Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;

Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;

• Εχω κανει χρηση φιναστεριδης και εχω εμφανισει παρενεργειες

Ψηφοφορίες: 37 37.0%
  • Εχω κανει χρηση φιναστεριδης και ΔΕΝ εχω εμφανισει παρενεργειες

Ψηφοφορίες: 47 47.0%
  • Δεν εχω κανει χρηση φιναστεριδης

Ψηφοφορίες: 16 16.0%

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    100

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
....υπάρχουν και στο διαδίκτυο πάντως περιπτώσεις που η φινα έχει μπουστάρει πολυ τα υπάρχοντα μαλλια σε διάφορους που ειχαν ενεργούς θύλακες όχι πολυ αποδυναμωμένους....σε αλλους μπορει να κάνει απλή συντηρηση..αλλά σε άλλους μπορει να δυναμώσει πολυ τα υπάρχοντα μαλλιά σε ενα διάστημα 6-12 μηνων το οποίο ειναι κάτι που θα βοηθήσει πολυ και το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης αν έχει αρκετά υπάρχοντα μαλλια ο ασθενής που δεν είναι χνούδια και δεν έχει ξαναπάρει φιναστερίδη πριν....Οπότε έτσι με τη φιναστερίδη θα αναδείξει και το αποτέλεσμα του καλύτερα ο γιατρός, και θα έχει το κίνητρο να στη δώσει αφού θα ειναι ένα όπλο για αυτον για να πετύχει οσο το δυνατον πιο εντυπωσιακο αποτέλεσμα με στοχο την προώθηση του brand name του..
Προφανώς υπάρχουν όλες οι περιπτώσεις. Αυτές που αναφέρεις όμως είναι η εξαίρεση. Το σύνηθες στην φίνα όταν προτείνεται για μικρό χρονικό διάστημα είναι για μαλλιά μέσα στα οποία γίνεται η εμφύτευση για να τα προστατεύσεις και να μην τα χάσεις λόγω μμ ή λόγω ΑΑ, έτσι ώστε να μην έχει πρόβλημα η κλινική και κατηγορηθεί ότι δεν πήγε καλά η μμ. Το έχω δει δεκάδες φορές.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

theoblue

Active Member
Φυσικα και τις κλινικες ΜΜ το πρωτο που τις ενδιαφερει ειναι να δειξουν ενα πολυ καλο αποτελεσμα, στο οποιο βοηθα και η χρηση φινας.
Αλλα και τον ασθενη που εχει πληρωσει ενα σκασμο λεφτα, τον ενδιαφερει κατι αλλο;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η φινα για τον καραφλο ,
Δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα απ οτι τα αναβολικα για τον bodybuildera
Όπως κ τα ναρκωτικα για εναν ναρκομανή.

Κ οι 3 περιπτωσεις εχουν εναν κοινό παρονομαστη,
Οτι και οι 3 παραπανω τυποι ανθρώπων περνουν τα χαπια αυτα για την ψυχολογικη τους ευεξια, κι οχι γιατι εχουν καποιο οργανικο προβλημα αλλα για να εκπληρώσουν την ψυχικη τους αναγκη.

Ο 1ος περνει χαπι θα δει μαλλια οποτε νοιωθει καλα ψυχολογικα ,
Ο 2ος περνει χαπι θα γινει τουμπανο οποτε θα νιωθει καλα ψυχολογικα
Κ ο 3ος περνει χαπι θα "την ακουει" οποτε θα νοιωθει καλα ψυχολογικα.

Κ ολοι με το χαπι τους θα εχουν καλυψει τελικα την ψυχικη τους αναγκη.
Παρόλο που έχει μια συσχέτιση θεωρώ ότι είναι εντελώς επιφανειακή. Δεν μπορείς να συγκρίνεις κάποιον που απλά δεν θέλει να μειονεκτεί σε σχέση με έναν εξαρτημένο από ουσίες (ναρκωτικά) και με κάποιον άλλο που θέλει να επιδειχθεί και να γίνει υπεράνθρωπος.

Το αλλο θεμα ειναι οτι κ στις 3 περιπτωσεις οταν διακοψεις την χρηση το μονο που θα απομεινει πλεον ειναι τα "κουσουρια" "καταλοιπα" που θα εχει αφησει η χρηση αυτων των ουσιών στο σωμα σου.
Εννοωντας βεβαια οτι το σωμα σου δεν θα ειναι ξανα ακριβως οπως ηταν πριν την χρηση τους.
Αυτό είναι απλά μια υπόθεση και όχι βεβαιότητα όπως εκφράζεται εδώ.

