on whether pattern hair loss is truly androgen-dependent,
although both male- and female-pattern alopecia result in a decrease in hair follicle size accompanied by a decrease in the duration of anagen and an increase in the percentage of hair follicles in telogen. In addition, several months can transpire between hair shedding and regrowth, a lag period that is absent or fleeting in normal individuals. These changes result in very short hairs and follicles devoid of hair shafts. Miniaturized hairs also lack pigmentation. In advanced androgenetic alopecia some follicles disappear and are replaced by fibrous tracts. Based on this knowledge, the goals for treating androgenetic alopecia include prolonging anagen, converting telogen follicles to anagen, reversing miniaturization and possibly generating new follicles. Blocking the conversion of testosterone to its more active metabolite, dihydrotestosterone, through administration of the pharmacologic agent finasteride accomplishes some of these goals and clearly benefits patients with early androgenetic alopecia.

Αυτά τα ολίγα. Και δεν είναι άρθρο της μερκ, επίτηδες έβαλα του Κωτσαρέλη γιατί χαίρει εκτίμησης από τον κόσμο. Να επαναλάβω είναι καλό να κοιτάμε την υγεία μας. Είμαι σύμφωνος. Είναι σωστό να τρεφόμαστε σωστά. Αλλά δεν είναι σωστό να ακούμε και να δοκιμάζουμε οτιδήποτε και να μας λένε, χωρίς να ψαχτούμε πρώτα για όποιες επιπτώσεις. Μπορούμε να κάνουμε ένα νέο θέμα με λύσεις για την υγεία.
Αλλά δεν μπορούμε να θάβουμε επιστημονικές απόψεις ετών επειδή ένα μέλος γράφει ότι πιστεύει. Ούτε και μπορούμε όλους να τους βάλουμε σε ένα καζάνι και αναφέρομαι σε αυτό:
panoslydios είπε:
Καταλαβα οτι η υγεια ειναι κατι συμπαντικο και δεν χει να κανει με τα χρηματα και κανεις μαλακας γιατρος δεν μπορει να στην πουλησει.Ναι οποιος το παιζει γιατρος και επιστημονας ειναι μαλακας.

gianniskritikos2

Active Member
ακη απλα πιστευω με το ερωτιμα που εκανα αποριπτω τον πανο για αυτο που ειπε το οποιο ειναι μακρυα απο αλεβρια απο κρεατα αυτα ουσιαστικα προκαλουν τριχοπτωση (απεδηξα μολις οτι δεν καραφλιαζουμε απο αυτα )το αν το ιωδιο μας αποτοξυνωνει μπορει και δεν το αρνουμε αρνουμε ομως να πιστεψω πως αποτοξινονοντας τον οργανισμο μου με το ιωδιο η με την διατροφη η με οτιδιποτε αλλο θα σωσο τα μαλλια μου ... γιαυτο ειμαι σιγουρος δεν ειναι λυση αυτη καθος ο αλλος που ειχε καραφλα το 1700 δεν ετρογε τοξινες φανταζομε....καθως και ο ronnie coleman που ειναι μαυρος καθως οι μαυροι νομιζω δεν καραφλιαζουν τοσο συχνα οπως εμεις μεχρι καποια ηλικια ειχε φοβερο μαλλι αλλα μολις ξεκινισε αναβολικα τα χασε τυχαιο? τι ειναι λιπον αυτο που φτεει? και δεν κανουμε τιποτα με τα χαπια οπως αναφερεται ο πανος? ισχυριζεται οτι δεν κανουμε τιποτα με τα χαπια και τα τοπικα τοτε η φινα ειναι αχριστη αρα τα ανδρογονα δεν πεζουν κανενα ρολο αρα ολοι οι γιατροι που εχουν λυωσει για να τα βρουνε αυτα ειναι μαλακες και ο πανος ειναι ο μαγκας που περνοντας ιωδιο θα εχει μαλλι για παντα αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν ξερει να κανει διαλογο γιαφτο ακριβως δεν τον εχουν παρει σαν τον ανθρωπο που βρηκε τη λυση στο προβλημα και δεν τον εχουμε δει ακομα στις εφημεριδες... τον ρωταμε 10 ατμα κατι μας γραφει στα @@ του και λεει τα δικα του στα οποια δεν εχουν σχεση με τιποτα απο οτι ρωτησαμε ....ρωταμε εισαι μαλακας πανο? και μας απαντα λοιπον μια ερευνα που βρηκα για το ιωδιο ειναι η εξης... ε δεν μας γαμας λεω εγω!! σορρυ στους υπολυπους που μιλαω ετσι αλλα ο τυπος μου σπασε τα νευρα

και δικιο να εχει ετσι οπως τα λεει και μας γραφει δεν εχω καμια δειαθεση να κατσω με ιρεμια να δοσω βαση σε αυτα που λεει

