Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

kos1987

New Member
somari είπε:
kos1987 είπε:
μακαρι οι θυλακες να μην εχουν υποστει μεγαλη ζημια, γιατι εαν αυτο εχει γινει τοτε τα πραγματα ειναι δυσκολα δυστυχως.Θα δουμε...

Kos ξέρεις τι μπορεί να καταστρέψει τον θύλακα; Εκτός από την ίνωση του δέρματος που δεν αφήνει την τρίχα να βγει;
Η ινωση βρισκεται κατω χαμηλα γυρω απο το θυλακο και ειναι αποτελεσμα της ¨φλεγμονης" που αναπτυσσεται.Η φλεγμονη αυτη εξηγειται πληρως με τη "νεα" θεωρια του κωτσαρελη.Το θεμα ειναι εαν υπαρχει τροπος να σπασουμε αυτη την ινωση και βαλουμε πχ vpa για να ενεργοποιηθουν τα dp θα γινει τπτα?Δυστυχως 2 ουσιες ξερω που το κανουν αυτο, η μια κοστιζει 1200$ η ενεση και η αλλη ειναι σε φαση Ι fda...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
MANKAR είπε:
xDante είπε:
lab_hair είπε:
somari είπε:
Δεν ειμαι σιγουρος ρε συ.... το βλεπω κυμαινομενο... Αν και ΜΑΑΑΑΑΛΟΝΝΝ προς το θετικό κλίνω.
Απο βδομαδα μαλλον θα μπω κ εγω στο παιχνιδι! Πιο πολυ με ενδιαφερει να δω αν θα μου κανει κατι στην τριχοπτωση καθως αυτη τη στιγμη γινεται 'Ο' πανικος στο κεφαλι μου!

lab ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ.... χωρίς σχόλια....

μονο αυτο βαζεις τωρα??τα αλλα που χρισημοποιεις τα εκοψες εντελως??
Εμενα ρωτας η τον xDante ?

kapa

Μέλος του προσωπικού
lab_hair είπε:
MANKAR είπε:
Δεν εχω αρχισει ακομα! Τη δευτερα θα παω να το παρω! Σε πρωτη φαση δε θα σταματησω κατι απο τα υπολοιπα που χρησιμοποιω!
σταματησε τα lab hair ολα.follow me.
ετσι και αλιως ξερουμε τον τροπο να τα επαναφερουμε αν δεν πιασει.
με πρωτη ματια η θεραπεια φαινεται να μην εχει παρενεργειες.
βεβαια κραταω μικρο καλαθι ακομα...

lab_rat

Member
kapamarou είπε:
lab_hair είπε:
MANKAR είπε:
Δεν εχω αρχισει ακομα! Τη δευτερα θα παω να το παρω! Σε πρωτη φαση δε θα σταματησω κατι απο τα υπολοιπα που χρησιμοποιω!
σταματησε τα lab hair ολα.follow me.
ετσι και αλιως ξερουμε τον τροπο να τα επαναφερουμε αν δεν πιασει.
με πρωτη ματια η θεραπεια φαινεται να μην εχει παρενεργειες.
βεβαια κραταω μικρο καλαθι ακομα...
Αν δω και γινεται δουλεια (που πιστευω θα δω) θα σταματησω τη μινοχ σταδιακα. Αυτο γιατι αν τη σταματησω τωρα δε θα ξερω τι γινεται ακριβως γιατι απο τη μια θα χανω τα μαλλια της μινοχ απο την αλλη θα βγαζω λογω vpa. Ειμαι και στη χειροτερη φαση του χρονου οσον αφορα την τριχοπτωση και το ψιλοφοβαμαι!
Την toco δε νομιζω να τη σταματησω. Πιστευω οτι μπορει να λειτουγησει ως extra booster σε καθε περιπτωση!

kapa

Μέλος του προσωπικού
lab_hair είπε:
Αν δω και γινεται δουλεια (που πιστευω θα δω) θα σταματησω τη μινοχ σταδιακα. Αυτο γιατι αν τη σταματησω τωρα δε θα ξερω τι γινεται ακριβως γιατι απο τη μια θα χανω τα μαλλια της μινοχ απο την αλλη θα βγαζω λογω vpa. Ειμαι και στη χειροτερη φαση του χρονου οσον αφορα την τριχοπτωση και το ψιλοφοβαμαι!
Την toco δε νομιζω να τη σταματησω. Πιστευω οτι μπορει να λειτουγησει ως extra booster σε καθε περιπτωση!
με ταυτοχρονη εφαρμογη δεν θα καταλαβεις και πολλα...
χρειαζεται 3 μηνες να ξεκινησει η υποχωρηση της μινοξ,μεχρι τοτε θα εχει δουλεψει το vpa αν δουλεψει,μην την φοβασαι την κατηφορα,μια εβδομαδα μινοξιδιλης με κορτιζονη ειναι για να ξανα φτασεις στο σημειο που εισαι.
ετσι το βλεπω εγω και τα εκοψα ολα.
δεν περειμενω επανεκφυση αλλα αν μου κρατησει τα αποτελεσματα χωρις παρενεργειες θα ειναι 100% επιτυχια για εμενα

xDante

Member
Κος αυτό που είπες για την αγγειογένεση το είχα συναντήσει σε αρκετές έρευνες για το οξυζενέ.... για αυτό δεν έπεφταν οι τρίχες λες ?....