Οσο αφορα τις κλινικές @JimKan1
Στο 2. Που ανεφερες με το πλανο φινας και nw6 αν τη διακοψεις κλπ.
Τις κλινικες να σου πω οτι δεν την ενδιαφερει πραγματικα καθολου.
Καθε κλινικη την ενδιαφερει αποκλειστικά κ μονο το brand της.
Θελουν να παρεις φινα πριν κ μετα 1 + 1 χρονο για να δειξουν αυτοι το οσο δυνατον καλυτερο αποτελεσμα που μπορούν κ μετα αντε γεια.
Αν κοψεις έπειτα την φινα ή σε πατησει αυτοκινητο στο δρομο (μετα τη φωτογραφιση) δε τους απασχολει καθολου.
Τους απασχολει πολυ ομως αν πας να κανεις το οποιοδηποτε αρνητικο σχολιο ειτε αν δεν βγει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα - σε σχεση με τις αλλες κλινικες που χρησιμοποιουν φινα,
Οποτε δεν θελουν να υστερουν.

Δες το σαν αγωνα στα 100μ και ολοι να τρεχουν ντοπαρισμενοι κι εσυ οχι,
Ετσι βλεπει κ μια κλινικη τα αποτελεσματα της οταν οι πελατες της δεν περνουν φινα κ πρεπει να συναγωνιζεται τις αλλες που δινουν φινα στους πελατες τους κ ανεβαζουν τα -ντοπαρισμενα- αποτελεσματα.

Οποτε ολες οι κλινικες πλεον δινουν φινα για να εχουν την δυνατότητα Να ανεβαζουν οσο το δυνατόν πιο κορυφαια αποτελεσματα γινεται, γιατι αυτο ειναι που πραγματικα τους απασχολει κι οχι εσυ ειτε τι θα απογινεις μετα.

Επισης αν την κοψεις κ γινεις σαν "μπακαλογατος" ας προσεχες δεν σου φταινε αυτοι.
Έχουμε εγχωριο παραδειγμα αλλωστε για την ΑΓΑΠΗ των Ιατρων /κλινικων προς τους πελατες / μπακαλογατους τους :)

Όντως, κάθε κλινική την νοιάζει το brand της. Αυτό ισχύει και δεν είναι και κακό. Πολλές κλινικές δίνουν όμως φίνα για να μην αδικηθεί το αποτέλεσμα της μμ και όχι για να το μπουστάρουν (ειδικά το 1+1), άλλες για να προστατεύσουν κατά την διάρκεια της μμ τα μαμα μαλλιά στην περιοχή της εμφύτευσης που είναι αναγκαίο. Άλλες δίνουν και φίνα και ντούτα για να φωτογραφίζουν τον πελάτη τα επόμενα χρόνια για διαφήμιση. Δεν υπάρχει λοιπόν ένας κανόνας και δεν είναι όλοι κακοί ή δεν το κάνουν ΟΛΟΙ για τον ίδιο λόγο. Η γενίκευση λοιπόν για όσους δίνουν φίνα δεν είναι σωστή.

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Αυτη ειναι η διαφωνια μου, η χρηση της φιναστεριδης μπορει να εχει 2 ειδων μονιμων αρνητικων επιπτωσεων

1.Η πρωτη ειναι καθαρα θεμα χρησης φιναστεριδης και ειναι οι μονιμες(η τελος παντων μακροχρονιες) παρενεργειες οι οποιες δεν αναστρεφονται πληρως μετα την διακοπη της χρησης, προσωπικα δεν μπορω να πιστεψω οτι ολοι οσοι αναφερουν τετοιου ειδους παρανεργειες ειναι ολοι φαντασιοπληκτοι, καποιοι ειναι σιγουρα, αλλα ολοι;

