Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mimis giova

Active Member
δεν ξερω να ανειγω νεο θεμα..κατι ακουσα για καινουργια μεθοδο μεταμοσχευσεισ..την λεγομενη direct..ξερει κανεις τι παιζει???????

kapa

Μέλος του προσωπικού
xDante είπε:
kap εμένα για shed μου φαίνεται πάντως....
θα ηθελα να ειναι και θα με βολευε να ειναι,δυστυχως οι επομενες φωτο θα το επιβεβαιωσουν και ειμαι 99% σιγουρος γι αυτο επειδη ετσι δουλευουν οι θεραπειες σε εμενα,δεν ξεκινανε με αραιωση,το vpa ανηκει στις θεραπειες που δινουν πολυ γρηγορα αποτελεσματα μεσα σε λιγες μονο μερες,σαν τις τοπικες κορτιζονες,δες εδω επανεκφυση 4ημερου http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3625-page-32.html?highlight=%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%B6%C%E2%80%8B%E2%80%8BE%BF%CE%BD%CE%B7
παρατηρησε το οτι οσοι χρησιμοποιουν vpa ειχαν επανεκφυση πριν κλεισουν εβδομαδα.
κοντευω 2 μηνες τωρα

lab_rat

Member
kapamarou είπε:
xDante είπε:
kap εμένα για shed μου φαίνεται πάντως....
θα ηθελα να ειναι και θα με βολευε να ειναι,δυστυχως οι επομενες φωτο θα το επιβεβαιωσουν και ειμαι 99% σιγουρος γι αυτο επειδη ετσι δουλευουν οι θεραπειες σε εμενα,δεν ξεκινανε με αραιωση,το vpa ανηκει στις θεραπειες που δινουν πολυ γρηγορα αποτελεσματα μεσα σε λιγες μονο μερες,σαν τις τοπικες κορτιζονες,δες εδω επανεκφυση 4ημερου http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3625-page-32.html?highlight=%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%B6%C%E2%80%8B%E2%80%8BE%BF%CE%BD%CE%B7
παρατηρησε το οτι οσοι χρησιμοποιουν vpa ειχαν επανεκφυση πριν κλεισουν εβδομαδα.
κοντευω 2 μηνες τωρα

Μου κανει εντυπωση που εισαι ο μονος που δεν εχει δει να κινειται κατι.
Στην υπογραφη γραφεις x1. Γιατι δε το χρησιμοποιεις 2 φορες οπως οι περισσοτεροι? Επισης χρησιμοποιησε το για καμια βδομαδα πιο στοχευμενα, εκει που εχεις πιο εντονο προβλημα αντι για nw6 για να δεις μηπως αλλαξει κατι!

kapa

Μέλος του προσωπικού
lab_hair είπε:
Μου κανει εντυπωση που εισαι ο μονος που δεν εχει δει να κινειται κατι.
Στην υπογραφη γραφεις x1. Γιατι δε το χρησιμοποιεις 2 φορες οπως οι περισσοτεροι? Επισης χρησιμοποιησε το για καμια βδομαδα πιο στοχευμενα, εκει που εχεις πιο εντονο προβλημα αντι για nw6 για να δεις μηπως αλλαξει κατι!
κανω μια εφαρμογη σε επιφανεια nw6 και στους κροταφους.
και μια ακομα στους κροταφους αρκετες ωρες μετα,δυο εφαρμογες δηλαδη.

kos1987

New Member
Kapa προτεινω να ξαναξεκινησεις airolminox και αν θες μετα απο 12 ωρες βαλε vpa.Ολοι θεωρουν τη μινοξ ως growth stim αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως.Ουσιαστικα προστατευει-αυξανει τη διαρκεια ζωης των dp και μειωνει ισως τη λεγομενη φλεγμονη μεσω της αυξησης της αναλογιας bcl2/bax.Για το vpa δεν εχουμε κανενα τετοιο στοιχειο ακομα.

xDante

Member
kos1987 είπε:
Kapa προτεινω να ξαναξεκινησεις airolminox και αν θες μετα απο 12 ωρες βαλε vpa.Ολοι θεωρουν τη μινοξ ως growth stim αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως.Ουσιαστικα προστατευει-αυξανει τη διαρκεια ζωης των dp και μειωνει ισως τη λεγομενη φλεγμονη μεσω της αυξησης της αναλογιας bcl2/bax.Για το vpa δεν εχουμε κανενα τετοιο στοιχειο ακομα.