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0024320598005608

somari

Active Member
Thomas έχω κάνει θέμα, πήγαινε στο "ιδιοκατασκευές"

Παδιά, έκανα υπολογισμό, και καθημερινά βάζουμε πέρι τα 200 mg στο κεφάλι μας, και ένας επιληπτικός κουμπώνει 500 mg ημερησίως. Μήπως βάζουμε πολύ;

kos1987

New Member
xDante είπε:
Κος αυτό που είπες για την αγγειογένεση το είχα συναντήσει σε αρκετές έρευνες για το οξυζενέ.... για αυτό δεν έπεφταν οι τρίχες λες ?....

Ωραιοςςςςςςς... και ισως:huh: και γι'αυτο "PGE2 released by HPEC treated
with 0.1, 0.25 and 0.5 mmol/L of H2O2 and 5 mg/L IL-1β
were significantly higher than that in the control group"
http://www.sciencepub.net/life/life0404/07_life0404_33_37_Hydrogen.pdf

Master στην α/α θα εχουμε ρε γμτο οπως παμε...

Παδιά, έκανα υπολογισμό, και καθημερινά βάζουμε πέρι τα 200 mg στο κεφάλι μας, και ένας επιληπτικός κουμπώνει 500 mg ημερησίως. Μήπως βάζουμε πολύ;
ο επιληπτικος παιρνει απο αρκετα εως πολυ παραπανω δοση απο αυτη.Επισης χορηγειται και προληπτικα για αλτσχαιμερ και για παθησεις του αμφιβληστροειδη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member
kos1987 είπε:

το θέμα οτι μέχρι minaturized hair Μου έβγαλε... (άρα δεν ήταν κολοκύθια τούμπανα το οξυζενέ... άσχετα με τον αποχρωματισμό που δημοιουργούσε έκανε και καλό yeahhhh δικαιώνομαι) το θέμα τώρα είναι ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΧΑ............ το vpa λογικά θα δίνει το έναυσμα ?

kos1987

New Member
xDante είπε:
kos1987 είπε:

το θέμα οτι μέχρι minaturized hair Μου έβγαλε... (άρα δεν ήταν κολοκύθια τούμπανα το οξυζενέ... άσχετα με τον αποχρωματισμό που δημοιουργούσε έκανε και καλό yeahhhh δικαιώνομαι) το θέμα τώρα είναι ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΧΑ............ το vpa λογικά θα δίνει το έναυσμα ?

Εαν καταλαβα καλα για το οξυζενε δινει επανεκφυση (pge2) παραλληλα ομως με τη φλεγμονη, χωρις αυτη δε δινει...συνεπως δε σταματα την αρνητικη εξελιξη.Για να γινει τριχα χρειαζεται αναπρογραμματισμος του περιβαλλοντος του θυλακα.Πως διαολο θα γινει αυτο?οεο?Ας δουμε εαν με πιθανη παραπλευρη αγγειωση γινει τπτα...

somari

Active Member
Παιδες ΣΟΚ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
Πήγα σήμερα να βάλω το φάρμακο, και όπως το πασαλείβω, βλέπω 10 τρίχες στο χέρι μου. Ξαναπερνώ χτένισμα με την παλάμη την περιοχή nw6, ΞΑΝΑ άλλες 10 τρίχες. κάθισα στο νιπτήρα από πάνω και άρχισα να τινάζω / τρίβω την περιοχή αυτή και ιδού:

lab_rat

Member
somari είπε:
Πήγα σήμερα να βάλω το φάρμακο, και όπως το πασαλείβω, βλέπω 10 τρίχες στο χέρι μου. Ξαναπερνώ χτένισμα με την παλάμη την περιοχή nw6, ΞΑΝΑ άλλες 10 τρίχες. κάθισα στο νιπτήρα από πάνω και άρχισα να τινάζω / τρίβω την περιοχή αυτή και ιδού:
Αυτο το δραμα περναω καθε μερα εδω και κανα 20ημερο:2m:

xDante

Member
somari είπε:

το χαρακτηρίζουμε λοιπόν Shedding ? η θα στα ρίξει όλα :lol

xDante

Member
somari είπε:
δε ξέρω, φοβάμαι.

εγώ πιστέυω είναι shed.... πάς για νέες τρίχες..... φύτρωωσεεεε....

λοιπόν 3η μέρα σήμερα χμ ...βλέπω αφύπνιση των μικρών τριχών ... τα πλάγια είναι όλες κάγκελο και σκληρές δεν βάζω μόνο nw6 βάζω σε όλο το κεφάλι και προς το παρόν μένω έκπληκτος με το πόσο γρήγορα νιώθω το τριχωτό να είναι ζωντανό και πάλι... για να δούμε τι θα δούμε... απο παρενέργειες τπτ μέχρι στιγμής...

δεν ξέρω αν αντιδράει το vpa με το αλκοόλ ήπια κάτι μπύρες χθες και ... χμ αν πω οτι ένιωθα περίεργα... ίσως και να ήταν η ιδέα μου... ποιος θα μας εξηγήσει τι σου προκαλεί αυτό το vpa... δλδ σε κάνει ποιο ήρεμο ας πούμε (άσχετα με τις παρενέργειες) γενικά τι ιδιότητες έχει ? δεν έχω καταλάβει ακόμη...

Μπλουζα