2. Η δευτερη εχει να κανει με τον συνδιασμο χρησης φιναστεριδης (θεωροντας οτι δεν θα σου βγαλει παρενεργειες η οτι αμα σου βγαλει απλα μειωνεις δοση και ολα καλα) και επιθετικης προσεγγισης μεταμοσχευσης που αν στην πορεια αναγκαστεις να διακοψεις μονιμα τη χρηση φινας και προοριζεσαι για NW6+ η εχεις αδυναμη δοτρια θα βρεθεις σε αδιεξοδο, τετοιες προσεγγισεις βλεπω αρκετα συχνα απο Couto και κυριως Freitas.
Οι προβληματισμοί σου φαινομενικά δείχνουν να έχουν βάση αλλά ξέρεις από που προκύπτουν και αφορούν και τον περισσότερο κόσμο? Από το γεγονός πως θα παίρνει για μεγάλο χρονικό διάστημα ένα χάπι.Αυτό τρομάζει.
Ένα χάπι από το οποίο δεν έχει ποτέ προκύψει ένα περιστατικό που το συνδέει απο το 1998 που κυκλοφορεί με ένα πρόβλημα υγείας που εμφάνισε κάποιος μακροχρόνιος χρήστης.Αν έχει κάποιος διαβάσει να παραθέσει κάτι ευχαρίστως.
Πάντα όμως ισχύει αυτός ο κανόνας σε όλα τα φάρμακα που πρέπει να τα παίρνεις για μια ζωή είτε λέγεται χάπι για την καρδιά είτε για την υπέρταση είτε για τη θρόμβωση για να μην πήζει το αίμα.
Δεν έχει προκύψει από πουθενά πως προκαλεί βλάβες μακροχρόνια και επειδή είμαι από τους πρώτους χρήστες,αυτό το παρακολουθώ στενά-τόσα χρόνια δεν έχω διαβάσει κάπου πως για κάποιο πρόβλημα υγείας που εμφάνισε κάποιος ασθενής ευθύνεται η φιναστερίδη.
Όσους γιατρούς έχω ρωτήσει που δεν είναι υπέρ,δεν έχουν να σου πούνε ένα "χειροπιαστό αποτέλεσμα" από έναν ασθενή που έπαθε ζημιά από τη φίνα.Η αν έχουν ακούσει από ένα συνάδελφο τους οτιδήποτε,ποτέ κανένας δεν μου είπε κάτι έστω και σαν παράδειγμα-είναι ακριβώς αυτό που λες και εσύ-30 χρόνια κυκλοφορίας δεν υπάρχει ένα περιστατικό να μου αναφέρουν ρε αδερφέ?
Άρα και τα κινητά που χρησιμοποιούμε 30 χρόνια τώρα μας κάνουν ζημιά,και τα φαγητά που τρώμε θα μας βγάλουν πρόβλημα στάνταρ,άρα με αυτή τη φοβική λογική δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα και αυτό δε βγαίνει πουθενά.
Και για να ξεκαθαριστεί δια παντός,θα πρέπει να πούμε πως όποιος θέλει να έχει για πάντα μαλλιά (ισόβια) ΑΥΤΌ ΠΆΕΙ ΠΑΚΈΤΟ ΜΜ+ΦΙΝΑ. Αν δεν γίνει αντιληπτό αυτό τότε να μην ασχολείται κανένας με τις μμ και καλύτερα να μην κάνει ποτέ.Δεν αξίζει όλα αυτά που θα περάσει.
Η επιλογή μόνο με μμ χωρίς Φίνα αφορά πολύ λίγους που αποτελούν την εξαίρεση και ελάχιστους που μπορούν να πάρουν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα που ως γνωστόν εξαρτάται από ένα σωρό παράγοντες να μην τους αναλύσω τώρα.
Η φίνα σου εξασφαλίζει μακροβιότητα στα μαλλιά όχι παροδικότητα που σε συνεργασία με μμ το απογειώνεις το αποτέλεσμα.
Αυτό επέλεξα να κάνω και στη δική μου περίπτωση η οποία όμως μακροβιότητα ακόμα και τώρα που έχω ξεπεράσει τη δύσκολή ηλικία της τριχόπτωσης μπορεί να με φέρει πίσω και να χάσω έδαφος.
Είναι πολύ απλή η προσέγγιση της φίνας και οφείλεις να ξέρεις τι κάνει και που βοηθά.Αν αυτό γίνει κατανοητό τότε παίρνεις τη σωστή απόφαση.
Αυτό που δεν κάνουν ποτέ οι κλινικές και δεν το εξηγούν για όλους τους ευνόητους λόγους είτε οι μεν που δεν προτείνουν για να τους ξαναεπισκεφτείς σύντομα αφού θα συνεχίζεις να χάνεις έδαφος,είτε οι άλλοι που με την κάλυψη της φίνας θα υποστηρίξουν το αποτέλεσμα τους αρχικά αλλά δεν θα σου έχουν αναλύσει επακριβώς σε βάθος χρόνου τι θα συμβεί αν την κόψεις και πως θα συνεχίσεις και στο τέλος καταλήξεις μπακαλόγατος.
Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Vdupa