πανο δεν πα να ειναι το ιωδιο οπως αναφερεις το καλυτερο που εχεις δοκιμασει μαλλι εβγαλες? ειδες κανενα με μαλλι λογο ιοδιου? εβγαλες ετσι συμπερασμα οτι τα αντριαδρογονα δεν κανουν δουλεια στην καραφλα και εσυ ειδες καλυτερο αποτελεσμα απο ιωδιο και οχι απο φινα? που το στηριζεις το ονομα του αρθρου που ανηξες? εχεις λαλισει?

vag25

Well-Known Member
Ακη οσο απολυτος ειναι ο Πανος ,αλλο τοσο τουλαχιστον εισαι και εσυ.
Τα ποστ σου απο την αρχη ειχαν επιθετικο τονο και οχι διαθεση για κουβεντα(παρ'ολο που εγραφες οτι αυτο θες).

Επειδη εχω γυρισει αρκετες φορες σε ποστ του παρλεθοντος(κυριως γιατι βρισκω απαντησεις πολλες φορες σε αυτα που θελω να μαθω),θυμαμαι εναν τυπο στο παρελθον που εκραζε την φινα και εφαγε κραξιμο και απο εσενα αλλα και απο ολους.
Στα περισσοτερο απο αυτα που ελεγε τελικα ειχε δικιο και αδικο ολοι οι υπολοιποι(αμφιβαλλω αν κανεις απο τους τοτε υπερασπιστες της φινας,χρησιμοποιει σημερα.Σιγουρα οχι εσυ).
Και εκεινος τοτε ηταν το μαυρο προβατο του φορουμ.Σημερα ολοι ομως λενε τα ιδια με εκεινον για την φινα.

Δεν ειναι σκοπος μου να παρω το μερος καποιου,απλα η αληθεια βρισκεται στην μεση για μενα εσενα και του Πανου.
Ο Πανος δεν ειπε οτι δεν δουλευουν τα τοπικα(παρολο που εκανες quote τον τιτλο του thread) btw.
Eιπε οτι χτυπουν το προβλημα επιφανειακα,κατι με το οποιο συμφωνουν ολοι.
Δεν βοηθαει στην συζητηση να κανεις επιλεκτικα quote και χανεις το οποιο δικιο σου με αυτον τον τροπο.Δειχνει οτι θες να νικησεις,οχι να συζητησεις.

Επλεον δεν ειδα καπου να γραφει οτι ολοι θα λυσουν το προβλημα καραφλας με τον δικο του τροπο,αλλα πολλοι ναι.Το ιδιο εγραψε και ο Καπα σε ενα αλλο thread,το ιδιο πιστευω και εγω.

Gomi και Panos ,ειδικα ο πρωτος ειναι πολυ καιρο στο φορουμ και σοβαρο μελος ,εχουν δει καλυτερα ή ισαξια αποτελεσματα απο minox με αυτην την προσεγγιση.Ψεματα λενε?Απο το μυαλο τους το βγαζουν?

Δεν ειμαι υπερ της απολυτης αποψης του Πανου οτι οποιος το παιζει γιατρος ειναι μαλακας(συγχωρω ομως τον ενθουσιασμο του για τα καινουρια πραγματα που μαθαινει και θελει να μοιραστει).Αλλα η εμπειρια μου με κανει να συμφωνω αρκετα με αυτην.Οταν σου δινουν φινα λες και ειναι στραγαλι,δεν μπορω παρα να πω οτι εν μερη εχει δικιο.Οταν στα 20 μου εχω δασος και μου δινουν μινοξ με αποτελεσμα να γεμισω σπυρακια λογο σδ,δεν μπορω πια να εμπιστευομαι αυτους τους τυπους.Ο αλλος μου εδινε ντουντα...ΗΜΑΡΤΟΝ.
Σιγουρα ειναι καπως απολυτος σε καποια πραγματα.
Το φορουμ ομως ξαναεπαναλλαμβανω αυτον τον ρολο πρεπει να εχει:Συζητηση,ανταλλαγη αποψεων και εμφαση σε αυτο.ΟΧΙ στους τσακωμους και στο ποιος θα νικησει στην συζητηση(και μονο εκει)σε 2-3 ποστς.

Δηλαδη αν καποιους τους βοηθαει η συγκεκριμενη μεθοδος(που τους βοηθαει) ειναι κακο να μοιραστει επειδη δεν βοηθαει καποιους αλλους?
Εμπειριες ανταλλαζουμε εδω μεσα.Και αυτο θα πρεπε να συνεχιστει.

