Georgie
Well-Known Member
Περαστικά στο φίλο σου .Δεν είπα ότι το επαθαν από τα εμβόλια. Μόλις χθες έπαθε και ένας φίλος μου 41 ετών.
Περαστικά στο φίλο σου .Δεν είπα ότι το επαθαν από τα εμβόλια. Μόλις χθες έπαθε και ένας φίλος μου 41 ετών.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
7 διαφορετικα εμβολια μια δοση
Όπως τα λενε εξελίσσουν τα εμβολια ανάλογα με τος μεταλλάξεις και για αυτό οι έξτρα δόσεις …. Όπως και να έχει αυτό μας λέει τουλάχιστον άλλη μια 3 ετια σε παρόμοιες καταστάσειςθα δειξει αναλογα αν θα χρειαστει καθε εξι μηνες η ετος η αν εχει νοημα....μεχρι τωρα το fda εδωσε οκ για εξτρα δοση σε ατομα με αδυναμο ανοσοποιητικο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα μαθευτεί απο τις περιοχές που ξεκίνησαν κατά πόσο και σε τη ποσοστό υπάρχουνΌτι ακούγεται και στις ειδήσεις ότι γνωρίζω από γνωστούς με το άστρα και γενικά μην τα ξανά λέμε.
Τα δύο εμβόλια δεν με φοβιζαν τόσο αλλά τα επαναληπτικά με φοβίζουν.
τι να πουν αυτοι που κανουν γριπη κι πνευμονιοκοκκο καθε χρονο.
ειναι λιγο ατοπη η συγκριση γτ αν καποιος φοβαται τα αεροπλανα δεν θα κολλησει κατι καποιον αλλο χριστιανο. Στα εμβολια αυτο ειναι ενα ρισκο. Επισης το ρισκο της νοσησης. Κι εμενα η μητερα μου καθως ειναι γιατρος κανει καθε χρονο.Το κάνει και ο μπαμπάς μου. Και εγώ έχω κάνει 6 τις υπατιτιδας μέσα σε δύο χρόνια 2 τριπλά δηλαδή. Ο φόβος είναι δεν είναι η άρνηση το αν φοβάμαι κάτι που εσύ δεν φοβάσαι η το αντίθετο είναι σεβαστό. Εγώ δεν φοβάμαι τα αεροπλάνα ο spi δεν ανεβαίνει με τίποτα όσο και να του λέμε ότι δεν πέφτουν. Πώς θα τον βάλουμε με το ζόρι.
Φίλε κάντο τώρα, πολύ φοβάμαι με αυτούς που κυβερνάνε, θα ψηφιστεί πρωκτική διείσδυση ως μέγιστη αποτελεσματικότητα.....Αληθεύει ότι συνολικά θα κάνουμε 7 δόσεις εμβολίου καθ 6 μήνες?