Well-Known Member
Όλοι οι σοβαροί γιατροί συστήνουν φίνα....Ποιοί είναι όλοι αυτοί οι σοβαροί γιατροί????Τί ειδικότητας είναι????Ποιά είναι η έννοια του σοβαρού γιατρού????? Πώς δηλαδή καταλαβαίνω ότι ένας γιατρός είναι σοβαρός ή όχι???? Στο Συγγρός δίνουν φίνα?????
Σοβαρός γιατρός είναι αυτός που σέβεται την επιστήμη του (αντιλαμβάνεται την αξία της επιστημονικής μεθόδου, δεν προσπαθεί να ανακαλύψει τον τροχό στην ντουζιέρα με daydreaming) και θα προτείνει ένα μελετημένο και εγκεκριμένο φάρμακο για την τριχόπτωση.

Ασόβαρος είναι αυτός που δεν σέβεται την επιστήμη του και θα σου προτείνει να αποφύγεις ένα μελετημένο και εγκεκριμένο φάρμακο για την τριχόπτωση. Κοινώς τσαρλατάνος. Είδαμε πολλούς τέτοιους επι κοβιντ.

YΓ. Δεν εχει σχεση με την ειδικότητα. Η εγκριση ενός φαρμάκου ειναι πανω απο την ειδικότητα αλλα και το πρόσωπο (γιατρός).

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Σοβαρός γιατρός είναι αυτός που σέβεται την επιστήμη του (αντιλαμβάνεται την αξία της επιστημονικής μεθόδου και δεν προσπαθεί να ανακαλύψει τον τροχό στην ντουζιέρα με daydreaming) και θα προτείνει ένα μελετημένο και εγκεκριμένο φάρμακο για την τριχόπτωση.
Ασόβαρος είναι αυτός που δεν σέβεται την επιστήμη του και θα σου προτείνει να αποφύγεις ένα μελετημένο και εγκεκριμένο φάρμακο για την τριχόπτωση. Κοινώς τσαρλατάνος. Είδαμε πολλούς τέτοιους επι κοβιντ.
Σκέψου το εξής: Πώς γίνεται να σου αποθαρρύνουν τη χρήση της φιναστερίδης, μιας εγκεκριμένης αγωγής με πάνω από 30 χρόνια ιστορίας, ενώ ταυτόχρονα προωθούν θεραπείες όπως PRP, ενέσιμα, τοπικά προϊόντα και άλλα, τα οποία τυχαίνει να τα προμηθεύεσαι από τους ίδιους που τα συστήνουν;

Να τονιστεί και το εξής:
Η φιναστερίδη, με κόστος λίγο παραπάνω από 5 ευρώ στο φαρμακείο, έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Αντίθετα, τα νέα και πιο ακριβά προϊόντα και θεραπείες, παρόλο που συχνά προωθούνται ως εναλακτικές, δεν καταφέρνουν να φτάσουν - ούτε να πλησιάσουν το επίπεδο της φιναστερίδης στις έρευνες.

Η απάντηση είναι απλή: ΚΕΡΔΟΣ.

Wanderer

Active Member
Mίλησα με τον ιατρό στο τηλέφωνο και μου είπε για τους επόμενους μήνες τουλάχιστον δεν θα χρειαστώ φινα και τα περισσότερα θα μου τα πει αύριο από κοντά. Συνεχίζω με μινοξ.

Από την μια χάρηκα αλλά από την άλλη ανησυχώ μήπως στους επόμενους μήνες ή και στον ένα χρόνο, μήπως χάσω κάποια ποσότητα από τα μαμα μαλλιά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Mίλησα με τον ιατρό στο τηλέφωνο και μου είπε για τους επόμενους μήνες τουλάχιστον δεν θα χρειαστώ φινα

Περίεργη συμβουλή. Τι πάει να πει τους επόμενους μήνες. Δεν είναι παυσίπονο.

bobby

Well-Known Member
Δεν ξέρω, στον ευαγγελισμό δίνουν?
Παντού δίνουν φίνα για τον προστάτη σε πενταπλάσια δόση χωρίς θέματα…..αλλά το 1/5 (1mg την ημέρα) φταίει για την οικονομική κρίση, τον πόλεμο στην Ουκρανία, τα ακριβά ενοίκια, την αύξηση στην τιμή του καφέ, την εμφάνιση του κορονοϊού, τις (μη) κ@υλες του μπάρμπα Μητσου, την μη διαιώνιση του ανθρώπινου γένους και τελικά την καταστροφή του……

