kapamarou είπε:πρωτη φωτο 2μηνες πριν,δευτερη σημερα
kap εμένα για shed μου φαίνεται πάντως....
kapamarou είπε:πρωτη φωτο 2μηνες πριν,δευτερη σημερα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
θα ηθελα να ειναι και θα με βολευε να ειναι,δυστυχως οι επομενες φωτο θα το επιβεβαιωσουν και ειμαι 99% σιγουρος γι αυτο επειδη ετσι δουλευουν οι θεραπειες σε εμενα,δεν ξεκινανε με αραιωση,το vpa ανηκει στις θεραπειες που δινουν πολυ γρηγορα αποτελεσματα μεσα σε λιγες μονο μερες,σαν τις τοπικες κορτιζονες,δες εδω επανεκφυση 4ημερου http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3625-page-32.html?highlight=%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%B6%C%E2%80%8B%E2%80%8BE%BF%CE%BD%CE%B7xDante είπε:kap εμένα για shed μου φαίνεται πάντως....
kapamarou είπε:θα ηθελα να ειναι και θα με βολευε να ειναι,δυστυχως οι επομενες φωτο θα το επιβεβαιωσουν και ειμαι 99% σιγουρος γι αυτο επειδη ετσι δουλευουν οι θεραπειες σε εμενα,δεν ξεκινανε με αραιωση,το vpa ανηκει στις θεραπειες που δινουν πολυ γρηγορα αποτελεσματα μεσα σε λιγες μονο μερες,σαν τις τοπικες κορτιζονες,δες εδω επανεκφυση 4ημερου http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3625-page-32.html?highlight=%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%B6%C%E2%80%8B%E2%80%8BE%BF%CE%BD%CE%B7xDante είπε:kap εμένα για shed μου φαίνεται πάντως....
παρατηρησε το οτι οσοι χρησιμοποιουν vpa ειχαν επανεκφυση πριν κλεισουν εβδομαδα.
κοντευω 2 μηνες τωρα
κανω μια εφαρμογη σε επιφανεια nw6 και στους κροταφους.lab_hair είπε:Μου κανει εντυπωση που εισαι ο μονος που δεν εχει δει να κινειται κατι.
Στην υπογραφη γραφεις x1. Γιατι δε το χρησιμοποιεις 2 φορες οπως οι περισσοτεροι? Επισης χρησιμοποιησε το για καμια βδομαδα πιο στοχευμενα, εκει που εχεις πιο εντονο προβλημα αντι για nw6 για να δεις μηπως αλλαξει κατι!
kos1987 είπε:Kapa προτεινω να ξαναξεκινησεις airolminox και αν θες μετα απο 12 ωρες βαλε vpa.Ολοι θεωρουν τη μινοξ ως growth stim αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως.Ουσιαστικα προστατευει-αυξανει τη διαρκεια ζωης των dp και μειωνει ισως τη λεγομενη φλεγμονη μεσω της αυξησης της αναλογιας bcl2/bax.Για το vpa δεν εχουμε κανενα τετοιο στοιχειο ακομα.
δυο θεραπειες ειναι πολλες για εμενα,μια ειναι υπερ αρκετη και μαλιστα με μια εφαρμογη,εκανα εξαιρεση στους κροταφους με αυτην την θεραπεια.kos1987 είπε:Kapa προτεινω να ξαναξεκινησεις airolminox και αν θες μετα απο 12 ωρες βαλε vpa.Ολοι θεωρουν τη μινοξ ως growth stim αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως.Ουσιαστικα προστατευει-αυξανει τη διαρκεια ζωης των dp και μειωνει ισως τη λεγομενη φλεγμονη μεσω της αυξησης της αναλογιας bcl2/bax.Για το vpa δεν εχουμε κανενα τετοιο στοιχειο ακομα.
xDante είπε:Study Status: This study is ongoing, but not recruiting participants.
Estimated Study Completion Date: October 2012
Οκτώβριος αποτελέσματα απο τους κορεάτες...
τι λέτε τους τρώμε ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
οποτε η μινοξιδιλη ειναι περισσοτερο blocker απο το vpa?kos1987 είπε:θεωρουν τη μινοξ ως growth stim αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως.Ουσιαστικα προστατευει-αυξανει τη διαρκεια ζωης των dp και μειωνει ισως τη λεγομενη φλεγμονη μεσω της αυξησης της αναλογιας bcl2/bax.Για το vpa δεν εχουμε κανενα τετοιο στοιχειο ακομα.
Στο θεμα τριχοπτωση, με τα μεχρι τωρα δεδομενα οπως το βλεπω σε μενα, το vpa συγκρινεται σε αποδοσημε τα καλα τοπικα dht blockers (ισως ελαχιστα χειροτερο). Η μινοχ τρωει τη σκονη του σε αυτο τον τομεα!kapamarou είπε:οποτε η μινοξιδιλη ειναι περισσοτερο blocker απο το vpa?kos1987 είπε:θεωρουν τη μινοξ ως growth stim αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως.Ουσιαστικα προστατευει-αυξανει τη διαρκεια ζωης των dp και μειωνει ισως τη λεγομενη φλεγμονη μεσω της αυξησης της αναλογιας bcl2/bax.Για το vpa δεν εχουμε κανενα τετοιο στοιχειο ακομα.
lab_hair είπε:Στο θεμα τριχοπτωση, με τα μεχρι τωρα δεδομενα οπως το βλεπω σε μενα, το vpa συγκρινεται σε αποδοσημε τα καλα τοπικα dht blockers (ισως ελαχιστα χειροτερο). Η μινοχ τρωει τη σκονη του σε αυτο τον τομεα!
kapamarou είπε:οποτε η μινοξιδιλη ειναι περισσοτερο blocker απο το vpa?kos1987 είπε:θεωρουν τη μινοξ ως growth stim αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως.Ουσιαστικα προστατευει-αυξανει τη διαρκεια ζωης των dp και μειωνει ισως τη λεγομενη φλεγμονη μεσω της αυξησης της αναλογιας bcl2/bax.Για το vpa δεν εχουμε κανενα τετοιο στοιχειο ακομα.
somari είπε:Πάντως εγώ έχω ξεχάσει φαγούρα με το βπο.