gianniskritikos2

Active Member
ο πανος δεν απαντα σε τυποτα ανηξε το θεμα με ανεση και εξηπναδα σαν να ειναι ο μεγαλυτερος εδω που βρηκε τη λυση ρωταμε μας γραφει λεει τα δικα του και μετα περιμενεις να κανουμε διαλογο? εγω ειχα ολη την καλη διαθεση αν δεις πιο πισω ελεγα μεχρι και να το δοκιμασω αλλα ο τυπος τιποτα... δεν λογαριαζει χριστο το δικο του να πει και να βγει οφφ να διαβασει παλι τιποτα απο αλλου να μπει να το γραψει και να βγει δεν ξερω καν αν διαβαζει τι λεμε... ο πανος απορριπτει τις αλλες θεραπιες θα μπορουσε να ανηξει θεμα με ονομα το ιωοδιο.. η θεμα με ονομα για αποτοξινοση οχι να λεει αχριστα τα τοπικα και τα αντιαδρογονα αχριστεβοντας τα χωρις΄λογο να βγαζει το ιωδιο σωτηρα των μαλλιων μας.... δινω παραδιγματα το πως η τοξικοτιτα δεν κανει τιποτα στο μαλλι απαντισει να μου πει ξερεις κανεις λαθος δεν βγηκε...αμα η τοξικοτιτα εφτεγε καθε αυτου οπως ισυχριζεται ο πανος ο παππους μου οι προπαπουδες μου θα επρεπε να μην ειχαν καραφλα ... τελος.! και επησεις δεν δινω καμια λογικη στο να εκνευρισθει για τον τροπο που μιλαω τωρα εγω αλλα και για τον τροπο που του μιλαει ο ακης καθως αυτος μας γραφει κυριολεκτηκα και πολυ σημασια του δωσαμε

του μαγκα

vag25

Well-Known Member
gianniskritikos2 και γιατι πρεπει να ξερει να σου απαντησει σε ολα?
Δεν ηρθε ως αυθεντια εδω μεσα?
Οτι μαθαινει το μοιραζεται.

Παιδια μαλλον εχετε παρεξηγησει την εννοια του διαλογου σε ενα συνολο ατομων που κανενας μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ θεος.
Ανθρωποι ειμαστε που μαθαινουμε κατι και το μοιραζομαστε.
Το ιδιο ειναι και ο Πανος.
Τωρα εσυ αν τον βλεπεις ως τον θεο που λεει οτι βρηκε την λυση και θελεις να κανει συνεντευξη τυπου,μαλλον εχεις παρεξηγησει τα πραγματα.
Ενα ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ειναι.
Μαθαινει καποια πραγματα και τα μοιραζεται.Εμενα μου αρκει.

ΥΓ.Αν θελεις να διαβαζει καποιος πιο ευκολα τα ποστ σου.Προσπαθησε να αφηνεις κενα για να μην κουραζει.
Εγω προσωπικα δεν εχω διαβασει κανενα ποστ σου γιατι με κουραζουν στα ματια.Μπορει να εχεις κατι καλο να πεις,αλλα το προσπερναω.Κριμα ειναι.

gianniskritikos2

Active Member
λαθως κανεις κανω εφοσον κανουμε διαλογο οπως λες θα μπορουσε να μου πει ερεις γιαννη δεν ξερω να σου απαντησω και οχι να με γραφει αυτο ειναι αγενια εληψη σεβασμου και αυτο δεν ειναι διαλογος εγω ξεκινησα με θετικοτιτα να κανω διαλογο αλλα δεν βγηκε.. ασπουμε ρωταω αυτο για παππουδες θα μπορουσε να μου πει δεν ξερω ρε γιαννη τι παιζει θα το ψαξω... εφοσον δεν ξερει και αυτο που λεω με την λογικη βγαζει οφφ το ιωδιο σε θεμα μαλλια.. οχι να μηνα παντα καν αυτο αν για σενα vag ειναι διαλογος τοτε οτι λεω περισευει φανταζομε

vag25

Well-Known Member
Για να μην σου απανταει δεν ξερει μαλλον ή δεν ειναι σιγουρος.
Δεν πουλαει κατι για να εχει συμφερον.

Θα σου πω την αποψη μου εγω για την οποια δεν ειμαι σιγουρος.
Μπορει να συμβαινουν τα.
1.Καποιοι εχουν προδιαθεση.(αλλα σε τι?Σε καραφλα?Στο αποτελεσμα δλδ ή σε αυτο-αυτα που τους οδηγουν εκει).Εδω κολλαει και αυτο που εγραψε ο πανος οτι ο καθενας πρεπει να γινει ντεντεκτιβ του εαυτου του).

2.Διαφορετικα ήδη τριχοπτωσης που οδηγουν στο ιδιο αποτελεσμα και μπροεις να εχεις βοηθεια με φινα σε ολα,αλλα εχουν διαφορετικη αιτια.

Και αλλα.
Εντελως προχειρες σκεψεις.

panoslydios

New Member
Ακη, μου εβαλες μια ερευνα , μου υπογραμμισες οτι υπαρχει γενετικη προδιαθεση,
χωρις να αποδεικνυεται απο την ερευνα οτι υπαρχει προδιαθεση.
Αυτο λεγεται ,τυφλη επικληση στην αυθεντια και στο κυρος.
Οι πληροφοριες μας νοιαζουν και οχι ποιος τις λεει.