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

theoblue

Active Member
Περίεργη συμβουλή. Τι πάει να πει τους επόμενους μήνες. Δεν είναι παυσίπονο.
Μάλλον θα κάνει πρώτα το διαλείμμα από τη φινα, 2-3 μήνες, να μην το έχει για μετά και μετά θα ξεκινήσει, για να μην διακόπτει τη θεραπεια στη μεση

JimKan1

Well-Known Member
Οι προβληματισμοί σου φαινομενικά δείχνουν να έχουν βάση αλλά ξέρεις από που προκύπτουν και αφορούν και τον περισσότερο κόσμο? Από το γεγονός πως θα παίρνει για μεγάλο χρονικό διάστημα ένα χάπι.Αυτό τρομάζει.
Ένα χάπι από το οποίο δεν έχει ποτέ προκύψει ένα περιστατικό που το συνδέει απο το 1998 που κυκλοφορεί με ένα πρόβλημα υγείας που εμφάνισε κάποιος μακροχρόνιος χρήστης.Αν έχει κάποιος διαβάσει να παραθέσει κάτι ευχαρίστως.
Πάντα όμως ισχύει αυτός ο κανόνας σε όλα τα φάρμακα που πρέπει να τα παίρνεις για μια ζωή είτε λέγεται χάπι για την καρδιά είτε για την υπέρταση είτε για τη θρόμβωση για να μην πήζει το αίμα.
Δεν έχει προκύψει από πουθενά πως προκαλεί βλάβες μακροχρόνια και επειδή είμαι από τους πρώτους χρήστες,αυτό το παρακολουθώ στενά-τόσα χρόνια δεν έχω διαβάσει κάπου πως για κάποιο πρόβλημα υγείας που εμφάνισε κάποιος ασθενής ευθύνεται η φιναστερίδη.
Όσους γιατρούς έχω ρωτήσει που δεν είναι υπέρ,δεν έχουν να σου πούνε ένα "χειροπιαστό αποτέλεσμα" από έναν ασθενή που έπαθε ζημιά από τη φίνα.Η αν έχουν ακούσει από ένα συνάδελφο τους οτιδήποτε,ποτέ κανένας δεν μου είπε κάτι έστω και σαν παράδειγμα-είναι ακριβώς αυτό που λες και εσύ-30 χρόνια κυκλοφορίας δεν υπάρχει ένα περιστατικό να μου αναφέρουν ρε αδερφέ?
Άρα και τα κινητά που χρησιμοποιούμε 30 χρόνια τώρα μας κάνουν ζημιά,και τα φαγητά που τρώμε θα μας βγάλουν πρόβλημα στάνταρ,άρα με αυτή τη φοβική λογική δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα και αυτό δε βγαίνει πουθενά.
Και για να ξεκαθαριστεί δια παντός,θα πρέπει να πούμε πως όποιος θέλει να έχει για πάντα μαλλιά (ισόβια) ΑΥΤΌ ΠΆΕΙ ΠΑΚΈΤΟ ΜΜ+ΦΙΝΑ. Αν δεν γίνει αντιληπτό αυτό τότε να μην ασχολείται κανένας με τις μμ και καλύτερα να μην κάνει ποτέ.Δεν αξίζει όλα αυτά που θα περάσει.
Η επιλογή μόνο με μμ χωρίς Φίνα αφορά πολύ λίγους που αποτελούν την εξαίρεση και ελάχιστους που μπορούν να πάρουν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα που ως γνωστόν εξαρτάται από ένα σωρό παράγοντες να μην τους αναλύσω τώρα.
Η φίνα σου εξασφαλίζει μακροβιότητα στα μαλλιά όχι παροδικότητα που σε συνεργασία με μμ το απογειώνεις το αποτέλεσμα.
Αυτό επέλεξα να κάνω και στη δική μου περίπτωση η οποία όμως μακροβιότητα ακόμα και τώρα που έχω ξεπεράσει τη δύσκολή ηλικία της τριχόπτωσης μπορεί να με φέρει πίσω και να χάσω έδαφος.

