ΟΛΗ η αλήθεια για τον φωτισμό στα ΒΙΝΤΕΟ! Αποκάλυψη ΣΟΚ!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!

tasos33

Well-Known Member
Μολις ειδα αυτο το ωραιο story στο insta του πανου δημακη, ρε γιατρε, παλι απο τον αερα ξεκιναει η hairline? Δεν μπορουσες να την κλεισεις; Τι εγινε εκει ξεμεινες απο grafts?

Προβολή συνημμένου 66160

Στο απολυτα αποκαλυπτικο video εδω αυτο "κρυβεται" καλα παντως.

Η καλή σύνδεση της hairlines στα περιστατικά της κλινικής είναι ενα σταθερό θέμα.Το παρατηρώ συχνά , στην φωτό βέβαια αυτό που φαίνεται είναι απλα τραζικ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Η καλή σύνδεση της hairlines στα περιστατικά της κλινικής είναι ενα σταθερό θέμα.Το παρατηρώ συχνά , στην φωτό βέβαια αυτό που φαίνεται είναι απλα τραζικ
Εχεις δικιο.
Παω να φαρμακωθω...
Θα το πω και στον Δημακη να ειναι double suicide...

tasos33

Well-Known Member
Εχεις δικιο.
Παω να φαρμακωθω...
Θα το πω και στον Δημακη να ειναι double suicide...
Όχι ακόμα γιατρέ, κράτα λίγο ακόμα να μη χάσεις τις εξελίξεις....θα είναι καλές....:cool::cool::cool::cool::cool:
Κοντεύει η ώρα....μετά φαρμάκωνεσαι με την ησυχία σου.

theoblue

Well-Known Member
Απάντησε στις κατηγορίες! Είναι ο @aeratos28 στα payroll σου;;!
Αν πας την πρώτη του μηνός έξω από την κλινική του Χαλανδρίου θα δεις ένα μεγάλο φορτηγό να ξεφορτώνει φρεσκοτατα οπωρολαχανικά ΑΑ ποιότητας.

Μάντεψε ποιανού ευγενική προσφορά ειναι.
Πώς νομίζεις ότι διατηρείται τζοβενο ο γιατρός;

Anastasakis Hair Clinic

Αν πας την πρώτη του μηνός έξω από την κλινική του Χαλανδρίου θα δεις ένα μεγάλο φορτηγό να ξεφορτώνει φρεσκοτατα οπωρολαχανικά ΑΑ ποιότητας.

Μάντεψε ποιανού ευγενική προσφορά ειναι.
Πώς νομίζεις ότι διατηρείται τζοβενο ο γιατρός;
Παντως οχι με λαχανικα ή φρουτα.
Carnivore

Anastasakis Hair Clinic

Όχι ακόμα γιατρέ, κράτα λίγο ακόμα να μη χάσεις τις εξελίξεις....θα είναι καλές....:cool::cool::cool::cool::cool:
Κοντεύει η ώρα....μετά φαρμάκωνεσαι με την ησυχία σου.
θα ειναι πραγματι.
Αλλα οχι για ολους
Καποιοι θα αναγκαστουν να αλλαξουν ονομα, να τρεχουν πισω να σβηνουν ποστ ή να κρεμασουν το τσεκουρι σαν γνωστο πολιτικο...

tasos33

Well-Known Member
θα ειναι πραγματι.
Αλλα οχι για ολους
Καποιοι θα αναγκαστουν να αλλαξουν ονομα, να τρεχουν πισω να σβηνουν ποστ ή να κρεμασουν το τσεκουρι σαν γνωστο πολιτικο...
Εσύ έχεις κολλήσει με το φόρουμ...δεν λαμβάνεις όμως ...ραδιοσήματα καταφθάνουν από άλλον πλανήτη....

SMCH

Member

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Εδώ δεν άλλαξες όνομα και δεν χάθηκες εδώ και τόσα χρόνια μετά από τις αποτυχίες σε όλα τα ανεξάρτητα που είχες και έχεις εδώ μέσα εσύ,και πιστεύεις ότι θα χρειαστεί να κρυφτεί κάποιος από εμάς και θα αλλάξει όνομα κιόλας η να σβήνει ποστ?? Χαχαχα
Θρασύς ο γιατρός ..χαχαχαχαχα

Tetrakis

Active Member
Εδώ δεν άλλαξες όνομα και δεν χάθηκες εδώ και τόσα χρόνια μετά από τις αποτυχίες σε όλα τα ανεξάρτητα που είχες και έχεις εδώ μέσα εσύ,και πιστεύεις ότι θα χρειαστεί να κρυφτεί κάποιος από εμάς και θα αλλάξει όνομα κιόλας η να σβήνει ποστ?? Χαχαχα
Θρασύς ο γιατρός ..χαχαχαχαχα
Και έχεις… καλά που το διευκρινίζεις..