Το σιγουρο ειναι οτι υπαρχει γενετικη προδιαθεση ως προς το μεγεθος και την αναπτυξη του κρανιου που
μπορει να δημιουργησει μια ενταση στην κυκλοφορια του αιματος και να οδηγησει σε υποξικο(οχι υποτοξικο που λες)
περιβαλλον,δηλαδη περιβαλλον χαμηλης αιματικης και οξυγονικης συγκεντρωσης.Η προδιαθεση αυτη μπορει να δημιουργησει
μια ''σκληροτητα'' στην κρανιακη περιοχη.

Οσον αφορα τα ανδρογονα.Οι γυναικες ακομη και αν εχουν υψηλη τεστοστερονη μπορουν και τη μετατρεπουν στο τριχωτο σε
οιστραδιολη μεσω της αρωματαζης.Δεν εχει σημασια τοσο η τεστοστερονη αλλα η μετατροπη της.Για να παρει μερος η ενζυματικη'
αντιδραση της αρωματαζης ,χρειαζεται καλη αιματωση,αλλιως η τεστοστερονη μετατρεπεται σε dht σε χαμηλη οξυγονικη συγκεντρωση,και ξερουμε τι σημαινει αυτο.

ΜΑΝΚΑΡ,στο ιωδιουχο αλατι ,το ιωδιο εξατμιζεται πολυ γρηγορα με το που ανοιγεις το πωμα πολλες φορες.
Σαν θεραπεια θα επαιρνες περισσοτερα με iodoral η σταγονες lugol's σε νερο.
Να φανταστεις για την εξατμιση ,οταν παιρνω το μπουκαλακι με το βαμμα και το βαζω καθε μερα για δερματικους λογους,
μετα απο 1.5 εβδομαδα γινεται πιο ανοιχτοχρωμο ,που σημαινει οτι χανει σε συγκεντρωση.Γι αυτο και χρησιμοποιω δυο μπουκαλια
,το κυριο και ενα δευτερο στο οποιο βαζω ποσοτητα μιας εβδομαδας απο το κυριο μπουκαλι.

Γιαννη δεν σε γραφω,αλλα δεν εχει νοημα να απανταω σε τοσο εξατομικευμενες περιπτωσεις που μου βαζεις.
Μπορει να ανηκουμε σε μια κατηγορια Χ καποια ατομα ως προς τα αιτια της τριχοπτωσης,αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι
και ο καθενας πρεπει να αναζητει την αιτια για το δικο του οργανισμο.Ανεξαρτητα με το τι του λενε η του γραφουν
σαν φαρμακο οι ''δερματολογοι''.
Αν εξαιρεσεις το φορουμ που ψαχνεται ,δες τι συμβαινει στην ιατρικη κοινοτητα:
.Λενε για παραδειγμα: ''αααα,εσυ εχεις ανδρογενετικη αλωπεκια.Επειδη εχεις υψηλη τεστοστερονη,Πρεπει να μπλοκαρουμε τις ορμονες''.
Και τι συμβαινει στην τελικη.Αγοραζεις την φιναστεριδη και τη μινοξιδιλη της φαρμακοβιομηχανιας,αρα η ιδια η φαρμακοβιομηχανια μπαινει στο σπιτι σου,και το χειροτερο δεν μενεις ευχαριστημενος απο τα αποτελεσματα + τις ενδεχομενες παρενεργειες
απο το να πιεζεις τον οργανισμο να μην βγαλει το συμπτωμα της τριχοπτωσης και τις ορμονες που τον κανουν
να ειναι το φυλο που ειναι.''
Μετα μπαινεις στην νοοτροπια του οτι:''δεν υπαρχει ακομη θεραπεια.Αλλα η κοινοτητα γρηγορα θα βρει το μαγικο φαρμακο
της καραφλας ''. Αυτο το σταδιο ειναι οτι χειροτερο μπορει να συμβει σε ενα ατομο.Το κανει αφενος στενοχωρημενο
και αφετερου εξαρτημενο απο καποιον που θα του πουλησει ''υγεια'',ενα αγαθο που δεν πουλαται.

Τον ψευδαργυρο που τον βαζουν εδω τα παιδια,βρεθηκε σε μεγαλες ποσοτητες στα φυκια που χρησιμοποιουσαν
ανθρωποι στο μερος που ονομαζεται σημερα Χιλη πριν απο 15.000 χρονια.Δηλαδη βαζουν στα κεφαλια τους κατι που για φαρμακευτικους λογους βαζαν αλλοι πριν απο χιλιαδες χρονια.

Ο ψευδαργυρος και το ιωδιο ειναι χημικα στοιχεια.Γι αυτο ειναι μαγκια.Δεν πατεταρονται και κανενας δεν μπορει να πλουτισει
απο χημικα στοιχεια και μονο.

Επισης ορεστη σε ολα υπαρχει θεραπεια.Το λεω γιατι σου ειπαν οτι η περιπτωση σου ''δεν παιρνει θεραπεια''.
Αν θες για γενικη υγεια,τσεκαρε το forum curezone,θα βρεις εκει ο,τι θες και σε απασχολει για ζητηματα υγειας.

baldy

Member
Ακη γιατι να μην τρωμε ψωμι?

