Διασημοι/Celebrities

vag25

Well-Known Member
Παιδια ειστε υπερβολικοι,σε βαθμο που νομιζω οτι εχει σφηνωθει στο υποσυνειδητο πως πολυ κοντο μαλλι/ξυρισμενο= ασχημια, ακομα και αν ισχυει το αντιθετο σε ορισμενες περιπτωσεις.

Σε καποιους παει το ξερισμενο ή πολυ κοντο ,σε αλλους οχι.Ο τυπος στο ποστ του rocknrolla ειναι πολυ καλυτερος χωρις μαλλι.Ρωτηστε μια κοπελα για δοκιμη.

Και ο βαλαντης μια χαρα ειναι ετσι.

Ο statham που λενε ολοι οτι του παει μου φαινεται τραγικος με ξυρισμενο μαλλι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos

New Member
τι κοπελες κανεις παρεα και το λες αυτο?? με δουλευεις ο τυπος ειναι να τον φτινεις με ξυρισμενο μαλλι σαν ρεμαλι ειναι

2μισι cm υποχωρισε το μαλλι και ειναι αλλος ανθρωπος..[attachment=4257][attachment=4258]

Συνημμένα

• imagesCA4KEN9K.jpg
    imagesCA4KEN9K.jpg
    5.8 KB · Προβολές: 496
  • imagesCAJ8JPYMdd.jpg
    imagesCAJ8JPYMdd.jpg
    5.3 KB · Προβολές: 499

vag25

Well-Known Member
gianniskritikos είπε:
τι κοπελες κανεις παρεα και το λες αυτο?? με δουλευεις ο τυπος ειναι να τον φτινεις με ξυρισμενο μαλλι σαν ρεμαλι ειναι

2μισι cm υποχωρισε το μαλλι και ειναι αλλος ανθρωπος..

Αυτος εχει κανει comp over.To οποιο ειναι σαφως χειροτερο απο το ξυρισμενο.

Αυτο που λεω ειναι οτι σε καποιους παει το ξυρισμενο.Και δεν το λεω γιατι παει σε μενα.Δεν μου παει καθολου.
Αλλα πως να το κανουμε.
Σε καποιους παει.

weznem

Well-Known Member
παντα κανετε το λαθος την ομορφια να την εχετε συνδεδεμενοι με την γνωμη των γυναικων και ειναι λαθος μεγαλο..(φιλε εχω βαλει γυναικες στην σχολη καποτε να μας συγκρινουν τους παρακατω, και μας ειπαν οτι ο vin diesel ειναι πιο ωραιος απο τον brad pit kai apo ton beckham επισης,αυτο σημαινει οτι ισχυει οτι ειπαν η οτι ειναι για κλοτσιες οι γκομενες?εγω λεω το δευτερο.. παιζει ρολο η ποιοτητα που εχει ενας ανθρωπος, αν πας σε μια μπαγκουρισα θα της αρεσει ο βιν ντιζελ αν πας σε μια γυναικα με ενα αλλο επιπεδο και ποιοτητα σαφως και η συγκριση του βιν με τον μπραντ πιτ μονο γελιο θα τις προκαλουσε..)
επειδη εμενα ειναι η δουλεια μου να ξερω τι παει στον καθενα και το εχω διαβασει,σπουδασει,δεν με ενδιαφερει τι θα πει η καθε βλαμμενη..
για να δωδω ενα παραδειγμα αλλο προσωπο ωραιο,αλλο κεφαλι ωραιο..μπορει ενα προσωπο να ειναι ωραιο γωνιες,σαρκωδη χειλη κτλ..αλλα η δομη του κεφαλιου να μην ειναι ωραια μπορει να πετανε τα κοκκαλα τα πλαινα η πισω το ινιακο κοκκαλο να ειναι πολυ πεταχτο..η να στογγυλευει το κεφαλι στο πλαϊ εναςς τετοιος ανθρωπος που με μαλλια θα γοητευε,χωρις μαλλια ειναι για κλωτσιες διοτι φανερωνονται οι ατελειες ππου με το μαλλι και με το κατλληλο κουρεμα καλυπτεις..παραδειγμα τρανο ειναι ο ιγκλεσιας ποιο πισω,το παιδι καραφλιανε και τα κοκκαλα στο πλαι πεταγαν, αμεσως το προσωπο φαρδυνε σε πλατος και δεν τον ελεγες οσο ωραιος ηταν μετα με την μεταμοσχευση..η ομορφια ειναι αντικειμενικη..τα γουστα ειναι υποκειμενικα.δεν ειναι ποιο ομορφος ο vin diesel απο τον ρουβα αντικειμενικα και με στοιχεια αναλυτικα που μπορω να σου παραθεσω οπως συμμετρικα χαρακτηριστικα και αλλα..αν μια γκομενα μου πει,εμενα μου αρεσει ποιο πολυ ο vin..δεν σημαινει οτι ειναι κιολας,σημαινει οτι η γκομενα θελει κλωτσες σε θεμα γουστου για εμενα..