Tsino

New Member
Τον Φετφατζίδη ποιος γιατρός είχε πει ότι επιτέλους θα τον "φτίαξει" τώρα που έκανε μεταμόσχευση σε εμένα?
Μόλις μπήκε στο Άρης-Βόλος και ακόμα νομίζω πως το πρόβλημα είναι τεράστιο.

gregkont13

Verified MM member
Παντως κρυμμενος πισω απο το μονιτορ, φοβισμενο αγορακι σε ηλικια ενηλικου αντρα να προσπαθω να κατεβασω στο επιπεδο μου αυτον που φθονω γιατι δεν καταφερα καν να πλησιασω, σιγουρα δεν ειμαι
Ειλικρινά γιατί κάποιος να σε φθονεί; Το χεις γράψει αμέτρητες φορές. Τι είσαι; Σιγά…

gregkont13

Verified MM member
Ο Χρηστος ειχε απαντησει μονος του για αυτο οτι τοειχε καταλαβει απο το ονομα, μιας και λογω δουλειας κτλ κτλ.
Και στην τελικη
Τι σημασια εχει η καταγωγη του @Aldo ρε αδερφε????
Αν καποιος κανει την μ@λ@κι@ να κανει ρατσιστικο σχολιο οπως εκανε ο Χρηστος, εχει σημασια αν το σχολιο εχει ΒΑΣΗ?
Ο μ@λ@κ@2 ειναι ΠΑΝΤΑ αυτος που εκανε το σχολιο
Εχει σημασια αν ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ταδε εθνικοτητας το ...θυμα????
ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ?
Το πιο ΑΔΙΑΦΟΡΟ θεμα για ολους θα επρεπε να ειναι η καταγωγή του @Aldo
Δεν καταλαβαινω ΓΙΑΤΙ το επαναφερετε συνεχεια!
Ειναι κατι να ντρεπεται ο @Aldo ???
Εγω θα ημουν υπερηφανος στη θεση του!
Δλδ εσυ θα ειχες προβλημα αν ειχες αλλη εθνικοτητα και ειχε μαθευτει?????
Πολυ υποπτο για ΚΡΥΦΟΡΑΤΣΙΣΜΟ μου μοιαζει απο τα ατομα που το επαναφερουν συνεχεια.
Ναι αλλά εσύ έλεγες ότι ο Χρηστος ήταν ευγενέστατος και συμπαθέστατος….

Ναι υπαρχει κρυφορατσισμός…. Μην γίνεσε γελωτοποιός τώρα…. Ο μόνος ρατσιστης ήταν ο αγαπημένος σου πελάτης, ο Χρήστος.

Anastasakis Hair Clinic

Ειλικρινά γιατί κάποιος να σε φθονεί; Το χεις γράψει αμέτρητες φορές. Τι είσαι; Σιγά…
Οτι θυμούνται χαιρονται καποιοι.
Γυρνανε πισω στα νηματ να βρου μπας και εχει κατι να μου την πουν.
Get a life τους λεω..

Τωρα, στο ερωτημα σου.
Εγω εγραψα τι δεν ειμαι εγω. Πως εκανες αυτη τη συνδεση, με ξεπερναει

Anastasakis Hair Clinic

Ναι αλλά εσύ έλεγες ότι ο Χρηστος ήταν ευγενέστατος και συμπαθέστατος….

Ναι υπαρχει κρυφορατσισμός…. Μην γίνεσε γελωτοποιός τώρα…. Ο μόνος ρατσιστης ήταν ο αγαπημένος σου πελάτης, ο Χρήστος.
Προς εμενα, ναι ειναι αψογος
Οπως ολοι απο κοντα, και το ανταποδιδω.
Εχω ξαναπει, στο μονιτορ καποιοι ειναι πολυ μαγκες και δεν τους φτανω με τιποτε.
Ειναι θεμα αντιληψης και ηθους.

gregkont13

Verified MM member
Οτι θυμούνται χαιρονται καποιοι.
Γυρνανε πισω στα νηματ να βρου μπας και εχει κατι να μου την πουν.
Get a life τους λεω..

Τωρα, στο ερωτημα σου.
Εγω εγραψα τι δεν ειμαι εγω. Πως εκανες αυτη τη συνδεση, με ξεπερναει

Παντως κρυμμενος πισω απο το μονιτορ, φοβισμενο αγορακι σε ηλικια ενηλικου αντρα να προσπαθω να κατεβασω στο επιπεδο μου αυτον που φθονω γιατι δεν καταφερα καν να πλησιασω, σιγουρα δεν ειμαι

Οκ… επειδη μάλλον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα γλώσσας. Εδω για ποιον μιλάς; Ποιος φθονεί ποιον;

gregkont13

Verified MM member
Προς εμενα, ναι ειναι αψογος
Οπως ολοι απο κοντα, και το ανταποδιδω.
Εχω ξαναπει, στο μονιτορ καποιοι ειναι πολυ μαγκες και δεν τους φτανω με τιποτε.
Ειναι θεμα αντιληψης και ηθους.
Οπως ο Χρήστος που βρίζει ρατσιστικά πίσω από το μόνιτορ και είναι τοξικός ως ανώνυμος. Που να τον φτάσουμε λοιπόν! Η γραφή σου έχει συνέχεια σκοπό να πάει τα πάντα σε άλλη κατεύθυνση και καταλήγεις να τα κάνεις σαλάτα.

Εγώ ένα ξέρω. Για να μιλάμε ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ που σου αρέσει. 4 μέρες έκανες ένα σόου στο φόρουμ (σόρρυ που δεν διάβασα όλο το σκ, ήμουν διακοπές γιατί έχω life ;) ). Σπυράκο, ιστορίες κλπ. Αλλά στο μόνο σημαντικό ποστ. Του Πάνου. Που πετσόκοψε τα τέλεια ανεξάρτητα σου δεν απάντησες ποτέ. Οπότε αν θες να αποδείξεις ότι είσαι εδώ απλα για να γελάμε οκ… αλλιώς απάντα και σε τίποτα άλλο.

Μπλουζα