Πανο με λιγα λογια μπορεις να πεις τι προτεινεις?εσυ τι κανεις?

Άκης

Administrator
vag25 είπε:
Ακη οσο απολυτος ειναι ο Πανος ,αλλο τοσο τουλαχιστον εισαι και εσυ.
Τα ποστ σου απο την αρχη ειχαν επιθετικο τονο και οχι διαθεση για κουβεντα(παρ'ολο που εγραφες οτι αυτο θες).
[...]
Σιγουρα ειναι καπως απολυτος σε καποια πραγματα.
Το φορουμ ομως ξαναεπαναλλαμβανω αυτον τον ρολο πρεπει να εχει:Συζητηση,ανταλλαγη αποψεων και εμφαση σε αυτο.ΟΧΙ στους τσακωμους και στο ποιος θα νικησει στην συζητηση(και μονο εκει)σε 2-3 ποστς.

Δηλαδη αν καποιους τους βοηθαει η συγκεκριμενη μεθοδος(που τους βοηθαει) ειναι κακο να μοιραστει επειδη δεν βοηθαει καποιους αλλους?
Εμπειριες ανταλλαζουμε εδω μεσα.Και αυτο θα πρεπε να συνεχιστει.
Δεν λέω ότι έχεις άδικο. Και ίσως η πρώτη μου απάντηση να ήταν κάπως επιθετική (?), αν και δεν είχα αυτόν τον σκοπό, αλλά όταν κάποιος γράφει κάτι όπως:
-Με τα φάρμακα δεν θα κάνετε κάτι, οι γιατροί/επιστήμονες είναι ότι είναι, μην ακούτε κανέναν, κόψτε ψωμιά και ορισμένα κρέατα, ε τότε δεν νομίζω να είναι κακό να ζητάμε περισσότερες πληροφορίες, έτσι δεν είναι;
Εκτός αν εσύ το κρίνεις κακό. Και ναι, δεν θυμάμαι να είπε κανείς ότι ένα φόρουμ δεν είναι μέσο συζήτησης, άσχετα αν δεν δεν απαντά κάποιος σε κάτι συγκεκριμένο που τον ρωτάς. Αν δεν γνωρίζει να απαντήσει, τότε ΝΑ ΜΗΝ είναι απόλυτος.

Για την φίνα τώρα που αναφέρεσαι. Καταρχάς, δεν είπαμε ότι η φίνα είναι καλή και να την παίρνουμε σαν ασπιρίνη. Άλλωστε από τις πρώτες θεραπείες που προστέθηκαν στο site έμπαιναν και οι παρενέργειες της.
Ωστόσο δεν πρέπει να ισοπεδώνονται όλα. Δεν μπορείς να πεις πχ "κόψτε το τσιγάρο, σκοτώνει" ή "κόψτε τα λιπαρά κάνουν ζημιά", αν δεν μπορείς να στηρίξεις αυτό που λες με έρευνες ή κάποια επίσημα στοιχεία.

Επίσης αυτό με την φίνα και το στραγάλι που λες, αν αναφέρεσαι σε εμένα. Ο καθένας γνωρίζει από πριν τις παρενέργειες και απλά ενημερώνουμε την ίδια ποσότητα που θα του πρότεινε και ο γιατρός του. Πάντως για την βρογχοκήλη που είπε παραπάνω ο Mankar, μια από τις αιτίες της είναι μεν η η χαμηλή συγκέντρωση ιωδίου, αλλά είναι επίσης και το ίδιο το ιώδιο σε μεγάλες δόσεις [πηγή].
Οπότε ας προσέχουμε όταν προσπαθούμε να πάρουμε το μέρος κάποιου χωρίς να γνωρίζουμε ότι στην ουσία κάτι αντίστοιχο γίνεται...

Κλείνοντας μια απορία. Γιατί αν αύριο πω ότι είδα με τοπική ντουταστερίδη αποτέλεσμα, θα μου ζητήσετε κάτι να επιβεβαιωθείτε και δεν θα πιστεύετε, όταν κάποιος όμως πρώτα "κράζει" ένα φάρμακο, μετά πετάξει και ένα "οι γιατροί είναι μαλάκες" πρέπει να τον πιστέψουμε με την μια και γινόμαστε κακοί αν ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες; Δεν λέω, επαναλαμβάνω, να μην δοκιμάσουμε κάτι άλλο. Άλλωστε γι'αυτό υπάρχουν και οι "πατέντες" στο site. Αλλά αν είσαι απόλυτος, όπως ο πάνος για κάτι, δεν θα έπρεπε να μας το δείξεις και σε στοιχεία ή έστω σε κάτι επίσημο; Και ποιος μου λέει ότι εσύ ο ίδιος αύριο-μεθαύριο, αν κάποιο μέλος πάθει το παραμικρό με κάτι που δοκίμασε και διάβασε εδώ, δεν θα με κράξεις επειδή και καλά δεν ζήτησα στοιχεία και ότι άφησα να περάσουν έτσι θεωρίες προς τα έξω. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα δεν μου αρέσει να γίνει κάτι τέτοιο.
Αυτά από εμένα.