somari

Active Member
rocknrolla είπε:
weznem είπε:
παρατηρησε τα πλαϊνα του οταν ενώνονται με την κορυφη που ανοιγουν τα κοκκαλα και ειναι σαν καζανι ετοιμο να βαλεις μακαρονια για γτιαξιμο ειναι τραγικοτατος διχως μαλλια

Να κάνουμε ένα μικρό τεστάκι; Να βάλουμε μία φωτογραφία του Βιν Ντίζελ και δίπλα μία φωτογραφία δική σου και του Γιάννη και να ρωτήσουμε τις απανταχού γυναίκες ποιον θα προτιμούσαν.

Το αν είσαι όμορφος ή όχι δεν εξαρτάται από τα μαλλιά σου. Αυτός που λες ότι "δεν είναι ούτε για φτύσιμο χωρίς μαλλιά" κατά την ταπεινή, υποκειμενική μου άποψη βάζει κάτω πολλούς "μαλλιάδες" (μεταξύ των οποίων κι εσύ, ενδεχομένως), διότι έχει ωραίο πρόσωπο: γωνίες στην κάτω γνάθο, συμμετρικά χαρακτηριστικά, γεμάτα χείλη, έντονο βλέμμα, κ.λπ.

Δεν έπεται ότι όποιος δεν έχει μαλλιά αυτομάτως γίνεται τέρας. Μπορεί να χάνει -για κάποιους- σε ένα βαθμό την ομορφιά του, αλλά αν όλο το υπόλοιπο είναι ωραίο/σέξι/γοητευτικό, μικρό το κακό. Εμένα ο Βαλάντης με το μαλλί μού φαινόταν γυφτοκάγκουρας. Τώρα μού φαίνεται αρσενικός γαμιάς. Άποψή μου.

Από εκεί και πέρα καλό είναι να δουλέψετε λίγο μέσα σας το θέμα της τριχόπτωσης γιατί απ'ό,τι φαίνεται αν σας πέσουν τα μαλλιά θα τραβήξετε να πηδήξετε απ' τον Ζάλογκο.

Ναι, φυσικά και παίζουν σημαντικό ρόλο και στην ψυχολογία και στην εμφάνιση, αλλά δεν είναι μόνο αυτά.

+10000000000000

παντα κανετε το λαθος την ομορφια να την εχετε συνδεδεμενοι με την γνωμη των γυναικων και ειναι λαθος μεγαλο

Όταν ήμουν μικρός αντρική ομορφιά = αυτό που θέλει ο μέσος όρος των γυναικών και γυναικεία ομορφιά = αυτό που θέλει ο μέσος όρος των αντρών. Φαντάζομαι τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα...

