Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

somari

Active Member
A ok τέλεια. Ίσως μπω λοιπόν στην παρέα σας guys. Επειδή δε θέλω να μπλέξω με λιγδερές ιστορίες (το μαλλί είναι ήδη λιγδερό όπως έχει, πιστεύετε μόνο με οινοπνευμα θα είχαμε καλή απορρόφηση;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member
απορροφηση θα υπαρχει αυτο ειναι σιγουρο.Το θεμα ειναι μην παραεχει απορροφηση...οσο και αν ακουγεται περιεργο.Πιστευω με 20%pg δεν θα λαδωνει...

H υπομονη ειναι αρετη.Οποιος θελει μπορει να περιμενει εμας που ηδη το δοκιμαζουμε...

xaris12

Member
Να ρωτησω κατι ασχετο??η συγκεκριμενη ουσια λειτουργει και ως αντιφλεγμωνοδες(μετριο) στην τοπικη του μορφη σαν το cb η εχω καταλαβει λαθοσ??

xaris12

Member
Γιατι αν ισχύει κάτι τέτοιο,ενδεχομένως να ανακουφίζει όσους έχουν και ταυτόχρονα με την τριχοπτωση, πόνους στο τριχωτο στις παριοχες που χάνουν μαλλια.οπως μπορει να ανακουφίζει και απο την φαγούρα γενικότερα...παντως οι φλεγμονες είναι πολυ σημαντικός παραγοντας της τριχοπτωσης,και αν βοηθάει σε αυτο τον τομέα ,τότε και μόνο απο αυτο αξίζει μια ευκαιρια...

xDante

Member
τα σπυράκια στο τριχωτό που ταλαιπωρούν αρκετούς απο εμάς μεν τα ξεχνάς.... καταπολεμάει ΚΑΙ την ακμή...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
RE: Απ: Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

[amquote]
kos1987 είπε:
xaris12 είπε:
Βασικά,βρίσκεται ήδη στην δεύτερη φάση,και οδεύει προς τέλος της μετα το καλοκαίρι.αν είναι κάτι που δουλεύει θα μπουν λογικα κατευθείαν στην Τρίτη φάση.αυτο που δεν έχω καταλάβει όμως,είναι ο τρόπος λειτουργειας του και η χρήση του.θα είναι για πρόληψη η και για επανεκφυση;;

Και τα 2.
[/amquote]
το vpa ανηκει στα blocker και στα growth?

kos1987

New Member
RE: Απ: Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

[amquote]
kapamarou είπε:
kos1987 είπε:
xaris12 είπε:
Βασικά,βρίσκεται ήδη στην δεύτερη φάση,και οδεύει προς τέλος της μετα το καλοκαίρι.αν είναι κάτι που δουλεύει θα μπουν λογικα κατευθείαν στην Τρίτη φάση.αυτο που δεν έχω καταλάβει όμως,είναι ο τρόπος λειτουργειας του και η χρήση του.θα είναι για πρόληψη η και για επανεκφυση;;

Και τα 2.

το vpa ανηκει στα blocker και στα growth?
[/amquote]

Ειναι gsk3b blocker.Οι ενεργοποιημενοι ανδρ. υποδοχεις προκαλουν αυξηση της gsk3b.Αυτη με τη σειρα της απενεργοποιει τη b-catenin/wnt.Ετσι τα βλαστοκυτταρα περιξ του θυλακου δεν παιρνουν την εντολη:"Ελατε να οργανωθουμε να κανουμε μια τριχα της προκοπής".Ετσι ο πληθυσμος dp σταδιακα δεν ανανεωνεται και αργοπεθαινει...
Το vpa ομως ενεργοποιει τα dp κυτταρα, αυξανει την alp, οποτε απο αυτη την αποψη θεωρητικα θα δωσει επανεκφυση.Ιδωμεν...

somari

Active Member
Λοιπόν, σκέφτομαι να πάρω το διάλυμα που έχει πάρει και ο Άγγελος, δηλαδή (από υπολογισμούς που έκανα) είναι υδατικο διαλυμα περιεκτικότητας 20% w/v... Να το αραιώσω; Να του βάλω τπτ για απορρόφηση ; (οινοπνευμα θα έκανε δουλειά; ) ή να το δοκιμάσω απλά έτσι;

kapa

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
somari είπε:
Λοιπόν, σκέφτομαι να πάρω το διάλυμα που έχει πάρει και ο Άγγελος, δηλαδή (από υπολογισμούς που έκανα) είναι υδατικο διαλυμα περιεκτικότητας 20% w/v... Να το αραιώσω; Να του βάλω τπτ για απορρόφηση ; (οινοπνευμα θα έκανε δουλειά; ) ή να το δοκιμάσω απλά έτσι;
[/amquote]
το οινοπνευμα σκετο δεν εχει καθολου απορροφηση

kapa

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
somari είπε:
Tότε το ζιξ γιατί έχει μόνο οινόπνευμα και νερό;
[/amquote]
στην αρχη του θεματος του ζιξ αναφερω και την προσθηκη γλυκερινης.
το οινοπνευμα σε μια λοσιον ειναι μονο για αντιμικροβιακη δραση και τιποτα αλλο.
οταν χρησιμοποιουσα 2% σπιρονολακτονης με οινοπνευμα δεν ειχα ποτε καμια παρενεργεια.
οταν προσθεσα 20 ml γλυκερινης σε 500ml λοσιον ειχα παρενεργειες ακομα και σε 0,3% περιεκτικοτητα.
το ιδιο εγινε οταν εβαλα και προπυλαινογλυκολη

somari

Active Member
Ok, thanks. ξέρεις να μου πεις πόση % pg να βάλω ώστε να αποφύγω σίγουρα το λίγδιασμα;

kapa

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
somari είπε:
Ok, thanks. ξέρεις να μου πεις πόση % pg να βάλω ώστε να αποφύγω σίγουρα το λίγδιασμα;
[/amquote]
με 20% pg 40% οινοπνευμα η λοσιον ειναι ουδετερη σε λαδιλα.
αν ειναι με γλυκερινη θα χρειαστει περισσοτερο οινοπνευμα για να αντισταθμισει την λαδιλα.
το πολυ οινοπνευμα ομως προκαλει ενα μικρο τσουξιμο κατα την εφαρμογη το οποιο κραταει λιγα δεπτερολεπτα

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
kapamarou είπε:
το οινοπνευμα σκετο δεν εχει καθολου απορροφηση

Το οινόπνευμα αποροφάτε στο δέρμα, και πολύ γρήγορα. Με την γλυκερίνη αποροφάτε καλύτερα, αλλά πιο αργά γιατί είναι λαδερή.

Μπλουζα