baldy είπε:
Δεν είπα κάτι τέτοιο. Δείξε μου που ακριβώς το αναφέρω να σου πω τι εννοώ. Εκτός αν εννοείς ότι παρέθεσα αυτό που είπε στο πρώτο ποστ αυτού το thread ο panoslydios.
Εμένα παίδες αρτοποιός ήταν η ειδικότητα μου στον στρατό, δεν νομίζω να έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο, έχω φάει ψωμί με το τσουβάλι :)

gianniskritikos2 είπε:
ακη απλα πιστευω με το ερωτιμα που εκανα αποριπτω τον πανο για αυτο που ειπε το οποιο ειναι μακρυα απο αλεβρια απο κρεατα αυτα ουσιαστικα προκαλουν τριχοπτωση (απεδηξα μολις οτι δεν καραφλιαζουμε απο αυτα )το αν το ιωδιο μας αποτοξυνωνει μπορει και δεν το αρνουμε αρνουμε ομως να πιστεψω πως αποτοξινονοντας τον οργανισμο μου με το ιωδιο η με την διατροφη η με οτιδιποτε αλλο θα σωσο τα μαλλια μου ... γιαυτο ειμαι σιγουρος δεν ειναι λυση αυτη καθος ο αλλος που ειχε καραφλα το 1700 δεν ετρογε τοξινες φανταζομε....καθως και ο ronnie coleman που ειναι μαυρος καθως οι μαυροι νομιζω δεν καραφλιαζουν τοσο συχνα οπως εμεις μεχρι καποια ηλικια ειχε φοβερο μαλλι αλλα μολις ξεκινισε αναβολικα τα χασε τυχαιο? τι ειναι λιπον αυτο που φτεει? και δεν κανουμε τιποτα με τα χαπια οπως αναφερεται ο πανος? ισχυριζεται οτι δεν κανουμε τιποτα με τα χαπια και τα τοπικα τοτε η φινα ειναι αχριστη αρα τα ανδρογονα δεν πεζουν κανενα ρολο αρα ολοι οι γιατροι που εχουν λυωσει για να τα βρουνε αυτα ειναι μαλακες και ο πανος ειναι ο μαγκας που περνοντας ιωδιο θα εχει μαλλι για παντα αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν ξερει να κανει διαλογο γιαφτο ακριβως δεν τον εχουν παρει σαν τον ανθρωπο που βρηκε τη λυση στο προβλημα και δεν τον εχουμε δει ακομα στις εφημεριδες... τον ρωταμε 10 ατμα κατι μας γραφει στα @@ του και λεει τα δικα του στα οποια δεν εχουν σχεση με τιποτα απο οτι ρωτησαμε ....ρωταμε εισαι μαλακας πανο? και μας απαντα λοιπον μια ερευνα που βρηκα για το ιωδιο ειναι η εξης... ε δεν μας γαμας λεω εγω!! σορρυ στους υπολυπους που μιλαω ετσι αλλα ο τυπος μου σπασε τα νευρα

και δικιο να εχει ετσι οπως τα λεει και μας γραφει δεν εχω καμια δειαθεση να κατσω με ιρεμια να δοσω βαση σε αυτα που λεει

πανο δεν πα να ειναι το ιωδιο οπως αναφερεις το καλυτερο που εχεις δοκιμασει μαλλι εβγαλες? ειδες κανενα με μαλλι λογο ιοδιου? εβγαλες ετσι συμπερασμα οτι τα αντριαδρογονα δεν κανουν δουλεια στην καραφλα και εσυ ειδες καλυτερο αποτελεσμα απο ιωδιο και οχι απο φινα? που το στηριζεις το ονομα του αρθρου που ανηξες? εχεις λαλισει?

Όπως ανέφερα και πριν, αν είναι να μιλήσουμε για θέματα υγείας και αποτοξίνωση του οργανισμού από κάτι που μας πλασάσουν οι εταιρίες, μπορούμε να το κάνουμε σε ένα θέμα αποκλειστικά για αυτό.
Όμως, όταν αναφέρεται ότι η αιτία της τριχόπτωσης είναι κάτι άλλο από αυτό που μέχρι τώρα γνωρίζουμε, ΠΡΕΠΕΙ να το δούμε σε κάτι επίσημο.
Και επειδή το θέμα που το έκανε ο lydios, έγινε για την τριχόπτωση, ΔΕΝ με νοιάζει καμία αποτοξίνωση, θέλω να μάθω περισσότερα για την τριχόπτωση και πως το συμπεραίνει ο lydios. Τόσο απλά.
Αν άνοιγε θέμα και έλεγε "Μακρυά από κάποιες τροφές κάνουν κακό στην υγεία μας", ΔΕΝ (και επαναλαμβάνω το ΔΕΝ) θα τον ρωτούσα για τριχόπτωση και διατροφή, αλλά για διατροφή και υγεία.
Αλλά ο ίδιος αναφέρθηκε εκεί και γι'αυτό τον ρωτάω να απαντήσει. Είπε κάποιος παραπάνω ότι δεν ξέρει να απαντήσει κλπ. Όταν κάποιος όμως κράζει εταιρίες, γιατρούς και επιστήμονες και είναι απόλυτος ότι η διατροφή φταίει, τότε θα πρέπει να απαντήσει.
Ειδάλλως που τα στηρίζει όσα λέει;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk1984