μα τι λες;

αν είναι να αρέσω στις γυναίκες, αλλά για κάποιον -εξωγήινο- λόγο να θεωρούμαι άσχημος, ας είναι, ας "ασχημύνω"

weznem

Well-Known Member
δεν συμφωνουμε ουτως η αλλως ,μπορει??, ο μπραντ να ειναι ποιο ομορφος απο τον βιν?ειμαστε σοβαροι??τελος παντων,δηλαδη θες να μου πεις οτι η γουροναφατσα(κατε με ειδικα η μυτη του ειναι ολοϊδια) που εχει ο βιν ταιριαζει με ενα προφιλ δικηγορου για ζευγαρι και οχι με μια μπαρ γουμαν?εγω για να σου δωσω να καταλαβεις επειδη κανω διαγνωστικες ερωτησεις σε γυναικες που πρεπει να κουρεψω για να αντιληφθω καποια στοιχεια του χαρακτηρα γουστου τους ωστε να ξερω τι θελει κτλ..οσες ειναι συγκεκριμενης ποιοτητας διαλεγαν το βιν,και οσες ειχαν αλλη ποιοτητα διαλεγαν joud lo,brad pit,di caprio,
δεν ειναι καθολου τυχαιο.αλλη ποιοτητα ανθρωπου δεν σημαινει καλο παιδι-κακο παιδι.σαφως υπαρχουν ανθρωποι που ειναι λιγοτερα ομορφοι αλλα σε τραβανε οπως ο χαβιε μπαρντεθ ο λιαμ νινσον,αλλο παραδειγμα ειναι η νικολ κιτμαν που ενω εχει(ειχε)ωραια χακρτηριστικα λογω του οτι ηταν παγοκολωνα δεν σε τραβαγε..εδω ειναι η διαφορα ποιοτητας,μια γυναικα με ποιοτητα μπορει να της αρεσει ο μπραντ,αλλα να εκανε σχεση και μετον μπαρντεθ,δεν θα κοιταγε επουδενειν ομως το βιν ντιεζελ,που κολλαει στην κουβεντα η δυσμορφοβια αναφερθηκαμε σε φανταστικα <σημαδια>?ειναι λιγο ακυρο αυτο το τελευταιο..αλλονα φανταζεσαι πραγματα πυ δεν υπαρχουν και αλλο να ξερεις τι ειναι αντικειμενικα ωραιο η οχι ακομα και επανω σου..

σομαρι οταν ο κοσμος σου γυρναει στο τι θα πουν οι γυναικες ετοιμασου να κανεις και αλλες υποχωρησεις,μια ΓΥΝΑΙΚΑ θελει καποιον με ισχυρο χαρακτηρα που δεν αλλάζει πλεύση αναλογα με τα γουστα της καθε κυριας το ιδιο ισχυει και για τους ΑΝΔΡΕΣ και τους ανδρες.........με μικρα γραμματα
ειναι φυσικο οταν εισαι μικρος να εχεις τετοια κριτηρια που λες,τροφη για σκεψη ειναι αν τα εχεις ακομα ομως..
σσου εχει πει κανεις οτι ο μεσος ορος κριτηριων ειναι παντοτε ο ορθος??καποτε ο μεσος ορος πιστευε οτι η γη ειναι επιπεδη και οσοι δεν συμβαδιζαν μαζι τους ηταν τρελοι..

somari

Active Member
παρχουν ανθρωποι που ειναι λιγοτερα ομορφοι αλλα σε τραβανε οπως ο χαβιε μπαρντεθ

:huh::huh::huh:
w
t
f

o oρισμός του λιγότερο όμορφου:

http://content.answcdn.com/main/content/img/getty/6/6/82876766.jpg

και οσες ειχαν αλλη ποιοτητα διαλεγαν joud lo

άρα οι της "εμφανισιακής ποιότητας" διάλεγαν κάποιον με προχωρημένη αραίωση...