εμένα πάντως τα σπυράκια τον πρώτο καιρό φούντωσαν στο κεφάλι αλλά τώρα εξαφανίστηκαν με το vpa ...

βλέπω τις πρώτες τρίχες να ξεπετάγονται και μερικές Μεγάλωσαν πέρα απο το κλασικό όριο .... βέβαια δεν συγκρίνονται με τις τούμπανο τρίχες που έχω στα πλάγια... αλλά πιστέυω στον επόμενο κύκλο θα έχουμε κι απ' αυτές...

kapa

Μέλος του προσωπικού
kos1987 είπε:
δυο θεραπειες ειναι πολλες για εμενα,μια ειναι υπερ αρκετη και μαλιστα με μια εφαρμογη,εκανα εξαιρεση στους κροταφους με αυτην την θεραπεια.
θα ξεκινησω παλι το combo αλλα πιο μετα,τριχες ειναι θα ξαναβγουν:beach::beach::beach:

xDante

Member
Study Status: This study is ongoing, but not recruiting participants.
Estimated Study Completion Date: October 2012

Οκτώβριος αποτελέσματα απο τους κορεάτες...
τι λέτε τους τρώμε ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
kos1987 είπε:
θεωρουν τη μινοξ ως growth stim αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως.Ουσιαστικα προστατευει-αυξανει τη διαρκεια ζωης των dp και μειωνει ισως τη λεγομενη φλεγμονη μεσω της αυξησης της αναλογιας bcl2/bax.Για το vpa δεν εχουμε κανενα τετοιο στοιχειο ακομα.
οποτε η μινοξιδιλη ειναι περισσοτερο blocker απο το vpa?

lab_rat

Member
kapamarou είπε:
kos1987 είπε:
θεωρουν τη μινοξ ως growth stim αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως.Ουσιαστικα προστατευει-αυξανει τη διαρκεια ζωης των dp και μειωνει ισως τη λεγομενη φλεγμονη μεσω της αυξησης της αναλογιας bcl2/bax.Για το vpa δεν εχουμε κανενα τετοιο στοιχειο ακομα.
Στο θεμα τριχοπτωση, με τα μεχρι τωρα δεδομενα οπως το βλεπω σε μενα, το vpa συγκρινεται σε αποδοσημε τα καλα τοπικα dht blockers (ισως ελαχιστα χειροτερο). Η μινοχ τρωει τη σκονη του σε αυτο τον τομεα!

kapa

Μέλος του προσωπικού
lab_hair είπε:
Στο θεμα τριχοπτωση, με τα μεχρι τωρα δεδομενα οπως το βλεπω σε μενα, το vpa συγκρινεται σε αποδοσημε τα καλα τοπικα dht blockers (ισως ελαχιστα χειροτερο). Η μινοχ τρωει τη σκονη του σε αυτο τον τομεα!

αυτος ειναι ο μοναδικος λογος που συνεχιζω γιατι απο επενεκφυση ειναι αδυναμο,μπορει πιο δυνατο απο σκετη μινοξιδιλη αλλα εχω δει και καλυτερα

kos1987

New Member
kapamarou είπε:
kos1987 είπε:

οχι απαραιτητα, απλα δεν ξερουμε δεν εχει γινει καμια σχετικη ερευνα, ενω υπαρχουν για μινοξ καθως και για ρετινοειδη με μινοξ.

somari

Active Member
Μια εκανα μια δεν έκανε. Τώρα έχω ξεχάσει, πραγματικά. Μόνο την ώρα που βάζω έχω λίγη λόγω της πγ μάλλον (και δεν είναι φαγούρα -τσούξιμο που είχα πιαλιότερα, αλλά σε φάση πως είναι η φαγούρα που έχεις στο χέρι, το ξύνεις 1δευτ και φεύγει)

somari

Active Member
Εσύ είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου γιατί σαν μεγάλο nwd δε παίζει να δεις τριχόπτωση και να φτικάρεις ότι σου πέφτουν και τα υπάρχοντα, ξέρεις ότι μόνο για καλό θα είναι.

Μπλουζα