Member
panoslydios ειπες υπαρχει ενα ειδικο τεστ για το αν εχεις ελλειψη σε ιωδιο ποιο ειναι αυτο το τεστ???

baldy

Member
Άκης είπε:
baldy είπε:
Δεν είπα κάτι τέτοιο. Δείξε μου που ακριβώς το αναφέρω να σου πω τι εννοώ.

Ωστόσο στα χωριά ζύμωναν το δικό τους ψωμί (αναφέρθηκε στο 1ο ποστ : "ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ=ΒΡΩΜΙΟ.ΜΑΚΡΙΑ"), αλλά το μαλλί-μαλλί και η υγεία-υγεία.

α επισης εσυ τι θεραπεια κανεις? πως τα πας απο φαλακρα?

panoslydios

New Member
dk1984 είπε:
panoslydios ειπες υπαρχει ενα ειδικο τεστ για το αν εχεις ελλειψη σε ιωδιο ποιο ειναι αυτο το τεστ???

Ψαξε στο google για'' iodine loading test''...

Σου δινουν 50mg iodoral.Μαζευεις ουρα 24 ωρων και απο τις εξετασεις των ουρων φαινεται αν ο οργανισμος σου το εχει διατηρησει στο σωμα του επειδη το εχει αναγκη,ή αν το βγαζει στα ουρα.
Ομως υπαρχουν πολλοι παραμετροι για το τεστ,αναλογα με την κατασταση του ατομου .Η πιο χαρακτηριστικη περιπτωση ειναι η ελλειψη ιωδιου
να εχει προκαλεσει καποιο ελαττωμα στις μεμβρανες που στα αγγλικα ονομαζονται symporters και ειναι υπευθυνες για την απορροφηση του ιωδιου.
Αρα παιζει το ιωδιο να πηγαινει κατευθειαν στα ουρα λογω αυτης της αδρανειας των συγκεκριμενων μεμβρανων.

Γι αυτο ,και προτεινεται χορηγηση συμπληρωματος για 3 μηνες και εξεταση σε τετοιο διαστημα.Σε αυτο το διαστημα,οι μεμβρανες θα λειτουργουν ξανα αποδοτικα
.θα απορροφουν ιωδιο και το τεστ θα ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα για το αν υπαρχει ελλειψη ιωδιου η οχι.

Εγω ξερω οτι εχω ελλειψη.Κατα λαθος το βρηκα οτι εχω:)
Τωρα στην Ελλαδα δεν ξερω καν ,αν υπαρχει τετοια ταση για τετοιες ερευνες.

orestis

Member
panoslydios είπε:
Επισης ορεστη σε ολα υπαρχει θεραπεια.Το λεω γιατι σου ειπαν οτι η περιπτωση σου ''δεν παιρνει θεραπεια''.
Αν θες για γενικη υγεια,τσεκαρε το forum curezone,θα βρεις εκει ο,τι θες και σε απασχολει για ζητηματα υγειας.

Το ξερω οτι σε ολα υπαρχει θεραπεια, το θεμα ειναι τι θεραπεια μπορει να γινεται στη χωρα που ζεις.
Οπως ειπα και πιο πανω , σε πολλες χωρες του εξωτερικου η αφαιρεση του θυρεοειδη πλεον απαγορευετε ή τουλαχιστον αποφευγετε. Εχουν αλλους τροπους θεραπειας. Στν ελλαδα ομως αυτο δεν γινετε.
Επισης εκ των υστερων εμαθα οτι πολλοι εχουν αποφυγει την επεμβαση , θεραπευοντας το προβλημα , μεσο ομοιοπαθητικης.
Το θεμα ομως ειναι οτι οταν σου παρουσιαζετε το προβλημα , δεν ξερεις ολα αυτα που μαθενεις αργοτερα.
Οταν εμενα μου ελεγαν οι γιατροι της κλασικης ιατρικης, οτι δεν μπορουν να μου δωσουν καμια θεραπεια και οτι ο μονος δρομος ειναι η αφαιρεση του αδενα, και οτι στην περιπτωση μου, ο θυρεοειδης, θα μπορουσε ανα πασα στιγμη να ανεβασει στο κατακορυφο τους παλμους μου, χωρις λογο και να δω τα ραδικια αναποδα, επρεπε να δρασω καπως αμεσα.
Τωρα πλεον τον εχω αφαιρεσει, οποτε δεν ψαχνω καποια θεραπεια, μιας και αδενας δεν υπαρχει.