http://cdn3.blogs.babble.com/famecrawler/files/jude-law_1/02.jpg

weznem

Well-Known Member
somari είπε:
παρχουν ανθρωποι που ειναι λιγοτερα ομορφοι αλλα σε τραβανε οπως ο χαβιε μπαρντεθ

w
t
f

σε καποιους η τριχοπτωση δεν ειναι χτυπητη,αν τα ξυριζανε ομως θα ηταν...μην κολας εκει υπαρχουν και αλλοι διχως αρραιωση που δεν ειναι πολυ ομορφοι αλλα εχουν το κατι οπως ο κλουνεϊ δεν ηταν ειναι ποτε ωραιος αλλα γοητευε για διαφορους λογους ομιλια,επιπεδο μορφωσης κτλ..ο βιν τις συγκεκριμενες κυριες δεν θα τις γοητευε ποτε...αλλη ποιοτητα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
weznem είπε:
δεν συμφωνουμε ουτως η αλλως ,μπορει??, ο μπραντ να ειναι ποιο ομορφος απο τον βιν?ειμαστε σοβαροι??τελος παντων,δηλαδη θες να μου πεις οτι η γουροναφατσα(κατε με ειδικα η μυτη του ειναι ολοϊδια) που εχει ο βιν ταιριαζει με ενα προφιλ δικηγορου για ζευγαρι και οχι με μια μπαρ γουμαν?εγω για να σου δωσω να καταλαβεις επειδη κανω διαγνωστικες ερωτησεις σε γυναικες που πρεπει να κουρεψω για να αντιληφθω καποια στοιχεια του χαρακτηρα γουστου τους ωστε να ξερω τι θελει κτλ..οσες ειναι συγκεκριμενης ποιοτητας διαλεγαν το βιν,και οσες ειχαν αλλη ποιοτητα διαλεγαν joud lo,brad pit,di caprio,
δεν ειναι καθολου τυχαιο.αλλη ποιοτητα ανθρωπου δεν σημαινει καλο παιδι-κακο παιδι.σαφως υπαρχουν ανθρωποι που ειναι λιγοτερα ομορφοι αλλα σε τραβανε οπως ο χαβιε μπαρντεθ ο λιαμ νινσον,αλλο παραδειγμα ειναι η νικολ κιτμαν που ενω εχει(ειχε)ωραια χακρτηριστικα λογω του οτι ηταν παγοκολωνα δεν σε τραβαγε..εδω ειναι η διαφορα ποιοτητας,μια γυναικα με ποιοτητα μπορει να της αρεσει ο μπραντ,αλλα να εκανε σχεση και μετον μπαρντεθ,δεν θα κοιταγε επουδενειν ομως το βιν ντιεζελ,που κολλαει στην κουβεντα η δυσμορφοβια αναφερθηκαμε σε φανταστικα <σημαδια>?ειναι λιγο ακυρο αυτο το τελευταιο..αλλονα φανταζεσαι πραγματα πυ δεν υπαρχουν και αλλο να ξερεις τι ειναι αντικειμενικα ωραιο η οχι ακομα και επανω σου..

σομαρι οταν ο κοσμος σου γυρναει στο τι θα πουν οι γυναικες ετοιμασου να κανεις και αλλες υποχωρησεις,μια ΓΥΝΑΙΚΑ θελει καποιον με ισχυρο χαρακτηρα που δεν αλλάζει πλεύση αναλογα με τα γουστα της καθε κυριας το ιδιο ισχυει και για τους ΑΝΔΡΕΣ και τους ανδρες.........με μικρα γραμματα
ειναι φυσικο οταν εισαι μικρος να εχεις τετοια κριτηρια που λες,τροφη για σκεψη ειναι αν τα εχεις ακομα ομως..
σσου εχει πει κανεις οτι ο μεσος ορος κριτηριων ειναι παντοτε ο ορθος??καποτε ο μεσος ορος πιστευε οτι η γη ειναι επιπεδη και οσοι δεν συμβαδιζαν μαζι τους ηταν τρελοι..

Όλα όσα γράφεις είναι λανθασμένα.