Είναι πολύ απλή η προσέγγιση της φίνας και οφείλεις να ξέρεις τι κάνει και που βοηθά.Αν αυτό γίνει κατανοητό τότε παίρνεις τη σωστή απόφαση.
Αυτό που δεν κάνουν ποτέ οι κλινικές και δεν το εξηγούν για όλους τους ευνόητους λόγους είτε οι μεν που δεν προτείνουν για να τους ξαναεπισκεφτείς σύντομα αφού θα συνεχίζεις να χάνεις έδαφος,είτε οι άλλοι που με την κάλυψη της φίνας θα υποστηρίξουν το αποτέλεσμα τους αρχικά αλλά δεν θα σου έχουν αναλύσει επακριβώς σε βάθος χρόνου τι θα συμβεί αν την κόψεις και πως θα συνεχίσεις και στο τέλος καταλήξεις μπακαλόγατος.
Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Συμφωνω στα περισσοτερα απο αυτα που εγραψες, η ληψη ενος φαρμακου οπως η φινα εφ'ορου ζωης (η τουλαχιστον ενος πολυ μεγαλου μερους της ζωης σου) δεν ξερω κατα ποσο ειναι ρεαλιστικη προσδοκια για καποιον που θελει να κανει μεταμοσχευση, και δεν το λεω μονο απο αποψη ρουτινας, τα ενδιαφεροντα σου, οι δραστηριοτητες σου, οι ευθυνες σου , η υγεια σου και οι ορμονολογικες σου ισορροπιες αλλαζουν με τα χρονια, σε παιρνει παντα υπο ολες αυτες τις παραμετρους να βαζεις και την φινα στο παιχνιδι;

Διαφωνω μονο στο κομματι των μονιμων παρενεργειων αλλα οπως ειπα και απο πανω ο καθενας εχει την αποψη του και οπως ειπες δεν υπαρχει κατι επιστημονικα χειροπιαστο, οποτε τα μονα επιχειρηματα εκετρωθεν ειναι "αφου τοσα χρονια δεν υπαρχει επιστημονικα τεκμηρωμενος ασθενης με μονιμες παρανεργειες" και απο την αλλη "αφου τοσο ατομα λενε οτι δεν επανηλθαν, τρελοι ειναι ολοι;".

Gianney

Well-Known Member
Εφόσον ο @Anastasakis Hair Clinic είναι μέλος του φόρουμ και γιατρός με πολλές γνώσεις αν και έχει πει πολλάκις την γνώμη του,θα ήταν ωφέλιμο να παρέχει γνώσεις και να επεμβαίνει λέγοντας εδώ την γνώμη του.

JimKan1

Well-Known Member
Εφόσον ο @Anastasakis Hair Clinic είναι μέλος του φόρουμ και γιατρός με πολλές γνώσεις αν και έχει πει πολλάκις την γνώμη του,θα ήταν ωφέλιμο να παρέχει γνώσεις και να επεμβαίνει λέγοντας εδώ την γνώμη του.

οχι ευχαριστουμε

vlafo

Well-Known Member
αφου τοσο ατομα λενε οτι δεν επανηλθαν, τρελοι ειναι ολοι;".
Δεν λένε αυτό,απλά ότι έχουν παρενέργειες αλλά όλοι μα όλοι επανέρχονται αργά ή γρήγορα.
Ο κανόνας λέει σε 1 μήνα αλλά εξαρτάται και τον οργανισμό και μπορεί να πάρει και 6 μήνες αλλά όλοι και το τονίζω θα επανέλθουν.
Δεν υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένο μόνιμη παρενέργεια που έχει αφήσει.

aeratos28

Just aeratos
Δίκιο έχει αλλά εσύ σαν κούταβος ασβοκουναβος συνεχώς με έναν Αναστασάκη στο στόμα είσαι και τον αναζητάς σε κάθε νήμα και ποστ να μπει να γράψει κτλ κτλ ..ερωτευμένος είσαι ρε μάν? Έλεος δλδ..χαχαχα
Έχεις δίκιο μοντ αλλά βλέπεις ότι πλέον τα νήματα περί φινας πάνε βροχή τελευταία

Gianney

Well-Known Member
Δίκιο έχει αλλά εσύ σαν κούταβος ασβοκουναβος συνεχώς με έναν Αναστασάκη στο στόμα είσαι και τον αναζητάς σε κάθε νήμα και ποστ να μπει να γράψει κτλ κτλ ..ερωτευμένος είσαι ρε μάν? Έλεος δλδ..χαχαχα
Χαχαχχα όχι άλλα πρέπει κάπως να κάνει αισθητή την παρουσία του ώστε να δικαιολογήσει και την ύπαρξη του στο φόρουμ,αλλιώς θα είναι σαν να ανεβάζει απλά την δουλειά του σε κάποιο προσωπικό του blog η site

Μπλουζα