Άκης

Administrator
baldy είπε:
Ωστόσο στα χωριά ζύμωναν το δικό τους ψωμί (αναφέρθηκε στο 1ο ποστ : "ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ=ΒΡΩΜΙΟ.ΜΑΚΡΙΑ"), αλλά το μαλλί-μαλλί και η υγεία-υγεία.

α επισης εσυ τι θεραπεια κανεις? πως τα πας απο φαλακρα?

Αυτό δεν το είπα εγώ αλλά ο panoslydios στο 1ο ποστ αυτού του thread. Εγώ ότι κάνω το αναφέρω στην υπογραφή, πλην κάποιων δοκιμών που δεν αναφέρω (σε τοπικά πάντα).
Από καράφλα πως τα πάω; Δεν χάνω μαλλιά, απλώς προσπαθώ να βρω πως να "αντιγράψω" την αποτελεσματικότητα της φινα σε τοπικό επίπεδο.

xk

Active Member
εγω παντως εν μερη συμφωνω με το θεμα των επιστημονων...ειναι ενας κλαδος οπως οι περισσοτεροι που εχουν αλλοιωθει απο την καταρα της εποχης μας,το χρημα.

Οι παλιοι επιστημονες ηταν 100 φορες καλυτεροι(δες αρχαιους Ελληνες) για ενα απλο λογο.Δεν ειχαν κινητρο το χρημα αλλα ΤΗ ΔΟΞΑ.Δεν επαναπαυονταν ποτε και μεγαλωναν με αυτο το σκεπτικο.Δες την σημερον ημερα πως μεγαλωνει ενα παιδι.Τι του λενε οι γονεις του?Γινε γιατρος να εισαι πλουσιος να περνας καλα...βλεπει κα ιο πιτσιρικας τις ανεσεις των γιατρων και σκυβει το κεφαλι και διαβαζει διαβαζει διαβαζει...και φτανει να ξερει απ εξω τομους ολοκληρους αλλα δε μπορει να βρει μια λυση σ ενα προβλημα...το παιχνιδι το εχει χασει ηδη...

Βεβαια δεν ειναι τοσο πολυ η ανικανοτητα της ''παπαγαλιας'' οσο του οτι αυτα που ανακαλυπτουν δεν τα μοιραζουν με τον κοσμο...περιμενουμε απο ανθρωπους που τους πληρωνουν οι εταιρειες ακριβα αμαξια σπιτια διακοπες ασφαλεια...που κοιτανε ποτε να ρθει η μερα να πανε για γκολφ....δε λεω οτι ειναι ολοι ετσι αλλα η πλειοψηφια ετσι ειναι κακα τα ψεμματα...κρατανε εγωιστικα τις λυσεις που βρισκουν σ ενα συρταρι μιας πολυεθνικης και πανε για τσαι αδιαφοροντας για το γενικο καλο γιατι αυτοι περνανε καλα...Παλια τους βαζαν οι ναζι να κανουν εγκληματα με την απειλη της ζωης τους τωρα τους λαδωνουν με χρημα...δεν ειναι ελευθεροι ανθρωποι και γι αυτο εγκλωβιζονται και οι γνωσεις τους.

τεσπα μεγαλη κουβεντα μπορω να γραφω για ωρες με πολλα παραδειγματα.Βαζω μονο ενα...

http://www.to-gamato.com/2013/04/15_22.html

somari

Active Member
Eνω απο ανθρωπους που ψαχνουν θεραπειες για ΤΗΝ ΔΟΞΑ την εχουμε κανει λαχειο

http://www.youtube.com/watch?v=DxiFWLFFtd8

έξω από τον χορό πολλά λέγονται

panoslydios

New Member
Somari ποτε θα ξυπνησεις και θα ανεβεις στο τραινο για τον αγωνα:p?

Nα τη θυμασαι παρα πολυ καλα αυτη την ερευνα.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15860295

$$$

New Member
somari είπε:
Eνω απο ανθρωπους που ψαχνουν θεραπειες για ΤΗΝ ΔΟΞΑ την εχουμε κανει λαχειο

http://www.youtube.com/watch?v=DxiFWLFFtd8

έξω από τον χορό πολλά λέγονται

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5922.html

somari: Παίδες, να σας ρωτήσω, έχω αγοράσει σαπούνι betadine και πλένομαι, επειδή κάνει "θαύματα" στο θέμα ακμή + λιπαρότητα.

πριν 2 μήνες έκανε θαύματα στην ακμή-λιπαρότητα και τώρα μας λες οτι είναι τοξικό ? ? ? :bravo: κρατάς τα μυστικά για πάρτι σου :muahaha: :violin:

Μπλουζα