δεν βγαζουμε ακρη ρε παιδια εχει ο καθενας την γνωμη του δεν εχει καποιο νοημα εγω δεν συμφωνω με την αποψη σου εσυ με την δικια μου..για εμενα οτι γραφεις ειναι ακυρα,για εσενα οτι γραφω ειναι ακυρο..ας το αφησουμε..

weznem είπε:
somari είπε:

w
t
f

σε καποιους η τριχοπτωση δεν ειναι χτυπητη,αν τα ξυριζανε ομως θα ηταν...μην κολας εκει υπαρχουν και αλλοι διχως αρραιωση που δεν ειναι πολυ ομορφοι αλλα εχουν το κατι οπως ο κλουνεϊ δεν ηταν ειναι ποτε ωραιος αλλα γοητευε για διαφορους λογους ομιλια,επιπεδο μορφωσης κτλ..ο βιν τις συγκεκριμενες κυριες δεν θα τις γοητευε ποτε...αλλη ποιοτητα..
σομαρι οταν ανεφερα τον λο τον ειχα στο μυαλο μου με μαλλια αφενως,αφετερου χωρις μαλλια πως τον κοβεις??εγω λεω οτι χανει αλλα αν το συγκρινεις με το βιν ντιζελ παιζει να θεωρειται και θεος ακομα και ετσι χωρις μαλλια.μην στκεκεσαι σε μια λεξη νομιζω ειναι ξεκαθαρο το νοημα οτι αναλογα με την ποιοτητα του μυαλου ειναι και οι επιλογες του καθενος..

gianniskritikos

New Member
ο wenz εχει απολυτο δικιο για μενα και οντως δεν εχει νοημα αυτα που λεει για τις κοπελες ισυουν 100% και επιτα δεν κανουν την ομορφια οι γυναικες αν εσεις κανετε το στυλ σας οπως αραιση στις κοπελες που ξερεται που μπορει να ειναι ασχετες τελειος και αγουστες και δεν σας νοιαζει το αν εσας σας αραισει μαγκια σας 0 πρωσοπικοτιτα εμενα δεν με νιαζει αν μια κοπελα δεν με βλεπει ωραιο το παν ειναι να νιωθεις εσυ ωραιος..... και οντως δεν μετραει μονο η ομορφια αλλα εμεις για αυτο ξεκινισαμε να μιλαμε και ξερεται κατι ξερω παιδια που εχουν ξυρισει το κεφαλι τους ολη η παραια τους ειναι 10 ατομα με ξυρισμενο το μαλλι και εχουν κατι γομενες..... να τρελενεσε αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ποιο ωραιοι σε αυτην την περιοχη περναει... οπως και μπουρναζι ειναι τιγκα στα 16χρονα καγουρια με το μαλι καρφακι στα 10 cm και εχουν κατι καγουρισεσ για γκομενες που αν παω εγω εκει θα με κοιτανε σαν φλορο..... δεν σημαινει οτι ειναι ποιο οραιοι οι κοπελες δεν επιλεγουν μονο το οραιο......μη δου πω ιδικα αυτο δεν επιλεγουν....το περιεχομενο του ανθρωπου ειναι..... που μεγαλωσες τι συνηθιες εχεις... με ποιους κανεις παρεα βλεπεις κατι τυπαδες στο γαζι που εχουν ενα αφτι με μια τριπα που μπενει μεσα και το κεφαλι σου.... υπαρχουν κοπελες που τους αραισει αυτο στυλ ειναι εγω κατι τετοιους τους συχενομε..... τι να σας πω...

Η megan fox ξυρισμενη..νταξει μπορει να ειναι τα ματια τα χειλη super αλλα το κεφαλι για μετα εχει υπερβολικες γωνιες/καμπυλες

Συνημμένα

• 3-megan-fox-shaved-head-gorgeous-women-with-shaved-heads.jpg
    3-megan-fox-shaved-head-gorgeous-women-with-shaved-heads.jpg
    38.2 KB · Προβολές: 723

weznem

Well-Known Member
δικιο εχεις γιαννη για εμενα,αλλα δεν συμφωνουμε και ολοι σεβαστες οι γνωμες ολων.. εγω δεν συμμεριζομαι να ρυθμιζω τι ζωη μου και τα θελω μου με το τι αρεσει στις γκομενες προτιμω το αντιθετο να ρυθμιζουν αυτες στο τι αρεσει σε εμενα..αυτο σημαινει εμπιστοσυνη στον εαυτο σου ,αυτο το εκπεμπεις αν το εχεις...βεβαια δεν θα ηθελα(πλεον) μια γυναικα διπλα μου να κανει οτι τις λεω,θελω ισχυρη προσωπικοτητα,να το στροφαρει το μυαλουδακι,πλεον η γυναικα που ειναι διπλα μου θελω να με εμπνεει,μια γυναικα με μονο εξωτερικη εμφανιση εχει ημερομηνια ληξης μεσα μου..εχω περασει απο τα σταδια ολα σχεδον,ειχα κανει κοπελες να κανουν οτι πω εγω και τερμα, ειμουν μαλακας και νομιζα οτι ηταν μαγκια αυτο που κανω,να σερνονται..πολλα σκηνικα που ντρεπομαι πλεον..αναθεωρησα πολλα ωριμασα, μια γυναικα που κανει οτι τι λες,δεν ειναι διπλα σου συνειδητα,δεν εχει βαθειες ριζες μεσα της αυτο που την κανει να σε θελει..το ιδιο ισχυει και για εμας...γι αυτο και ειπα στο σομμαρι: ειναι φυσικο οταν εισαι μικρος να εχεις τετοια κριτηρια που λες,τροφη για σκεψη ειναι αν τα εχεις ακομα ομως.. ποτε δεν ημουν πιστος παντα βαριομουν,πλεον εχω 5 χρονια σχεση και δεν εχω βαρεθει καθολου διοτι εχω ΓΥΝΑΙΚΑ διπλα μου και οχι γυναικα..και ξερει τι πρεπει, ποτε πρεπει και πως να το κανει..
δεν φτιαχνω τη ζωη μου στο πως θα αρεσω στις γκομενες,και τι θελουν για να ειμαι ετσι ειναι δεδομενο οτι αρεσω για εμενα,το ξερω..δεν θα γινω σκυλακι της τρυπας ποτε,ειναι καταντια για εμενα,ας ερθει η τρυπα σε εμενα..you know what i mean...
παντως ακομα και η μεγκαν με την προσωπαρα ξουρα χανει τι να λεμε τωρα..και ειναι βαμμενη και με ψευτικη βλεδαριδα,αφαιρεσα τα ολα αυτα..και θα τρεχεις....μακρια
καλο Σου/ΚΟΥ γιανναρε..

weznem είπε:
ΜΙΚΕΣ είπε:
Akoma k ξυρισμενη ειναι σουπερ.Αλλα με τι ασχολουμαστε ρε παιδια??????????????

σωστο και αυτο.. :m02:

ευχαριστω πολυ,να ΄σαι καλα..επισης καλο σαββατοκυριακο! Ρε παιδια να μην κοιταμε και τιποτα ομορφο ? :blush: Απλα ειναι γουστα αυτα..εμενα ας πουμε μου αρεσει να ειναι ψηλη αλλα οχι πανω απο 1,80 και βαλει τακουνια και με περασει :dodgy: αλλος την προτιμαει κοντη... αλλος ετσι αλλως αλλιος γουστα ειναι αυτα!

gianniskritikos

New Member
οντως φιλε γουστα ειναι αλλα δεν μπορεις να αλαζεις το ωραιο με τα γουστα το ωραιο ειναι ωραιο... ασπουμε της αδελφης μου δεν της αρεσει ο σακης καθολου λεει ειναι ασχημος τωρα πες μας οτι δεν ειναι ωραιος επειδη η αδελφη μου δεν εχει γουστο... η αποψη μου ειναι οτι το οταν λεμε γουστα ειναι δεν παει ετσι αλλος εχει γουστο αλλος οχι και αυτο δεν εχει καμια σχεση με κοντη ψηλη .... αν ειναι κοντη και ειναι ωραια θα σαρεσει και παλι δεν θα πεις οχι .....δεν πα να σαρεσουν οι ψηλες αλλο το ωραιο και αλλο τα γουστα

αλλα οντως με τι ασχολουμαστε.....

Μπλουζα